- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Pko olmama rağmen iyi dedi ama ne bileyim bari 2 tanecik olsaydı :)))
Vajinal ultrasonla canım çubuk gibi varya onunla
Yapma stres etme diyorlar ama gelde yapma :))) sen test yaptın mı nerden biliyorsun belki hamilesin
Ahhhh kuzummm ahhh olsun inşallahhh yeter ki olsun :)))bencede iyi ....kuzucum hiç dert etme saglıklı olsun bır yumurta olsun oda senin bebişin olsun ohhh missss
hııımmm anladım gıcık oluyorum ona hem acıtıyo hem de insan çekiniyor. üffff kadın olmak ne zormuş ya .
inan 10 dak once yaptim sayilir eve girer girmez yaptim sonraya cepten buraya girdimbildigin tek cizgi hemde belirgin yani hamile deilsinbrahat ol diye bagariyor kanamam gecsinbdoktora gidicen zaten muaniye
Ahhhh kuzummm ahhh olsun inşallahhh yeter ki olsun :)))
Ben ilk yeni evliyken kadım doğumcu spekul le muayene etti o kadar acıdı ki canım ama o vajinal ultrasonla ben hiç bîşey anlamıyorum bugun spekulumlede baktı hiçç. Canım acımadı allaha şükür
kizlar aklima bisi takildi gecen ay 33gun ondan onceki ay 29 gun surmustu döngüm. ama mormaldr 28-29gündür yani gecen ay gecikme yasadım simdi be. bu ay hangisini baz almalıyım. eger 29sa 2gun 33se 6gun var bata. bilemedim simdi:26::26:
:26:
sabah paylastigim icin cogunuz görmedinz. cok aklima takildi bir cevap lutfeenn:44:
Canım ya valla güldürdün benii :)) demek bağırıyo sen iyisimi git geciktirme kontrol işini canım ben o kadar alıştım ki doktoruma çok mutluyum sekreteride çok iyi 4 doktor oldu şindiye kadar bu sonuncusu iyi altdan muayene oldum eşimde çok morali bozuldu gördü mü yani diyo ya dedim adam kaç tane görüyor bu sağlık dedim sabah beri soğukuz sanki benim suçum :)))
inş olur canım benım yaberaber sevınırız
ayy bende cok korkuyodum spekulumdan...doktora gittigimde sadece vajınal bakcak sanıyodum ben ne bileyımilk kez jınekolojık muayeneydı ,sonra dr aldı elıne spekulumu ben onu görünce o an aklıma rabbi yesir velatuassır ,rabbi temmir bilhayr duası geldi ...birden ama içimden okudum bı baktım dr muayene etmiş hiç acımadı...korkmasın kimse..yeter ki dr insan olsun
canım benimki de öyle mesela 25-28 arası değişiyordu sürekli döngüm.oyuzden mesela suan batımı kac gün gecti bilemiyorum 25 ise 6 28 ise 3 gün gecti.böyle tuhaf bişey :26::26:
sabah paylastigim icin cogunuz görmedinz. cok aklima takildi bir cevap lutfeenn:44:
benimde esimle o yuzden sorun yasamistik ya beraber gttik soruyo gordumu gordumu evet dedim bir moral bozulmalar falalan eve gidene kadar yuzume vakmamisti falan sonra iste tmm diyo saglik ama kardesim bu kadar olmazki
Aynen öyle canım bende oturuyom dua dua dua çok rahat geçiyor
İnşallah beraber sevinelim
canım benimki de öyle mesela 25-28 arası değişiyordu sürekli döngüm.oyuzden mesela suan batımı kac gün gecti bilemiyorum 25 ise 6 28 ise 3 gün gecti.böyle tuhaf bişey :26:
Hahaha aynen oda bi organ diyom
Hahaha aynen oda bi organ diyom
aminnnn inş canım
hoşgeldin tatlım
buda güzeldi
ayy öyle mi diyosun canim yaa o zaman benim yarın batcanım bence 29 döngün say...cünkü benımde gecikme oldugunda eski düzene döndü...ı gecikme olanları döngü olarak görme
hakikaten cok karısık yaa. sadece dunden beri sol kasigim agriyo. senin belirtin olmus muydu canimm ogrenmeden once:26:canım benimki de öyle mesela 25-28 arası değişiyordu sürekli döngüm.oyuzden mesela suan batımı kac gün gecti bilemiyorum 25 ise 6 28 ise 3 gün gecti.böyle tuhaf bişey :26:
merhaba canımateş yopiğinde cute var onun sayesınde olusutrdum...bu tablo sayesinde yumurtlama günlerimi tesbıt edicem inş kızlarında destegıyle inş faydası olur
eneee ben senden bir gün regl olmuşum. bana da cute yardım etmişti geçen ay tablo için sağolsun. geçen ay ilk olduğu için biraz deneyimsizdim bu ay daha deneyimliyim bakalım inşallah işe yarar.
Olsun canim bundada vardir bir hayir.
Ayni durumdayiz hemen hemen.
Benim de bu hafta yumurtlama dönemim.
Ama esim 12 saat calisiyor.
Gece vardiyasinda.
Gündüz aksama kadar uyuyor 6 bucukta ise gidiyor zaten.
sen bi ara bul ve sıkıştır onu:)))
yumurtlamana yakın mı gitmiştin canım. ben çok korkuyorum ve çekiniyorum bu tarz muayenelerdenVajinal ultrasonla canım çubuk gibi varya onunla
:26:
canım 4-5 ay öncesine de git ve genel olarak döngün kaç gün onu bul bence. bazen gecikiyor.
ayy öyle mi diyosun canim yaa o zaman benim yarın batoff hadi bakalım hayirlisihakikaten cok karısık yaa. sadece dunden beri sol kasigim agriyo. senin belirtin olmus muydu canimm ogrenmeden once:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?