Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ctesi dr randevum var ben en iyisi ona soruyım çünkü bende bi ara pko vardı eğer tekrarladıysa folik kullanmama gerek yok önce tedavi olmam lazım. inş yoktur bişey

pko hiç geçeyen bi hastalık cnm genetik oluyo ve her zmn tekrarlıyo bende pko var dr öyle dedi geçmez dedi

Aaa kimler gelmişse hatirladinmi beni
hatirlamammi sekerim benim yaaa iyiki buraya iyiki bakmisim cok mutlu oldum

yaz tatlim yanlis olursa bile sonra ben sana mesaj cekerim duzeltiriz

Yok canim bende zayif degilim balik etliyim ben.
Anemi kiloya bakmiyor demek ki.
Aynen canim benim bekarken özellikle adetim cok yogun olurdu.
Geceleri bile ped degistiririm büyük olanlardan kullanmama ragmen.
Ama anemi olan cok insan var kansizlik demir eksikligi cok rastlanan bir durum.
Beslenmemize dikkat etmemi gerekiyor.
Ama ilac takviyeside gerekiyor.
Benim ilk basta doktora gittigimde bedenin demiri hic kabul etmiyor demisti.
Günde 2 tane ictim bir sene boyunca.
Sonra günde bir taneye düsürdük.
Öyle iste canim.
InsaAllah cocuklarimiz saglikli sihatli olurlar..

hemen araştırmaya başlıyorum :) dediğn gibi ne kaybederimki

kriztanem canim seni de ekledim dedigin gibi gerekirse tarihi degisiriz :)
listemizin son durumu bu arkadaslar

yoo canım çok değilmiş zaten iyisi olsun da. ne bileyim benimki niye ondan vermedi. ondan alayım da hamilelikte ondan içeyim en iyisi. 22sinde gidicem doktoruma da danışayım da ondan sonra başlarım.

benim birçok arkadaşım ondan kullandı hamileliğinde ve oncesınde,folibolu devlet karşıladığı için doktorlar onu yazıyorlar.Bnede sağlık ocağına gittiğimde folibol yazacaktı ben solgar kullanıyorum dedim,oda daha iyi tamam demişti.

Bebegin dustumu kuzum birara girdiginde hamile diye okmustum..nasilsin hayat nadil.gidiyor düğünden sonra hic ugramadin yeni bir hayat topigine..

dugunden internet alamdik bir turlu firsat olursa girip bakabiliyordum anca ama simdi whergun nerdeyse bu topikte olucam goruceksin evet dusuk yaptim malesef tatlim yaaaa hatirladikca cok uzuluyorum simdide gene ayni acilari yasicam diye cok korkuyorum

inşallh cnm bende bekarken 10 gün adet oluyodum şimd 6 7 oldu iyi oldu iyikide olmuş eşlere 7 çok geliyo

tamam canım . şu di mi ? internet üzerinden alabilirim de

Eklentiler

• $s2-500x500.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 18

Canim bak seni eklemeyi unutmusum hemen ekleyim :)
Yok canim hic öyle düsünme.
Hem daha yeni baslamisiniz calismalara.
6 ay kadar olmamasi cok normal.
Fakat insaAllah sende o akdar sürmek bakarsin bu ay olumlu sonucu alirsin insaAllah.
Erken anne olmak güzel tabii ki.
Ama senin yasinda gayet iyi bence hatta ideal bile diyebilirim :)

Kuzum.üzülme bende 7 aydir halis kalamadim.inş beraber evlendik beraber gobus biyutcez

Yoktur inş kuzucummm...off telden girmek ne zormuss özledim.sizi
bizde seni özledik canım iyileş gel biran önce bu arada sen folik içiyomusun :26:
pko hiç geçeyen bi hastalık cnm genetik oluyo ve her zmn tekrarlıyo bende pko var dr öyle dedi geçmez dedi

aynen canım geçmiyo bi ara toparlamıştım geçmişti ama çok kilo aldım kilo en büyük düşmanı maalesef. o yzden korkuyorum dr gittiğimde yine doğum kontrol hapı vericek diye

merhaba

bi deneyin bakalım rabbim hayırlısını versin bakarsın hemen olur inşallah.

bende deneyenlerdenim 3 aydır tutturamadık deyim

Kuzum.üzülme bende 7 aydir halis kalamadim.inş beraber evlendik beraber gobus biyutcez

ben eger hamile halirsam cevremdeki hemen herkeze soylememeye karar verdim nazar deigiyo bir kac kisi bilsin yeter tatlim ya birde yasanmisligin getrdigi bir takim aci orenmelerim oldu ne kadar onemlide olsa yoruldummu yer mekan dinlemicem yatcam direk dinlencem bebegimden hic birsey bu saatten sonra daha kiymetli olamaz

ama benide ozleeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…