Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tamam canım atarım :)
rusyaya gitme ihtimali var belki. dün patronu söylemiş rusyadan adam istediler diye. bi diyorum gitsin iyi olur hem mesleki kariyeri açısından bi de diyorum ben burda onsuz naparım hem de rusya

Sagol canim..
Peki giderse ne kadar kalmasi gerekecek?
Hayirlisi olsun canim ya gitmesi hayirli olacaksa gitsin olmayacaksa gitmesin

Teşekkür ederim, hoşbuldum.
Aslında bende çok araştırma yapıyorum ve topikleri takip ediyorum sürekli.
Aşamalarınız ve deneyimleriniz okudum. Aslında son yazışmalarda rahim filmi ile ilgili birkaç detay okudum.
Ben doktora gittim herşey normalmiş ancak bende rahim filmi istemedi henüz. Bir sonraki regl gününde gidip danışmayı düşünüyorum.
Gerekli midir şu aşamada bilmiyorum ama zaman kaybetmekte istemiyorum açıkçası daha fazla..

eşin giderse git derim cnm köy havası başka oluyo ben gebzenn köylerinden buluyorum cnm herşeyi organik teşekkür ederim burda pazarda da satıyolar yumurta peynir biraz pahalı oluyo ama mis gibi maerket yumurtaların tatı yok organik umurta tadından yeniyo valla

sizi gormekte cok guzel tatlim. hormonlarindami bir sorun var neden oldugu hakkinda bir bildigin varmi
canım bende kist var pko var bide sol tüpüm tıkalı ameliyat olmam lazım
bi kaç dr birden gidiyorum
bende emin olmak için
en iyi dr buluncada operasyonu olucam kolaymış zaten 1 saatlik bişey
hemen toparlanıyormuşsun falan işte

Evet canim diger konuda okudum yazmissin zaten.
O yüzden dedim bakalim doktor hangi yolu izleyecek.
Ameliyat ne zaman olacak nasil olacak ne yapilacak sonrasinda tedavi nasil devam edecek.
InsaAllah hersey yolunda gider bir an önce insaAllah sagligina kavusursun canim.
Ol tabi ki canim cözüm ameliyatta ise neden olmayasin.

Kizlar simdi geldim kan verdim burda bi tip merkezinde. Aksam 8 den sonra cikicakmis sonucum dua edin bana :)

aynen bu sene tesettüre yoğunlaştılar ben cepken sevmiyodum o yüzden bütün diktirdik şimdi her tarafta var ben hayla gelinliklere bakıyorum eşim sen tekrardanmı evlenicn yoksa diyo yok işte bakıyorum diyorum ama hiç bi zmn unutamayacağım gün gelinlikli halim

Canim bir sene olduysa doktora gitmende illa ki fayda vardir diye düsünüyorum.
Benim ablama kendi doktoru 6 ay ile 2 sene arasi olmamasi normal demis.
Fakat 6 ay yada 1 sense sonra kontrol tavsiye ediyorlar.
InsaAllah gidersin bilgi alirsin icinde rahat eder en azindan degil mi canim?
Moralini bozmamaya calis.
Beterin beteri var diyerek kendimizi teselli edelim.
Herseyin bir vakti zamani var diyerek teselli edelim.
InsaAllah sen ve tüm isteyenler bebegine kavusacak canim.

çocuk tedavisi yapar cnm klomen veriyolar ilk ay kilo aldımo diyosun pko kiloyu seviyo ve tetikliyo bence hemen kilo vermeye çalış hem hamişliğinde kolay geçer

pofff dkh kullandığımdan beri o kiloyu bi aldım daha da veremiyorum. 10 kilo aldım yaaa veremiyorum çok üzülüyorum

Kizlar simdi geldim kan verdim burda bi tip merkezinde. Aksam 8 den sonra cikicakmis sonucum dua edin bana :)

canımsın yaaaa
ben olduguna inanıyorum tatlım inşallah hayırlı ve sağlıklı sekilde tabikiii yaaa cidden cok mutlu oldum seni görünce
bk böyle olucaksın

ne kadar zormuş hamile kalmak yaa yeni evlenenlere uzun süre beklemeyin diyorum ben

Sagol canim..
Peki giderse ne kadar kalmasi gerekecek?
Hayirlisi olsun canim ya gitmesi hayirli olacaksa gitsin olmayacaksa gitmesin

amin canım. çok kalmıyorlar giderse de en fazla birkaç ay. zaten uzun olsa beni de götürür. proje proje oluyor çünkü benim eşimin işi. biraz değişik :)

ayy şanslısın canım. benim eşimin memleketi gibi aynı ben de karşınızdayım gölcükte buranın da pazarı yine benim kendi memleketime göre çok çok iyi. dediğin gibi köyden yumurtalar tarhanalar tereyağları falan herşey getiriyorlar. ama işte biz burda da geçiciyiz. evimizin olduğu yerde hiç böyle değil bulamıyoruz hiç doğal şeyler, eşim giderse ben de burada kalamayacağım için senin de dediğin gibi en iyisi onun ailesinin yanına gitmek.. daha doğal ve güzel ortam

canımsın yaaaa
ben olduguna inanıyorum tatlım inşallah hayırlı ve sağlıklı sekilde tabikiii yaaa cidden cok mutlu oldum seni görünce
bk böyle olucaksın

Ay canim benim insallaaahhhhhhh
Dünden beri akıntım fazlalasti sendede varmi boyle bisey???

Canim hayirli haberlerle gel insaAllah bekliyoruz

Ben evlendigimde kapali degildim canim 9 ay sonra kapandim o yüzden gelinligim acikti. O heves hic bir zaman icimizden cikmaz sanirim. Her genc kizin hayali sonucta beyaz gelinlik filan

pofff dkh kullandığımdan beri o kiloyu bi aldım daha da veremiyorum. 10 kilo aldım yaaa veremiyorum çok üzülüyorum

Üzülme canim üzülme InsaAllah seninde doktorun sana cok güzel haberler verecek cumartesi günü

merhabalar canlar nasılsınız?

Hos geldin canim iyiyiz cok sükür sen nasilsin

Ay canim benim insallaaahhhhhhh
Dünden beri akıntım fazlalasti sendede varmi boyle bisey???

evet var canım baya arttı akıntım
kız sen hamilesin bence şükürler olsun

sizleri böye gördükçe şükrediyorum rabbime.
o okadar büyük ki hepimizi güldürcek arkadaslar sadece vakti zamanı var işte...dua edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…