Canlarim nasılsınız. AAybugun gebzenin altini üstüne getirdim. . Oh sefam olsun. Efulim banada gönderirmisjn bende okumak isterim..
iyiyiz canımohh gezdin stres attın ne güzel. benim yerime de gezin yaa, ben biraz yorulunca ağrım oluyor hemen :26: napıcaz bilmem
Rabbim şifa versin Kuzucumarabanız varsa onunla tur atarsin iyi gelir. . Oh mis yorulmamista olursun
Ayyy bayıldım canım ... kendini cok iyi ifade etmissin.. inan tanışmak icin sabırsızlanıyorumOh iyi yaptin canim bugün havalar bayagi güzeldi zaten :)
Bende bir arkadasla bulustum bugün..
Mail adresini gönderirmisin canim..
hadı hayırlısı canım ya
merhaba canımateş yopiğinde cute var onun sayesınde olusutrdum...bu tablo sayesinde yumurtlama günlerimi tesbıt edicem inş kızlarında destegıyle inş faydası olur
eneee ben senden bir gün regl olmuşum. bana da cute yardım etmişti geçen ay tablo için sağolsun. geçen ay ilk olduğu için biraz deneyimsizdim bu ay daha deneyimliyim bakalım inşallah işe yarar.
bende yenı basladım.bu ay bende deneyımsızım artık nasıl olcak bakalım
sen de ovulasyon testi al bence. ben aldım tabloya göre zamanı geldiğinde yapmayı planlıyorum. İnşallah bu ay kavuşuruz bebişlere
Ayyy bayıldım canım ... kendini cok iyi ifade etmissin.. inan tanışmak icin sabırsızlanıyorum
..cok güzel rabbim daim etsin..♥
bende yenı basladım.bu ay bende deneyımsızım artık nasıl olcak bakalım
sen de ovulasyon testi al bence. ben aldım tabloya göre zamanı geldiğinde yapmayı planlıyorum. İnşallah bu ay kavuşuruz bebişlere
Canim bende bu ay olumsuz sonuc alirsam tekrar ovulasyon testi kullanmayi düsünüyorum.
evet hep beraber kullanalım da yardımcı olalım birbirimize :)
Evet canim insaAllah
Ben nedense bugün cok ümitsizlige kapildim.
Beyaz akintim gelmeye basladi ama herifcagizim yok
Hayirlisi Allahtan..
Evet canim insaAllah
Ben nedense bugün cok ümitsizlige kapildim.
Beyaz akintim gelmeye basladi ama herifcagizim yok
Hayirlisi Allahtan..
sabah gelir gelmez siz çalışma yapın bence canım, kaçırmayın bu ayı
beyaz değil de uzayan şeffaf akıntı olması lazım canım. yani öyleymiş ben de sonradan öğrendim. hatalı isem bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen. hayırlısı allahtan canım. hiç beklemediği anlarda hamile kalmış herkes. olmaz bu ay dediklerinde... belki senin de öyle olur bu ay
İyi geceler arkadaşlar,
bende boğazlarımın ağrısından ateş içindeyim 21:00 dan beri biraz uyudum terledim şimdi uyandım süt içicem.. bugündü batım adet olmadım sadece sol kasık ağrım var başkada bişeyim yk.. Allah büyüktür..
herkese hayırlı geceler arkadaşlar
rabbim ikiz ikiz ver bekleyiişin sonunda inşallahhh
İyi geceler arkadaşlar,
bende boğazlarımın ağrısından ateş içindeyim 21:00 dan beri biraz uyudum terledim şimdi uyandım süt içicem.. bugündü batım adet olmadım sadece sol kasık ağrım var başkada bişeyim yk.. Allah büyüktür..
herkese hayırlı geceler arkadaşlar
12 saat calisiyor ama isi de agir bir is halsiz oluyor canim ya
amiiiiinnnAllahım gönlünün muradını versin inş..
Geçmiş olsun canım, iyice yat dinlen ter at bol bol inşallah en kısa zamanda düzelirsinkırmızılar gelmesiiiiinnn
ayyy kocasına da kıyamıyorvallahi bebiş gelsin istiyorsanız bir vaktini bulup araya sıkıştıracaksınız artık
geçen ayki halim aklıma geldi.. 2 günde bir çaktırmadan adama hınzırca yaklaşıyordum
ayyy kocasına da kıyamıyorvallahi bebiş gelsin istiyorsanız bir vaktini bulup araya sıkıştıracaksınız artık
geçen ayki halim aklıma geldi.. 2 günde bir çaktırmadan adama hınzırca yaklaşıyordum
Ise yaramis bak senin taktik
Hayirlisi canim ya gercekten kiyamiyorum ve onunda hali olmuyor isin dogrusu :17
Bakalim biseyler yapmaya calisacagiz insaAllah..
yaradı gerçektenhayırlısı olsun canım, tek birliktelikle bile hamile kalanlar duydum ohoooo, olacak olduktan sonra oluyor işte :)
Aynen öyle canim Rabbim ol desin yeter ki bende bir geceye umut baglayacagim gibi görünüyor
Esime de bugün dedim hatta tam da 12 saat calistiracaklari zamani bulmuslar
Nasip.. Hersey nasip gercekten..
öyle canım.. ben mesajı beğenecektim beğenemedim yinedandik site oldu haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?