- Konu Sahibi ahminelask
-
kızlaaarr dün kanda gebelik testi yaptırdım veee sonuuçççç 50.68 biraz düşük ama regl geçmediği için sanırım :26:
kızlaaarr dün kanda gebelik testi yaptırdım veee sonuuçççç 50.68 biraz düşük ama regl geçmediği için sanırım :26:
maşallah lıstemızee her gecen gun daha bı cogalıyorinşallah hepımız guzel haberler verırz...
Test yaptım 2 tane..Kıl gibi çok ince silik mi silik bir çizgi çıktı..O testten kaynaklanan bir lekelenme mi yoksa çizgi mi emin değilim.O yüzden çizgide daha da belirlenme olursa emin olabilicem..Şu an şüpheli durum...Artık bir kaç gün tekrarlarım testi...
turkuazturuncu bence çok güzel çıkmış progesteron tahlilinin sonucu
haberin nasıl olduğunu bende bilmiyorum 11 ocakta olmam gerekiyordu hala tık yok idrar testi negatif kan verdim sabah bakalımmm 2 buçukta çıkacak... hayırlısı
Canım testlerde sorun olabilir..Netten ısmarlamıştım..Bir testte de hiç bir şey çıkmadı iyi mi :) kontrol çizgisi bile çıkmadı yani...Aslında buraya yazmamam gerekirdi emin olmadan..Adetin geçmesini bekleyelim bence..Ben de yapmayacağım test falan...[/QUOTE
canım sen belirti falan hissediyor musun artık benim 6 günüm kaldı ama ben artık fazla birşey hissetmiyorum sanki adet olucam gibi belim falanda eskisi gibi ağrımıyor artık sen de durumlar nasıl
Tebriklerrrkızlaaarr dün kanda gebelik testi yaptırdım veee sonuuçççç 50.68 biraz düşük ama regl geçmediği için sanırım :26:
Ayyy çok güzel yaa :)günaydın sabahın bu saatınde hastaneden geldım:)
buyuyen yumurtalarım ve catlayan yumurtalarım varmıs çatlayan yumurtanın sıvısı bıle akmıs doktor cok olumlu konustu senden umutluyum dedi...devam et yınede dedi,bu saatten sonra bırsey olurmu reglıme 6 gun kaldı dedım..ben 27.gun hamıle kalan hasta bılıyorum sen devam et dedi...bu 6 gun gecermi?:))
6. haftadan sonra kalp atışı gözleniyor genelde..ama 8. haftaya dek görülebiliyor...Bir bilen veya fikri olan vardır o yüzden soruyorum çeşitli topicler de
Benim son Adet tarihim 28 Kasım düzenlidir adetlerim
Dün doktora gittiğimde beta HCG 55400 küsür çıktı ultrason da keseyi gördüm 21,3mm olarak fakat kalp atışı duyarız ümidiyle gittiğimiz için hayal kırıklığı yaşadık dersek yeridir.
Acaba bu büyüklükte bir kese de fetüsü görememek normal midir ? Doktor 1 hafta sonra yeniden gelmemi söyledi. sanırım evham yaptım
Canım testlerde sorun olabilir..Netten ısmarlamıştım..Bir testte de hiç bir şey çıkmadı iyi mi :) kontrol çizgisi bile çıkmadı yani...Aslında buraya yazmamam gerekirdi emin olmadan..Adetin geçmesini bekleyelim bence..Ben de yapmayacağım test falan...[/QUOTE
canım sen belirti falan hissediyor musun artık benim 6 günüm kaldı ama ben artık fazla birşey hissetmiyorum sanki adet olucam gibi belim falanda eskisi gibi ağrımıyor artık sen de durumlar nasıl
Canım ben de hiç bir şey hissetmiyorum açıkçası....
ve batım tuttuu ne yazık ki...sabah adet oldum...daha da idrar testlerine güvenmem...inşallah gelecek aya...
bekleyen herkese sabır diliyorum....
Kızlar ya benim son 3 gün acaba test yapsammı çok heyecanlıyım çıkarmı acaba idrarda ?
inşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin
testin sonucu negatifff( ama hiçbir adet belirtisi yokkkkkkkk
1 hafta daha adet olmazsan tekrarla testi istersen...
neeeeeeeeeeeeeeeee :/ ben 21. günümden sonra hiiççbişey yapmadım olmaz zaten die Egünaydın sabahın bu saatınde hastaneden geldım:)
buyuyen yumurtalarım ve catlayan yumurtalarım varmıs çatlayan yumurtanın sıvısı bıle akmıs doktor cok olumlu konustu senden umutluyum dedi...devam et yınede dedi,bu saatten sonra bırsey olurmu reglıme 6 gun kaldı dedım..ben 27.gun hamıle kalan hasta bılıyorum sen devam et dedi...bu 6 gun gecermi?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?