Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

kızlar az önce benden 1 damla kadar yine kahverengi akıntı geldi sizce bu normalmidir?:18::18::18::18:

kızzlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve hamileyim çok belirgin 2 çizgiyi gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin şu an çok mutluyum

canımm benim çok sewindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Allah bizlere de hayırlısıyla versin

kızlar az önce benden 1 damla kadar yine kahverengi akıntı geldi sizce bu normalmidir?:18::18::18::18:

tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza.

bu arada belirtilerin neler bizimle paylaşırmısın.

kızzlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve hamileyim çok belirgin 2 çizgiyi gördüm Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin şu an çok mutluyum

tebrik ederim darısı bizee inşallah son 2 günüm kaldı bakalım sabırsızlanıyorum.. benmde kasığımdan çok karnımın içinde batmalar oluyo hiçkimsede böyle bi durum yok sanırım bide bugün belim ağrımaya başladı umarım kırmızı kartı görmem...

Canim Rabbim yardımcın olsun insallah minik yaramasın sana sıkı sıkı tutunur insallahhhh....
Sen icini ferah tut bol bol dinlen insallah bebeginizi saglikla kucağınıza alırsınız

Canim tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin insallah, hamile olan arkadaslar dualarında bizleri unutmazsınız insallah

Kızlar bende bu sabah kırmızı kartla saha kenarında yerimi almış durumdayım, saolsun bu sefer 3 gün erken kart yedim

benim bat yarın ya da salı. dünden beri senin gibi belim ağrıyor. ek olarak kasıklarım batıyor, çok üşüyorum. kat kat giyindim. idrar testi negatif. sanırım kırmızılar gelecek.

benim bat yarın ya da salı. dünden beri senin gibi belim ağrıyor. ek olarak kasıklarım batıyor, çok üşüyorum. kat kat giyindim. idrar testi negatif. sanırım kırmızılar gelecek.

benim aksine bugün ateşim var niye bilmiyorum ellerim ayaklarım buz gibi yüzüm yanıyo üşüttüm mü nedir bi salı olsada öğrensem ne olduğunu...

benim aksine bugün ateşim var niye bilmiyorum ellerim ayaklarım buz gibi yüzüm yanıyo üşüttüm mü nedir bi salı olsada öğrensem ne olduğunu...
evet aslında benimde elim ayağım buz gibi, yüzüm sıcak, içim üşüyor ve üşümekten titriyorum. üşüttüm desem burun akıntısı ya da boğaz ağrısı gibi başka belirti yok. hakkımızda hayırlısı

öyle hakkımızda hayırlısı olsun canım umarım hamişizdir

nasılsın canım,dediğin gibi bende aynıyım akşamları çok üşüyorum,heryanım sızlıyo ayrıca da kasıklarım da pazen patlıcak gibi ağrıyo.yahu ne iğneymiş geçmedi etkisiben ilk defa oldum bu ay,hayırlısı bakalım.

canım ne olsun ya stresli, parçalı bulutluyum:26: bugün testte negatifi gördükten sonra her ne kadar idrar testi %100 gerçek sonucu göstermese de stres yaptım. nasip diyelim artık. Rabbim nasip ettiyse olacaktır elbet. ben yarın bu strese dayanamayıp kan testi yaptırabilirim.

canım benim ya içimden bir ses senin hamiş olduğunu söylüyor. inşallah öyledir. gerçekten çok sevinirim. sen ne zaman test yapacaksın?

canım ben de bi kaç gündür buraları okuya okuya alim oldum,ama hamileliğini geç öğrenenler,idrarda negatif görüp kanda pozitif görenler yada tam tersi.o yüzden kesin sonuç için daha erken bencede.bende bu yüzden emin değilim tereddütlüyüm,ben bugünde test yaptım yine çıktı çizgi,hatta paylaştım başka bir topikte,ama kan testi doktor gerek görürser yaptıracağım perşembe gününe kadar adet olmazsam gideceğim doktora.ben birkaç kez kan testi yaptırmıştım,onun hayal kırıklığı beni çok etkilemişti.açıkçası korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…