aralık ayında gebe kalmak için doktora gittik ocak ayında başladık göğüslerim inanılmaz şişti regl belirtilerimde var şu anda sadece 1 gün geçikme oldu umarım bu ay olmasa bile şubat ayında güzel haberi alırım umarım bu anı heyecanla bekleyen tüm anne adayları hamilelik haberlerini mutlulukla alır :)
aralık ayında gebe kalmak için doktora gittik ocak ayında başladık göğüslerim inanılmaz şişti regl belirtilerimde var şu anda sadece 1 gün geçikme oldu umarım bu ay olmasa bile şubat ayında güzel haberi alırım umarım bu anı heyecanla bekleyen tüm anne adayları hamilelik haberlerini mutlulukla alır :)
tunaydınlar sevgili anne aday ve aday adayları. batıma 16 gün var. çok heyecanlıyım yaaa. forumlarda 10 gun önceden öğrenenler varmış. biz de yapsak çıkar mı ki
şu an ancak ovulasyon testi yapsan yumurtlayıp yumurtlamadığın çıkar:)
Canim ben kocaeliliyim :)
Sen esin icinmi ordasin yoksa hemserimiyiz :)
Ben de geçen yol bu zamanlar aynı hislerdeydim...bir yıl oldu hala bişey yok.ilk ay tüm belirtileri yaşadım :))) inşallah senin umudun kırılmaz arkadaşım..ilk aydan kalmak ayrı bir mucize..adetin önceden gecikiyormuydu ?
bol bol dua edip hayırlısını istemekten başka çaremiz yok. Rabbim ol desin en hayırlı zamanda gelsin inşallah meleklerimiz.
Aaa bizim arkadaşlarımız izmitte çok seka parka çok gideriz hatta geçen hafta sonu oradaydık çok severim izmiti kocamla benim için özeldir sevgili iken de çok giderdik
bende kocaelindenimmmmmm
Bat ne zamandı benim de dün kanamam oldu gittim dr önemli değil dedi sende bi muayene ol canımmrb kızlar bugün cok mutsuzum öncelikle mutsuzlugumun nedenini söyle size anlatayım ben daha önce düşük yapmıstım belkide ondan bu kadar korkuyorum bilmiyorum ama
bundan ben 2 hafta önce eşimle istanbula gittik araba almaya orda hemde bir yandan gezdik tabi eyse gezerken ben tuvalete gittiğimde birde baktım benden kahverengi akıntı gelmeye basladı bende korktum belki hamieyimdir diye direk progestan içtim kanama kesildi gebelik testi yaptım negatif cıktı sonra izmire geri döndük aradan zaman geci işte bktımki gene kahverengi akıntı gelmiş gene gebelik testi yaptım gene negatif cıktı ben bunu adet zannettim ama adet kanaması gibide değil sasırıp kaldım düşük yaptımdada aynı bu seşilde kanama baslamıstı sonra zaten düşük yapmıstım ama test yaptımdada negatif cıkıyor cevrekilere sordum eger hamileliğimin cok erken se cıkmayacagını söyledi ya hamileysem ya gene düşük yaparsam cok korkuyorum ya o kadar strese girdimki yarın ilk işim hastaneye gidip hem gebelik testi yaptırıcam hemde muaniye olucam bilgniz varsa ne olur bana su anda bişey söyleyn kalbim güm güm atıyor ya inanın ne yapıcam şimdi düşük önleyici içsem hamilemiyim o belli değil içmesem bu adet kanaması gibi değil test yaptım negatif cıktı kafayı yicem
bende kocaelindenimmmmmm
Bat ne zamandı benim de dün kanamam oldu gittim dr önemli değil dedi sende bi muayene ol canım
Aaa bizim arkadaşlarımız izmitte çok seka parka çok gideriz hatta geçen hafta sonu oradaydık çok severim izmiti kocamla benim için özeldir sevgili iken de çok giderdik
bende kocaelindenimmmmmm
canım cok gecmıs olsun bende 3ay evvel bıyokımyasal gebelık yasadım dıs gebelıkte sanıldı hatta ama cıkmadı bılıyorum cok zor ama onu at kafandan sen kac yasındasın ılk gebelığın dımı cok gecmıs olsuın bu arada
tam 1 yıl oldu bu ay ya aslında atıyorum da işte bekledikçe olmayınca
aklıma gelio ister istemez ben 26 yaşındayım ilk gebeliğimdi evet.
biyokimyasal gebelik de ne ya neler var yarabbim rabbim biran önce
versin inş.herkese.
merhaba arkadaşım ben yeni üye oldum uzun zamandır takipçinizim.
Bende dış gebelikten ameliyat oldum tam bir yıl oldu hala tık yok.
Ve benim sağ tüpüm alındı.doktorum hiç umutsuz konuşmuyor ama
elimde değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?