Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

öncelikle aramıza hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öncelikle cok gecmiş olsun bebeğini kaybitmişsin sende acısı büyük bilirim annelik iç güdüsü başka tabi kucana alamazsanda hemen baglanıyosun ona

Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin insaAllah
Hangi ülkeye gelin gittin?
Bende yurt disindan türkiyeye gelin geldim.

Cokk hosbuldum sizleri kizlar tesekkur ederim insaAllah rabbim heoimize hayirli saglikli bebekler nasip eder bn avustutya ya gelin geldim ama simdiki kafam olsa..... gerci evlenmeyi hic dusunmuoken ewlendim buraya gezmeye gelmistim esimle tsnistim ve kaldim :-(

Ayy cnm bnm ya rabbim daim etsin insllh bnde eger istersen yazini cok okumak isterim

Test yapmadin mi bravo dayanabiliyorsan insallah hamilesindir ya. Listedeki sayi her gün Artar insallah. Hepimiz ekleniriz bu ay bir bir insallah

ole deme be tatlim. e bu isler nasip kismet isi

Ya aslinda tabi oyle ama ne bilim bir suru sorunla karsilastim cok bunaldigim gunler oldu gerci 1 senedir cok rahatladim allahima sukur ama ne bilim iste o gunler geldikce aman neyse bundan sonrasi daha guzel olucak allahin izniyle

her kezin evliliginde ister istemez karsilasmak olaylar ister istemez yasaniliyo be kuzum bende yasadim belki senden az belki cok ama evlilik iste aglamasida var gulmeside b

off kızlar iyi geceler.. sabah okuyanlarada günaydın.. ben pek yazmasamda sürekli okuyorum yazılanları. ovulasyon testine başladım pazardan beri yapıyorum sadece silik çizgiyi gördüm internette tahmini yumurtlama tarihim bu cuma inşallah yumurtlarım bu ay çünkü pkoluyum korkuyorum yumurtlama olmazsa diye geçen ay günaşırı birliktelik oldu ama yine tutturamadık son 3aydır düzenli adet oluyorum ama geçen ay 2günde 1e rağmen tutmayınca yumurtlamıyomuyum acaba dedim. bu ayda olmazsa tekrar doktor yolları gözükecek bana bu arada yaşım 25 bat 1şubat 10aydır korunmuyorz listede adım yoktu belirteyim dedim.. :)

Avusturyami? Ben dogma buyume orada yasiyordum :) Neresine gelin gittin? Allah yardimcin olsun. Almanca biliyormusun? İs kura yazildin mi? Mutlaka yazil ve alamca kursuna git eger bilmiyorsan. Sayet biliyorsan is kurdan farkli bir kurs iste. Viyanada yada onun gibi buyum bir sehirdeysen biraz daha kolay olur alisman. Fakat benim yasadigim gibi ufak bir kasabadaysen zorlanabilirsin. Sahsen ben ufak kasabamizi cok seviyordum nede olsa hayatim orda gecti ama senin acindan cok farkli turkiye gibi buyuk ve kalabalik bir ulkedek avusturya gibi kucuk bir ulkeye gitmek zor... Mail adresini ozel mesaj olarak gonderirsen sana da iletirim yaziyi :)

Test yapmadin mi bravo dayanabiliyorsan insallah hamilesindir ya. Listedeki sayi her gün Artar insallah. Hepimiz ekleniriz bu ay bir bir insallah

Amiin insaAllah. Sahsen bende dayanamam galiba. 1 subatta test elimde olur diye dusunuyorum. Hos calisma olmadan bebis olamaz ya neyse bakicaz artik. Ama en azindan bir gun uzerine test yapmayi daha cok oneriyorlat. Hcg degeri hamilelik var ise eger artacagi icin.

her kezin evliliginde ister istemez karsilasmak olaylar ister istemez yasaniliyo be kuzum bende yasadim belki senden az belki cok ama evlilik iste aglamasida var gulmeside b

Haklisin canim Rabbim yuvalarimizdan huzur mutluluk saglik ve bebisleri eksiketmesin insaAllah :)

Zehircim hos geldin. Kusura bakma artik masAllah o kadar kalabalikiz ki bazi arkadaslarimizi gozden kaciriyorum. Listeye eklerim seni hemen pc'yi acinca suan telden baglaniyorum :) Batlarimiz ayni gun insaAllah ikimiz de ayni sevinci paylasiriz Allahin izniyle. Gonlunu ferah tut yumurtan catlayacak insaAllah. Ovulasyon testini tam net pozitiv gorup tekrar negativ gorene kadar her gun yapmani tavsiye ederim. Benim de cuma gunu catlamasi gerek diye biliyorum internette ki takvimler oyle diyor ama bakalim gercekte nasil olacak :)

Cumleten hayirli sabahar canlar

Bat tarihi yaklasanlardan guzel haberler bekliyoruz insaAllah

Bat tarihi yaklasanlardan guzel haberler bekliyoruz insaAllah
Günaydın canım. Sabah seriflerin Hayır olsun... nasılsın ? Listeria nin kesinleşmiş mi hamileligi .. inşallah hamiledir.sadiyeden haberin varmi? Ne yapti acaba.

Efullim kendime söz verdimm 20 ocağa kadar bekliycem... hala gelmemiş olursa test yapcam.. boşu boşuna umudumu kırmııym bu sefer..

günaydın bu arada :)

günaydınn bayanlar..
4 gündür fenaydımm evde yatıodum gripten bugün işi başı yaptım ama hala tam geçmedi bu illet yaa..
dün kasığımı sardırdık..sonrada çalışma oldu bakalım ebenin yaptığı işe yarayacakmı:26:

inşallah canım dua edin bana :)
dinlenemiyorumki işe gitmek zorundayım canım...... akşamları biraz dinleniyorum ilaçta içmeyi hiç sevmem zaten içmiyorum. ıhlamur bal tarçın idare ediyorum işyerinde

hepinize günaydın Hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…