Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

yasim 23 de bat tarihi ne kiz anlamadim

Baslangic Adet Tarihi canim :)
Yani önümüzde ki ayin kacinda adetin gelecek ama gelmesin insaAllahta bebis gelsin :)
SAT de Son Adet Tarihi oluyor mesela.
Bizde bilmiyorduk tüm bi tabirleri ögrendik yavas yavas

pekumutlu değilim ama inşallh supriz olur saol cnm bnmkilerde sizinle

Hayirlisi Allahtan canim.
Ümidini yitirme olurmu :)

Ayni durum bizde de söz konusu.
Ama Rabbim büyük.
Hereseyin bir zamani var insaAllah bize de nasip olacak :)

Solgarın Folacın adlı folic asidini tavsiye ederim,bende 2 aydır kullanıyorum

bana doktorum folbiol yazmıştı eylülde onunla başlamıştım o yüzden. bu dediğin bulunuyor mu eczanelerde rahat. fark var mıdır ki

Tamam canim simdi buldum.
Cok sacma olmus ya insaAllah bir an önce eski haline döner :44:

Kizlar bende anemi oldugu icin benim folik asit hapim hem b12 hem demir iceriyor hemde folik asit iceriyor. :44:

doktora gidersen progestan diye bir ilac var ben dusezsiz adet gordugumden onla hamile kalmistim gene doktora gidip o yontemle hamile kalmayi dusunuyorum hemde bebek dusmesinide engelleyen bir ilac bu istersen doktoruna spr tatlim hic deilse bilgin olur

Kizlar bende anemi oldugu icin benim folik asit hapim hem b12 hem demir iceriyor hemde folik asit iceriyor. :44:

benimki de antianemik miş kutununn üzerinde yazıyor :26: kansızlık çıkmadıydı ki bende. :18:

sendedemi kansızlık var cnm bendensin aynı senn gibi önce maltofer verdi sonra felblex folisasit karışımlı surup verdi bu ay içmedim midemi bulandırıyo

doktora gittiğimde herşey normal denemeye devam dedi hiç ilaçtan falan bahsetmedi
ben geçtiğimiz iki ay soğan kürü yaptım
bende işe yaramadı sanırım

bana doktorum folbiol yazmıştı eylülde onunla başlamıştım o yüzden. bu dediğin bulunuyor mu eczanelerde rahat. fark var mıdır ki

bir fark varmı bılmıyorum ,sadece fiyat farkı var:)) 19 tl gibi bir rakamı var.Bu marka birçok vitamin satıyor yani vitaminleriyle ünlü oyüzden ben bunu seçmiştim.ztn 3 ay içiyorsun 19 tl de 3 ay ıcın cok bır rakam değil

simdi hastayim yani 14 ocak

benimki de antianemik miş kutununn üzerinde yazıyor :26: kansızlık çıkmadıydı ki bende. :18:

Korkma canim zarari olacagini sanmiyorum

sendedemi kansızlık var cnm bendensin aynı senn gibi önce maltofer verdi sonra felblex folisasit karışımlı surup verdi bu ay içmedim midemi bulandırıyo

Evet canim cocuklugumdan beri anemi var bende.
Aileden gelen bir sey sanirim.
Ablamda akdeniz anemisi var bende normal bildigmiz anemi var.
Ellerim ayaklarim cok soguk olur.
Genelde cok üsürüm.
Bütün gün yatsam uyuyabilirim.
Cabuk yorulurum.
Yüzümde soluktur her daim :)

yoo canım çok değilmiş zaten iyisi olsun da. ne bileyim benimki niye ondan vermedi. ondan alayım da hamilelikte ondan içeyim en iyisi. 22sinde gidicem doktoruma da danışayım da ondan sonra başlarım.

ctesi dr randevum var ben en iyisi ona soruyım çünkü bende bi ara pko vardı eğer tekrarladıysa folik kullanmama gerek yok önce tedavi olmam lazım. inş yoktur bişey

simdi hastayim yani 14 ocak

Canim bugün mü hasta oldun?
Adet döngün kac?

Mesela 28 günde bir adet oluyorsan
14ünde birinci gün 28inci gün bat tarihin oluyor.
Yani hesabim dogru ise 10 subat oluyor.

Listeye bir sonra ki adet tarihini yaziyoruz ya canim 10 subat olarak yazayim mi seni

ctesi dr randevum var ben en iyisi ona soruyım çünkü bende bi ara pko vardı eğer tekrarladıysa folik kullanmama gerek yok önce tedavi olmam lazım. inş yoktur bişey

Evet canim en iyisi doktoruna danis

Yoktur inş kuzucummm...off telden girmek ne zormuss özledim.sizi

doktora gittiğimde herşey normal denemeye devam dedi hiç ilaçtan falan bahsetmedi
ben geçtiğimiz iki ay soğan kürü yaptım
bende işe yaramadı sanırım

ufff o cok zor be ben duzensiz adet oldugumdan hamile kalmam zor du doktorumda o sekilde bana ilaci soyledi yazdi internetten bile arastirmasini yap cok kisi o yontemle hamile kaldi amcamin kizida benim o sekilde hamile kaldi tabi o dogurdu ben doguramadim ama cok saglam bir yontemdir hemde hic zarari yok cocuga hamilelere bile o ilaci dusuk yapmasinlar diye veriyolar bende doktoruna bir danis uygun gorurse dene bence kaybetcegin bi sey olmaz su hastaligim bitsin bende gidip anlatip o ilactan isticem

bian beni anlatıyon sandım acayip üşüyorum verde bile battaniyen altınayım yüzüm çok soluk hele adet günlerimde daha beter olurum nişanlıyken filan şim derdi adet zamnda sen hastamı olucan engin kaçmış derdi cnm evlendikten sonra anladı aslında çok zatyıfda değilim ama kansızım

Bebegin dustumu kuzum birara girdiginde hamile diye okmustum..nasilsin hayat nadil.gidiyor düğünden sonra hic ugramadin yeni bir hayat topigine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…