Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

belirtilerin neler ? inşallah hamilesindir..

İnşallah canım ya belirtiler 2 hafta önce başladı bende. Regl olacakmışım gibi yumurtalıklarıma kramp giriyordu. Bu hafta gögüs ağrılarım baya arttı. Daha önce regl belirtilerimde bu kadar ağrımazdı. Başka belirtim yok

tatlım cok sevindim senin adına bende yaaaa bende gidicemde doktordan cok koruyordum bugün gidicektim ama gitmedim

Kizlar bu sabah hastalandim sanirim kimyasal gebelik gecirdim. Neyse hayirlisi buymus demekki yarin doktoruma gidicem hormon testi icin adetin 2. Günü gidilir degilmi.
Efulim benim yeni bati yazarmisin 14.02.14

sağol canım benim... sanada günaydın,,, umarım bugün güzel haberler yer alır sayfamızda..

dün hani benden kahve rengi akıntı geliyodu ya bugün tamamen durdu dün halbuki cok geliyodu sabah baktım tık yok adetmi oldum yoksa üşüttüm diyemi geldi anlamadım :18:

canım selam,
bak bu kasık kaldırma aslında bilimsel değil fakat orda okunan duaların bence faydası oluyor.. ben duanın akibetine çok inanıyorum.. Rabbim bana dua ile gel demiş. bence duanın etkisiyle düzeldi.. çünkü kadın ne kadar tıbbı müdahale yapabilirki..
ama çok sevindim... göbeği düşüpte kaldırtan çoğu tanıdğım hemen hamile kaldı.. birde yaptırınca inanmak lazım.. endişe etmemek lazım..
inşallah kısa sürede seninde hamile haberlerini alırız canım..

sen hamilesin benc yanlıs anlamadıysam ilk hamilelğimde benimde öle oldu gögüslerde hassasiyet varsa tamam bide idrar testinde hafif silik mi cıktı dedin sen eger öle bişey varda bence durma bir kan testi yaptır derim

benim idrar testini ayın 10 unda yaptım bu ayın... ama silik demek yalan olur hafiffffffffffff pembe bişey var gibiydi yada ben psikolojik mi öyle görmek istedim bilmiyorum kendimi kandırmamak için yok saydım.. ama akşam yine alcam test sabah ilk idrarla yapcam ben dayanamıyorum meraktan ölcem yahu......

ayyy sorma ya benimde 9 gün var adetimin gelmesine ama 1 haftadır kasıklarımda bi ağrı bi baskı hiç rahatım yok ama hayırlısı diyorum bakalım :18: inşallah Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürür

tatlım cok sevindim senin adına bende yaaaa bende gidicemde doktordan cok koruyordum bugün gidicektim ama gitmedim

canım git ihmal etme..hep bu ihmarkarlığımızın çilesini çekiyoruz sonra..

canım dua okumadıki bende sadece saraken besmele ve fatiha okudu o kadar..ama içten okudu ise bilmiyorum..
ama nan şok oldum yaaa doktora dedim 3-4 doktor bana ters rahim dedi dedim..onlar bilememiş dedi

Hamile olabılırmıyım acaba :26: Olursa güzel olur olmazsada önümüzdeki maçlara bakarız

Kizlar bu sabah hastalandim sanirim kimyasal gebelik gecirdim. Neyse hayirlisi buymus demekki yarin doktoruma gidicem hormon testi icin adetin 2. Günü gidilir degilmi.

cok geçmiş olsun tatlım

dün hani benden kahve rengi akıntı geliyodu ya bugün tamamen durdu dün halbuki cok geliyodu sabah baktım tık yok adetmi oldum yoksa üşüttüm diyemi geldi anlamadım :18:

geçen ayda benim 15 aralıkta adet oldum sandım çamur gibi geldi 2. günü leke leke sonra bitti işte. bence sen bu sıra bişeye üzüldün ve üşüttün ayaklarından..

yaa adetine baya varmış aslında.. ben adetine daha varken böyle kasık ağrılarından hep şüpheleniyorum..
eğer adetine 1 veya 2 gün olsaydı ağrıması normalde daha 9 gün varken ağrıması normal değil.. sen çalışmalarına dvm et şansını arttır cnm.. birde bekle olumlu düşünelim olulu olsun..
sevgiler

Okumuştur o içinden bence... fatihada dua tatlım.. :)
neyseki düzelmiş çok şükür.

canım hayırlı olsun erken belirtin var mıydı?

vardı canım. bata 1 hafta kala kasık ve bel ağrısı başladı, 3 gün kala biraz daha şiddetlendi ve hiç dinmedi. bat gününden sonra da ara ara geliyor sancı gibi

ya ben ankaraya kayınvalidemler,n yanında hamile kaldımı anlamıştım ama cok erkendi daha ozaman bir haftalıkmış ama kasıklarım göğüslerim nasıl böle ağrıyor kayınvalidem anlamıştı bende test yaptım sabah erkenden ac karnına uyku sersemiyle bakıyorum hafif ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkk hafif bir çizgi var bende hamile değilim zannettim ama var yok arası var ya orda var işte o çizgi için cok bile öle bir belirsiz bişeyd bende delim sandım ama cok göğüslerim benm aşırı hassasss tı bende dayanamadım bir hafta sonra gene yaptım baktım bu sefer belirgin kan testindede zaten 2 haftalık cıkmıstı ulturosonda gözükmemişti 4 haftadan sonra gözüküyomusya ondan aldanma sen belirsiz olduna kan testi yaptır kesin olsun olmasan ne çıkar önündeki maçlara bakarsın
evet işte ama oraya gidince kendimi daha cok hasta gibi olmuş hissediyorum yaaa her gün gidicem diyorum sabah oluyo yok bugün gitmim diyorum
Hamile olabılırmıyım acaba :26: Olursa güzel olur olmazsada önümüzdeki maçlara bakarız
test yapsana kuzum

Çok sevindim canım senin adına işe yaradı demekki rabbim şifa verdi :))) hadi bakalım çalışmalara sıkı sıkı devam

üzüldüm canım hayırlısı olsun dedğin gibi.. Allahım sana da tatıracak bu duyguyu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…