selam hanımlaaaarrrr bugun nasılsınızzzz ben daha iyiyim cok şükür
şöyle bi evi dolastım ev kendinden gecmiş günlerdir elimi süremedim ya
biraz temizlik yapıyım şimdii...
LİSTERİAAAAAA canım benim okadar sevindimkiiiiicanımm yaaaa
rabbim herkese yasatsın bunu arkadaslar sizler için cok dua ediyorum
Arkadaşlar Merhaba,
Topiği uzun zamandır takip ediyorum, yorumlarınızı ve tecrübelerinizi dahil olmasam da okuyorum.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
kusura bakmada yokndeve ole lafmi olur be Allah korusn
Beğen butonu yokmuu yaaaa benim giremiyorummm
tatlim yildiz olan yere tikla anlarsin zaten soldaBeğen butonu yokmuu yaaaa benim giremiyorummm
amannnn canlarım köyledi kadınlar eskiler folikasitmi kullanıyomuş ki bnm annem benm cinsiyetimi bile blmiomuş doğduğunda öğrenmişlerr bence köye yerleşelim organik yaşam geçen ibrhm saraçoğlu gebe kalmak isteyen kadın süt yumurta yoğurt bunları organik yiycekdiye dışardan aldığımız herşeyde katkı varmış
Begenemiyirumm başka kullanicilarin mesajlarini yorumla falan dio...ne biçim.oldu ya güzelim siteYaaa birde bunlari söyleyen yabanci olsa neyse diycem esimin ve benim kendi akrabalarimiz da söylüyor
Canim sol tarafa kaydirmislar yine yildiz seklinde
Mervecim süper canim oku bakalim güzelse bizde aliriz insaAllah
zaten akraba akreptir diye bosuna dememislerYaaa birde bunlari söyleyen yabanci olsa neyse diycem esimin ve benim kendi akrabalarimiz da söylüyor
Canim sol tarafa kaydirmislar yine yildiz seklinde
Mervecim süper canim oku bakalim güzelse bizde aliriz insaAllah
amannnn canlarım köyledi kadınlar eskiler folikasitmi kullanıyomuş ki bnm annem benm cinsiyetimi bile blmiomuş doğduğunda öğrenmişlerr bence köye yerleşelim organik yaşam geçen ibrhm saraçoğlu gebe kalmak isteyen kadın süt yumurta yoğurt bunları organik yiycekdiye dışardan aldığımız herşeyde katkı varmış
Begenemiyirumm başka kullanicilarin mesajlarini yorumla falan dio...ne biçim.oldu ya güzelim site
zaten akraba akreptir diye bosuna dememisler
haklısın canım ama şehir hayatında çok zoraslında ben eşimin memletine gitsem orda bakarlar bana, hem küçük yer olduğu için daha doğal besleniyorlar orda ama ben kocamı bırakıp gitmiyorum, çok özlerim diye ama eşimin iş için y.dışına çıkma ihtimali var o zaman belki giderim ben onların yanına. ama şimdi de dikkat etmeye çalışıyoruz oldukça. bizim helal sertifikalı ürünleri takip ettiğimiz bir site var. genelde bulabildiğim kadar yiyecek içecek o markalardan almaya çalışıyorum canım. istersen özelden mesaj atabilirim sana merak edersen. çünkü site adı vermek yasak galiba burdan
Canim eskiden belkide tip o kadar ilerlememisti oda var.
Ama gecen ablamla konusuyordum oda demisti:
Savas zamani bile insanlar cocuk doguruyordu demek ki oluyormus demisti.
Dogruda gercekten.
Rabbim yeter ki ol desin..
Sorma ya neye elimiz gitse katki maddesi deniyor.
Bu zamanda da organik seyler bulmak kolay degil n'apcaz böyle
selam kızlar kriztanem seni görmek çok güzel ben owner eskiden yeni bir hayat topiğindeydim bende
efulim ben hala adet olamadım
yarın doktor randevum var
Canim banada özelden yazarsan sevinirim
Yurt disina nereye gidecek esin
selam kızlar kriztanem seni görmek çok güzel ben owner eskiden yeni bir hayat topiğindeydim bende
efulim ben hala adet olamadım
yarın doktor randevum var
bugün avatar değiştirip durum hangisini kosam die kızlar bnm o pek güzel gözükmüyo bide tombiş çımışyım gelinliğimi dktirdik malum tesettürlü fazla yok diye son hafta provaya gittik sanki gelinlik bana değilde başkasına dikilmiş gibiydi acayip bol geliyodu daraltılar ama gene boldu ama genede güzeldi bazen diyorum keşke düğünüme geri dönsem diye çok güzel duygu gelinlik giymek
şuan bebek derdinde değilim zatenÜzmemeye calis kendini canim moral cok önemli
Hayirlisiyla git bakalim yarin doktor ne diyecek nasil bir yol izleyeceksiniz.
InsaAllah tez zamanda sagligina kavusursun canim.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?