bozmaaaa moralini yarin haberlerini bekliyorum tatlimevet o çok etkilemiyormuş
bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun artık
inşallah sizler bir an evvel hamile kalırsınız canlarım
evet canım haklıısn :) dikkat ediyorum zaten unutmaya kalksam her arayan aynı şeyleri söylüyor bana hatırlatıyorsüpürge yaparken bile ben fazla kendimi kaptırdığım için 2 günde 1 yaptığım süpürgenin arasını baya açtım napayım bebeğim iyi tutunsun da ev azcık dağınık oluversin :26:
sen nasılsın nasıl gidiyor
yarın yazarım sizlere kızlarbozmaaaa moralini yarin haberlerini bekliyorum tatlim
Hos geldin canim.
Az kalmis desene.
InsaAllah güzel haberlerle dönersin.
Iyi düsünelim iyi olsun canim.
Moral bozmak yok bir de.
Bu ay olmadiysa önümzde ki ay insaAllah.
Kizlar simdi geldim kan verdim burda bi tip merkezinde. Aksam 8 den sonra cikicakmis sonucum dua edin bana :)
yarın yazarım sizlere kızlar
yaa nette bişey okudum tuhafıma gitti
duphaston diye bi ilaç varmış kist tedavisi için kullanılıyormuş ve çok etkiliymiş falan şaşırdım doğrusu ama bana yaramaz bu tabi
benimki ilaçla geçecek bir kist değil yağlı kist diye biliniyor ameliyat tek çözüm benim içinneden ki :44:
ne zaman adet olacaksın normaldeSat 2 ocak yumurta takibi yaptırıyorum bugun tuvalete girdim pembe kan geliyor yumurta takibinden dolayı mı oldu bu kanama ara kanamam bu zamana kadar hiç olmadı dr polikistik teşhisi koydu neden böyle oldu
benimki ilaçla geçecek bir kist değil yağlı kist diye biliniyor ameliyat tek çözüm benim için
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnanladım canım. Allahım tez zamanda şifa versin inşallah
Sat 2 ocak yumurta takibi yaptırıyorum bugun tuvalete girdim pembe kan geliyor yumurta takibinden dolayı mı oldu bu kanama ara kanamam bu zamana kadar hiç olmadı dr polikistik teşhisi koydu neden böyle oldu
ne zaman adet olacaksın normalde
attan muayene cnm ama bnm gittiğim gün bazen oluyodu dr gitmediysen bugün bilemiycem
2 şubat dün yumurtlama olmuş felan demedi
Dün gittim canım altdan muayene oldu ultrasonla kanama normal mi yani
hmmm bugün olmuştur belki
bnm gittiğim gün bazen oluyodu birlkaç damla ama kesiliyodu gelseydi dün gelirdi bugün ne alaka demi valla dr ara bi sor cnm ne diycek
Hanimlar ben cikiyorum namaz kilip yemek yapicam sonra esim kalkar zaten erken ise gidecek yine yatsidan sonra gelirim canlar
Döllenme falan mümkün deil zaten demekki altdan muayene ettiğinden oluyo herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?