Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bozmaaaa moralini yarin haberlerini bekliyorum tatlim
yarın yazarım sizlere kızlar
yaa nette bişey okudum tuhafıma gitti
duphaston diye bi ilaç varmış kist tedavisi için kullanılıyormuş ve çok etkiliymiş falan şaşırdım doğrusu ama bana yaramaz bu tabi

Hos geldin canim.
Az kalmis desene.
InsaAllah güzel haberlerle dönersin.
Iyi düsünelim iyi olsun canim.
Moral bozmak yok bir de.
Bu ay olmadiysa önümzde ki ay insaAllah.

hoş bulduk canım evet az kaldı güzel dileklerin için teşekkür ederim

neden ki :44:

Sat 2 ocak yumurta takibi yaptırıyorum bugun tuvalete girdim pembe kan geliyor yumurta takibinden dolayı mı oldu bu kanama ara kanamam bu zamana kadar hiç olmadı dr polikistik teşhisi koydu neden böyle oldu

Sat 2 ocak yumurta takibi yaptırıyorum bugun tuvalete girdim pembe kan geliyor yumurta takibinden dolayı mı oldu bu kanama ara kanamam bu zamana kadar hiç olmadı dr polikistik teşhisi koydu neden böyle oldu
ne zaman adet olacaksın normalde

attan muayene cnm ama bnm gittiğim gün bazen oluyodu dr gitmediysen bugün bilemiycem

arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım.

27 yaşındayım 15 aylık evliyim, ilk zamanlar korunuyorduk ama kısa bir zaman sonra bıraktık. eşimle ikimizde çok çocuk istiyoruz. adet bitiminde düzenli çalışmalarımıza rağmen çocuğumuz olmuyor artık psikolojim iyice bozulmak üzere rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.

Hanimlar ben cikiyorum namaz kilip yemek yapicam sonra esim kalkar zaten erken ise gidecek yine yatsidan sonra gelirim canlar

ALLAH ım kabul etsin kolay gelsin efulim..bende çıkayım yemek yapmam gerek biraz da örgü öreyim ..örgü örerken hiç bişi düşünmüyorum zaman da hızlıca geçiyorr..sizlerede tavsiye ederim hanımlar.........

Döllenme falan mümkün deil zaten demekki altdan muayene ettiğinden oluyo herhalde

olabilir cnm sendede pko çıkmış üzüldüm bende pko zor hastalık işllah sende olur hemen ben 3 ay tadavi gördüm sonuş alamadım iki ay klomen bir ay gonal f kullandım ilk ay 1 yumurtan ikinci ay2 yumurtam 3 ay 4 yumurtaalm vardı ama tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…