- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi ahminelask
-
cnm tebrikler saglikla gelsin bebis ins. peki sormak istedigim su ki adet sancin var mi? yani 2-3 gecikti snr adetim o sirada olman gereken gunden beri adet sancisi var mi? ayni mi yoksa degisiklik var mi?
evet canım adet günü bile sancım vardı benim bat 19 du ama dünden beri yok şu anda kasıklarım ağrıyor o kadar
su soruma bakar misin cnmevet canım adet günü bile sancım vardı benim bat 19 du ama dünden beri yok şu anda kasıklarım ağrıyor o kadar
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-musunuz-deneyim-bilgilere-ihtiyacim-var.html
su soruma bakar misin cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-musunuz-deneyim-bilgilere-ihtiyacim-var.html
baktım canım hatta cevapladım bile
baktım canım hatta cevapladım bile
tesekkur ederim cnm gordum:)
kızlar az önce benden 1 damla kadar yine kahverengi akıntı geldi sizce bu normalmidir?:18::18::18::18:
kızzlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve hamileyim çok belirgin 2 çizgiyi gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin şu an çok mutluyum
tebrik ederim canım çok sevindimkızzlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve hamileyim çok belirgin 2 çizgiyi gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin şu an çok mutluyum
kızlar az önce benden 1 damla kadar yine kahverengi akıntı geldi sizce bu normalmidir?:18::18::18::18:
kızzlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve hamileyim çok belirgin 2 çizgiyi gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin şu an çok mutluyum
merhaba arkadaşlarrr nasılsınız?bugün dr a gittimm düen kan testi yaptırdım 28.4 den 2 günde 85.9 a ykselmiş betahcg m :) dr çok iyi yükselmiş nerdeyse 3 katına çıkmış ama daha çok düşük dedi:18:yine düşük riskim olabilirmişo yüzden progesteron verdi ve bol bol dinlen 1 hafta sonra gel dedi keseyi bile göremedim..nasıl farkettin çok erken dio bana bilmiyoki tetikte beklediğimizi..kızlar hamile kalmak için çabalıyoruz ama bide bebişlerimizin bize sıkıca baganması gerekiyo oda ayrı bi sorun..bida bebmi kaybetmek istemiyorum yaaa keseyide göremedim kafam karıştı
benim bat yarın ya da salı. dünden beri senin gibi belim ağrıyor. ek olarak kasıklarım batıyor, çok üşüyorum. kat kat giyindim. idrar testi negatif. sanırım kırmızılar gelecek.tebrik ederim darısı bizee inşallahson 2 günüm kaldı bakalım sabırsızlanıyorum.. benmde kasığımdan çok karnımın içinde batmalar oluyo hiçkimsede böyle bi durum yok sanırım bide bugün belim ağrımaya başladı umarım kırmızı kartı görmem...
benim bat yarın ya da salı. dünden beri senin gibi belim ağrıyor. ek olarak kasıklarım batıyor, çok üşüyorum. kat kat giyindim. idrar testi negatif. sanırım kırmızılar gelecek.
evet aslında benimde elim ayağım buz gibi, yüzüm sıcak, içim üşüyor ve üşümekten titriyorum. üşüttüm desem burun akıntısı ya da boğaz ağrısı gibi başka belirti yok. hakkımızda hayırlısıbenim aksine bugün ateşim var niye bilmiyorum ellerim ayaklarım buz gibi yüzüm yanıyo üşüttüm mü nedir bi salı olsada öğrensem ne olduğunu...
evet aslında benimde elim ayağım buz gibi, yüzüm sıcak, içim üşüyor ve üşümekten titriyorum. üşüttüm desem burun akıntısı ya da boğaz ağrısı gibi başka belirti yok. hakkımızda hayırlısı
evet aslında benimde elim ayağım buz gibi, yüzüm sıcak, içim üşüyor ve üşümekten titriyorum. üşüttüm desem burun akıntısı ya da boğaz ağrısı gibi başka belirti yok. hakkımızda hayırlısı
nasılsın canım,dediğin gibi bende aynıyım akşamları çok üşüyorum,heryanım sızlıyo ayrıca da kasıklarım da pazen patlıcak gibi ağrıyo.yahu ne iğneymiş geçmedi etkisiben ilk defa oldum bu ay,hayırlısı bakalım.
canım ne olsun ya stresli, parçalı bulutluyum:26: bugün testte negatifi gördükten sonra her ne kadar idrar testi %100 gerçek sonucu göstermese de stres yaptım. nasip diyelim artık. Rabbim nasip ettiyse olacaktır elbet. ben yarın bu strese dayanamayıp kan testi yaptırabilirim.
canım benim ya içimden bir ses senin hamiş olduğunu söylüyor. inşallah öyledir. gerçekten çok sevinirim. sen ne zaman test yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?