Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canlarim nasılsınız. AAybugun gebzenin altini üstüne getirdim. . Oh sefam olsun. Efulim banada gönderirmisjn bende okumak isterim..

iyiyiz canım ohh gezdin stres attın ne güzel. benim yerime de gezin yaa, ben biraz yorulunca ağrım oluyor hemen :26: napıcaz bilmem

iyiyiz canım ohh gezdin stres attın ne güzel. benim yerime de gezin yaa, ben biraz yorulunca ağrım oluyor hemen :26: napıcaz bilmem

Rabbim şifa versin Kuzucum arabanız varsa onunla tur atarsin iyi gelir. . Oh mis yorulmamista olursun

Rabbim şifa versin Kuzucum arabanız varsa onunla tur atarsin iyi gelir. . Oh mis yorulmamista olursun

amin evet zaten eşimle gitmeye özen gösteriyorum bir yere gideceksem ama mesela yarın o işteyken çıkıp faturaları yatırmam lazım iş güç var ağır ağır gidicez artık napalım

Oh iyi yaptin canim bugün havalar bayagi güzeldi zaten :)
Bende bir arkadasla bulustum bugün..
Mail adresini gönderirmisin canim..
Ayyy bayıldım canım ... kendini cok iyi ifade etmissin.. inan tanışmak icin sabırsızlanıyorum
..cok güzel rabbim daim etsin..♥

Ayyy bayıldım canım ... kendini cok iyi ifade etmissin.. inan tanışmak icin sabırsızlanıyorum
..cok güzel rabbim daim etsin..♥

Allah razi olsun caniiim

Canim bende bu ay olumsuz sonuc alirsam tekrar ovulasyon testi kullanmayi düsünüyorum.

evet hep beraber kullanalım da yardımcı olalım birbirimize :)

Evet canim insaAllah
Ben nedense bugün cok ümitsizlige kapildim.
Beyaz akintim gelmeye basladi ama herifcagizim yok
Hayirlisi Allahtan..

Evet canim insaAllah
Hayirlisi Allahtan..

sabah gelir gelmez siz çalışma yapın bence canım, kaçırmayın bu ayı

Evet canim insaAllah
Hayirlisi Allahtan..

beyaz değil de uzayan şeffaf akıntı olması lazım canım. yani öyleymiş ben de sonradan öğrendim. hatalı isem bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen. hayırlısı allahtan canım. hiç beklemediği anlarda hamile kalmış herkes. olmaz bu ay dediklerinde... belki senin de öyle olur bu ay

rabbim ikiz ikiz ver bekleyiişin sonunda inşallahhh

İyi geceler arkadaşlar,
bende boğazlarımın ağrısından ateş içindeyim 21:00 dan beri biraz uyudum terledim şimdi uyandım süt içicem.. bugündü batım adet olmadım sadece sol kasık ağrım var başkada bişeyim yk.. Allah büyüktür..
herkese hayırlı geceler arkadaşlar

sabah gelir gelmez siz çalışma yapın bence canım, kaçırmayın bu ayı

12 saat calisiyor ama isi de agir bir is halsiz oluyor canim ya

Hmm benim ki beyaza yakindi galiba canim

Ay cok cok gecmis olsun canim Allahim acil sifalar versin.
Yarin test yapmayi düsünüyormusun yoksa bekleyecekmisin daha :44:

Son düzenleme:
rabbim ikiz ikiz ver bekleyiişin sonunda inşallahhh

amiiiiinnn Allahım gönlünün muradını versin inş..

Geçmiş olsun canım, iyice yat dinlen ter at bol bol inşallah en kısa zamanda düzelirsin kırmızılar gelmesiiiiinnn

12 saat calisiyor ama isi de agir bir is halsiz oluyor canim ya

ayyy kocasına da kıyamıyor vallahi bebiş gelsin istiyorsanız bir vaktini bulup araya sıkıştıracaksınız artık
geçen ayki halim aklıma geldi.. 2 günde bir çaktırmadan adama hınzırca yaklaşıyordum

inşallahh tatlım çokk sağoll

Ise yaramis bak senin taktik
Hayirlisi canim ya gercekten kiyamiyorum ve onunda hali olmuyor isin dogrusu :17
Bakalim biseyler yapmaya calisacagiz insaAllah..

Ise yaramis bak senin taktik
Hayirlisi canim ya gercekten kiyamiyorum ve onunda hali olmuyor isin dogrusu :17
Bakalim biseyler yapmaya calisacagiz insaAllah..

yaradı gerçekten hayırlısı olsun canım, tek birliktelikle bile hamile kalanlar duydum ohoooo, olacak olduktan sonra oluyor işte :)

Son düzenleme:
yaradı gerçekten hayırlısı olsun canım, tek birliktelikle bile hamile kalanlar duydum ohoooo, olacak olduktan sonra oluyor işte :)

Aynen öyle canim Rabbim ol desin yeter ki bende bir geceye umut baglayacagim gibi görünüyor
Esime de bugün dedim hatta tam da 12 saat calistiracaklari zamani bulmuslar
Nasip.. Hersey nasip gercekten..

Aynen öyle canim Rabbim ol desin yeter ki bende bir geceye umut baglayacagim gibi görünüyor
Esime de bugün dedim hatta tam da 12 saat calistiracaklari zamani bulmuslar
Nasip.. Hersey nasip gercekten..

öyle canım.. ben mesajı beğenecektim beğenemedim yine dandik site oldu haaaa

öyle canım.. ben mesajı beğenecektim beğenemedim yine dandik site oldu haaaa

Evet canim ya bende de oluyor begenemiyorum hic iyi olmamis

Canimcim ben yatiyorum artik yarin yine insaAllah hamis haberleri aliriz arkadaslarimizdan hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…