Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

çok sevindim canımcım Allah bizede nasip eder inşallah çok yorma kendini Allahın izniyle bişeycikler olmaz mercimeğine

lütfen nilaycım kendine bu kadar yüklenme vardır inşallah herşeyde bir hayır daha gençsin önümüzde çok aylar var o yüzden kendini üzme

heheh 11. ci hamişim ben
acaba 11.ci aydamı doğum yapıcam buna delalet olmasın

tebrik ederim.. sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim...darısı isten bizlere.. amin..

aynen canım bizde çok zor evlendik... Benm zaten hayyatta hiçbişeyim kolay olmamıştır :) bundada var elbette bir hayır ...
Yalnız diilsin canım üzülmee...

Tüm hamişleri tebrik ediyorum inşallah Allah kucağınıza almayı nasip eder doğum haberlerinizide alırız darısı bizim başımıza 6 gün var reglime zaman geçmiyor sanki sabırsızlanıyorum bu ay ilk kez ne yalan söylim

benı lısteden cıkarmışsınız ama halaaa adet olmadım ben canım ya..bat 6 ocak..bugun 14.gunum..yarın tırsmazsam kan testı yaptırayım..gecıkmesının 6.gunu ıdrar negatıf..
ama bu sabah adet olacak gıbı kasıklarım agrıdı şimdi gectı,3gundur de göguslerım agrıyor ama dokundugum zaman sadece..hadı hayırlısı bakalım..!

canım baya geçmiş her zaman böyle düzensizmidir inş. geç döllenmedir de ondan idrarda çıkmıyordur yaaaa kan testinde hemen görünür inş. hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

canım selam.bana 4.hamiş yazmışssın.ağzından bal damlıyor.)) hala adet olmADIM.UZAtmalardayımm.Ama olacakmışım gibi göğüslerim acıyor..heran olabilirim.sanki ucunda bekliyor gibi ))Allah.ım inş.herkeze nasip eder...

hiç heyacnım yok. biliyorum ki bu ay da olmayacak. bilipte beklemek ne zor. bilmeden bekleyince heyecanı bile ne güzel oluyordu.. ben bir an önce olsa da bitse diye bakıyorum artık . bir an önce şöle bi iki ay geçsede sonuçlarımıza göre bir yol çizsek diyorum..
7 ay 7 yıl gibi geldi bana.. bunca zamandır bekleyenleri düşünüyorumda ne sabır var allahım eksik etme o sabrı üstümüzden.
21 mart nikah tarihimiz... o vakte kadar herşeyi deneyeceğim. ot sap çöp su herneyse. o tarihten sonra umarım aynı heyecanları tekrar yaşarım sizlerle.. şuabt ayı bekleyenleri mart ayı bekleyenlerii bu sayfalardaa çooook daha görüşürüzzz..
yinede allhın işine karışılmaz belki ihtiyaç gerekmeyecek bu prosedürlere yöntemlere ..keşkee keşkeee her dileyene allahım bir kolaylık bir kapı açar. inşlallah.. canı gönülden diliyorum... hepinize versin sonra da bana.....
savgiler....

Canim insallah bir yaramazin annesi olma müjdesi esine en güzel yil dönümü hediyesi olur, canim rabbim size ve isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar versin insallah

lütfen nilaycım kendine bu kadar yüklenme vardır inşallah herşeyde bir hayır daha gençsin önümüzde çok aylar var o yüzden kendini üzme

haklısın canım dun cok uzgundum ama bugun gayet ıyıyım ne yapım olmaz sa olmaz dunyanın sonu degıl cok sukur bır sorunumuzda yok olmazsa tup bebege gecerız napalım yanıiii

hamişşş olanları tebrik ediyorum Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza.. reglime 5 gün kaldı yaklaştıkca sabırsızlanıyorum

canlarımmm hepinize çoookk teşekkür ederim ii dilekleriiz için...ben günümü karıştırmışım bugün regli günüm yarında tekrar kan testi yaptıracam inş sorun olmazsada c.tesi dr a gidecem...umarım hepinizz bu güzel duyguyu tadar ve benim gibi heyecanlanırsınız..bişeyleri paylaşmak için insanların birbirini tanımasına gerek yok bence hepinize desteginiz için çoook tşk ederimmumarım herşey gönlümüzce olurrr..ben hepimiz için dua ediyom sakın ümitsizlige kapılmayın ben 13 ay sabrettim sonunda oldu

epeydir bakamadım sayfaya..çoookk sevindiimm..hayırlı olsuuun..sorunsuz, mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallaaahh...
darısı başımıza :))

arkadaşlar bende kırmızı oldum yine rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanlarda versin ne diyelim hamiş kalanlar hepinizi tebrik ediyorum darısı bizlerin başına bizler içinde dua edin lütfen kırmızılılar artık şubat bizim ayımız :) yeni bat 18 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…