Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Yapma stres etme diyorlar ama gelde yapma :))) sen test yaptın mı nerden biliyorsun belki hamilesin

inan 10 dak once yaptim sayilir eve girer girmez yaptim sonraya cepten buraya girdim bildigin tek cizgi hemde belirgin yani hamile deilsinbrahat ol diye bagariyor kanamam gecsinbdoktora gidicen zaten muaniye

bencede iyi ....kuzucum hiç dert etme saglıklı olsun bır yumurta olsun oda senin bebişin olsun ohhh missss
Ahhhh kuzummm ahhh olsun inşallahhh yeter ki olsun :)))
hııımmm anladım gıcık oluyorum ona hem acıtıyo hem de insan çekiniyor. üffff kadın olmak ne zormuş ya .

Ben ilk yeni evliyken kadım doğumcu spekul le muayene etti o kadar acıdı ki canım ama o vajinal ultrasonla ben hiç bîşey anlamıyorum bugun spekulumlede baktı hiçç. Canım acımadı allaha şükür

inan 10 dak once yaptim sayilir eve girer girmez yaptim sonraya cepten buraya girdim bildigin tek cizgi hemde belirgin yani hamile deilsinbrahat ol diye bagariyor kanamam gecsinbdoktora gidicen zaten muaniye

Canım ya valla güldürdün benii :)) demek bağırıyo sen iyisimi git geciktirme kontrol işini canım ben o kadar alıştım ki doktoruma çok mutluyum sekreteride çok iyi 4 doktor oldu şindiye kadar bu sonuncusu iyi altdan muayene oldum eşimde çok morali bozuldu gördü mü yani diyo ya dedim adam kaç tane görüyor bu sağlık dedim sabah beri soğukuz sanki benim suçum :)))

inş olur canım benım ya beraber sevınırız

ayy bende cok korkuyodum spekulumdan...doktora gittigimde sadece vajınal bakcak sanıyodum ben ne bileyım ilk kez jınekolojık muayeneydı ,sonra dr aldı elıne spekulumu ben onu görünce o an aklıma rabbi yesir velatuassır ,rabbi temmir bilhayr duası geldi ...birden ama içimden okudum bı baktım dr muayene etmiş hiç acımadı...korkmasın kimse..yeter ki dr insan olsun

:26:
sabah paylastigim icin cogunuz görmedinz. cok aklima takildi bir cevap lutfeenn:44:

sabah paylastigim icin cogunuz görmedinz. cok aklima takildi bir cevap lutfeenn:44:

canım bence 29 döngün say...cünkü benımde gecikme oldugunda eski düzene döndü....yanı gecikme olanları döngü olarak görme

benimde esimle o yuzden sorun yasamistik ya beraber gttik soruyo gordumu gordumu evet dedim bir moral bozulmalar falalan eve gidene kadar yuzume vakmamisti falan sonra iste tmm diyo saglik ama kardesim bu kadar olmazki

Aynen öyle canım bende oturuyom dua dua dua çok rahat geçiyor
İnşallah beraber sevinelim

canım benimki de öyle mesela 25-28 arası değişiyordu sürekli döngüm.oyuzden mesela suan batımı kac gün gecti bilemiyorum 25 ise 6 28 ise 3 gün gecti.böyle tuhaf bişey :26:

Aynen öyle canım bende oturuyom dua dua dua çok rahat geçiyor
İnşallah beraber sevinelim

aminnnn inş canım

canım benimki de öyle mesela 25-28 arası değişiyordu sürekli döngüm.oyuzden mesela suan batımı kac gün gecti bilemiyorum 25 ise 6 28 ise 3 gün gecti.böyle tuhaf bişey :26:

hoşgeldin tatlım

Hahaha aynen oda bi organ diyom

buda güzeldi

canım bence 29 döngün say...cünkü benımde gecikme oldugunda eski düzene döndü...ı gecikme olanları döngü olarak görme
ayy öyle mi diyosun canim yaa o zaman benim yarın bat off hadi bakalım hayirlisi
hakikaten cok karısık yaa. sadece dunden beri sol kasigim agriyo. senin belirtin olmus muydu canimm ogrenmeden once:26:

ayy öyle mi diyosun canim yaa o zaman benim yarın bat off hadi bakalım hayirlisihakikaten cok karısık yaa. sadece dunden beri sol kasigim agriyo. senin belirtin olmus muydu canimm ogrenmeden once:26:

evet canım kasık ağrısı olunca cok şüphelendim çünkü benim sadece adet günü geldiğinde kasık ağrım olurdu bu günler öncesinden başladı. birde vücut ısım normale göre biraz fazlalastı.baska belirti yoktu canım.

Selam canlar nasilsiniz

Ancak gelebildim ben..

Beyaz akintim gelmeye basladi bugün hadi hayirlisi insaAllah bu günleri degerlendirebiliriz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…