Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

dün sabah kırmızılarla karsılastım gene üzüldüm.diğer aya artık kısmett

Doktora 2 ay öncesinde gidip tüm kontollerimi yaptırdım. Herhangi bir sorun çıkmadı. İstenmeyen ve yaptırmadığım rahim filmi var birtek.
Aslına bakarsan ben hiç negatif düşünmüyorum zaten ve hiç olmayacak gibi bir korkuya da kapılmıyorum nedense..
Tek kafama takılan zamanın ilerliyor olması.
Tabiki de hep bir zamanının olduğunu düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah da
Ama yakın zamanda olup , 2. ye de başlasak fena olmaz

Son düzenleme:
mrb chipsim h.g. iyiyiz daha cok sükür sen nasılsın canım

hoşbuldum canım bende iyiyim cok şükür...siz nasılsınız bebişle

sanirim. Her genc kizin hayali sonucta beyaz gelinlik filan

Hos geldin canim iyiyiz cok sükür sen nasilsin

hoşbuldum canım bende iyiyim

hoşgeldin biz iyiyiz sende ne var ne yok

hoşbuldum sekerim..bende iyiyim ,iyi olmanıza sevındım

pofff dkh kullandığımdan beri o kiloyu bi aldım daha da veremiyorum. 10 kilo aldım yaaa veremiyorum çok üzülüyorum

evet yapıyo dhp bak ne diycemde şaşır kal ben eşimde tanıştığımda 96 kloydum azim ettim eşimle nişanlıyken dışarda çay kahve harici hiç bişey yemedim diyetteyim diyo 10 ay sonra düğünmden bir hafta önce 75 kiloydum sonra gelinlik üzerime bol geldi 75 altındaydım yani sonra aldım gene kilo dr pkolusun bebişin zor olur kilo besler dedi tekrar başladım 12 kilo verdim hayla diyetteyim mayısa kadar 10 kilo daha hedefim yani azim edersen herşey oluyo yeterki iste

Hanimlar ben cikiyorum namaz kilip yemek yapicam sonra esim kalkar zaten erken ise gidecek yine yatsidan sonra gelirim canlar

senin gebelik nasıl gidiyor canım var mı bi değişiklik?

iyi gidiyor sanırım canım yaa :) cuma günü doktordan sonra bir daha gidip baktırmadım hcg ye. ne kadar artışım var bilmiyorum. kasık ağrılarım hafifledi. ara ara gelip gidiyor, bel ağrım da aynı şekilde, akıntım sürüyor çok fazla değil gerçi. bulantı kusma falan hiçbirşey yok. fazla mı rahat geçiriyorum yoksa bir problem mi var bilmiyorum ama problem olsa kanamam olurdu sanırım

merhaba OKULUM canım bende iyiyim tesekkür ederim...

DENİZ önce saglıgın canım,iyilesirsin bebişin gelir inş

LİSTERİA şekerim inş bebişin sıkıca tutunur sana cok sevindim

Son düzenleme:
kötü düşünme canım
daha küçük bebek belirti olmaması normaldir.ablamdan biliyorum bunları
ama sen kendini çok yormamaya ani hareketler yapmamaya vede ağır kaldırmamaya çalış.
kendine iyi bakman lazım ilk 3 ay risk yaşanabiliyor hamilelikte

tupun tikani olmasi kotu ama bu senin genede hamile kalmani engellemiyo bildgim kadaryla ama biraz olasiligi yari yariya zaltiyo internetten arastrmistm bende ama cozumsuz bisey deil sonucta moralini yuksek tut

tupun tikani olmasi kotu ama bu senin genede hamile kalmani engellemiyo bildgim kadaryla ama biraz olasiligi yari yariya zaltiyo internetten arastrmistm bende ama cozumsuz bisey deil sonucta moralini yuksek tut
evet o çok etkilemiyormuş
bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun artık
inşallah sizler bir an evvel hamile kalırsınız canlarım

evet canım haklıısn :) dikkat ediyorum zaten unutmaya kalksam her arayan aynı şeyleri söylüyor bana hatırlatıyor süpürge yaparken bile ben fazla kendimi kaptırdığım için 2 günde 1 yaptığım süpürgenin arasını baya açtım napayım bebeğim iyi tutunsun da ev azcık dağınık oluversin :26:
sen nasılsın nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…