ya ben ankaraya kayınvalidemler,n yanında hamile kaldımı anlamıştım ama cok erkendi daha ozaman bir haftalıkmış ama kasıklarım göğüslerim nasıl böle ağrıyor kayınvalidem anlamıştı bende test yaptım sabah erkenden ac karnına uyku sersemiyle bakıyorum hafif ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkk hafif bir çizgi var bende hamile değilim zannettim ama var yok arası var ya orda var işte o çizgi için cok bile öle bir belirsiz bişeyd bende delim sandım ama cok göğüslerim benm aşırı hassasss tı bende dayanamadım bir hafta sonra gene yaptım baktım bu sefer belirgin kan testindede zaten 2 haftalık cıkmıstı ulturosonda gözükmemişti 4 haftadan sonra gözüküyomusya ondan aldanma sen belirsiz olduna kan testi yaptır kesin olsunolmasan ne çıkar önündeki maçlara bakarsın
evet işte ama oraya gidince kendimi daha cok hasta gibi olmuş hissediyorum yaaa her gün gidicem diyorum sabah oluyo yok bugün gitmim diyorum
test yapsana kuzum
geçen ayda benim 15 aralıkta adet oldum sandım çamur gibi geldi 2. günü leke leke sonra bitti işte. bence sen bu sıra bişeye üzüldün ve üşüttün ayaklarından..
sende bendensin bende her ay anını derim önümüzdeki maçlara bakıcaz artık diye
eeee senin bat nezaman ne zaman öğreniyorsun
yaa adetine baya varmış aslında.. ben adetine daha varken böyle kasık ağrılarından hep şüpheleniyorum..
eğer adetine 1 veya 2 gün olsaydı ağrıması normalde daha 9 gün varken ağrıması normal değil.. sen çalışmalarına dvm et şansını arttır cnm.. birde bekle olumlu düşünelim olulu olsun..
sevgiler
Canım Negatif görmek istemiyorum diye yapmıyorum
geçen ayda benim 15 aralıkta adet oldum sandım çamur gibi geldi 2. günü leke leke sonra bitti işte. bence sen bu sıra bişeye üzüldün ve üşüttün ayaklarından..
üşütmemişimdirde üzüntü bende diz boyu
kaynana ve elti sağolsun
niye hep bu düzen böyle mutlu olalım diye evleniyoruz hep üzülüyoruz
bn o konuda şanslıyım biz izmirde oturuyoruz kayın validemler ankarada uzak daha iyi kafa rahat ama telefonla işte yetişiyosormaçekilcek çile olarak düşünüyorum ben bunu
düşünsene hayatının geri kalanına mecburen dahiller
Kızlar bata bir hafta var icimden bi ses test yap diyor uffff bıktım kararsız kalmaktan..
bn o konuda şanslıyım biz izmirde oturuyoruz kayın validemler ankarada uzak daha iyi kafa rahat ama telefonla işte yetişiyo
bir hafta bekle bence tatlım tam net belli olur
Ayy canım hadi hayırlısı. . İnsaAllah hamilesindir. .sana çok dua ettim.tünaydın kızlar dün temizlik yaptım akşama kv aradı misafirleri gelicekmiş tatlı yap dedi neyse oraya gttim misafirleri ağırladım filan toruldum giremedim akşam geç olmuştu zaten neyse hala adet olmadım bugün kan verdin yarın 2 de çıokar dedi sizler napıyosunuz bakalım
üzüldüm cnm zor olur bnm dünyalar tatlısı kv var ismimi bile söylemez yavrum kızım kızçem der hep ben onu seviyorum oda beni allah bozmasın daha eltim yok ama iki tane kaynım var bilmiyorum onlar nasıl olur ama ben onlara iyi davranırm sanıyorun inşakllh onlarlara anlaşırızüşütmemişimdirde üzüntü bende diz boyu
kaynana ve elti sağolsun
Kızlar bata bir hafta var icimden bi ses test yap diyor uffff bıktım kararsız kalmaktan..
Ayy canım hadi hayırlısı. . İnsaAllah hamilesindir. .sana çok dua ettim.
bn o konuda şanslıyım biz izmirde oturuyoruz kayın validemler ankarada uzak daha iyi kafa rahat ama telefonla işte yetişiyo
bir hafta bekle bence tatlım tam net belli olur
tünaydın kızlar dün temizlik yaptım akşama kv aradı misafirleri gelicekmiş tatlı yap dedi neyse oraya gttim misafirleri ağırladım filan toruldum giremedim akşam geç olmuştu zaten neyse hala adet olmadım bugün kan verdin yarın 2 de çıokar dedi sizler napıyosunuz bakalım
ayyyyy hadi hayırlısııııııı
ben bile heycan yaptım öğrenir öğrenmez yaz buraya
inşallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?