kimler çalışıyor kimler ev hanımı topikte?
günaydın herkese
gunaydinnnnnnnnnnnn
ben topigin calisanlarindanim
ben de varim bu ay calismalara baslayan :)) benim bat 29 ocak.yumirtlama donemim de devam ediyor hala subat basi umutlu haberi alirim ben de insallah.bu arada 7 aylik evliyim ben.bu zamana kadar hep esim korunuyordu.acaba vucudum kendini korumaya almis olabilir mi( off ne zor bunlari hesaplayip is yapmak :) tv de hemen oluyor :)) bizde de olsun :))
Selam canlar nasilsiniz?
Gecmise bakmam gerekiyor ama sayfalar birikmis masAllah :)
Listeria arkadasimizin test sonucu ne cikti?
Baska hamis haberi alan varmi
Kızlar günaydıınnn
yeni gelenler hoşgelmiş Allahım en kısa zamanda sisin de gönlünüzün muradını versin inşallah
Bugün yine hamiş haberli bir gün diliyorum, amiiiiinnn
Bu arada malesef geçen sene düğün hazırlıklarıydı, okul dersleriydi derken kpss çalışmadığım için atanamadım, çalışmıyorum
evdeyim..
evde oturanlardanım :)
kızlar günaydın testlerle kafayı yiycm galiba ama son yaptığım testten sonra yapmamaya karar verdim az daha gelmesse direk dr gitcem dün yaptığımda negatiff çıktı ama hala adetten eser yok göğüslerim şişti sabah 8 de ateşimi ölçtüm 37 çıktı anlaadı gitti valla bna sters yapmamaya karar verdim streste geçiktiriyor diye okudum bilmiyorum kafam çok karıştı sizler nasılsınız
slm kızlarr bende evde oturanlardanım kpssye hazırlanıyorum dersanaye gidiyorum.
adetime 3-4 gün var ve ateşim dün 36.7 bugün 36.6ydı. ümitlendim inşallah düşmez
konuşmak gerekiyor adet bitimi tarih veriliyormuş.anestezili soracam ben de
benim adet tarihim de 5 şubat beni de ekler misiniz listeye? çok sık giremiyorum. toplu okuyorum ben kusura bakmayın.
pozitif cnm bi hamişimiz daha geldi
Canim üzülme simdi senin icin önemli olan bebegin zaten.
InsaAllah daha sonra atanan ögretmen olursun :)
Kizlar merhaba..
Sabah test yaptim ilk 1 dk iki cizgide netti sonra 2. Cizginin rengi kayboldu gölge gibi bisey olustu biraz üzüldüm
Canım hamilesin Tebrikler ... daha küçük oldugu için silik cikmis. . Hemen kan testi yaptır bence.. cokkkkk sevindim. . Topigin 4. Hamilesesi oldun
aynen insan kendini bile heveslendirmek istemiyor degil ki baskasina anlatsin. Burada herkes ayni oldugu icin yazdim sonunda. Kimse eminim esine bile bos yere heveslenmesin diye bahsetmiyordur belirtisinden duygusundan yada her neyse iste. Yani ben degil aileme esime bile sanki planimiz yokmus gibi davraniyorum ama sabir tukeniyor hic belirtim yok hic umudum yok ama nedense sqbir gun gectikce azaliyor. Mesela bugun ayin 15 saniyordum bata kaldi 6 gun falan derken ayinn 14 u oldugunu gorunce bile bozuldum o denli yani
merhaba kizlar gecen sene ben hamile kalmostim ama malesef iki aylikkwn susuk yaptim aradan 6 ay gecti ve gene hamile kalmak istoyorum ama bir yandanda korkuyorum gene ayni aciyi yasarsam diye umarim bu topik beni yureklendirir
kim hamiş yaa neyi kaçırdım
bende geçen haftalarda yatağımın altından kedi yavrusuyla ördek yavrusu çıkıyordu . onları sevip oynuyordum :) çocuk sahibi olmaya işaret dediler ama adetim geldi
canım yakın zamanda bu haberi alacaksın demektir :) 2 ay önce bir rüya görmüştüm ben de. erkek çocuk müjdesiydi anlamı. bu ay da hamileliği öğrendim. belli olmaz yani :)
kızlar 26.günümde test negatif dedi belirti de olmadığından mantıklı bir sonuç.bu grip halimle gebe de kalamam.bana rahim filmi yolu görünyor
bende yazmıştım beni de ekledinizmi
Canim üzülme simdi senin icin önemli olan bebegin zaten.
InsaAllah daha sonra atanan ögretmen olursun :)
Bendensin
Canim ya bence bekleme daha fazla ve hcg ni ölctür.
Ben böyle beklesem gercekten kendimi mahf ederdim.
Oldumu olmadimi neden öyle oldu neden böyle oldu.
Git ve kafan rahat olsun derim ben sana canim.
Hos geldin canim.
Az kalmis desene.
InsaAllah güzel haberlerle dönersin.
Iyi düsünelim iyi olsun canim.
Moral bozmak yok bir de.
Bu ay olmadiysa önümzde ki ay insaAllah.
ya senin profil fotondaki bebiş çokk tatlı yaa onu gördükçe daha çok bebiş istiyorum
merhaba kizlar gecen sene ben hamile kalmostim ama malesef iki aylikkwn susuk yaptim aradan 6 ay gecti ve gene hamile kalmak istoyorum ama bir yandanda korkuyorum gene ayni aciyi yasarsam diye umarim bu topik beni yureklendirir
tebrikler tatlim Allah saglikla hayirlisiyla kucana vermek nasip eder ins hemen kan testi yaptir mustemelen 3veya 2 haftaliktir o bendede cok deil ama genede silik cikmisti 2 haftalik hamileydim ozamanKizlar merhaba..
Sabah test yaptim ilk 1 dk iki cizgide netti sonra 2. Cizginin rengi kayboldu gölge gibi bisey olustu biraz üzüldüm
Aynen canim bak suan biraz daha rahatim ama bat tarihim yaklassin kafayi yerim kesin ne oldu ne bitti diye yapabilecegim en kötü seyi yapiyorum o zaman malesef
Tebrikler hamilesiniz
Canim icini ferah tut insaAllah sonuclar temiz cikar Allahin izniyle..
Sizide tebrik edeirm sizde hamilesiniz
Canim hos geldin öncelikle uzun zamandir yoktun haber vermene sevindim :) Rabbim hayirlsini nasip etsin insaAllah. Eminim zordur hem calisip hem ev ile iglilenmek üstelik rahat bir kafayla bebek calismalarini yapmak. Sonuclari merakla bekliyorum. Rabbim insaAllah bebegini göndermistir sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?