kaç günün geçti canım
inşallah vardır bebiş
senin gebelik nasıl gidiyor canım var mı bi değişiklik?hoşgeldinbiz iyiyiz sende ne var ne yok
Canim bir sene olduysa doktora gitmende illa ki fayda vardir diye düsünüyorum.
Benim ablama kendi doktoru 6 ay ile 2 sene arasi olmamasi normal demis.
Fakat 6 ay yada 1 sense sonra kontrol tavsiye ediyorlar.
InsaAllah gidersin bilgi alirsin icinde rahat eder en azindan degil mi canim?
Moralini bozmamaya calis.
Beterin beteri var diyerek kendimizi teselli edelim.
Herseyin bir vakti zamani var diyerek teselli edelim.
InsaAllah sen ve tüm isteyenler bebegine kavusacak canim.
umutlandırmak istemem ama banada hamilesin gibi geldi bir anBat dündü canim bgn test yaptim gölge gibi 2. Çizgi vardi kan verdim bakalim sonuc ne olucak
kimler çalışıyor kimler ev hanımı topikte?
BENDE ÇALIşan gruptanım..
kızlar hamile kalmadan 3 ay önce folik aside başlayın diyolar yaa biz şimdi ne zaman kalırız bilmiyoruz ya içsek ne olur içmesek ne olur
bende aralık başına gitmiştim dr. bebek düşünüyorum diye kontrole gitmiştim.kan tahlili vs. bktı sonra da folik asit verdi en az 1 ay en fazla 3 ay kuanılacak diye..içersen olumsuz bir durumla karşılaşman çok aza iniyor diyeyim..bende ikinci kutuya geçtim bakalım..
.....Kizlar simdi geldim kan verdim burda bi tip merkezinde. Aksam 8 den sonra cikicakmis sonucum dua edin bana :)
inşALLAH GÜZEL OLCAK SENİNKİ HAMİŞ HABER VAR GENEEE........listeria ya tebrikler o da hamile imişş süper oluyoo hamiş haberi duyncaaa:)... bizlere de nasip et ALALH IM.
MERHABA LAR..BENDE vakit bulunca giriyorum baktım kii çook sayfa olmuş hepsini okuyamadım gözüm yaşardı sona geldim:) hemen..çok şükür ben iyiyim sen nasılsıınn...merhabalar canlarnasılsınız?
mrb chipsim h.g. iyiyiz daha cok sükür sen nasılsın canım
sanirim. Her genc kizin hayali sonucta beyaz gelinlik filan
Hos geldin canim iyiyiz cok sükür sen nasilsin
hoşgeldinbiz iyiyiz sende ne var ne yok
dün sabah kırmızılarla karsılastım gene üzüldüm.diğer aya artık kısmett
pofff dkh kullandığımdan beri o kiloyu bi aldım daha da veremiyorum. 10 kilo aldım yaaa veremiyorum çok üzülüyorum
senin gebelik nasıl gidiyor canım var mı bi değişiklik?
InsaAllah canim insaAllah önümüzde ki ay nasip olur kendine moral vermeye calis üzülmemeye calis
Hanimlar ben cikiyorum namaz kilip yemek yapicam sonra esim kalkar zaten erken ise gidecek yine yatsidan sonra gelirim canlar
kötü düşünme canımiyi gidiyor sanırım canım yaa :) cuma günü doktordan sonra bir daha gidip baktırmadım hcg ye. ne kadar artışım var bilmiyorum. kasık ağrılarım hafifledi. ara ara gelip gidiyor, bel ağrım da aynı şekilde, akıntım sürüyor çok fazla değil gerçi. bulantı kusma falan hiçbirşey yok. fazla mı rahat geçiriyorum yoksa bir problem mi var bilmiyorumama problem olsa kanamam olurdu sanırım
Hanimlar ben cikiyorum namaz kilip yemek yapicam sonra esim kalkar zaten erken ise gidecek yine yatsidan sonra gelirim canlar
canım bende kist var pko var bide sol tüpüm tıkalı ameliyat olmam lazım
bi kaç dr birden gidiyorum
bende emin olmak için
en iyi dr buluncada operasyonu olucam kolaymış zaten 1 saatlik bişey
hemen toparlanıyormuşsun falan işte
evet o çok etkilemiyormuştupun tikani olmasi kotu ama bu senin genede hamile kalmani engellemiyo bildgim kadaryla ama biraz olasiligi yari yariya zaltiyo internetten arastrmistm bende ama cozumsuz bisey deil sonucta moralini yuksek tut
kötü düşünme canım
daha küçük bebek belirti olmaması normaldir.ablamdan biliyorum bunları
ama sen kendini çok yormamaya ani hareketler yapmamaya vede ağır kaldırmamaya çalış.
kendine iyi bakman lazım ilk 3 ay risk yaşanabiliyor hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?