Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

yok ozaman biraz isteyerek olamıstı kornuyodum ben ozaman hap kullanarak sonra zararlı oldunu duyunca bıraktım eşim korunmaya basladı bıraktıktan nerdeyse 1 ay içinde hamile kaldım yani ilki pek planlı olmadı

Ne güzel canım sen gönlünü ferah tut yine olur inşallah

Ne güzel canım sen gönlünü ferah tut yine olur inşallah

ama suda var ben sunu atladım dogum kontol hapını bıraktım ama ben düzensiz adet oldugum için doktora gittim düzenli hale getirmek için bana ozaman proestan adlı hap verdi bu dedi adetini düzenler ama sunu söylemedi hamile kalmayı bu kolaylastırıyomus ama bunu bana söylemedi bilmeden içtim ilk adetimden sonra hemen hamile kaldım sonra arastırdım ilacı megersem bu ilaç hem hamilelere veriliyomus düşük yapılmasını önlemek için hemde hamile kalmayı kolastırıyomus anlıcan birazda doktorumun etkisi oldu

İşte bende bu ay dr gidiyorum inşallah sonuç alabilirim canım

selamlar nasılsınız?

Selam canımmmm

efulimmmm canım ya sen burda bi tbebek tulumu gibi bişey paylasmıstın ya onu nerden buldun banda söylermisin modellere bakmak istiyorummmmm

anladim canım ama bu herkes icin gecerli midir ki bilemedim. gecen ay gec oldum eger bu ay erken olursam yarin bat benim:18: eger gec olursam 5gun var daha off hayirlisi olsun yaa belli olsaydj bi hayirlisiyla

İyim canım 15 mm 1 tane yumurtam oluşmuş 13. Günüm dr iyi dedi ama 1 tane solda kistleride gördüm 3 tane o tarafta zaten yumurta yok 1 yumurta az değilmi eşimi bekliyom oda gelmedi bunaldım sen nasılsın

sitrese sokmaaaaa kendiniiiiiiiiit

İyim canım 15 mm 1 tane yumurtam oluşmuş 13. Günüm dr iyi dedi ama 1 tane solda kistleride gördüm 3 tane o tarafta zaten yumurta yok 1 yumurta az değilmi eşimi bekliyom oda gelmedi bunaldım sen nasılsın

Merhaba . ya doktor bu yumurtaların var mı yok mu kaç mm olmuş diye bakmak için alttan vajinal ultrasonla mı bakıyor yoksa göbekten mi bakıyor?

aayyyyy hadı inş az falan deıl canım tek yumurtadan ikiz bile oluyor oyuzden sakın kötü düşünme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…