Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Test yapmadin mi bravo dayanabiliyorsan insallah hamilesindir ya. Listedeki sayi her gün Artar insallah. Hepimiz ekleniriz bu ay bir bir insallah

mrb canım,,
ben 1 hafta önce yaptım daha adet günüme vardı negatif çıktı sırf meraktan yaptım.. ama şimdi bekliycem 20 sine kadar.. idrar testine yasıması 14 günü buluyormuş o yüzden boşuna umudumu kırmak istemiyorum birdaha..
inat ettim bu sefer 20 sine kadar bekliycem.

Allah isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah.. ben inanıyorum bu yıl bu topikte çok hamile olacak inanıyorum diliyorum Allahtan.
sevgiler

Günaydın canım. Sabah seriflerin Hayır olsun... nasılsın ? Listeria nin kesinleşmiş mi hamileligi .. inşallah hamiledir.sadiyeden haberin varmi? Ne yapti acaba.

Cok sükür canim sen nasilsin?
Listeria bugün kan verecek terkar sanirim.
Sadiyede gelmedi haberim yok :S

Efullim kendime söz verdimm 20 ocağa kadar bekliycem... hala gelmemiş olursa test yapcam.. boşu boşuna umudumu kırmııym bu sefer..

günaydın bu arada :)

InsaAllah canim bekleyebilirsen ne mutlu sana en dogrusunu yaparsin :)

Gecmis olsun tekrar canim..
Ne güzel siz calisma yapabiliyosunuz..
Benim bu aydan umudum kalmadi..
Acikcasi moralimde bozuk suan biraz :26:

bebeğimm yumurtlama zamanı daha gelmedi dur kuzum moral bozma..hem yumurtlama dönemi deme..
valla benim annem adeti biter bitmez hamile kalmış üçümüzede..
halamsa adetime hep 1 hafta kala hamile kaldım ben dedi.
demekki 14 gün olayı herkezde tutmuyor..
sen arada çalışmanı yap..kısmetinde varsa bebek zaten gelir..

hoşgeldin canımm geçmiş olsun tekrar. bu kasık bağlama ne olaki. ovülasyona girdim ben dün akşam çalışmalara başladık

hoşgeldin canımm geçmiş olsun tekrar. bu kasık bağlama ne olaki. ovülasyona girdim ben dün akşam çalışmalara başladık

canım şimdi küçükken ağır kaldırmada yada ne bilim yanlış bir harekette göbeğim düşermiş..kasığın yukarı çıkarmış falan...benim bir arkadaşım var onların tanıdığı birkaç kişi kasık kaldırma ile hamile kalmış..bana ısrar etti..adetimin 3.günü kadına gittik..
sadece göbdeğimden tuttu kasıklarıma kadar masaj yaparak ovdu...
ertesi gün tekrar çapırdı ama benim kurs olunca bir sonraki gün gittim..
yine aynı şekilde ovdu..
adetin bitince gel dedi..pazartesi gitmem lazımdı ama gidemedim hastalıktan dün akşam gittim..
kadın yine ovdu ama bu sefer kasıklarımı şöle yıkarı doğru tutarak bağladı..bağlama şeklide şu..3 tüblbenti yumruk haline getirfi ve kaldıdığı yere onları koydu..sonra bir çarşafla onlar kaymasın diye sımsıkı sardı.. bağladı belimi..
eve gittim o şekilde yarım saat ayaklarım havada yaıttım..sonra çalışma oldu bir yarım saat daha yattım tabi çalışma olduktan sonra biraz gevşet dedi..yarım saatte öle yattım ve çıkardım..
inş faydası olur kuzum...
kadın ovalerken bana senin rahmin ters dedi..şok oldum doktor sölemişti bana kadında bildi..spermlerin yolu uzun ondan hamile kalamıosun birde kasık aşağı inmiş iyice kapamış yolu dedi..
şimdi kasığını kaldırcam rahmininde ağzı biraz yukarı kalkacak dedi..ve açılacak sdedi bakıcaz artık akmı karamııı

bende dün eczaneden 3 tane test aldım kadın şaşırdı :) adetime 9 gün varken yaptım negatif çıktı.. kendime söz vermiştim geçen ay bunu yapmayacağıma dair ama sabredemedim.. bu konuda kimse ile konuşmak istemiyorum çünkü, dün eşimlede bu stres ve sabırsızlığımı paylaşmamaya karar verdim onu da geriyorum ( beklemek zormuş cidden 4 aydır hep aynı psikoloji uzun süre yaşayanların sıkıntısını şimdi anladım. allah bekleyen herkeze nasip etsin inşallah...

günaydın canlar.. nasılsınız bu sabah. hamisler mercimekler ne alemde hadi yeni hamis haberleri istiyoruzz güzel haberlerle gelin hadiii

aaa öylemi hiç bahsetmedin daha önce rahminin ters olduğunu biliyorum canım inş işe yarar yaaa gobuşun bebişle dolar ctesi benimde dr randevum var zaman geçmiyo sanki kadın kötü bişey dicek diye korkuyorum valla çalışıyoruz ama ne kadar tutucak bilmiyorum. dr sağlıklısın herşey normal dediği anda rahatlıcam inşş

maalesef adet oldum akşamüstü gelmeye başladı.

EFULim yeni bat 11.02.2014...

kızlar ben rahim filmi bakıcam.doktor ocağa kadar olmazsa gel demişti hayırlısı.muayeneye gidip bilgi alırım ondan.

rahim filmi deneyimleri olanlar bilgilendirirse sevinirim

canım yazdım aslında yeni bir hayata ama sen kaçırdın sanırım...
atta kızlar yorum bile yaptılar..
bende yarın jinekologa randevu aldım bende baktırcamm..
o kadar yoğunki çalışan olduğumuz halde bugün bakmadılarr yaaa

anladım canım rabbim kısa zamanda şifa versin

bu arada herkese günaydın kızlar hiç yataktan çıkmayasım var
birkaç tane daha hamiş haberi olması lazım yaa nerdeler bu kızlar

canım ya yazdıklarını okuken kendim yazdım gibi hissettim
inan aynı durumdayız ve benimde dokuz günüm kaldı bende test yapmıcam diyorum adet günüme kadar ama bakalım ne kadar dayanabileceğim

canım ya yazdıklarını okuken kendim yazdım gibi hissettim
inan aynı durumdayız ve benimde dokuz günüm kaldı bende test yapmıcam diyorum adet günüme kadar ama bakalım ne kadar dayanabileceğim

negatif çıkacağını bile bile yapıyor insan nasıl bir psikoloji anlamadım cidden .. hakkımızda hayırlısı oldun :))

Kızlar bende adet belirtileri var ama kırmızılar gelicekmi bakalım :18:

hamiş haberleri almak istiyoruz

Canlarim nasılsınız. AAybugun gebzenin altini üstüne getirdim. . Oh sefam olsun. Efulim banada gönderirmisjn bende okumak isterim..

sen de mi Gebzelisin....kızlar o zaman size sorayım.rahim filmi çektiren var mı gebzede.tavsiye edeceğiniz uygun yer anestezili olursa çok sevinrm.darıca farabiye gidecem yoksa

olsun canım yarın olsun inş güzel şeyler söyler sana da dr

isyannnnnnn bacım nasılsın.yazacaktım bi türlü fırsat olmadı.inşallah olur artık bebeğin.

ben de grip oldum 3 gün rapor aldım.bugün gidecem işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…