Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

merhaba arkadaşlarrr nasılsınız?bugün dr a gittimm düen kan testi yaptırdım 28.4 den 2 günde 85.9 a ykselmiş betahcg m :) dr çok iyi yükselmiş nerdeyse 3 katına çıkmış ama daha çok düşük dedi:18:yine düşük riskim olabilirmiş o yüzden progesteron verdi ve bol bol dinlen 1 hafta sonra gel dedi keseyi bile göremedim..nasıl farkettin çok erken dio bana bilmiyoki tetikte beklediğimizi..kızlar hamile kalmak için çabalıyoruz ama bide bebişlerimizin bize sıkıca baganması gerekiyo oda ayrı bi sorun..bida bebmi kaybetmek istemiyorum yaaakeseyide göremedim kafam karıştı

bişey sorcam doktordan çabuk gebe kalmak için ilaç istemek saçma mı olur yada doktor gerek duysa zaten verirmiydi :44:
canımcım doktor gerek duysa verirdi. genelde 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamayanlara veriyorlar. tabi çeşitli nedenlere göre bu değişebiliyor sanırım

canım endişelenme yaa. kese b hcg değerleri belli bir değerin üzerine çıkınca görülüyor. yani daha erken. bhcgnin bu kadar artması çok güzel yani

Keseyi görebilmen için beta hcg en az 1000-1500 civarı olması gerek..Kese görebilmen için çok erken daha....

canım yerınden kalkma yurume yat ve dınlen...inşallah tutunur sana bebişin...bende progestan kullanıcam inşallahh bende hamiş olurum da bana da tutunur bebişim

orkide ne yaptın canım? test yapmadın heralde,ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

orkide ne yaptın canım? test yapmadın heralde,ne zaman yapmayı düşünüyorsun?

canım benim ya bugün test aldım. ama ilk defa elim varmıyor yapmaya. yarın sabah yapacağım bakalım. sen ne yaptın tekrarladın mı testi? canım bana hamilesin gibi geliyor. ne bileyim iğnenin etkisi olsaydı, sonraki günlerde çizginin kırmızılığı azalırdı diye düşünüyorum.

çok heyecanlı ben bugünde yaptım ilk idrarımla,hemen çıktı yine çizgi ve belirgindi yine.ama benim elimde test kalmadı,yarın eczanelerde kapalıçok komik,sen benden önce öğreneceksin galiba.birşey hissetmiyorum artık ben,hissizleştim,ben olumsuz konuşmayı,düşünmeyi pek sevmen zaten,inşallah ikimizde hamileyizdir.bi kesinleşsin bakalım ondan sonra düşünmeye başlayacağım galibayarın haberini bekleyeceğim

inşallh hamişizdir dediğin gibi. yarın testi yapar yapmaz yazarım canım

inşallh hamişizdir dediğin gibi. yarın testi yapar yapmaz yazarım canım

sen çalışıyorsun galiba,daha çabuk geçiyordur vakit.ben bütün gün nette araştırma yapıyorum,alim oacağım.anlamadan hamile kalanlara gıpta ediyorum.biz her aşamadan adım adım haberdar oluyoruz.olsun,bunun da heyecanı başka

bende bi bebeğim olsun çok istiyorum ama adetime 3 gün var bugün dayanamayıp test yaptım negatifti umudum azaldı

merhaba yeşimcim nasılsın senin batın 18 di sen adet oldun mu

mrb canım..iyyim sağolasın sen nasılsın..evt canım ya 18 di ama hala olmadım..testte yapmadım..çünkü bazen adetimin geç geldiğide oluyor..adet olucam gibi belirtilerde var..eli kulağında yani..hiç umudum yok maalesef :-(((

Hamileleleri çok tebrik ediyorum Ben önümüzdeki ay hamilelik çalışmalarına ara vericem..Fsh hormonum çok yükselmiş..1 aylık tedavim var.Ondan sonra da duruma göre devam edicem :)

canım benim test negatif. gerçi çok umudum yoktu ama istek çoooktu ne yaparsın. iğnenin olduğu gün ve 3 gün sonra olmak üzere sadece 2 kez ilişki olunca zaten tutması mucize olur. umut dünyası. hala da adet olana kadar umudumu yitirmiş değilim . önümüzdeki ay büyük ihtimalle çocuk çalışmalarını bırakıp korunacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…