yok ozaman biraz isteyerek olamıstı kornuyodum ben ozaman hap kullanarak sonra zararlı oldunu duyunca bıraktım eşim korunmaya basladı bıraktıktan nerdeyse 1 ay içinde hamile kaldım yani ilki pek planlı olmadı
kirya 29 13/01/2014
zynp87 26 14/01/2014
zeraseba 22 15/01/2014
sesszsedasz 25 15/01/2014
songul0134 24 15/01/2014
kızlar nerdesiniz nedir son durum umut olun bize:)
Ne güzel canım sen gönlünü ferah tut yine olur inşallah
ama suda var ben sunu atladım dogum kontol hapını bıraktım ama ben düzensiz adet oldugum için doktora gittim düzenli hale getirmek için bana ozaman proestan adlı hap verdi bu dedi adetini düzenler ama sunu söylemedi hamile kalmayı bu kolaylastırıyomus ama bunu bana söylemedi bilmeden içtim ilk adetimden sonra hemen hamile kaldım sonra arastırdım ilacı megersem bu ilaç hem hamilelere veriliyomus düşük yapılmasını önlemek için hemde hamile kalmayı kolastırıyomus anlıcan birazda doktorumun etkisi oldu
selamlarnasılsınız?
nasılsın kuzucum
ben bat tarihi ile şöyle bi yorum yapayım.
benım ovu testiyle yaptığım takiplerime göre,
erken regl olduktan sonrakı ay daha geç yumurtluyom ve daha geç regl oluyom sonrakı ay yine erken regl olabiliyom.
yani eğer en son reglin geç olduysa bu ay erken olabilir.
bilmem anlatabildim mi yoksa karışık mı oldu biraz:)
İşte bende bu ay dr gidiyorum inşallah sonuç alabilirim canım
Selam canımmmm
İyim canım 15 mm 1 tane yumurtam oluşmuş 13. Günüm dr iyi dedi ama 1 tane solda kistleride gördüm 3 tane o tarafta zaten yumurta yok 1 yumurta az değilmi eşimi bekliyom oda gelmedi bunaldım sen nasılsın
ins tatlim umarim Allah yuzune bakar da bebek sahibi olursun
sitrese sokmaaaaa kendiniiiiiiiiit
İyim canım 15 mm 1 tane yumurtam oluşmuş 13. Günüm dr iyi dedi ama 1 tane solda kistleride gördüm 3 tane o tarafta zaten yumurta yok 1 yumurta az değilmi eşimi bekliyom oda gelmedi bunaldım sen nasılsın
Merhaba . ya doktor bu yumurtaların var mı yok mu kaç mm olmuş diye bakmak için alttan vajinal ultrasonla mı bakıyor yoksa göbekten mi bakıyor?
Hepimizin cümlemizin inşallah canım
Haklısın offff nasıl bir insan oldum ben yaaa
sen benim sabahki stresimi gorsen feyz alidinda simdi sakinim sabah kendimi bir annhamile sandim ama deilmisim
aayyyyy hadı inşaz falan deıl canım tek yumurtadan ikiz bile oluyor oyuzden sakın kötü düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?