Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlar çok hızlı ilerliyo sayfalar hem çalışıp hem size yetişmem çok zor

Evet canım malesef bir daha ki aya ilaca başlayacak sen regl oldun mu

hoşgeldin cnm aramıza bende ekim 7 evlendim 2 ay korunduk sonra bıraktık ama hala bebişim yok dr git aksatma derim aynenn çocuk hasreti hepimizde var psikolojinn bozulmaması imkansız zaten allah tez zamnda veriri inşallh

Evet canım malesef bir daha ki aya ilaca başlayacak sen regl oldun mu

yok pkoluyum ama adetlerim düzenlidir bu ay ne oldu bana bilmiyorum teste negatif perşembe kan vericem sağlık ocağında bakalım orda ne çıkıcak dr de klomenle hiç uğraşmasın iğne versin biraz pahalı ama daha etkili cnm

umutlandırmak istemem ama banada hamilesin gibi geldi bir an
hadi hayırlısı olsun
bi belirti var mı?

Ay insallah bian once aksam olsun

hoşgeldin cnm aramıza bende ekim 7 evlendim 2 ay korunduk sonra bıraktık ama hala bebişim yok dr git aksatma derim aynenn çocuk hasreti hepimizde var psikolojinn bozulmaması imkansız zaten allah tez zamnda veriri inşallh

hoşbuldum canım. son iki ay daha deneyelim diye karar verdik ama bilmiyorum bekleyebilirmiyim. 17 ocakta yumurtlama dönemim başlıyor üzerimden stresi bir nebze olsun atmam lazım bakalım hayırlısı artık.

Benimde adetlerim çok düzenli olsun pahalı mahalı şifa olsun da sende dr gitseydin keşke canım

hoşbuldum canım. son iki ay daha deneyelim diye karar verdik ama bilmiyorum bekleyebilirmiyim. 17 ocakta yumurtlama dönemim başlıyor üzerimden stresi bir nebze olsun atmam lazım bakalım hayırlısı artık.

bence aksatma cnm sende eşinde bnm adetlerim düzenli diye yumurtalama var zannediyodum ama pkolu çıktım keşke en başından dr gitseymişim dedim

Benimde adetlerim çok düzenli olsun pahalı mahalı şifa olsun da sende dr gitseydin keşke canım
önceden gittiğim dr gitmek istemiyoru artık başka dr araştırıyorum şimdi rahim filmi istiycm bide bu ay perşembe kan tahli yaptırayım bakalım ne çıkcak

Efulim komsucum konuşmuyoruz ne zmdir. Bugun temizlik yapiyorun. Pek topige giremiyorum. Heyecanla bat tarihimi bekliyorum. Bu cuma bursaya gidiyoruz. Ailem vveesimin aileai orada. Yarinda arkadaslar kahvaltiya gelcek.kasiklarimda cok agri var 9 gun kaldı bata bakalım ne olcak

benim de böle bi olay başıma geldi telaş etmeyin.5.gün sökülmeye başlamıştı meğer kistmiş doktora gtmeniz lazım

ama benim bugün 5. gün ve hala kan gelmedi. kahverengi akıntı geliyor adetin başından beri ama o da çok az.
böyle bir durumlakarşılaşıp hamile olduğunu öğrenen var mı lütfen cevap yazıııınnnnnnnnnnn

kızlar çok hızlı ilerliyo sayfalar hem çalışıp hem size yetişmem çok zor

bence aksatma cnm sende eşinde bnm adetlerim düzenli diye yumurtalama var zannediyodum ama pkolu çıktım keşke en başından dr gitseymişim dedim

pkolu olduğun nasıl anlaşılıyor,benim adetim düzenli yumurtlama oluyor diye düşünüyorum.yumurtlama belirtileri oluyor çünkü.nasıl anlaşılıyor pko ?

ayyy kızlar esra erol 4 aylık bebişini kaybetmiş....ayyyy içim yandı ya anne için ne zor bı durumdur kımbılır...ben anne olmadan bu kadar üzüldüysem bebegini daha kucagına almadan,sarıp sarmalamadan kaybeden yada dünyaya getırıp evladını kaybedenlere allah sabır versın......

allahım kımseye yasatmasın rabbim amin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…