- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi ahminelask
-
Aşkolsun beni listeden çıkarmısısnız galiba 3. Hamişimiz yazıyodu bende bakıp bakıp seviniyodum amaaaHade bakam sildiniz gibi yazın kan testim 29 çıktııııııı drumu aradım gebelik var idrarda çıkmaz zaten erken dediii .....gebelik var ama 2 gün sonra yenileyelim testi dedi ama sanki biraz düşük canlarım yaaaa..regli günü 29 yinede çok sevindim inşallaha mercimegim yine gitmez benle kalır ve sağlıkla kucama alırımmm
yaptım 2gün önce çizginin biri belli belirsiz çıkmıştı yoktur heralde dedim ama kan testi yapınca cıktı.allah inş sanada nasip edertebrik ederim canım sen idrar testi yaptırmadın mı inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder bu duyguyu
bende öyle sormaaaya baksana ben bugün bidaha test yaptım dünkünden daha belirgindi,baya belirgindi yani.kendi yalanıma inanıcam iyimi
Aşkolsun beni listeden çıkarmısısnız galiba 3. Hamişimiz yazıyodu bende bakıp bakıp seviniyodum amaaaHade bakam sildiniz gibi yazın kan testim 29 çıktııııııı drumu aradım gebelik var idrarda çıkmaz zaten erken dediii .....gebelik var ama 2 gün sonra yenileyelim testi dedi ama sanki biraz düşük canlarım yaaaa..regli günü 29 yinede çok sevindim inşallaha mercimegim yine gitmez benle kalır ve sağlıkla kucama alırımmm
belki de yalan dediğin gerçektir haaa
canım yaaaa inana ben olmuş kadar üzüldümmm inşallah önümüzdeki ay olur..ben ne dedim en fazla aramızda şubat anneleri olacak mart yok benceee
saol canım ya darısı tümisteyenlere inşallaaahhhhhmm,o zaman geç çatlamıştır yumurtan,ondan düşüktür değerin,moralini bozma bence.hiç kötü şeyler getirme aklına,insan ne düşünüyorsa o oluyor,ben buna inanıyorum.tekrar tebrik ederimm
canım çalışıyorum ki sadece akşam 7den sonraahadi gozunaydınn artık hamişssinnn boyle haberlerı duyunca kendım gıbı sevınıyorum...dınlen canım iş fln yapma mercımegın tutunsun sana...
canım çalışıyorum ki sadece akşam 7den sonraa
daha çok dua ediyom artık birazdanda banyo yapıp hepimize yasin okıcamsaglıkla gelicek bebişlerimiz göreceksinnn
amin canım.darısı hepinize inşallah hepimiz için dua ettim inş2 gün sonradegerim 2e katlarda rahat bir nefes alabilirim bendeçoooooook sevindim canım yaa!Şimdi ne kadar mutlusundur.Allahım bizlere de en kısa zamanda bebiş nasip etsin.Sana da bebişini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin:))
amin canım.darısı hepinize inşallah hepimiz için dua ettim inş2 gün sonradegerim 2e katlarda rahat bir nefes alabilirim bende
aayy hadi 15. hamiş olarak yırtmışım. inşallah gerçek olurda onu silmeyiz canımbak içime doğmuş sanki önceden yazmıştım çıktı valla son bir karar alıp herkese hamiş yazsam tutarmı yaaaa seninki gibi senden ses soluk çıkmayınca bende kesin haber almadan yazmayım öyle belki kırmızılar gelmiştir üzülürsün diye silmiştim canımmmm ne olur yanlış anlama valla gaza geldim bugünden itibaren bekleyen ilk 15 kişiye hamiş yazdımmmmmm :)))))))) inş. hepsi tutarrrrrr öncekilerden ses yok onlara kızdım yazmıyom bananeeee sizdende haber çıkmazsa hamişlerinizi silerimm bakkk :)))))))
oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya………………............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn………………..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak..OLEYYYYBİZİMDE HAMİŞİMİZZZZ OLDUUUUUU TEBRİKLERRRRRRRRRRR......
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907…………………14 ocak
hot_ıce……………..........14 ocak....kırmızı kart
zezeze......................15 ocak Kırmızı Kart
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak..kırmızı kart
mavimakas...................16 ocak
pelusia..................... …16 ocak.Alahım ne mutluluk 2.hamişimiz Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak...4.hamişimiz inş
turkuazturuncu...............18 ocak...veeeee 3.hamişimizzzz süpersinnnnnnn hayırlısıyla kucağına alırsın inş.....
gamyoncu....................19 0cak....5 hamişimiz inş.
seramonii.....................19 ocak...kırmızı kart
sakaar..........................20 0cak...6.hamişimiz inş.
berceste_....................20 ocak....7.hamişimiz inş.
narmik.........................20 ocak...kırmızı kart
nilayy_84…………….......20 ocak.....kırmızı kart
mevtul.......................20 ocak.....8.hamişimiz inş.
bay............................20 ocak...9.hamişimiz inş.
sems83.......................20 ocak...10.hamişimiz inş.
tıkabasa......................21 ocak...11.hamişimiz inş.
mood...........................21 ocak..12.hamişimiz inş.
göçmenkuşlar..............21 ocak.....13.hamişimiz inş.
laplace........................22 ocak....14.hamişimiz inş.
orkide2.......................23 ocak.....15 hamişimiz inş.
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm…24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk………………….......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81……………..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak
aglamaktan yazamıyorummm bende kırmızı kart yedım bu ayda rabbım nasıp etmedı...
saol canım ya darısı tümisteyenlere inşallaaahhhh
bak içime doğmuş sanki önceden yazmıştım çıktı valla son bir karar alıp herkese hamiş yazsam tutarmı yaaaa seninki gibi senden ses soluk çıkmayınca bende kesin haber almadan yazmayım öyle belki kırmızılar gelmiştir üzülürsün diye silmiştim canımmmm ne olur yanlış anlama valla gaza geldim bugünden itibaren bekleyen ilk 15 kişiye hamiş yazdımmmmmm :)))))))) inş. hepsi tutarrrrrr öncekilerden ses yok onlara kızdım yazmıyom bananeeee sizdende haber çıkmazsa hamişlerinizi silerimm bakkk :)))))))
oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya………………............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn………………..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak..OLEYYYYBİZİMDE HAMİŞİMİZZZZ OLDUUUUUU TEBRİKLERRRRRRRRRRR......
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907…………………14 ocak
hot_ıce……………..........14 ocak....kırmızı kart
zezeze......................15 ocak Kırmızı Kart
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak..kırmızı kart
mavimakas...................16 ocak
pelusia..................... …16 ocak.Alahım ne mutluluk 2.hamişimiz Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak...4.hamişimiz inş
turkuazturuncu...............18 ocak...veeeee 3.hamişimizzzz süpersinnnnnnn hayırlısıyla kucağına alırsın inş.....
gamyoncu....................19 0cak....5 .hamişimiz inş.
seramonii.....................19 ocak...kırmızı kart
sakaar..........................20 0cak...6.hamişimiz inş.
berceste_....................20 ocak....7.hamişimiz inş.
narmik.........................20 ocak...kırmızı kart
nilayy_84…………….......20 ocak.....kırmızı kart
mevtul.......................20 ocak.....8.hamişimiz inş.
bay............................20 ocak...9.hamişimiz inş.
sems83.......................20 ocak...10.hamişimiz inş.
tıkabasa......................21 ocak...11.hamişimiz inş.
mood...........................21 ocak..12.hamişimiz inş.
göçmenkuşlar..............21 ocak.....13.hamişimiz inş.
laplace........................22 ocak....14.hamişimiz inş.
orkide2.......................23 ocak.....15 hamişimiz inş.
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm…24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk………………….......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81……………..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak
yaptım 2gün önce çizginin biri belli belirsiz çıkmıştı yoktur heralde dedim ama kan testi yapınca cıktı.allah inş sanada nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?