Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

kızzlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve hamileyim çok belirgin 2 çizgiyi gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin şu an çok mutluyum

bencede adet olana kadar umudunu kaybetme canım.neden korunmayı düşünüyorsun önümüzdeki ay?

günaydınlar herkese kızlar....ocak ayı anne olam ümüdiyle yanıp tutuşan biri olarak bende geldim bu ayın başında doğum kontrol hapını bıraktım 10 u gibi regl oldum ama akıntım mide bulantım ve aşırı bi iştah haliyle birlikte zaman zaman kasık ağrım var daha çok erken biliyorum ama içim ümitle dolu...bu günler yumurtlama dönemim ama neden böle hissediyorum kafam çok karışık bu belirtiler erkenmi sizce...

kızzlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve hamileyim çok belirgin 2 çizgiyi gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin şu an çok mutluyum
Canımm çok sevindimm :) Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim

Canım mide bulantıları için çok erken...Hamileliğin 5.-6. haftasından sonra başlıyor mide bulantıları...Hayırlısı inşallah :)

saol canım hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah benimkisi psikolojik sanırım ki inşallah öle değildir ama bana öle geliyor bazende kesin hamileyim diyorum hayırlısı olsun...

çok sağol canım inşallah hepimizinkini sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin
valla ne bilim canım yaaa kafam karışık dün dr a gittim kanda betahcgm 1gün önce 87 çıkmıştı daha çok erken dedi keseyi falanda göremedik di önceki gebeliğimde düşügüm var diyince bundada olabiir dedi progestan verdi kafamı bulandırdı yolladı beni biraz gerginim aslında şimdi

Hamileleleri çok tebrik ediyorum Ben önümüzdeki ay hamilelik çalışmalarına ara vericem..Fsh hormonum çok yükselmiş..1 aylık tedavim var.Ondan sonra da duruma göre devam edicem :)

hayırlısı olsun canım gecmıs olsun martta yınee karsılasırız burada

Canım yazmıştım ama okumadın sanırım..87 beta hcg de kese falan görünmez..Anca 1000-1500 olması lazım ...Benim ilk hamileliğimde beta hcg ilk ölçümde 34 idi..Ve ikizlere hamileydim..Sen beta hcg nin düşüklüğüne aldanma..Önemli olan 2 ye katlanması...Güven bana..İki kez ikiz hamileliği yaşadım ben...

Son düzenleyen: Moderatör:

lütfen canım kendine stres yapma iyi düşünelim iyi olsun

inşallah canım yüce Rabbim sizede nasip eder inşallah

AMİİNNN inşallahhh bugun annem ve komsumuz benı ruyasında gormus ıkısıde sabah sabah aradılar...komsum beyaz gelınlıkler ıcınde evlendıgımı gormus annemde kız cocugum oldugunu gormushayırlısı olsun

çok saol canım yaaa içim rahatladı ne bilim kafam karıştı gebeik hesaplayıcılarında yarın kalp atışının başlaması lazım ben eseyi bile göremeyince biraz daraldım ama destegin için çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…