Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim benim hos geldin :)
Olsun sen yorma kendini..
Tamamen iyileste hergün biraz biraz yaparsin.

Evet canim 4üncü hamisimiz de oldu cok sükür :)

Arkadaşlar Merhaba,
Topiği uzun zamandır takip ediyorum, yorumlarınızı ve tecrübelerinizi dahil olmasam da okuyorum.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?

Cemilecim aramiza hos geldin.
Ekleriz tabii ki.
Sormak istedigin bir sey varsa sor lütfen.
Bilgimiz dahilinde yardimci olmaya calisiriz.
InsaAllah bu sefer nasip olur da sende bebegine kavusursun canim.

kızlar internetten kitap sipariş etmiştim "her anneye lazım" o geldi şimdi yanında da minik hediyesi varmış
Ben biraz okuyım güzelse size de tavsiye ederim, yakında hepimizin ihtiyacı olacak

Eklentiler

• $hayatýn gerçekleri.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 20
kusura bakmada yokndeve ole lafmi olur be Allah korusn

Yaaa birde bunlari söyleyen yabanci olsa neyse diycem esimin ve benim kendi akrabalarimiz da söylüyor

Beğen butonu yokmuu yaaaa benim giremiyorummm

Canim sol tarafa kaydirmislar yine yildiz seklinde

Mervecim süper canim oku bakalim güzelse bizde aliriz insaAllah

Son düzenleme:
amannnn canlarım köyledi kadınlar eskiler folikasitmi kullanıyomuş ki bnm annem benm cinsiyetimi bile blmiomuş doğduğunda öğrenmişlerr bence köye yerleşelim organik yaşam geçen ibrhm saraçoğlu gebe kalmak isteyen kadın süt yumurta yoğurt bunları organik yiycekdiye dışardan aldığımız herşeyde katkı varmış

Canim eskiden belkide tip o kadar ilerlememisti oda var.
Ama gecen ablamla konusuyordum oda demisti:

Savas zamani bile insanlar cocuk doguruyordu demek ki oluyormus demisti.
Dogruda gercekten.

Rabbim yeter ki ol desin..

Sorma ya neye elimiz gitse katki maddesi deniyor.
Bu zamanda da organik seyler bulmak kolay degil n'apcaz böyle

Yaaa birde bunlari söyleyen yabanci olsa neyse diycem esimin ve benim kendi akrabalarimiz da söylüyor

Begenemiyirumm başka kullanicilarin mesajlarini yorumla falan dio...ne biçim.oldu ya güzelim site

zaten akraba akreptir diye bosuna dememisler

haklısın canım ama şehir hayatında çok zor aslında ben eşimin memletine gitsem orda bakarlar bana, hem küçük yer olduğu için daha doğal besleniyorlar orda ama ben kocamı bırakıp gitmiyorum, çok özlerim diye ama eşimin iş için y.dışına çıkma ihtimali var o zaman belki giderim ben onların yanına. ama şimdi de dikkat etmeye çalışıyoruz oldukça. bizim helal sertifikalı ürünleri takip ettiğimiz bir site var. genelde bulabildiğim kadar yiyecek içecek o markalardan almaya çalışıyorum canım. istersen özelden mesaj atabilirim sana merak edersen. çünkü site adı vermek yasak galiba burdan

Canim banada özelden yazarsan sevinirim
Yurt disina nereye gidecek esin

bugün avatar değiştirip durum hangisini kosam die kızlar bnm o pek güzel gözükmüyo bide tombiş çımışyım gelinliğimi dktirdik malum tesettürlü fazla yok diye son hafta provaya gittik sanki gelinlik bana değilde başkasına dikilmiş gibiydi acayip bol geliyodu daraltılar ama gene boldu ama genede güzeldi bazen diyorum keşke düğünüme geri dönsem diye çok güzel duygu gelinlik giymek

selam kızlar kriztanem seni görmek çok güzel ben owner eskiden yeni bir hayat topiğindeydim bende

efulim ben hala adet olamadım
yarın doktor randevum var

ayneen geçen paket süt aldım bi acayip kokuyo insanın içi almıyo eşimn köyü gebzenn köylerinden orası bile o kdar güzelki akşam kuş sesi sanah kuş sesi burda araba sesinden başka bişey duymuyosun

selam kızlar kriztanem seni görmek çok güzel ben owner eskiden yeni bir hayat topiğindeydim bende

Üzmemeye calis kendini canim moral cok önemli
Hayirlisiyla git bakalim yarin doktor ne diyecek nasil bir yol izleyeceksiniz.
InsaAllah tez zamanda sagligina kavusursun canim.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canim banada özelden yazarsan sevinirim
Yurt disina nereye gidecek esin

tamam canım atarım :)
rusyaya gitme ihtimali var belki. dün patronu söylemiş rusyadan adam istediler diye. bi diyorum gitsin iyi olur hem mesleki kariyeri açısından bi de diyorum ben burda onsuz naparım hem de rusya

sizi gormekte cok guzel tatlim. hormonlarindami bir sorun var neden oldugu hakkinda bir bildigin varmi

Canim fotograf cok kücük pek bir sey anlayamadim acikcasi ama cok güzel görünüyorsun masAllah Allah sahibine bagsilasin.
Bende simdi bazen gelinliklerini paylasan arkadaslari görüyorum diyorum esime dügünü tekrarlayalim gelinlik giyesim var

Üzmemeye calis kendini canim moral cok önemli
Hayirlisiyla git bakalim yarin doktor ne diyecek nasil bir yol izleyeceksiniz.
InsaAllah tez zamanda sagligina kavusursun canim.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
şuan bebek derdinde değilim zaten
ben 8 ayda neredeyse bi 10 kilo aldım ama hep dedim ki yediğime içtiğime dikkat etmiyorum ondandır işin aslını dün öğrendim pco olunca kilo alımı ve saç dökülmesi oluyormuş
önce benim sağlığım önemli bebek inşallah sonrada olur diyorum kendime
kendi kendimi telkin ediyorum.
ameliyat olucam kesin kararımı verdim hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…