Kizlar ben de iki ay önce oglan bebek görmüstüm rüyamda cam köprünün üzerinde geziyorduk
Ama benimde adetim geldi hihi hayirlisi olsun insaAllah.
Bilinc altimiz bize oyun oynuyor bazcen :)
kızlar hamile kalmadan 3 ay önce folik aside başlayın diyolar yaa biz şimdi ne zaman kalırız bilmiyoruz ya içsek ne olur içmesek ne olur
cnm perşembeye gitcem inşallah o zmn çıkar varsa yoksa tedaviye devam
ah canim benim ya seninunuturmuyum hic cok guzel gunler gecirdik sizinle bu sitede ekle tabi tatlim benim bu sene hayirlisiyla hamile kalmak istiyorum eski dostlardan biriyle larsilastima cok sevindimEski topic arkadasimhos geldin..
Ben gelinim nickimi degistirdim hatirladin mi acaba bilmiyorum :)
Öncelikle cok cok gecmis olsun.
Rabbim sabir versin.
Cok zor günler gecirmisindir eminim.
Ama insaAllah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip olur sana.
Korkmamak elde degil belkide.
Ama özellikle senin gibi düsük yasayanlar daha da umutlu olmasi gerekiyor.
Moral cok cok önemli canim.
InsaAllah güzel haberlerle gelirsin :)
Liste isi isin girgiri diyoruz ama istersen ekleyebilirim seni de :)
aynen canım yaaaa. aşerirken bu kıza bakıcam hep. maşallah Allahım özenmiş de yaratmış :26:
bu arada folik asiti iç sen birşeycik olmaz zaten bir zararı yok3 ayı geçse de birşey olmaz ki umarım 3 aya kalmaz bebişin gelsin
öylemi diyosunuz kızlar ben anneme söylüyim o zaman amway den bana getirsin içmeye başlıyım inş çok bekletmez bebişimiz biziMousecim öyle düsünme illa ki faydasi olur.
Bende 2-3 aydir düzenli olarka iciyorum.
ah canim benim ya seninunuturmuyum hic cok guzel gunler gecirdik sizinle bu sitede ekle tabi tatlim benim bu sene hayirlisiyla hamile kalmak istiyorum eski dostlardan biriyle larsilastima cok sevindim
bat: 26 ocak , yaşım 27 , 7 aydır deniyoruz
ah canim benim ya seninunuturmuyum hic cok guzel gunler gecirdik sizinle bu sitede ekle tabi tatlim benim bu sene hayirlisiyla hamile kalmak istiyorum eski dostlardan biriyle larsilastima cok sevindim
Slmlar kızlar ya burda hamileliği konusup nasıl sonrasında kafaya takmamayı becerebiliosunz bn beceremiorum da !? 2. Denememiz olmasına rağmen umutsuzluğa düşüyorum bazen ben ya
olabilir de olmayabilir de haberci rüyalar diye birşey varmışbu arada ben hamileliğimi öğrendiğim günün önceki gecesi, rahmetli babanem halamın rüyasına girmiş torunum geliyor demiş ona, ertesi gününde ben telefon açtığımda halama bana hayırlı haber mi vereceksin diyerek açmıştı direk :26: şaştım kaldım
ayrıca ben senin bu mesajı beğenicem ama beğenemiyorum canım :S daha önce başka şeyleri yorumlamam mı ne lazımmış. off ne dandk oldu forum yaaa
bat: 26 ocak , yaşım 27 , 7 aydır deniyoruz
evet gerçekten bilinçaltımızda yaşanan şeyler rüyamızda karşımıza çıkıyor.Bende dün gece rüyamda çok güzel bir bebiş sevıyordum,sonra bir anda hamile olduğumu gördüm o doktor diye ilk önce görümceme soyluyorum ,oda herkese haber verıyor kızıyorum ona neden soyluyorsun tam kesin değil diye
pekumutlu değilim ama inşallh supriz olur saol cnm bnmkilerde sizinleMousecim öyle düsünme illa ki faydasi olur.
Bende 2-3 aydir düzenli olarka iciyorum.
InsaAllah iyi sonuclarla gelirsin canim.
Hakkinda hayirlisi.
Dualarimiz seninle.
öylemi diyosunuz kızlar ben anneme söylüyim o zaman amway den bana getirsin içmeye başlıyım inş çok bekletmez bebişimiz bizi
aynen kimisi bilinç altımızın oyunlarıama inşallah gerçek olur canım
cok normal bir sure aslinda bu dedigin tatlim umutsuzluga kapilma kesinlikle benim dayimin kixi 9 ay sonra hamile kalabildi ancak onun en uzun suresi 2 sene doktorlar bile ole diyorlarkendinle 2 sene denemenize ragmen olmuyosa ozamn tibba ihtiyaciniz var diyolar
Efulim hoşbulduk canım,aslında hergün hatta günde 3-4 kez topiğimize girip ne var ne yok diye okuyorum, herkesten haberdarım anlıyacağın.Siz sevgili arkadaşlarımın güzel haberlerini duydukça mutlu oluyorum.İnşallah bu ay 10 gün sonra güzel haberi veririm olmazsada hamile kalana kadar beraberiz.
olabilir de olmayabilir de haberci rüyalar diye birşey varmışbu arada ben hamileliğimi öğrendiğim günün önceki gecesi, rahmetli babanem halamın rüyasına girmiş torunum geliyor demiş ona, ertesi gününde ben telefon açtığımda halama bana hayırlı haber mi vereceksin diyerek açmıştı direk :26: şaştım kaldım
ayrıca ben senin bu mesajı beğenicem ama beğenemiyorum canım :S daha önce başka şeyleri yorumlamam mı ne lazımmış. off ne dandk oldu forum yaaa
öylemi diyosunuz kızlar ben anneme söylüyim o zaman amway den bana getirsin içmeye başlıyım inş çok bekletmez bebişimiz bizi
canım çok üzüldüm seni hatırlıyorum nişan zamanından falan sen beni hatırladınmı bilmiyorum rabbim inş aratmadan hepimizin kucağını bebişle doldurur
amway folik asit mi satıyor :26: gerek yok ki canım eczanede 40lık mı ne satılıyor 1.5 lira folbiol kullanıyorum ben :44:
Hemen ekliyorum canim :)
InsaAllah bu ay sonu hamileler kervanina katilirsin :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım çok üzüldüm seni hatırlıyorum nişan zamanından falan sen beni hatırladınmı bilmiyorum rabbim inş aratmadan hepimizin kucağını bebişle doldurur
Bende begen butonunu göremiyorum canim nereye gitti bu yine :44:
Canim dogru diyorsun bazi rüyalar gercekten haberci.
Bak ben dün gece kv ve kaynim ile kavga ediyordum daha dogrusu onlar bana cok kiziyordu.
Aksam üstü eve hirsiz girmis diye duyduk demek ki haber alacakmisim.
Hayirlisi canim hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?