olabilir cnm sendede pko çıkmış üzüldüm bende pko zor hastalık işllah sende olur hemen ben 3 ay tadavi gördüm sonuş alamadım iki ay klomen bir ay gonal f kullandım ilk ay 1 yumurtan ikinci ay2 yumurtam 3 ay 4 yumurtaalm vardı ama tutmadı
arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım.
27 yaşındayım 15 aylık evliyim, ilk zamanlar korunuyorduk ama kısa bir zaman sonra bıraktık. eşimle ikimizde çok çocuk istiyoruz. adet bitiminde düzenli çalışmalarımıza rağmen çocuğumuz olmuyor artık psikolojim iyice bozulmak üzererabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.
Evet canım malesef bir daha ki aya ilaca başlayacak sen regl oldun mu
umutlandırmak istemem ama banada hamilesin gibi geldi bir an
hadi hayırlısı olsun
bi belirti var mı?
evet var canım baya arttı akıntım
kız sen hamilesin bence şükürler olsun
sizleri böye gördükçe şükrediyorum rabbime.
o okadar büyük ki hepimizi güldürcek arkadaslar sadece vakti zamanı var işte...dua edelim..
hoşgeldin cnm aramıza bende ekim 7 evlendim 2 ay korunduk sonra bıraktık ama hala bebişim yok dr git aksatma derim aynenn çocuk hasreti hepimizde var psikolojinn bozulmaması imkansız zaten allah tez zamnda veriri inşallh
Benimde adetlerim çok düzenli olsun pahalı mahalı şifa olsun da sende dr gitseydin keşke canımyok pkoluyum ama adetlerim düzenlidir bu ay ne oldu bana bilmiyorum teste negatif perşembe kan vericem sağlık ocağında bakalım orda ne çıkıcak dr de klomenle hiç uğraşmasın iğne versin biraz pahalı ama daha etkili cnm
hoşbuldum canım. son iki ay daha deneyelim diye karar verdik ama bilmiyorum bekleyebilirmiyim. 17 ocakta yumurtlama dönemim başlıyor üzerimden stresi bir nebze olsun atmam lazım bakalım hayırlısı artık.
Canim belirtilerim oldu ama kendimi kaptirmiyim diye baska seylere bagladim sonuc guzel cikarsa hepsini yazicam size.umutlandırmak istemem ama banada hamilesin gibi geldi bir an
hadi hayırlısı olsun
bi belirti var mı?
önceden gittiğim dr gitmek istemiyoru artık başka dr araştırıyorum şimdi rahim filmi istiycm bide bu ay perşembe kan tahli yaptırayım bakalım ne çıkcakBenimde adetlerim çok düzenli olsun pahalı mahalı şifa olsun da sende dr gitseydin keşke canım
önceden gittiğim dr gitmek istemiyoru artık başka dr araştırıyorum şimdi rahim filmi istiycm bide bu ay perşembe kan tahli yaptırayım bakalım ne çıkcak
bence aksatma cnm sende eşinde bnm adetlerim düzenli diye yumurtalama var zannediyodum ama pkolu çıktım keşke en başından dr gitseymişim dedim
peki başka belirtileri oldu mu? allah şifa versin inşallah
aminnn cnm kilo oluyo pkolularda ama ben şimdi verdim pek kilolu değilim normalim bide kıllanma yapıyomuş saç dökülmesi filan
canım anestezili devlette mi özelde mi yaptın ne kadar tuttu ücreti
aminnn cnm kilo oluyo pkolularda ama ben şimdi verdim pek kilolu değilim normalim bide kıllanma yapıyomuş saç dökülmesi filan
benim de böle bi olay başıma geldi telaş etmeyin.5.gün sökülmeye başlamıştı meğer kistmiş doktora gtmeniz lazım
kızlar çok hızlı ilerliyo sayfalar hem çalışıp hem size yetişmem çok zor
bence aksatma cnm sende eşinde bnm adetlerim düzenli diye yumurtalama var zannediyodum ama pkolu çıktım keşke en başından dr gitseymişim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?