Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

oda doğru tatlım bilgilendirdiğin için saol içimi rahattlattın valla

aynen bizim kolay kolay olmaz diyor umutlanmım diye herlade ben öyle

aşılama falan istemem rabbim gerek bırakmasın acele de etme zamanımız var diyor

bakalım.soğan kürü ne bilim yan etki duymadım kim kullandıysa hamile kaldı geçen sene ocak sonu

ameliyat oldum sağ tüpüm alındı evet 26 yaşındayım bitrdim hatta.bakalım bir kaç ay daha bakalım da

olmadı yumurta takibi için gideriz öyle bakarız.

benım arkadasımınnda tüpü alındı oda 29 yasında kaldı hamıle hıc kormma sende kalırsın
bence yumurta takıbıne gıt cok ıyı oluyor bende gıdıcem adet olayım bıtsın hemen gıdıcem
asılama zor bır sürec degıl bı arkadasımda öyle kaldı hamıle

ama ben 2-3ay evvel ıstemıstım doktorum ben cok sacma goruyorum demıstı asılama olayını zaten sanada gerek yok demıstı bana

merhaba canım tanısalım bende 5 yıllık evlıyım
4 yıl esım korundu
1yıldır bebek ıstıyruz
3ay evvel bır dusuk yasadım

yasım 31 e girdim ve ıstanbulda yasıyorum adım da burçin

benimde adım duygu tatlım tanıstımıza cok memnun oldum kaç aylıktı tatlım ck gecmiş olsun ende 2 aylıkken düşük yaptım 6 ay ama gecti aradan nedenine baktınızmı patalojiye yolladılarmı

haklısın bence ben önce yumurta takibini denemem lazım öylede olmazsa

rahim filmi çekiliriz.benim çalıştığım yerde mimarda aşılama ile kalmış 2 yaşında çocuğu

ama işte herkes kabul etmiyor.sen ne için gidicen aşılama için mi bence 2 3 ay kısa bi süreç bence biraz daha bekle

benimde adım duygu tatlım tanıstımıza cok memnun oldum kaç aylıktı tatlım ck gecmiş olsun ende 2 aylıkken düşük yaptım 6 ay ama gecti aradan nedenine baktınızmı patalojiye yolladılarmı

hayır benım bıyokımyasal gebelıktı yanı ne demek bılıyor musun cok cok kucuktu yerlesmeden hemen düştü
ılk gebelıkte olur boyle seyler dedı benımde olay olalı 3ay gectı

sanada cok gecmıs olsun arkadasım patolojı falan yollanmadı kanama ıle kendısı düştü zaten operasyon gecırmedım

ben asılama ıcın değil yumurtkama takıbı ıcın gıdıcem yıne gununu tam tutturmak ıcın yanı
rahım fılmınden cok korkuyorum

ben asılama ıcın değil yumurtkama takıbı ıcın gıdıcem yıne gununu tam tutturmak ıcın yanı

siz ne ıs yapıyorsunuz

asılamay genelde spermde sorun olan ıcın yapıyorlar

bana doktorum gerek yok sıze demıstı ama ben her yolu denemek ıstıyorum
ben korunmayalı 2-3 ay olmadı canım yaklasık 1yıl oldu

:) canım sen kac yasındasın kac yıllık evlısın tanısalım
ınslalah rabbım cumlemıze ozlemını cektığımız evladı hayırlsıı ıle verır

ben 23 yasındayım 2 yıl evli olmamada 6 ay kaldı yani yaklasık bir bucuk senelik evliyim eşim benden büyük oldugu için birde durumumuz buna el virişli oldugu için bir cocuk yapmaya karar verdik daha önceki hamileliğim biraz ne bilim şey oldu bir anda karambole geldi denir ya öle planlamıyorduk ben korundugum halde birazda hamile kaldık sonra dogum kontrol haplarının zararlı oldgunu duyunca eşim korunmak istedi ama hamile kaldım ölece ozamanda sevindim tabi cok istediğim dünnyaya getirmek ama nasip olmadı işte şimdi cok istiyorum sorumlulukta verceni biliyorum yani istemek için istemiyorum ama genede Allah hayırlısını versin

he anladım olur ozaman bende 1 2 ay daha bekleyim sonra

gideyim o ara biraz daha dikkat edelim belimize kuvvet :)

sonra hayırlısı rahim filmi evet zormuş ama mecbur kalırsak

napalım bazıları zor değil diyo yapısal bence ben cesaretliyimdir

mecbursa dayanırım canım çok tatlı değildir.

ben kendim düşük yaptım bide onu gördüm biliyomusun hayatta unutamıyorum sonra içimde kan pıktıları kalmıs parcaları kalmıs diye kürtaj yaptılar

şu kadınların çektiklerini kimse cekmiyor yaaa Allah sabrını verirr sonucu hayırlı olsun yeterki tatlım

şu kadınların çektiklerini kimse cekmiyor yaaa Allah sabrını verirr sonucu hayırlı olsun yeterki tatlım

aynen öyle canım onun için cennet anaların ayağı altında.

bende öyle düşünüyorum herşeyin ilki zor değil mi napalım

dediğin gibi sonu güzel olacak sa katlanıcaz.

aynen öyle canım onun için cennet anaların ayağı altında.

bende öyle düşünüyorum herşeyin ilki zor değil mi napalım

dediğin gibi sonu güzel olacak sa katlanıcaz.

bende şimdi gitmek istiyorum aslında hamile kalmadan güzel bir şöyle tedavi olmak için ama alttan muaniyeden cok korkuyorum bazen eşimde kızıyorum bütün kayrı ben cekiyorum ama o oh valla hiç bişey ona yapılmıyor kıyamam ama her hasteneye gidişimde oda korkuyor anlıyorum ama belli etmiyor bu düşük bizi cok etkiledi üzülmemi artık istemiyor oda Allah cocuksuz bebeksiz ev hane aile brakmasın hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…