Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

inşallah istediğin sonuçları alırsın nilaycım inşallah hamilesindir sen idrar testi yapmıycak mısın benimde öyle ya ha geldi hagelcek offfff beklemek çok zor

inş canım yaa o kadar cokıstıyorum kii..artık kırmızıları gormek ıstemıyorumdoktor kan tetsı yaptırınca yapmadım ama bgun olmazsan reglı yarın sabah kesın yaparım....

inş canım yaa o kadar cokıstıyorum kii..artık kırmızıları gormek ıstemıyorumdoktor kan tetsı yaptırınca yapmadım ama bgun olmazsan reglı yarın sabah kesın yaparım....

banada haber ver olur mu inşallah hamilesindir bende yarın adet olmazsam cuma veya cumartesi yapıcam benim ki zaten 19 ocak inşallah bende adet olmam inşallah

aglamaktan yazamıyorummmbende kırmızı kart yedım bu ayda rabbım nasıp etmedı...

nilayy_84 CANIM ÜZÜLMEEEE BEN 1,5 YILDIR BU DUYGUYU YAŞIYORUM... AĞLAMAK ÇARE DEĞİL CNM MAALESEF. YİNEDE UMUT ET CANIM HERŞEYİN BİR VAKTİ VAR GERÇEKTEN.BENİM ABİMLERİN 2 YIL OLMADI 2 YILDAN SNRA OLDU BEBİŞLERİİ..... MEVLA NEZAMAN DİLERSE O ZAMAN OLUYOR CANIMCIMMM... :))) ÜCÜLMEEEEE

Canım hemen yıkılma..O kadar stres olursan iyi değil..Benim de erken oldu adetim...

Hormonlarımda dengesizlik olduğunu düşünüyorum bu aralar.Cumartesi sabahı için randevu aldım dr.dan..Göğsümü sıkınca az biraz sıvı geldi..Sanırım prolaktin hormonu yüksek..Bu da hamileliğe engel oluyor...

arkadaşlar merhaba bende 2 aydır adet olmadım ama korunmuyorum hamilelikte yok ama cocuk cok istiyorum adet söktürücü verdi doktor off bilmiyorum ne olucak

canım üzülme herşeyn hayırlısı ondan ümit kesilmez ama seninki erken olmadı mı?

hayırlısı ne dıyeyım sabah bayagı kotu oldum kan testı yaptırınca bı umutlanmıstım...evet buay erken geldı kırmızı hersey nefret eder oldum

canım uzulmemın nedenı benım artık bırseylele ugrasacak sabrım gucum kalmadı...isyan etmıyorum ama cok yoruldum...esımle cok zor evlendık...ve 3 yıl boyunca vajınısmusla ugrastım o benı mahvettı zaten 3 ay once yendım vajınısmusu 3.5 yıllık evlıyım herseyde cok ugrastım rabbım bunda ugrastırmasın yoruldum artık...

bu ay esmde cok umutluydu soyledıgımde gozlerı doldu neredeyse ben uzulmum dıye saolsun beklerız falan dıyo ama o benden cok ıstıyo ben bunu bılıyorum...

doktoru ıhmal etme canım bende haberyolladım doktora reglı oldugumu gecen ay bu ay gebelık olmazsa ıgneye baslarız dedı...bakalım ne olucak..

canım benim gerçekten zor. Allah dayanacak sabır, güç kuvvet, tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah

Aşkolsun beni listeden çıkarmısısnız galiba 3. Hamişimiz yazıyodu bende bakıp bakıp seviniyodum amaaa Hade bakam sildiniz gibi yazın kan testim 29 çıktııııııı drumu aradım gebelik var idrarda çıkmaz zaten erken dediii .....gebelik var ama 2 gün sonra yenileyelim testi dedi ama sanki biraz düşük canlarım yaaaa..regli günü 29 yinede çok sevindim inşallaha mercimegim yine gitmez benle kalır ve sağlıkla kucama alırımmm

tebrikler,çok sevindim,darısı başımıza

evet canım olmayınca bide düşük olunca dr a gittim sadece klomen ve yumurta takibi oldu çatlatma ignesi olmadım yanii

hmm,o zaman geç çatlamıştır yumurtan,ondan düşüktür değerin,moralini bozma bence.hiç kötü şeyler getirme aklına,insan ne düşünüyorsa o oluyor,ben buna inanıyorum.tekrar tebrik ederimm

amin canım allah herkese nasip etsin inş

inş tatlım allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…