Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canım Negatif görmek istemiyorum diye yapmıyorum

geçen ayda benim 15 aralıkta adet oldum sandım çamur gibi geldi 2. günü leke leke sonra bitti işte. bence sen bu sıra bişeye üzüldün ve üşüttün ayaklarından..

aaaaaaaaaa nerden bildin kız hem üşüttümü hemde üzüldümü bence sende müneccimlik var ya biraz borçlarımız vardıda kayın validemde duymuş ileri geri biraz laf yappınca bende ister istemez cok üzüldüm evlilik işte oluyo borç harç ama gelde anlat işte laf sözden cok sıkıldım artık birde umutun kuzeninin eşi hamile kaldı geldi bana eski hamileliğimi nasıl düşük yaptımı sorunca aklıma geldikçe ağladım ya insan canını kaybediyo ne bilim işte ufffffffffffffff

sende bendensin bende her ay anını derim önümüzdeki maçlara bakıcaz artık diye
eeee senin bat nezaman ne zaman öğreniyorsun

Aynen canım napalım :)) Bat yarın bacılar ama içimdeki his regl olucakmışım gibi ama inanmakta istemiyorum..

işte o ağrı ve baskı yüzünden ilişkilerde zorlanıyorum şişen bi balon varmışta patlıcakmış gibi ağrı yapıyo ilk defe bu ay yaşıyorum
oyüzden fazla çalışma yapamadık bu hafta
bol bol dua ediyorum Rabbim isteyen herkeze versin aratmasın diye

Kızlar bata bir hafta var icimden bi ses test yap diyor uffff bıktım kararsız kalmaktan..

sorma çekilcek çile olarak düşünüyorum ben bunu
düşünsene hayatının geri kalanına mecburen dahiller
bn o konuda şanslıyım biz izmirde oturuyoruz kayın validemler ankarada uzak daha iyi kafa rahat ama telefonla işte yetişiyo
Kızlar bata bir hafta var icimden bi ses test yap diyor uffff bıktım kararsız kalmaktan..

bir hafta bekle bence tatlım tam net belli olur

tünaydın kızlar dün temizlik yaptım akşama kv aradı misafirleri gelicekmiş tatlı yap dedi neyse oraya gttim misafirleri ağırladım filan toruldum giremedim akşam geç olmuştu zaten neyse hala adet olmadım bugün kan verdin yarın 2 de çıokar dedi sizler napıyosunuz bakalım

bn o konuda şanslıyım biz izmirde oturuyoruz kayın validemler ankarada uzak daha iyi kafa rahat ama telefonla işte yetişiyo

Ay ne bilim canım benim ya.. of offfd. Sırf tesr almadim ki yapmiyim die..

Ayy canım hadi hayırlısı. . İnsaAllah hamilesindir. .sana çok dua ettim.

üşütmemişimdirde üzüntü bende diz boyu
kaynana ve elti sağolsun
üzüldüm cnm zor olur bnm dünyalar tatlısı kv var ismimi bile söylemez yavrum kızım kızçem der hep ben onu seviyorum oda beni allah bozmasın daha eltim yok ama iki tane kaynım var bilmiyorum onlar nasıl olur ama ben onlara iyi davranırm sanıyorun inşakllh onlarlara anlaşırız

ayy valla büyük şansmış
benimde eşim dese iş için taşınalım hemen derim ama imkanı yok
ama şuan semt değiştirme çabalarım var

ayyyyy hadi hayırlısııııııı
ben bile heycan yaptım öğrenir öğrenmez yaz buraya
inşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…