Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kizlar ben de iki ay önce oglan bebek görmüstüm rüyamda cam köprünün üzerinde geziyorduk
Ama benimde adetim geldi hihi hayirlisi olsun insaAllah.
Bilinc altimiz bize oyun oynuyor bazcen :)

olabilir de olmayabilir de haberci rüyalar diye birşey varmış bu arada ben hamileliğimi öğrendiğim günün önceki gecesi, rahmetli babanem halamın rüyasına girmiş torunum geliyor demiş ona, ertesi gününde ben telefon açtığımda halama bana hayırlı haber mi vereceksin diyerek açmıştı direk :26: şaştım kaldım

ayrıca ben senin bu mesajı beğenicem ama beğenemiyorum canım :S daha önce başka şeyleri yorumlamam mı ne lazımmış. off ne dandk oldu forum yaaa

kızlar hamile kalmadan 3 ay önce folik aside başlayın diyolar yaa biz şimdi ne zaman kalırız bilmiyoruz ya içsek ne olur içmesek ne olur

Mousecim öyle düsünme illa ki faydasi olur.
Bende 2-3 aydir düzenli olarka iciyorum.

cnm perşembeye gitcem inşallah o zmn çıkar varsa yoksa tedaviye devam

InsaAllah iyi sonuclarla gelirsin canim.
Hakkinda hayirlisi.
Dualarimiz seninle.

ah canim benim ya seninunuturmuyum hic cok guzel gunler gecirdik sizinle bu sitede ekle tabi tatlim benim bu sene hayirlisiyla hamile kalmak istiyorum eski dostlardan biriyle larsilastima cok sevindim

Slmlar kızlar ya burda hamileliği konusup nasıl sonrasında kafaya takmamayı becerebiliosunz bn beceremiorum da !? 2. Denememiz olmasına rağmen umutsuzluğa düşüyorum bazen ben ya

öylemi diyosunuz kızlar ben anneme söylüyim o zaman amway den bana getirsin içmeye başlıyım inş çok bekletmez bebişimiz bizi
ah canim benim ya seninunuturmuyum hic cok guzel gunler gecirdik sizinle bu sitede ekle tabi tatlim benim bu sene hayirlisiyla hamile kalmak istiyorum eski dostlardan biriyle larsilastima cok sevindim

canım çok üzüldüm seni hatırlıyorum nişan zamanından falan sen beni hatırladınmı bilmiyorum rabbim inş aratmadan hepimizin kucağını bebişle doldurur

bat: 26 ocak , yaşım 27 , 7 aydır deniyoruz

Hemen ekliyorum canim :)
InsaAllah bu ay sonu hamileler kervanina katilirsin :)

Bende cok sevindim canim.
Rabbim nasip ederse insaAllah hamilelik sürecimizi de paylasiriz.
Eski topicimizden mouse ve isyanda bebis düsünüyorlar insaAllah.
Hayirlisi bakalim :)
Yasini ve bat tarihini yazarsan hemen ekleyim seni de

Slmlar kızlar ya burda hamileliği konusup nasıl sonrasında kafaya takmamayı becerebiliosunz bn beceremiorum da !? 2. Denememiz olmasına rağmen umutsuzluğa düşüyorum bazen ben ya

Ben burda yazarken sadece kendimden bahs etmiyorum canim.
Arkadaslara teselli olmaya calisiyorum.
Terzi kendi sökügünü dikemez misali.
Onlarin morali bozulunca ben onlara moral veriyorum.
Ayni sekilde benim moralim bozulunca onlar bana moral veriyor.
Hamis haberi alinca 'bak demek ki oluyormus insaAllah bende de olacak' diyorum.
Benim kafaya takma durumum gece basimi yastiga koyunca basliyor

evet gerçekten bilinçaltımızda yaşanan şeyler rüyamızda karşımıza çıkıyor.Bende dün gece rüyamda çok güzel bir bebiş sevıyordum,sonra bir anda hamile olduğumu gördüm o doktor diye ilk önce görümceme soyluyorum ,oda herkese haber verıyor kızıyorum ona neden soyluyorsun tam kesin değil diye

bat: 26 ocak , yaşım 27 , 7 aydır deniyoruz

cok normal bir sure aslinda bu dedigin tatlim umutsuzluga kapilma kesinlikle benim dayimin kixi 9 ay sonra hamile kalabildi ancak onun en uzun suresi 2 sene doktorlar bile ole diyorlarkendinle 2 sene denemenize ragmen olmuyosa ozamn tibba ihtiyaciniz var diyolar

aynen kimisi bilinç altımızın oyunları ama inşallah gerçek olur canım

InsaAllah iyi sonuclarla gelirsin canim.
Hakkinda hayirlisi.
Dualarimiz seninle.
pekumutlu değilim ama inşallh supriz olur saol cnm bnmkilerde sizinle

öylemi diyosunuz kızlar ben anneme söylüyim o zaman amway den bana getirsin içmeye başlıyım inş çok bekletmez bebişimiz bizi

amway folik asit mi satıyor :26: gerek yok ki canım eczanede 40lık mı ne satılıyor 1.5 lira folbiol kullanıyorum ben :44:

çok haklısın fazla kafaya takıyorum ben
benden sonra evlenen ve deneyen herkesin çocuğu oldu buda bende değişik duygular yarattı tabi:26:
Ama Rabbim dilerse olur ,sabır ve duadan başka yapacak bişeyim yok sanırım

Allah razi olsun canim :)
InsaAllah 10 gün sonra güzel haberi alirizda sonrasinda hamilelik sürecin ile ilgili bilgi verirsin bu daha güzel olur

Bende begen butonunu göremiyorum canim nereye gitti bu yine :44:
Canim dogru diyorsun bazi rüyalar gercekten haberci.
Bak ben dün gece kv ve kaynim ile kavga ediyordum daha dogrusu onlar bana cok kiziyordu.
Aksam üstü eve hirsiz girmis diye duyduk demek ki haber alacakmisim.
Hayirlisi canim hayirlisi.

Evet evet kesinlikle basla canim.

anamm tanimamammi ben seni yaaaaaa cok sevindim yaaaa ayyyyyyy. canlarimmmm benimmm

evet canım :26:
buton sola kaymış yine yıldız gibi bişey var ya. beğenmek istiyorum "Bu eFuLim Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir." bu çıkıyo. sinir etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…