- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi ahminelask
-
aynen geçmiyoo bende başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum.. inşşşaallaahhh canımm
hadi inşallah bekledıgın sonucu alırsın bizlere haber verrr....
canımcım doktor gerek duysa verirdi. genelde 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamayanlara veriyorlar. tabi çeşitli nedenlere göre bu değişebiliyor sanırımbişey sorcam doktordan çabuk gebe kalmak için ilaç istemek saçma mı olur yada doktor gerek duysa zaten verirmiydi :44:
canım endişelenme yaa. kese b hcg değerleri belli bir değerin üzerine çıkınca görülüyor. yani daha erken. bhcgnin bu kadar artması çok güzel yanimerhaba arkadaşlarrr nasılsınız?bugün dr a gittimm düen kan testi yaptırdım 28.4 den 2 günde 85.9 a ykselmiş betahcg m :) dr çok iyi yükselmiş nerdeyse 3 katına çıkmış ama daha çok düşük dedi:18:yine düşük riskim olabilirmişo yüzden progesteron verdi ve bol bol dinlen 1 hafta sonra gel dedi keseyi bile göremedim..nasıl farkettin çok erken dio bana bilmiyoki tetikte beklediğimizi..kızlar hamile kalmak için çabalıyoruz ama bide bebişlerimizin bize sıkıca baganması gerekiyo oda ayrı bi sorun..bida bebmi kaybetmek istemiyorum yaaa keseyide göremedim kafam karıştı
valla canım 1 kere kaybettim ya lavaboya gidipkırmızılara bakıyom bende :18:kafayımı yedim ne yine olacak gibi geliyocanım endişelenme yaa. kese b hcg değerleri belli bir değerin üzerine çıkınca görülüyor. yani daha erken. bhcgnin bu kadar artması çok güzel yani
merhaba arkadaşlarrr nasılsınız?bugün dr a gittimm düen kan testi yaptırdım 28.4 den 2 günde 85.9 a ykselmiş betahcg m :) dr çok iyi yükselmiş nerdeyse 3 katına çıkmış ama daha çok düşük dedi:18:yine düşük riskim olabilirmişo yüzden progesteron verdi ve bol bol dinlen 1 hafta sonra gel dedi keseyi bile göremedim..nasıl farkettin çok erken dio bana bilmiyoki tetikte beklediğimizi..kızlar hamile kalmak için çabalıyoruz ama bide bebişlerimizin bize sıkıca baganması gerekiyo oda ayrı bi sorun..bida bebmi kaybetmek istemiyorum yaaa keseyide göremedim kafam karıştı
canım ortalama kacıncı hafta biliyomusunKeseyi görebilmen için beta hcg en az 1000-1500 civarı olması gerek..Kese görebilmen için çok erken daha....
merhaba arkadaşlarrr nasılsınız?bugün dr a gittimm düen kan testi yaptırdım 28.4 den 2 günde 85.9 a ykselmiş betahcg m :) dr çok iyi yükselmiş nerdeyse 3 katına çıkmış ama daha çok düşük dedi:18:yine düşük riskim olabilirmişo yüzden progesteron verdi ve bol bol dinlen 1 hafta sonra gel dedi keseyi bile göremedim..nasıl farkettin çok erken dio bana bilmiyoki tetikte beklediğimizi..kızlar hamile kalmak için çabalıyoruz ama bide bebişlerimizin bize sıkıca baganması gerekiyo oda ayrı bi sorun..bida bebmi kaybetmek istemiyorum yaaa keseyide göremedim kafam karıştı
inş canım yaaa budahada sıkıntılı bi dönemmişcanım yerınden kalkma yurume yat ve dınlen...inşallah tutunur sana bebişin...bende progestan kullanıcam inşallahh bende hamiş olurum da bana da tutunur bebişim
inş canım yaaa budahada sıkıntılı bi dönemmiş
orkide ne yaptın canım? test yapmadın heralde,ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
canım benim ya bugün test aldım. ama ilk defa elim varmıyor yapmaya. yarın sabah yapacağım bakalım. sen ne yaptın tekrarladın mı testi? canım bana hamilesin gibi geliyor. ne bileyim iğnenin etkisi olsaydı, sonraki günlerde çizginin kırmızılığı azalırdı diye düşünüyorum.
çok heyecanlıben bugünde yaptım ilk idrarımla,hemen çıktı yine çizgi ve belirgindi yine.ama benim elimde test kalmadı,yarın eczanelerde kapalı çok komik,sen benden önce öğreneceksin galiba.birşey hissetmiyorum artık ben,hissizleştim,ben olumsuz konuşmayı,düşünmeyi pek sevmen zaten,inşallah ikimizde hamileyizdir.bi kesinleşsin bakalım ondan sonra düşünmeye başlayacağım galiba yarın haberini bekleyeceğim
inşallh hamişizdir dediğin gibi. yarın testi yapar yapmaz yazarım canım
merhaba yeşimcim nasılsın senin batın 18 di sen adet oldun mu
sen çalışıyorsun galiba,daha çabuk geçiyordur vakit.ben bütün gün nette araştırma yapıyorum,alim oacağım.anlamadan hamile kalanlara gıpta ediyorum.biz her aşamadan adım adım haberdar oluyoruz.olsun,bunun da heyecanı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?