Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

valla herkes ağlayarak cıkıyor rahım fılmınden cok sahıt oldum hastanelerde korkuyorum cok zormus
ınsallah gerek kalmadan olur

denemden neye göre tedavi dio doktorlar muaynede herşey görünmüyor

rahim filmi ile çıkıyo canım oda zahmetliymiş bana öle demişti önce bi deneyin

olmazsa bakarız falan diye kiste falan baktırabilirsin sadece.öle gerçi çocuk

olmuo diosun gidiosun kadın kontrol edilio neden bende anlamıyorum :=)

bende çok etkilenmiştim hatsanede kaldığımda neler gördüm dedim bunla şükür bebeğini kendisi

düşürmeye çalışan lavaboda bu ne kadar kötü bişey rabbim göstermesin dedim sende öylesin

rabbim kolaylık versin çok zor ax çok anlarım.

bende çokkkkkkkkk memnun oldum tatlım

cok gecmıs olsun ya kadın olmak cok zor cok

evet o yüzden bu kahve rengi akıntıda panikledim birdaha aynı acıları yaşamak istemiyorum cok korkuyorum oda böyle başlamıstı çünkü ondan test yaptım negatif cıktı bir yandan üzüldüm tabi hamile değilim diye bir yandanda sevindim oh cektim bebegim olsaydı gene kaybetme korkusu yasıcaktım ama şimdidi netten baktım idrar testleri hamileliğin erken dönemlerinde bazen negatir gösteryor kan testi daha güvenilir oldugunu orenince kafam gene karıstı

adetıne su an kac gun var,
benım su an adetıme 5gun var ve koyu kahve akıntım var ve cok sancım var

bence adet olucam ve bence üşüttük bız bu ay zor sökülecek takma bak kesınlıkle oyle bence

bence adet olucam ve bence üşüttük bız bu ay zor sökülecek takma bak kesınlıkle oyle bence

düşük olduğunu sanmam düşük ağrısız olmaz cunku cnm
bence iltihap üşütme gıbı seyler

benımkı koyu kahve sıyah gıbı hatta
ve ağrımda cok adetımede 5gun var

tabi öyle idrarda 10 gün falan geçmesi lazım diyolar ama benim 3 gün geçince

çıkmıştı kan önce bile çıkıyor kan daha güvenilir tabi adet oluyosan gününde sıkıntı yok

ama geçiyosa bekleme kan testi yaptır benim 3 gün geçti evde yaptım sonra

kana gittim gene çıktı ultrasonda görünmedi küçük dedi 1 hafta sonra gel bakarız dedi

2 gün sonra kahverengi lekelenme oldu ogün anlasaydı benim ameliyata gerek kalmıcaktı mesela.

bu yolda allah herkeze sabır versin en kötüsüde strese binmicekmissin kafana takmıcakmıssın gelde kafana takma korkma cok kolaydı sanki

ben düzensiz adet oluyorum işte sorunda o ya günüm cok belli değil ama bir bucuk ayda bir bazen 2 ayda bir dogum kontrol kullandıgımda düzene girmişti ama
valla herkes ağlayarak cıkıyor rahım fılmınden cok sahıt oldum hastanelerde korkuyorum cok zormus
ınsallah gerek kalmadan olur
bunlar rahim filmi cekerken ne yapıyolarki bu kadar zor

bazende herşey doktorun elinde işte benimkide düşük yapmayım diye ilaç vermişti progestanı bırak dedi hersey normal bıraktım sonrada 1 haftada düşük yaptım hala düşünüyorum o ilacı bıraktım diyemi acaba düşük yaptım

sebep işte canım bilinmez ki.rabbim kısmet etmemiş.

Sa hanimlar hamile olanlari kutluorum rabbim insaAllah.saglikli hayirli evlatlar bunun oncesinde de sorunsuz hayirli bir hamilelik donemi nasip eder tum isteyenlere hanimlar bende mayis ayinda hamile kalmistim ama kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim 10.haftasinda iki aydir da tekrardan istioduk olmadi bu 3. ay sanirim oldu bugun erken hamilelik testi yaptim cok cok silik.bir cizgi cikti ama bnce gayet normal silik cikmasi cunku bat 21 ocak bekleyemedim ogune kadar cunku belirtilerin hepsi vardi ilk olarak benm hemen akintim afedersiniz kesik sut gibi olur ve 1 haftadir o durumda bakalim ne olucak eger bu tutnursa 3. bebegim olucak tabi birde kurtaj var bir bucuk sene oncede tumor yuzunden.yumurtaligim alinmisti dr ler bir sene icinde yapmazsan.coxuk belki olmaya bilir demisti bakalim.ne olucak benim hep hayalim 4 du 1 oglum ve bir kizim var allahima sukur ama sunu anladim kac tane coxugun.olursa olsun 1 gunluk bile hamile olupta kaybetsen acisi buyukmus rabbim.kimseye yasatmasininsaAllah neyse fazla uzattim arkadaslar ama sunu farkettim burda kilerin cogu marmarali sanirim bende dogma buyume sakaryaliyim ama malesef yurt disina ewlendim :-(

öncelikle aramıza hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öncelikle cok gecmiş olsun bebeğini kaybitmişsin sende acısı büyük bilirim annelik iç güdüsü başka tabi kucana alamazsanda hemen baglanıyosun ona

tatlım sorunda orda işte ben düzensiz adet oluyorum bilmiyorumki yarın hastaneye gidicem bakalım
Git kontrolünü aksatma canım ama eminim önemli bişey değildir
Ne guzel yaa gezin memleketimde ozledim valla. Evlendikten sonra gelmedim hic nisanliyken gitmistik esimle.
Benim yerime gezin kizlarr :)
Merak etme canım senden devselam söylerim izmite

Benimde ilk yumurta takibim inşallah bende hemen hamile kalırım önce ki aylarda sık ilişkiden çok bunalmıştım hiç istekli olamıyordum bu ay hiç olmazsa bu ay dr tarih vericek diye seviniyorum

aramıza hoşgeldin aminnn inşallah.tek yumurtalıkla hamile kaldın

bu çok iyi kısmet değilmiş rabbim ne verirse hayırlısını versin en azından çocukların

varmış annesin sonuçta ama ne kadar olsa parça o üzülür insan şuan biz 1 tane bile olsa

olsa diye bekliyoruz mesela. evet marmara ben yurtdışına nasıl gittin ben avrupadan anadolya

geldim o bile çok zor valla.

bende gidicem hiç değilse kafamda soru işareti kalmaz

Hemen mi hamile kaldın istediğinden sonra
yok ozaman biraz isteyerek olamıstı kornuyodum ben ozaman hap kullanarak sonra zararlı oldunu duyunca bıraktım eşim korunmaya basladı bıraktıktan nerdeyse 1 ay içinde hamile kaldım yani ilki pek planlı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…