- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
bende dün eczaneden 3 tane test aldım kadın şaşırdı :) adetime 9 gün varken yaptım negatif çıktı.. kendime söz vermiştim geçen ay bunu yapmayacağıma dair ama sabredemedim.. bu konuda kimse ile konuşmak istemiyorum çünkü, dün eşimlede bu stres ve sabırsızlığımı paylaşmamaya karar verdim onu da geriyorum( beklemek zormuş cidden 4 aydır hep aynı psikoloji uzun süre yaşayanların sıkıntısını şimdi anladım. allah bekleyen herkeze nasip etsin inşallah...
negatif çıkacağını bile bile yapıyor insan nasıl bir psikoloji anlamadım cidden.. hakkımızda hayırlısı oldun :))
Kızlar bende adet belirtileri var ama kırmızılar gelicekmi bakalım :18:
hamiş haberleri almak istiyoruz
aynı bende öyleyim :) çok sabırsızım. ama kendime 20 sine kadar bekliycem dedim yaa. şimdi bişey beni dürtüyor akşam 2 tane test al birini akşam yap birini 20 sinde yap diyorda hadi bakalım hayırlısı.. benim son adet tarihim 15 aralıktı oda 1 gün sürmüşütü kahverengiydi... bi gariplik var ama inşallah Allah izin vermişitir bebeğimden dolayıdır...
Sen en son adet tarihin neydi canım ?
songül sen hamile olmayasın? benim en son adet tarihim 25.12.2013 .. bence sen hemen bir idrar tasti yap.. yerleşme kanamasından olmuş olabilir o bir günlük kahverengi kanama .. ay hadi inşallah .aynı bende öyleyim :) çok sabırsızım. ama kendime 20 sine kadar bekliycem dedim yaa. şimdi bişey beni dürtüyor akşam 2 tane test al birini akşam yap birini 20 sinde yap diyorda hadi bakalım hayırlısı.. benim son adet tarihim 15 aralıktı oda 1 gün sürmüşütü kahverengiydi... bi gariplik var ama inşallah Allah izin vermişitir bebeğimden dolayıdır...
Sen en son adet tarihin neydi canım ?
aynen canım ya ,belki yanlış olmuştur test bozuktur falan diye diye yapıyorum bende
hatta kırmızılar geldiğinde bile belki hamileyimdir diye kendimi kandırıyorumçok zor geliyo insana
siz ne zamandırdan beri yapmaya çalışıyorsunuz
inşallah gelmez canım
Kızlar bende adet belirtileri var ama kırmızılar gelicekmi bakalım :18:
hamiş haberleri almak istiyoruz
canım tam olarak kasım ayından beri sayılır.. bende silik çizgi arıyorum sürekline manyaklık dimi .. olursa çıkar zaten ..sabırsızlık başka birşey değil .. çok zaman da olmadı aslında ama ... sanırım hiç olmayacak endişesi ... saçma birşey işte pek mantığı yok.. fena güdüleniyoruz..
mrvdrml sen bu ay hamile kaldın sanırım haberi yazdığın günü okumuştum
bişey sorabilirmiyim yemene ve içmene dikkat etmişmiydin yoksa normal her zaman ki gibimiydi
ben acaba orda mı hata yapıyorum diye soruyorum
umarım ne demek istediğimi yazabildim
anladım canım ama öyle pek dikkat etmedim :/ yani normal şeyler yiyip içtim. gerçi bir ara cevize vermiştim kendimi ama o zaman hamile kalmışım meğer zaten.. onunla ilgisi pek yoktur yani :) normal şeyler derken tabi pek abur cubur sağlığa zararlı şeyler yemem ben, margarin falan kesinlikle sokmuyorum evime 3 senedir falan zaten. sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum yani.. Özel bir kür uygulamadım canım :)
anladım , çok sağol cevabın için
Hamilelik belirtilerinde sanırım yazmıştın orda okumuştumda :) bunuda sormak istedim
öğrendiğin halde hala yanımızda olmanda çok güzel bişey onun içinde ayriyetten teşekür ederim
ayyy evet bende yapıyorum onu ablam dalga geçiyo göbeğin çatladı be ikinci çizgiyi görmek için yeter diyo
böyle ışıga tutmaklar sağa sola sallamaklar şekilden şekile giriyorumama sadece ben görüyorum nedense
bizde 7 aydır deniyoruz ,rabbim sabırmızı ölçüyo böle
ama bukadar uzun süre olmadığından dolayıda olanı baş tacı yapcağımızı düşünüyorum malum çok zor elde ediyoruz
rabbim dileyen isteyen kim varsa o duyguyu yaşatıp verir inşallah
inşallah canım hayırlısı olsun cidden .. sabır testi haklısın .. 1 yıla kadar deneyin diyor doktorlar ..
günaydınn bayanlar..
4 gündür fenaydımm evde yatıodum gripten bugün işi başı yaptım ama hala tam geçmedi bu illet yaa..
dün kasığımı sardırdık..sonrada çalışma oldu bakalım ebenin yaptığı işe yarayacakmı:26:
inşallah canım dua edin bana :)
dinlenemiyorumki işe gitmek zorundayım canım...... akşamları biraz dinleniyorum ilaçta içmeyi hiç sevmem zaten içmiyorum. ıhlamur bal tarçın idare ediyorum işyerinde
hepinize günaydın Hayırlı günler
rica ederim canım :) evet buradayım dualarım sizlerle her birinizin hamilelik haberini almak istiyorum
adetin 1 gün sürmüş ya test yapmışmıydın belki gebelik vardır
songül sen hamile olmayasın? benim en son adet tarihim 25.12.2013 .. bence sen hemen bir idrar tasti yap.. yerleşme kanamasından olmuş olabilir o bir günlük kahverengi kanama .. ay hadi inşallah .
canım ayın 10 unda yaptım idrar testinde biişey yoktu. Valla adet belirtim yok sadece nezleyim birde sol kasığımda ağrı oluyor uzanınca 1 haftadır sürüyor. Ama bekliycem 10 unda idrar da bişey çıkmadı birazdaha bekliycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?