Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

1 yıla kadar normal olmaması dedi bana doktor genç çiftlerde

böyle oluyor diye düşünüyoruz diyodu bana aslında çok

dikkat de etmedik yumurtlama günüydü falan bide ev aldık

onun uğraşı falan derken şimdide şehir dışında eşim tam da yumurtlama

zamanım netden baktığıma göre bakalım bu aydan sonra daha dikkat ederiz

olur inş.doğal yolla 2mizinde bende çok istiyorum bebişim olsun.

ınsallah doğal yolla olur dığer yollar streslı ve daha yıpratıcı bence

benımde 1 yıl oldu işte korunmayalı 1 kere tuttu 3ay once oda düştü ıste dedığım gıbı

sence bu ay doktora gıdeyımmı bakılsın yıne bı olmadı aşılama denensın

bende hep stres oluyordum vay yumurtlama günü kactı oyle oldu boyle oldu haftada 3 gun ılıskı en güzelı dıyor doktorlar adetın bıttımı baslıcaksın
bak mesela ben 3ay evvel hamıle kaldığımda doktor bana yumurtlama takıbı yapmıstı ve 4gün üst üste ılıskı yaptırmıstı ve kalmıstım ama tutunmadı o ayrı mesele

valla canım ben gttim işte böle böle tekrar istiyorum diye muyane ile herşeyi

göremiyoruz rahim filmi ile bazı şeyleri görebilirim oda zor olduğu için hemen

önermiyorum bi deneyin 6 aya kadar olmazsa çekeriz duruma göre değerlendiririz dedi.

bizde denyoruz işte aşılama için sanırım erken.

benimde aklımda hep hep o bu akşam hadi olmadı yarın yok yurmutlama günümdü falan etklio işte

evet adetten sonra ilişki fazla abartmadan haftada 3 gün yeterli diyolar

yumurtlama takibi de çok önemliymiş benm arkadaşım vardı 6 ay olmadı

hap içiyodu o ve hiç birşey olmamasına rağmen hamile kalamadı doktorda

demiş sanırım yumurtlama zamanını tutturamıyosun takvim vermiş öyle kaldı hemen

doktora muyane mi olunuo onu vermesi için hiç sormadım ben banada o gerekli

belkide .kısmet canım herşey oluyosa hayırlı ile olsun.

senınde korunmayalı 1 yıl olmadımı erken değil ya

gercı bana doktor dedıkı ben asılama kımseye onermıyorum dedı cok sacma bırsey dedı

evet doktor muayenesı gerekıyor gıdıyorusn 2kere cagırıyor su su gunlerde ılıskı yap dıyor

tatlım sorunda orda işte ben düzensiz adet oluyorum bilmiyorumki yarın hastaneye gidicem bakalım

krizantem mrb canım,,
anladım ki sen çok stres yapmışsın.. hiç telaş yapma bende bu gibi durumlarla karşılaştım daha önce.. çamur gibi renk ve kırmızıya çevirmeyen akıntı geliyordu.
sen hiç telaş yapma şimdi.. bekle bana göre anlattıklarına göre hamile değilsin stres olma .. yarın işine başla hafta sonuna kadar devam ederse c.tesi gider bir tıp merkezine gebelik testi için kan verirsin.. hiç idrar testlerine aldanma.. bekle stresini kenara bırak.. ahhh bende öyleydim ama artık kandıramıyorum bu koyu kahve akıntılar beni..

senınde korunmayalı 1 yıl olmadımı erken değil ya

gercı bana doktor dedıkı ben asılama kımseye onermıyorum dedı cok sacma bırsey dedı

yok canım ben daha 4 aydır falan korunmuyorum ameliyat olalıu bana

aşılamadan bahsetmedi bile eşimde istemiyor onu ya bakalım artık ne olacak

kürlere falan başlarız biraz da öyle deneriz o şekilde hamile kalan

çok var çünkü.

bendaha once hamileykende dusuk yapmadan once bole gelmisti idrar testi yaptim negatif cikti ve git gidede artiyo ilk adet kanamasi zannettim ama yok bugun anladim deil yani adet gibi olmasi imkansiz yarin gitcem ya bir kere dusuk yaptim ya onunbacisini bir daha yasamak istemiyorum gercekten bu soru isaretiyle duracagima hastaneye gider bir kan testibyaptiririm kendime cokbdaha iyi olur hamile deilsem bile neyim var ogrenirim ama ozaman cok agrim vardi simdi agrim yok bu iyi biseymi :26:

bu arada kizlar kusura bakmayin ya stresten sizede bir nrb diyemedim merhabaaa

4 ay bırsey degıl sen rahat ol hıc kürle falanda uğrasma olur ıns

evet yumnurtlama taökıbı ıcın geldım dıyrosun

ilkinde hemen olmuştu ya onla kıyaslıyorum umutlanıyorum

o etkiliyor işte ama insanın elinde olmuyor ki sonra acelemiz

yok olur inş.hayırlı ile diyorum bakalım çok istiyorum bi bebeğimiz olsun.

kür çabuklaştırır belki diye diyorum.ya evde testle yapayım ya da doktor

bakalım artık.

Son düzenleme:

kürlerın yan etkısıde oluyor bence hıc uğrasma
doktor daha ıyı oluyor cunku doktor arka arkaya gunlerdede verebılkıyor ılıskıyı ve dokyor gununu tutturuyor hakıkaten
senın dıs gebelıkte tüpün alındımı amelıyatta dıs gebelığı gecen yılmı gecırdın
kaç yaısndasın?

sen şuan strese bağlı adet yaşıyosun bu adetin böyle geçecek demekki... ama sen durmazsa cuma günü git doktora ozamana kadar bekle bakalım.. stres olunca üşütünce benimde öyle kahverengi çamurumsu oluyorr. sen doktora git.. Allah korusun düük olsa sancıdan duramazsın cnm..

benım esımde ne asılama ne bırsey ıstemıyr verecek olan allah herseyın zamanı var dıyor gayet rahat ne zaman olursa dıyor sende kafanı takma dıyor
ama ben onun gıbı rahat degılım malesef benım ısımde streslı zaten bankacıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…