tamam canım atarım :)
rusyaya gitme ihtimali var belki. dün patronu söylemiş rusyadan adam istediler diye. bi diyorum gitsin iyi olur hem mesleki kariyeri açısından bi de diyorum ben burda onsuz naparımhem de rusya
Canim benim hos geldin :)
Olsun sen yorma kendini..
Tamamen iyileste hergün biraz biraz yaparsin.
Evet canim 4üncü hamisimiz de oldu cok sükür :)
Cemilecim aramiza hos geldin.
Ekleriz tabii ki.
Sormak istedigin bir sey varsa sor lütfen.
Bilgimiz dahilinde yardimci olmaya calisiriz.
InsaAllah bu sefer nasip olur da sende bebegine kavusursun canim.
haklısın canım ama şehir hayatında çok zoraslında ben eşimin memletine gitsem orda bakarlar bana, hem küçük yer olduğu için daha doğal besleniyorlar orda ama ben kocamı bırakıp gitmiyorum, çok özlerim diye ama eşimin iş için y.dışına çıkma ihtimali var o zaman belki giderim ben onların yanına. ama şimdi de dikkat etmeye çalışıyoruz oldukça. bizim helal sertifikalı ürünleri takip ettiğimiz bir site var. genelde bulabildiğim kadar yiyecek içecek o markalardan almaya çalışıyorum canım. istersen özelden mesaj atabilirim sana merak edersen. çünkü site adı vermek yasak galiba burdan
canım bende kist var pko var bide sol tüpüm tıkalı ameliyat olmam lazımsizi gormekte cok guzel tatlim. hormonlarindami bir sorun var neden oldugu hakkinda bir bildigin varmi
şuan bebek derdinde değilim zaten
ben 8 ayda neredeyse bi 10 kilo aldım ama hep dedim ki yediğime içtiğime dikkat etmiyorum ondandır işin aslını dün öğrendim pco olunca kilo alımı ve saç dökülmesi oluyormuş
önce benim sağlığım önemli bebek inşallah sonrada olur diyorum kendime
kendi kendimi telkin ediyorum.
ameliyat olucam kesin kararımı verdim hayırlısı olsun artık
Canim fotograf cok kücük pek bir sey anlayamadim acikcasi ama cok güzel görünüyorsun masAllah Allah sahibine bagsilasin.
Bende simdi bazen gelinliklerini paylasan arkadaslari görüyorum diyorum esime dügünü tekrarlayalim gelinlik giyesim var
Teşekkür ederim, hoşbuldum.
Aslında bende çok araştırma yapıyorum ve topikleri takip ediyorum sürekli.
Aşamalarınız ve deneyimleriniz okudum. Aslında son yazışmalarda rahim filmi ile ilgili birkaç detay okudum.
Ben doktora gittim herşey normalmiş ancak bende rahim filmi istemedi henüz. Bir sonraki regl gününde gidip danışmayı düşünüyorum.
Gerekli midir şu aşamada bilmiyorum ama zaman kaybetmekte istemiyorum açıkçası daha fazla..
çocuk tedavisi yapar cnm klomen veriyolar ilk ay kilo aldımo diyosun pko kiloyu seviyo ve tetikliyo bence hemen kilo vermeye çalış hem hamişliğinde kolay geçer
Kizlar simdi geldim kan verdim burda bi tip merkezinde. Aksam 8 den sonra cikicakmis sonucum dua edin bana :)
Sagol canim..
Peki giderse ne kadar kalmasi gerekecek?
Hayirlisi olsun canim ya gitmesi hayirli olacaksa gitsin olmayacaksa gitmesin
eşin giderse git derim cnm köy havası başka oluyo ben gebzenn köylerinden buluyorum cnm herşeyi organik teşekkür ederim burda pazarda da satıyolar yumurta peynir biraz pahalı oluyo ama mis gibi maerket yumurtaların tatı yok organik umurta tadından yeniyo valla
merhabalar canlarnasılsınız?
canımsın yaaaa
ben olduguna inanıyorum tatlım inşallah hayırlı ve sağlıklı sekilde tabikiii yaaa cidden cok mutlu oldum seni görünce
bk böyle olucaksın
kaç günün geçti canımKizlar simdi geldim kan verdim burda bi tip merkezinde. Aksam 8 den sonra cikicakmis sonucum dua edin bana :)
Kizlar simdi geldim kan verdim burda bi tip merkezinde. Aksam 8 den sonra cikicakmis sonucum dua edin bana :)
aynen bu sene tesettüre yoğunlaştılar ben cepken sevmiyodum o yüzden bütün diktirdik şimdi her tarafta var ben hayla gelinliklere bakıyorum eşim sen tekrardanmı evlenicn yoksa diyo yok işte bakıyorum diyorum ama hiç bi zmn unutamayacağım gün gelinlikli halim
pofff dkh kullandığımdan beri o kiloyu bi aldım daha da veremiyorum. 10 kilo aldım yaaa veremiyorum çok üzülüyorum
Ay canim benim insallaaahhhhhhh
Dünden beri akıntım fazlalasti sendede varmi boyle bisey???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?