Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kimler çalışıyor kimler ev hanımı topikte?

günaydın herkese

Selam canim nasilsin?
Ben de ev hanimiyim :)

gunaydinnnnnnnnnnnn

ben topigin calisanlarindanim

Hos geldin oceanshine'imiz nasilsin?

Canim hadi hayirlisi.
En basindan yaptigin hata olumsuz düsünmek.
Bende yapiyorum bunu.
Bu cok yanlis.
Rahat olmamiz gerekiyor.
Biraz oluruna birakmak birazda yumurta catlama günlerine denk getirmek gerekiyor.
Gerisi Allaha kalmis.
Ve deriz ya hani "isin Allaha kalmissa olmus bil" diye.
InsaAllah öyledir canim.

Canim üzülme simdi senin icin önemli olan bebegin zaten.
InsaAllah daha sonra atanan ögretmen olursun :)

evde oturanlardanım :)

Bendensin

Canim ya bence bekleme daha fazla ve hcg ni ölctür.
Ben böyle beklesem gercekten kendimi mahf ederdim.
Oldumu olmadimi neden öyle oldu neden böyle oldu.
Git ve kafan rahat olsun derim ben sana canim.

slm kızlarr bende evde oturanlardanım kpssye hazırlanıyorum dersanaye gidiyorum.

adetime 3-4 gün var ve ateşim dün 36.7 bugün 36.6ydı. ümitlendim inşallah düşmez

Hos geldin canim.
Az kalmis desene.
InsaAllah güzel haberlerle dönersin.
Iyi düsünelim iyi olsun canim.
Moral bozmak yok bir de.
Bu ay olmadiysa önümzde ki ay insaAllah.

benim adet tarihim de 5 şubat beni de ekler misiniz listeye? çok sık giremiyorum. toplu okuyorum ben kusura bakmayın.

Hos geldin :)
Tabi ekleriz.
Kac yasindasin bu arada ve ne zamandir calisma yapiyorsunuz?
InsaAllah 5 subatta cift cizgiyi görürsün.

pozitif cnm bi hamişimiz daha geldi

Aaa gercekten mii süper cok sevindim :)
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Gecmisi simidi okuyorum daha görmedim mesajini.
Gecmisi okuyup bitireyim listeyi güncellerim.
Darisi basimiza insaAllah :)

Kizlar merhaba..
Sabah test yaptim ilk 1 dk iki cizgide netti sonra 2. Cizginin rengi kayboldu gölge gibi bisey olustu biraz üzüldüm

Canim ya gönülden tebrik ederim.
Pozitiv sonuclari duyunca bize de moral ve umut oluyor.
InsaAllah bebegini saglicakla kucagina alirsin.
Bize de dualarini eksik etme insaAllah olurmu :)
Listede güncelleyecegim seni :)

Canım hamilesin Tebrikler ... daha küçük oldugu için silik cikmis. . Hemen kan testi yaptır bence.. cokkkkk sevindim. . Topigin 4. Hamilesesi oldun

Komsum darisi basimiza insaAllah :)
Nasilsin?

Cok haklisin canim.
Olsun burada bol bol dertlesiriz insaAllah :)

merhaba kizlar gecen sene ben hamile kalmostim ama malesef iki aylikkwn susuk yaptim aradan 6 ay gecti ve gene hamile kalmak istoyorum ama bir yandanda korkuyorum gene ayni aciyi yasarsam diye umarim bu topik beni yureklendirir

kızlar hamile kalmadan 3 ay önce folik aside başlayın diyolar yaa biz şimdi ne zaman kalırız bilmiyoruz ya içsek ne olur içmesek ne olur

merhaba kizlar gecen sene ben hamile kalmostim ama malesef iki aylikkwn susuk yaptim aradan 6 ay gecti ve gene hamile kalmak istoyorum ama bir yandanda korkuyorum gene ayni aciyi yasarsam diye umarim bu topik beni yureklendirir

üzülme canım, inşallah bebeğin gelecektir sana :) bana uğurlu geldi bu topic umarım sana da uğurlu gelir

bende geçen haftalarda yatağımın altından kedi yavrusuyla ördek yavrusu çıkıyordu . onları sevip oynuyordum :) çocuk sahibi olmaya işaret dediler ama adetim geldi

canım yakın zamanda bu haberi alacaksın demektir :) 2 ay önce bir rüya görmüştüm ben de. erkek çocuk müjdesiydi anlamı. bu ay da hamileliği öğrendim. belli olmaz yani :)

Kizlar ben de iki ay önce oglan bebek görmüstüm rüyamda cam köprünün üzerinde geziyorduk
Ama benimde adetim geldi hihi hayirlisi olsun insaAllah.
Bilinc altimiz bize oyun oynuyor bazcen :)

kızlar 26.günümde test negatif dedi belirti de olmadığından mantıklı bir sonuç.bu grip halimle gebe de kalamam.bana rahim filmi yolu görünyor

Canim hakkinda hayirlisi.
InsaAllah Rahim filmi olduktan sonra saglicakla bebegine kavusursun.
Rahim filmi hakkinda pek bir bilgim yok malesef yoksa yardimci olmak isterdim.

bende yazmıştım beni de ekledinizmi

Hos geldin orcin kusura bakma gözden kacirmis olabilirm
Yasin kac bat ne zaman ve ne zamandir bebis istiyorsunuz :)

cnm perşembeye gitcem inşallah o zmn çıkar varsa yoksa tedaviye devam

ya senin profil fotondaki bebiş çokk tatlı yaa onu gördükçe daha çok bebiş istiyorum

aynen canım yaaaa. aşerirken bu kıza bakıcam hep. maşallah Allahım özenmiş de yaratmış :26:
bu arada folik asiti iç sen birşeycik olmaz zaten bir zararı yok 3 ayı geçse de birşey olmaz ki umarım 3 aya kalmaz bebişin gelsin

Eski topic arkadasim hos geldin..
Ben gelinim nickimi degistirdim hatirladin mi acaba bilmiyorum :)
Öncelikle cok cok gecmis olsun.
Rabbim sabir versin.
Cok zor günler gecirmisindir eminim.
Ama insaAllah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip olur sana.
Korkmamak elde degil belkide.
Ama özellikle senin gibi düsük yasayanlar daha da umutlu olmasi gerekiyor.
Moral cok cok önemli canim.
InsaAllah güzel haberlerle gelirsin :)
Liste isi isin girgiri diyoruz ama istersen ekleyebilirim seni de :)

Kizlar merhaba..
Sabah test yaptim ilk 1 dk iki cizgide netti sonra 2. Cizginin rengi kayboldu gölge gibi bisey olustu biraz üzüldüm
tebrikler tatlim Allah saglikla hayirlisiyla kucana vermek nasip eder ins hemen kan testi yaptir mustemelen 3veya 2 haftaliktir o bendede cok deil ama genede silik cikmisti 2 haftalik hamileydim ozaman

Efulim hoşbulduk canım,aslında hergün hatta günde 3-4 kez topiğimize girip ne var ne yok diye okuyorum, herkesten haberdarım anlıyacağın.Siz sevgili arkadaşlarımın güzel haberlerini duydukça mutlu oluyorum.İnşallah bu ay 10 gün sonra güzel haberi veririm olmazsada hamile kalana kadar beraberiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…