Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

kızlaaarr dün kanda gebelik testi yaptırdım veee sonuuçççç 50.68 biraz düşük ama regl geçmediği için sanırım :26:

kızlaaarr dün kanda gebelik testi yaptırdım veee sonuuçççç 50.68 biraz düşük ama regl geçmediği için sanırım :26:

tebrik ederim canım, 2 gün sonra testi tekrarlamayı unutma, bebişini kucağına sağlıkla alırsın inşallah...

teşekkür ederim canlarım rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah zaten laboratuardaki adam değeriniz düşük testi 3 gün sonra tekrarlayın dedi.

canım inşallah hamilesindir stres yapma kendine sağlıkla gelsin bebişlerimiz

haberin nasıl olduğunu bende bilmiyorum 11 ocakta olmam gerekiyordu hala tık yok idrar testi negatif kan verdim sabah bakalımmm 2 buçukta çıkacak... hayırlısı

inşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin

Tebriklerrr
Ayyy çok güzel yaa :) Benim bu ay fos çıkarsa adet bitiminden yeni adete kadar gün aşırı ilişki düşünüyorum..Bir de böyle deniyeyim..:))
6. haftadan sonra kalp atışı gözleniyor genelde..ama 8. haftaya dek görülebiliyor...

ve batım tuttuu ne yazık ki...sabah adet oldum...daha da idrar testlerine güvenmem...inşallah gelecek aya...
bekleyen herkese sabır diliyorum....

Kızlar ya benim son 3 gün acaba test yapsammı çok heyecanlıyım çıkarmı acaba idrarda ?

canım bence adet gününe kadar bekle benimde 6 günüm kaldı bende çok heyecanlıyım ya bir türlü geçmiyor zaman sanki inşallah hepimiz hamişizdir

neeeeeeeeeeeeeeeee :/ ben 21. günümden sonra hiiççbişey yapmadım olmaz zaten die E( yalnışmı yaptım ypksaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…