Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

anladım cnm.belli olmaz bazıları 1 kerede hamile kalabiliyor.annem mesela ) hiç ona çekmemişim )) bizde 7 aydır korunmuyoruz cnm..4.5 yıllık evliyim..

anladım cnm.belli olmaz bazıları 1 kerede hamile kalabiliyor.annem mesela ) hiç ona çekmemişim )) bizde 7 aydır korunmuyoruz cnm..4.5 yıllık evliyim..

hayirlisi olsun canim ya ins en dogru zamanda en rahat saglikli sekilde olsun bebegin.. ama peki iliski sIKLIGI ve yumurta takibi hep dikkat ederek mi? sole ki misal yumurtlama oncesi beyaz sivi geliyor ya yumurtlama bundan sonra mi o siralarda mi yoksa once mi oluyor onu tam cozebilsek olay biter zaten :))

haklısın cnm..valla hiç o ayrıntıları bilmiyorum)).en son geçen doktora gittiğimde bana adetin başladığı günden itibaren 11.13.15.17.19 günlerinde ilişkiye girin dedi.ilişkiden sonra yarım saat ayaklar havada yat dedi ve banyo yapma hemen dedi )) tek bildiğim bu..düzenli ilişki önerdi )kendimi sapıklar gibi hissediyorum bir görsen elim bi göğüsümde acıyor mu die bi orda geldimi die .-))) her yerim sivilce doldu sıkıntıdan..kafayı yemek üzereyim galiba )))

Allah yardimcin olsun canim ya.. kendine de dikkat et bukadar takmamaya calis duyuyoruz takmayinca daha rahat gebe kalanlari okuyoruz

Allah yardimcin olsun canim ya.. kendine de dikkat et bukadar takmamaya calis duyuyoruz takmayinca daha rahat gebe kalanlari okuyoruz

evt cnm aslında öyle..ama elinde olmuyor işte insanın..her adet dönemim yaklaştığında böle oluyorum ben. kendi kendime konuşuyorum diyorum her şey Allah.tan niye bukadar takıyorum diye sonra diyorum evt doğru takmıcam )) ee adet yaklaşınca )) neyse napalım kısmet artık..hakkımızda hayırlısı..

aynen hayirlisi

canımm hadi inşallah mujdenle gelırsın....nasıl dayanıyorsunn test yapmadan

canımm hadi inşallah mujdenle gelırsın....nasıl dayanıyorsunn test yapmadan

inşallah nilaycım bilmiyorum ki ya korkuyorum aslında negatif çıkarsa diye ama sabah yapıcam testi yarına kadar olmazsam 3 gün geçmiş oluyor zaten inşallah o zaman çıkar:18:

3-4 gundur yedıgım ıncırın faydasını gördüm ve adet oldum dün..gecıkmesının 14.gunuydu.!!!.
ahminelask benı lısteden sılebılırsın sımdı dün cok sancılı agrılı gectı oyuzden nete yazamadım..
bıldıgınız uzere gerı cekme durumu oldugundan beklemıyordum zaten hamılelık ıhtımal uzerıne test negatıftı ..
onumuzdekı aylarda düşünüyoruz ınşallah..cok rahatladım..inciri adet gecıkmesınde tavsıye edıyorum canlarım :))))
HEPIMIZ ICIN HAYIRLISI OLSUNNNN..INŞALLAH HAMILELIK MUJDESI DE VERIRIM SİZLERE :)))

son 3 günüm kaldı benimde günler geçmekte bilmiyor.. göğüs ve kasık ağrımdan başka bişey yok zaten tipik adet belirtilerim yalnız bu sefer göğüslerim şişmedi hep şişerdi bide sivilce çıkardı yüzümde oda yok hayırlısı bakalım kendimizi inceleyip duruyoruz........

inşallah nilaycım bilmiyorum ki ya korkuyorum aslında negatif çıkarsa diye ama sabah yapıcam testi yarına kadar olmazsam 3 gün geçmiş oluyor zaten inşallah o zaman çıkar:18:

ayy hadi hayırlısııı inş hamşsindir...bizi haberdar et canım

hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah umudumumuzu yıtırmemek gerekıyor...

ayy en krıtık gunler hıc gecmıyorrinş mujdenı verırsın bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…