sen şuan strese bağlı adet yaşıyosun bu adetin böyle geçecek demekki... ama sen durmazsa cuma günü git doktora ozamana kadar bekle bakalım.. stres olunca üşütünce benimde öyle kahverengi çamurumsu oluyorr. sen doktora git.. Allah korusun düük olsa sancıdan duramazsın cnm..
oda doğru tatlım bilgilendirdiğin için saol içimi rahattlattın valla
benım esımde ne asılama ne bırsey ıstemıyr verecek olan allah herseyın zamanı var dıyor gayet rahat ne zaman olursa dıyor sende kafanı takma dıyor
ama ben onun gıbı rahat degılım malesef benım ısımde streslı zaten bankacıyım ben
kürlerın yan etkısıde oluyor bence hıc uğrasma
doktor daha ıyı oluyor cunku doktor arka arkaya gunlerdede verebılkıyor ılıskıyı ve dokyor gununu tutturuyor hakıkaten
senın dıs gebelıkte tüpün alındımı amelıyatta dıs gebelığı gecen yılmı gecırdın
kaç yaısndasın?
bu arada kizlar kusura bakmayin ya stresten sizede bir nrb diyemedim merhabaaa
aynen bizim kolay kolay olmaz diyor umutlanmım diye herlade ben öyle
aşılama falan istemem rabbim gerek bırakmasın acele de etme zamanımız var diyor
bakalım.soğan kürü ne bilim yan etki duymadım kim kullandıysa hamile kaldı geçen sene ocak sonu
ameliyat oldum sağ tüpüm alındı evet 26 yaşındayım bitrdim hatta.bakalım bir kaç ay daha bakalım da
olmadı yumurta takibi için gideriz öyle bakarız.
benımde su an öyle canım adetıme 5 gun var koyu kahve akıntım ve sancım var sanırım üşüttük ve iltıhap olduk
merhaba canım tanısalım bende 5 yıllık evlıyım
4 yıl esım korundu
1yıldır bebek ıstıyruz
3ay evvel bır dusuk yasadım
yasım 31 e girdim ve ıstanbulda yasıyorum adım da burçin
snırım sizden varya Allah razı olsun yemin ediyorum içim rahatladı ya
benım arkadasımınnda tüpü alındı oda 29 yasında kaldı hamıle hıc kormma sende kalırsın
bence yumurta takıbıne gıt cok ıyı oluyor bende gıdıcem adet olayım bıtsın hemen gıdıcem
asılama zor bır sürec degıl bı arkadasımda öyle kaldı hamıle
ama ben 2-3ay evvel ıstemıstım doktorum ben cok sacma goruyorum demıstı asılama olayını zaten sanada gerek yok demıstı bana
benimde adım duygu tatlım tanıstımıza cok memnun oldum kaç aylıktı tatlım ck gecmiş olsun ende 2 aylıkken düşük yaptım 6 ay ama gecti aradan nedenine baktınızmı patalojiye yolladılarmı
haklısın bence ben önce yumurta takibini denemem lazım öylede olmazsa
rahim filmi çekiliriz.benim çalıştığım yerde mimarda aşılama ile kalmış 2 yaşında çocuğu
ama işte herkes kabul etmiyor.sen ne için gidicen aşılama için mi bence 2 3 ay kısa bi süreç bence biraz daha bekle
ben asılama ıcın değil yumurtkama takıbı ıcın gıdıcem yıne gununu tam tutturmak ıcın yanı
rahım fılmınden cok korkuyorum
:) canım sen kac yasındasın kac yıllık evlısın tanısalım
ınslalah rabbım cumlemıze ozlemını cektığımız evladı hayırlsıı ıle verır
ben asılama ıcın değil yumurtkama takıbı ıcın gıdıcem yıne gununu tam tutturmak ıcın yanı
rahım fılmınden cok korkuyorum
hayır benım bıyokımyasal gebelıktı yanı ne demek bılıyor musun cok cok kucuktu yerlesmeden hemen düştü
ılk gebelıkte olur boyle seyler dedı benımde olay olalı 3ay gectı
sanada cok gecmıs olsun arkadasım patolojı falan yollanmadı kanama ıle kendısı düştü zaten operasyon gecırmedım
he anladım olur ozaman bende 1 2 ay daha bekleyim sonra
gideyim o ara biraz daha dikkat edelim belimize kuvvet :)
sonra hayırlısı rahim filmi evet zormuş ama mecbur kalırsak
napalım bazıları zor değil diyo yapısal bence ben cesaretliyimdir
mecbursa dayanırım canım çok tatlı değildir.
bu arada kizlar kusura bakmayin ya stresten sizede bir nrb diyemedim merhabaaa
şu kadınların çektiklerini kimse cekmiyor yaaa Allah sabrını verirr sonucu hayırlı olsun yeterki tatlım
benden de merhaba canım elif benim adım da :)
aynen öyle canım onun için cennet anaların ayağı altında.
bende öyle düşünüyorum herşeyin ilki zor değil mi napalım
dediğin gibi sonu güzel olacak sa katlanıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?