Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

aralık ayında gebe kalmak için doktora gittik ocak ayında başladık göğüslerim inanılmaz şişti regl belirtilerimde var şu anda sadece 1 gün geçikme oldu umarım bu ay olmasa bile şubat ayında güzel haberi alırım umarım bu anı heyecanla bekleyen tüm anne adayları hamilelik haberlerini mutlulukla alır :)

belkı de bu ay alırsın guzel hbri

Ben de geçen yol bu zamanlar aynı hislerdeydim...bir yıl oldu hala bişey yok.ilk ay tüm belirtileri yaşadım :))) inşallah senin umudun kırılmaz arkadaşım..ilk aydan kalmak ayrı bir mucize..adetin önceden gecikiyormuydu ?

tunaydınlar sevgili anne aday ve aday adayları. batıma 16 gün var. çok heyecanlıyım yaaa. forumlarda 10 gun önceden öğrenenler varmış. biz de yapsak çıkar mı ki

tunaydınlar sevgili anne aday ve aday adayları. batıma 16 gün var. çok heyecanlıyım yaaa. forumlarda 10 gun önceden öğrenenler varmış. biz de yapsak çıkar mı ki

şu an ancak ovulasyon testi yapsan yumurtlayıp yumurtlamadığın çıkar:)

adet düzensizliğim vardı malesef bu yüzden çok umutlandırmak istemedim kendimi umarım hepimiz bu güzel haberi alırız

Canim ben kocaeliliyim :)
Sen esin icinmi ordasin yoksa hemserimiyiz :)

Aaa bizim arkadaşlarımız izmitte çok seka parka çok gideriz hatta geçen hafta sonu oradaydık çok severim izmiti kocamla benim için özeldir sevgili iken de çok giderdik

malesef adet düzensizliğim vardı umudunuzu kırmayın umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsınız

mrb kızlar bugün cok mutsuzum öncelikle mutsuzlugumun nedenini söyle size anlatayım ben daha önce düşük yapmıstım belkide ondan bu kadar korkuyorum bilmiyorum ama
bundan ben 2 hafta önce eşimle istanbula gittik araba almaya orda hemde bir yandan gezdik tabi eyse gezerken ben tuvalete gittiğimde birde baktım benden kahverengi akıntı gelmeye basladı bende korktum belki hamieyimdir diye direk progestan içtim kanama kesildi gebelik testi yaptım negatif cıktı sonra izmire geri döndük aradan zaman geci işte bktımki gene kahverengi akıntı gelmiş gene gebelik testi yaptım gene negatif cıktı ben bunu adet zannettim ama adet kanaması gibide değil sasırıp kaldım düşük yaptımdada aynı bu seşilde kanama baslamıstı sonra zaten düşük yapmıstım ama test yaptımdada negatif cıkıyor cevrekilere sordum eger hamileliğimin cok erken se cıkmayacagını söyledi ya hamileysem ya gene düşük yaparsam cok korkuyorum ya o kadar strese girdimki yarın ilk işim hastaneye gidip hem gebelik testi yaptırıcam hemde muaniye olucam bilgniz varsa ne olur bana su anda bişey söyleyn kalbim güm güm atıyor ya inanın ne yapıcam şimdi düşük önleyici içsem hamilemiyim o belli değil içmesem bu adet kanaması gibi değil test yaptım negatif cıktı kafayı yicem

Bat ne zamandı benim de dün kanamam oldu gittim dr önemli değil dedi sende bi muayene ol canım
bende kocaelindenimmmmmm

Harikaaa ben aslen trakyalıyım

Aaa bizim arkadaşlarımız izmitte çok seka parka çok gideriz hatta geçen hafta sonu oradaydık çok severim izmiti kocamla benim için özeldir sevgili iken de çok giderdik

bende kocaelindenimmmmmm

Ne guzel yaa gezin memleketimde ozledim valla. Evlendikten sonra gelmedim hic nisanliyken gitmistik esimle.
Benim yerime gezin kizlarr :)

tam 1 yıl oldu bu ay ya aslında atıyorum da işte bekledikçe olmayınca

aklıma gelio ister istemez ben 26 yaşındayım ilk gebeliğimdi evet.

biyokimyasal gebelik de ne ya neler var yarabbim rabbim biran önce

versin inş.herkese.

ya bıyokımyasal gebelık demek adetın gecıyor veya gecmıyor mesala ben adet oldum ama adetım bıtmedı gunlerce sürdü gıttım kan verdım bthcg 130 cıktı sonra da düştü 75-30 derken dustu bu yanı gebelık olusuyor ama yerklesmeden dusuyor

bırde bende 31 yasndayım cocuğum olmasını cok ama cok ıstıyorum
banada bu düşüğün ardından hemen gebe kalırsın dedıler ama 3ay oldu daha kalamadım
ben artık bu adetımde bıtsın gıdıp bende aşılama ıstıcem dua da edıyorum zaten hayırlısı bakalım hepsını deneyeyım

merhaba canım.valla canım bi sürü olanda gördüm burda

ama işte bakalım ben daha 3 4 aydır denemedeyim kimse umutsuz konuşmuo

benşmde sağ tüpüm yok tedavi edilmesi daha kötüymüş ama

tekrarlama olasılığı daha yüksekmiş diğer tüpte sıkıntı yoksa

inş.sağlıcakla olur dio doktor bakalım kısmet tek şey stres yapmıcaz

düşünmicez bunu okadar.rabbim en kısa zamanda versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…