- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi ahminelask
-
Aşkolsun beni listeden çıkarmısısnız galiba 3. Hamişimiz yazıyodu bende bakıp bakıp seviniyodum amaaaHade bakam sildiniz gibi yazın kan testim 29 çıktııııııı drumu aradım gebelik var idrarda çıkmaz zaten erken dediii .....gebelik var ama 2 gün sonra yenileyelim testi dedi ama sanki biraz düşük canlarım yaaaa..regli günü 29 yinede çok sevindim inşallaha mercimegim yine gitmez benle kalır ve sağlıkla kucama alırımmm
canım uzulmemın nedenı benım artık bırseylele ugrasacak sabrım gucum kalmadı...isyan etmıyorum ama cok yoruldum...esımle cok zor evlendık...ve 3 yıl boyunca vajınısmusla ugrastım o benı mahvettı zaten 3 ay once yendım vajınısmusu 3.5 yıllık evlıyım herseyde cok ugrastım rabbım bunda ugrastırmasın yoruldum artık...
bak içime doğmuş sanki önceden yazmıştım çıktı valla son bir karar alıp herkese hamiş yazsam tutarmı yaaaa seninki gibi senden ses soluk çıkmayınca bende kesin haber almadan yazmayım öyle belki kırmızılar gelmiştir üzülürsün diye silmiştim canımmmm ne olur yanlış anlama valla gaza geldim bugünden itibaren bekleyen ilk 15 kişiye hamiş yazdımmmmmm :)))))))) inş. hepsi tutarrrrrr öncekilerden ses yok onlara kızdım yazmıyom bananeeee sizdende haber çıkmazsa hamişlerinizi silerimm bakkk :)))))))
oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya ............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn ..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak..OLEYYYYBİZİMDE HAMİŞİMİZZZZ OLDUUUUUU TEBRİKLERRRRRRRRRRR......
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907 14 ocak
hot_ıce ..........14 ocak....kırmızı kart
zezeze......................15 ocak Kırmızı Kart
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak..kırmızı kart
mavimakas...................16 ocak
pelusia..................... 16 ocak.Alahım ne mutluluk 2.hamişimiz Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak...4.hamişimiz inş
turkuazturuncu...............18 ocak...veeeee 3.hamişimizzzz süpersinnnnnnn hayırlısıyla kucağına alırsın inş.....
gamyoncu....................19 0cak....5 hamişimiz inş.
seramonii.....................19 ocak...kırmızı kart
sakaar..........................20 0cak...6.hamişimiz inş.
berceste_....................20 ocak....7.hamişimiz inş.
narmik.........................20 ocak...kırmızı kart
nilayy_84 .......20 ocak.....kırmızı kart
mevtul.......................20 ocak.....8.hamişimiz inş.
bay............................20 ocak...9.hamişimiz inş.
sems83.......................20 ocak...10.hamişimiz inş.
tıkabasa......................21 ocak...11.hamişimiz inş.
mood...........................21 ocak..12.hamişimiz inş.
göçmenkuşlar..............21 ocak.....13.hamişimiz inş.
laplace........................22 ocak....14.hamişimiz inş.
orkide2.......................23 ocak.....15 hamişimiz inş.
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm 24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk .......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81 ..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak
heheh 11. ci hamişim ben
acaba 11.ci aydamı doğum yapıcam buna delalet olmasın
canım sen hamile misin
Aşkolsun beni listeden çıkarmısısnız galiba 3. Hamişimiz yazıyodu bende bakıp bakıp seviniyodum amaaaHade bakam sildiniz gibi yazın kan testim 29 çıktııııııı drumu aradım gebelik var idrarda çıkmaz zaten erken dediii .....gebelik var ama 2 gün sonra yenileyelim testi dedi ama sanki biraz düşük canlarım yaaaa..regli günü 29 yinede çok sevindim inşallaha mercimegim yine gitmez benle kalır ve sağlıkla kucama alırımmm
canım uzulmemın nedenı benım artık bırseylele ugrasacak sabrım gucum kalmadı...isyan etmıyorum ama cok yoruldum...esımle cok zor evlendık...ve 3 yıl boyunca vajınısmusla ugrastım o benı mahvettı zaten 3 ay once yendım vajınısmusu 3.5 yıllık evlıyım herseyde cok ugrastım rabbım bunda ugrastırmasın yoruldum artık...
benı lısteden cıkarmışsınız ama halaaa adet olmadım ben canım ya..bat 6 ocak..bugun 14.gunum..yarın tırsmazsam kan testı yaptırayım..gecıkmesının 6.gunu ıdrar negatıf..
ama bu sabah adet olacak gıbı kasıklarım agrıdı şimdi gectı,3gundur de göguslerım agrıyor ama dokundugum zaman sadece..hadı hayırlısı bakalım..!
bak içime doğmuş sanki önceden yazmıştım çıktı valla son bir karar alıp herkese hamiş yazsam tutarmı yaaaa seninki gibi senden ses soluk çıkmayınca bende kesin haber almadan yazmayım öyle belki kırmızılar gelmiştir üzülürsün diye silmiştim canımmmm ne olur yanlış anlama valla gaza geldim bugünden itibaren bekleyen ilk 15 kişiye hamiş yazdımmmmmm :)))))))) inş. hepsi tutarrrrrr öncekilerden ses yok onlara kızdım yazmıyom bananeeee sizdende haber çıkmazsa hamişlerinizi silerimm bakkk :)))))))
oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya ............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn ..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak..OLEYYYYBİZİMDE HAMİŞİMİZZZZ OLDUUUUUU TEBRİKLERRRRRRRRRRR......
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907 14 ocak
hot_ıce ..........14 ocak....kırmızı kart
zezeze......................15 ocak Kırmızı Kart
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak..kırmızı kart
mavimakas...................16 ocak
pelusia..................... 16 ocak.Alahım ne mutluluk 2.hamişimiz Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak...4.hamişimiz inş
turkuazturuncu...............18 ocak...veeeee 3.hamişimizzzz süpersinnnnnnn hayırlısıyla kucağına alırsın inş.....
gamyoncu....................19 0cak....5 hamişimiz inş.
seramonii.....................19 ocak...kırmızı kart
sakaar..........................20 0cak...6.hamişimiz inş.
berceste_....................20 ocak....7.hamişimiz inş.
narmik.........................20 ocak...kırmızı kart
nilayy_84 .......20 ocak.....kırmızı kart
mevtul.......................20 ocak.....8.hamişimiz inş.
bay............................20 ocak...9.hamişimiz inş.
sems83.......................20 ocak...10.hamişimiz inş.
tıkabasa......................21 ocak...11.hamişimiz inş.
mood...........................21 ocak..12.hamişimiz inş.
göçmenkuşlar..............21 ocak.....13.hamişimiz inş.
laplace........................22 ocak....14.hamişimiz inş.
orkide2.......................23 ocak.....15 hamişimiz inş.
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm 24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk .......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81 ..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak
hiç heyacnım yok. biliyorum ki bu ay da olmayacak. bilipte beklemek ne zor. bilmeden bekleyince heyecanı bile ne güzel oluyordu.. ben bir an önce olsa da bitse diye bakıyorum artık . bir an önce şöle bi iki ay geçsede sonuçlarımıza göre bir yol çizsek diyorum..
7 ay 7 yıl gibi geldi bana.. bunca zamandır bekleyenleri düşünüyorumda ne sabır var allahım eksik etme o sabrı üstümüzden.
21 mart nikah tarihimiz... o vakte kadar herşeyi deneyeceğim. ot sap çöp su herneyse. o tarihten sonra umarım aynı heyecanları tekrar yaşarım sizlerle.. şuabt ayı bekleyenleri mart ayı bekleyenlerii bu sayfalardaa çooook daha görüşürüzzz..
yinede allhın işine karışılmaz belki ihtiyaç gerekmeyecek bu prosedürlere yöntemlere ..keşkee keşkeee her dileyene allahım bir kolaylık bir kapı açar. inşlallah.. canı gönülden diliyorum... hepinize versin sonra da bana.....
savgiler....
lütfen nilaycım kendine bu kadar yüklenme vardır inşallah herşeyde bir hayır daha gençsin önümüzde çok aylar var o yüzden kendini üzme
aynen canım bizde çok zor evlendik... Benm zaten hayyatta hiçbişeyim kolay olmamıştır :) bundada var elbette bir hayır ...
Yalnız diilsin canım üzülmee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?