benimde adım duygu tanıstıma coooooooooooooook memnun oldum
ben kendim düşük yaptım bide onu gördüm biliyomusun hayatta unutamıyorum sonra içimde kan pıktıları kalmıs parcaları kalmıs diye kürtaj yaptılar
he anladım olur ozaman bende 1 2 ay daha bekleyim sonra
gideyim o ara biraz daha dikkat edelim belimize kuvvet :)
sonra hayırlısı rahim filmi evet zormuş ama mecbur kalırsak
napalım bazıları zor değil diyo yapısal bence ben cesaretliyimdir
mecbursa dayanırım canım çok tatlı değildir.
bende şimdi gitmek istiyorum aslında hamile kalmadan güzel bir şöyle tedavi olmak için ama alttan muaniyeden cok korkuyorum bazen eşimde kızıyorum bütün kayrı ben cekiyorum ama o oh valla hiç bişey ona yapılmıyorkıyamam ama her hasteneye gidişimde oda korkuyor anlıyorum ama belli etmiyor bu düşük bizi cok etkiledi üzülmemi artık istemiyor oda Allah cocuksuz bebeksiz ev hane aile brakmasın hayırlısını versin
bende çokkkkkkkkk memnun oldum tatlım
cok gecmıs olsun yakadın olmak cok zor cok
evet o yüzden bu kahve rengi akıntıda panikledim birdaha aynı acıları yaşamak istemiyorum cok korkuyorum oda böyle başlamıstı çünkü ondan test yaptım negatif cıktı bir yandan üzüldüm tabi hamile değilim diye bir yandanda sevindim oh cektim bebegim olsaydı gene kaybetme korkusu yasıcaktım ama şimdidi netten baktım idrar testleri hamileliğin erken dönemlerinde bazen negatir gösteryor kan testi daha güvenilir oldugunu orenince kafam gene karıstı
adetıne su an kac gun var,
benım su an adetıme 5gun var ve koyu kahve akıntım var ve cok sancım var
bence adet olucam ve bence üşüttük bız bu ay zor sökülecek takma bak kesınlıkle oyle bence
evet o yüzden bu kahve rengi akıntıda panikledim birdaha aynı acıları yaşamak istemiyorum cok korkuyorum oda böyle başlamıstı çünkü ondan test yaptım negatif cıktı bir yandan üzüldüm tabi hamile değilim diye bir yandanda sevindim oh cektim bebegim olsaydı gene kaybetme korkusu yasıcaktım ama şimdidi netten baktım idrar testleri hamileliğin erken dönemlerinde bazen negatir gösteryor kan testi daha güvenilir oldugunu orenince kafam gene karıstı
bu yolda allah herkeze sabır versin en kötüsüde strese binmicekmissin kafana takmıcakmıssın gelde kafana takma korkma cok kolaydı sankidenemden neye göre tedavi dio doktorlar muaynede herşey görünmüyor
rahim filmi ile çıkıyo canım oda zahmetliymiş bana öle demişti önce bi deneyin
olmazsa bakarız falan diye kiste falan baktırabilirsin sadece.öle gerçi çocuk
olmuo diosun gidiosun kadın kontrol edilio neden bende anlamıyorum :=)
bende çok etkilenmiştim hatsanede kaldığımda neler gördüm dedim bunla şükür bebeğini kendisi
düşürmeye çalışan lavaboda bu ne kadar kötü bişey rabbim göstermesin dedim sende öylesin
rabbim kolaylık versin çok zor ax çok anlarım.
ben düzensiz adet oluyorum işte sorunda o ya günüm cok belli değil ama bir bucuk ayda bir bazen 2 ayda bir dogum kontrol kullandıgımda düzene girmişti amaadetıne su an kac gun var,
benım su an adetıme 5gun var ve koyu kahve akıntım var ve cok sancım var
bence adet olucam ve bence üşüttük bız bu ay zor sökülecek takma bak kesınlıkle oyle bence
bunlar rahim filmi cekerken ne yapıyolarki bu kadar zorvalla herkes ağlayarak cıkıyor rahım fılmınden cok sahıt oldum hastanelerde korkuyorum cok zormus
ınsallah gerek kalmadan olur
tabi öyle idrarda 10 gün falan geçmesi lazım diyolar ama benim 3 gün geçince
çıkmıştı kan önce bile çıkıyor kan daha güvenilir tabi adet oluyosan gününde sıkıntı yok
ama geçiyosa bekleme kan testi yaptır benim 3 gün geçti evde yaptım sonra
kana gittim gene çıktı ultrasonda görünmedi küçük dedi 1 hafta sonra gel bakarız dedi
2 gün sonra kahverengi lekelenme oldu ogün anlasaydı benim ameliyata gerek kalmıcaktı mesela.
bu yolda allah herkeze sabır versin en kötüsüde strese binmicekmissin kafana takmıcakmıssın gelde kafana takma korkma cok kolaydı sanki
öyle canım banada çok derler onu ama unutcaz mecburuz.
bazende herşey doktorun elinde işte benimkide düşük yapmayım diye ilaç vermişti progestanı bırak dedi hersey normal bıraktım sonrada 1 haftada düşük yaptım hala düşünüyorum o ilacı bıraktım diyemi acaba düşük yaptım
sebep işte canım bilinmez ki.rabbim kısmet etmemiş.
Sa hanimlar hamile olanlari kutluorum rabbim insaAllah.saglikli hayirli evlatlar bunun oncesinde de sorunsuz hayirli bir hamilelik donemi nasip eder tum isteyenlere hanimlar bende mayis ayinda hamile kalmistim ama kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim 10.haftasinda iki aydir da tekrardan istioduk olmadi bu 3. ay sanirim oldu bugun erken hamilelik testi yaptim cok cok silik.bir cizgi cikti ama bnce gayet normal silik cikmasi cunku bat 21 ocak bekleyemedim ogune kadar cunku belirtilerin hepsi vardi ilk olarak benm hemen akintim afedersiniz kesik sut gibi olur ve 1 haftadir o durumda bakalim ne olucak eger bu tutnursa 3. bebegim olucak tabi birde kurtaj var bir bucuk sene oncede tumor yuzunden.yumurtaligim alinmisti dr ler bir sene icinde yapmazsan.coxuk belki olmaya bilir demisti bakalim.ne olucak benim hep hayalim 4 du 1 oglum ve bir kizim var allahima sukur ama sunu anladim kac tane coxugun.olursa olsun 1 gunluk bile hamile olupta kaybetsen acisi buyukmus rabbim.kimseye yasatmasininsaAllah neyse fazla uzattim arkadaslar ama sunu farkettim burda kilerin cogu marmarali sanirim bende dogma buyume sakaryaliyim ama malesef yurt disina ewlendim :-(
Git kontrolünü aksatma canım ama eminim önemli bişey değildirtatlım sorunda orda işte ben düzensiz adet oluyorum bilmiyorumki yarın hastaneye gidicem bakalım
Merak etme canım senden devselam söylerim izmiteNe guzel yaa gezin memleketimde ozledim valla. Evlendikten sonra gelmedim hic nisanliyken gitmistik esimle.
Benim yerime gezin kizlarr :)
benimde aklımda hep hep o bu akşam hadi olmadı yarın yok yurmutlama günümdü falan etklio işte
evet adetten sonra ilişki fazla abartmadan haftada 3 gün yeterli diyolar
yumurtlama takibi de çok önemliymiş benm arkadaşım vardı 6 ay olmadı
hap içiyodu o ve hiç birşey olmamasına rağmen hamile kalamadı doktorda
demiş sanırım yumurtlama zamanını tutturamıyosun takvim vermiş öyle kaldı hemen
doktora muyane mi olunuo onu vermesi için hiç sormadım ben banada o gerekli
belkide .kısmet canım herşey oluyosa hayırlı ile olsun.
Sa hanimlar hamile olanlari kutluorum rabbim insaAllah.saglikli hayirli evlatlar bunun oncesinde de sorunsuz hayirli bir hamilelik donemi nasip eder tum isteyenlere hanimlar bende mayis ayinda hamile kalmistim ama kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim 10.haftasinda iki aydir da tekrardan istioduk olmadi bu 3. ay sanirim oldu bugun erken hamilelik testi yaptim cok cok silik.bir cizgi cikti ama bnce gayet normal silik cikmasi cunku bat 21 ocak bekleyemedim ogune kadar cunku belirtilerin hepsi vardi ilk olarak benm hemen akintim afedersiniz kesik sut gibi olur ve 1 haftadir o durumda bakalim ne olucak eger bu tutnursa 3. bebegim olucak tabi birde kurtaj var bir bucuk sene oncede tumor yuzunden.yumurtaligim alinmisti dr ler bir sene icinde yapmazsan.coxuk belki olmaya bilir demisti bakalim.ne olucak benim hep hayalim 4 du 1 oglum ve bir kizim var allahima sukur ama sunu anladim kac tane coxugun.olursa olsun 1 gunluk bile hamile olupta kaybetsen acisi buyukmus rabbim.kimseye yasatmasininsaAllah neyse fazla uzattim arkadaslar ama sunu farkettim burda kilerin cogu marmarali sanirim bende dogma buyume sakaryaliyim ama malesef yurt disina ewlendim :-(
Git kontrolünü aksatma canım ama eminim önemli bişey değildir
Merak etme canım senden devselam söylerim izmite
Benimde ilk yumurta takibim inşallah bende hemen hamile kalırım önce ki aylarda sık ilişkiden çok bunalmıştım hiç istekli olamıyordum bu ay hiç olmazsa bu ay dr tarih vericek diye seviniyorum
bende gidicem hiç değilse kafamda soru işareti kalmaz
Sen ne kadardır deniyorsun canım
benim daha yarım ay bile olmadı çünkü düşük yaptıktan sonra 6 ay bekle demişti hamile kalma demişti doktorr yani yeni başlıcam sayılır bakalım nasip
yok ozaman biraz isteyerek olamıstı kornuyodum ben ozaman hap kullanarak sonra zararlı oldunu duyunca bıraktım eşim korunmaya basladı bıraktıktan nerdeyse 1 ay içinde hamile kaldım yani ilki pek planlı olmadıHemen mi hamile kaldın istediğinden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?