yasim 23 de bat tarihi ne kiz anlamadim
pekumutlu değilim ama inşallh supriz olur saol cnm bnmkilerde sizinle
çok haklısın fazla kafaya takıyorum ben
benden sonra evlenen ve deneyen herkesin çocuğu oldu buda bende değişik duygular yarattı tabi:26:
Ama Rabbim dilerse olur ,sabır ve duadan başka yapacak bişeyim yok sanırım
Solgarın Folacın adlı folic asidini tavsiye ederim,bende 2 aydır kullanıyorum
Tamam canim simdi buldum.evet canım :26:
buton sola kaymış yine yıldız gibi bişey var ya. beğenmek istiyorum "Bu eFuLim Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir." bu çıkıyo. sinir etti beni
çok haklısın fazla kafaya takıyorum ben
benden sonra evlenen ve deneyen herkesin çocuğu oldu buda bende değişik duygular yarattı tabi:26:
Ama Rabbim dilerse olur ,sabır ve duadan başka yapacak bişeyim yok sanırım
Kizlar bende anemi oldugu icin benim folik asit hapim hem b12 hem demir iceriyor hemde folik asit iceriyor. :44:
Kizlar bende anemi oldugu icin benim folik asit hapim hem b12 hem demir iceriyor hemde folik asit iceriyor. :44:
doktora gidersen progestan diye bir ilac var ben dusezsiz adet gordugumden onla hamile kalmistim gene doktora gidip o yontemle hamile kalmayi dusunuyorum hemde bebek dusmesinide engelleyen bir ilac bu istersen doktoruna spr tatlim hic deilse bilgin olur
bana doktorum folbiol yazmıştı eylülde onunla başlamıştım o yüzden. bu dediğin bulunuyor mu eczanelerde rahat. fark var mıdır ki
simdi hastayim yani 14 ocakBaslangic Adet Tarihi canim :)
Yani önümüzde ki ayin kacinda adetin gelecek ama gelmesin insaAllahta bebis gelsin :)
SAT de Son Adet Tarihi oluyor mesela.
Bizde bilmiyorduk tüm bi tabirleri ögrendik yavas yavas
Hayirlisi Allahtan canim.
Ümidini yitirme olurmu :)
Ayni durum bizde de söz konusu.
Ama Rabbim büyük.
Hereseyin bir zamani var insaAllah bize de nasip olacak :)
benimki de antianemik miş kutununn üzerinde yazıyor :26: kansızlık çıkmadıydı ki bende. :18:
sendedemi kansızlık var cnm bendensin aynı senn gibi önce maltofer verdi sonra felblex folisasit karışımlı surup verdi bu ay içmedim midemi bulandırıyo
bir fark varmı bılmıyorum ,sadece fiyat farkı var:)) 19 tl gibi bir rakamı var.Bu marka birçok vitamin satıyor yani vitaminleriyle ünlü oyüzden ben bunu seçmiştim.ztn 3 ay içiyorsun 19 tl de 3 ay ıcın cok bır rakam değil
simdi hastayim yani 14 ocak
simdi hastayim yani 14 ocak
ctesi dr randevum var ben en iyisi ona soruyım çünkü bende bi ara pko vardı eğer tekrarladıysa folik kullanmama gerek yok önce tedavi olmam lazım. inş yoktur bişey
ctesi dr randevum var ben en iyisi ona soruyım çünkü bende bi ara pko vardı eğer tekrarladıysa folik kullanmama gerek yok önce tedavi olmam lazım. inş yoktur bişey
doktora gittiğimde herşey normal denemeye devam dedi hiç ilaçtan falan bahsetmedi
ben geçtiğimiz iki ay soğan kürü yaptım
bende işe yaramadı sanırım
Korkma canim zarari olacagini sanmiyorum
Evet canim cocuklugumdan beri anemi var bende.
Aileden gelen bir sey sanirim.
Ablamda akdeniz anemisi var bende normal bildigmiz anemi var.
Ellerim ayaklarim cok soguk olur.
Genelde cok üsürüm.
Bütün gün yatsam uyuyabilirim.
Cabuk yorulurum.
Yüzümde soluktur her daim :)
ufff o cok zor be ben duzensiz adet oldugumdan hamile kalmam zor du doktorumda o sekilde bana ilaci soyledi yazdi internetten bile arastirmasini yap cok kisi o yontemle hamile kaldi amcamin kizida benim o sekilde hamile kaldi tabi o dogurdu ben doguramadim ama cok saglam bir yontemdir hemde hic zarari yok cocuga hamilelere bile o ilaci dusuk yapmasinlar diye veriyolar bende doktoruna bir danis uygun gorurse dene bence kaybetcegin bi sey olmaz su hastaligim bitsin bende gidip anlatip o ilactan isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?