- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi ahminelask
-
aaayyyyyyy çoook heyecanlı. inşallah güzel haberler duyacağız
nilaycım nasılsın bugün kü belirtilerin neler?
ben de kırmızı kartı yedim :))
sonuççç negatif
kaldı son 2...ama umudumudu kaybetmemeye calısıyorum...yarın sabah saglık ocagına gıdıcem...saglık ocakları kan testı yapıyormu?gıtmısken yapıyorlarsa yaptırsammıki:44::44::44:
idrar testi yapmışmıydın hiç?
inşallahhevet çok heyecanlı gerçekten,napsak,nası geçirsek vakit??
sonuççç negatif
kızlar iyi akşamlar benim 1 gün geçtü günüm gittim kan testi yaptırdım bugün değer 52,2 çıktı pozitif ama değer düşük
canım cuma gunu yapmıstım reglıme 1 hafta kala:)))tabi negatıf...evde var test ama taa forkmantonun derınlıklerıne attım kolay kolay alamım dıyebılmıyorum neyapsam
ay canım ben yalnız kalmamaya çalışıyorum. yalnız kalınca düşünceler basıyor, sabrım tükeniyor.
kızlar iyi akşamlar benim 1 gün geçtü günüm gittim kan testi yaptırdım bugün değer 52,2 çıktı pozitif ama değer düşük
canım artık goguslerım agrımaya basladı karın agrısı hafıf hafıf devam edıyor...
ben de kırmızı kartı yedim :))
bu sabah saglık ocagına gıttım genel testlerden yptırayım bı dedım seker kolestrol fln gebelık dusunuyorum dedım...suanda suphelenıyorsan kantahılılı yapalım dedı evet 2 gun var reglıme dedım...kan testı yapıldı sonucalrı cuma alıcam...ama benım fecı karnım agrıyoo bu reglı agrısı ha geldı ha gelıcek inş reglı olmammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?