üzüldüm cnm zor olur bnm dünyalar tatlısı kv var ismimi bile söylemez yavrum kızım kızçem der hep ben onu seviyorum oda beni allah bozmasın daha eltim yok ama iki tane kaynım var bilmiyorum onlar nasıl olur ama ben onlara iyi davranırm sanıyorun inşakllh onlarlara anlaşırız
yazmaz oluurmuyum cnm önce size yazıcam tabi inşallh vardır yoksa dr gitcem tedavi yolu gözüküyo
bende ilk öyleydim okadar çok seviyordumki anlatamam ama eltim ortalığı mahfetti canımı çok yaktı
hala daha devam ediyo oyuzden sıkıntılardayım:26:
yaaaakaç ay olduki deneyeli
hmmmm inşallh eltim iyi olur ama iyi olmassa çokta tınlamam gelip gitmem kendi bilir beni kaybetmiş olur o kadar ama çok korkuyorum kaynım evlenirde çocuğu benden önce olur diye
cnm ben 2 ay korundum onra bıraktım adtelerim düzenli diye hiç dr gitmedim evlendiğimn 10 ayı filan polu olduğumu öğrendim sonra dr araştırdım 3 ay tedavi oldum bnm fazla değilmiş pkom yumurtalıklarım oluşuyo hatta iğneye gerek kalmadan çatlıyo ama olmadı bu ayda olmassa eşim dr gitcem bende rahim filmi çektircem
inşallah tabide ben 10 ocakta idrar testi yaptım yoktu bişey.. bakalım 15 aralık son adet tarihimde oda 1 gün sürmüştüüü.. yaa çok stresliyim ondan böyle gecikiyor yada inşallah bebiş oluyor Allahım inşallahhhhhh herkes hamile olsun
biz eltimle aynı zamanlarda karar verdik çocuk yapmaya
o ilk ay denedi ve oldu :)
sende bugün öğrenirsin inaşallah
ooooo maşşallah hamarat gelin seniiitünaydın kızlar dün temizlik yaptım akşama kv aradı misafirleri gelicekmiş tatlı yap dedi neyse oraya gttim misafirleri ağırladım filan toruldum giremedim akşam geç olmuştu zaten neyse hala adet olmadım bugün kan verdin yarın 2 de çıokar dedi sizler napıyosunuz bakalım
sitresss yapmaaaaaAy ne bilim canım benim ya.. of offfd. Sırf tesr almadim ki yapmiyim die..
ayy valla büyük şansmış
benimde eşim dese iş için taşınalım hemen derim ama imkanı yok
ama şuan semt değiştirme çabalarım var
İnşallah canım ya belirtiler 2 hafta önce başladı bende. Regl olacakmışım gibi yumurtalıklarıma kramp giriyordu. Bu hafta gögüs ağrılarım baya arttı. Daha önce regl belirtilerimde bu kadar ağrımazdı. Başka belirtim yok
hımmm anladım çok geçmiş olsun
soğan kürünü denesen acaba iyi gelmezmiki
ooooo maşşallah hamarat gelin seniii
sitresss yapmaaaaa
yok ama ben şart koşmuştum evlenirken ben ankaraya taşınmam diye evlenceksek öle demiştim yoksa ne sen beni kandır ne ben seni maşşallah nazarlardan korusun Allah tmm dedi ozaman ben izmire tasınayım benim için izmire tasındı ankaraya tasınsam yasıcaklarımı biliyorum çünkü ama Allah sanada sabır versin tatlım hiç değilse eviniz uzak olursa gene ona göre rahat edersiniz
ooooo maşşallah hamarat gelin seniii
sitresss yapmaaaaa
yok ama ben şart koşmuştum evlenirken ben ankaraya taşınmam diye evlenceksek öle demiştim yoksa ne sen beni kandır ne ben seni maşşallah nazarlardan korusun Allah tmm dedi ozaman ben izmire tasınayım benim için izmire tasındı ankaraya tasınsam yasıcaklarımı biliyorum çünkü ama Allah sanada sabır versin tatlım hiç değilse eviniz uzak olursa gene ona göre rahat edersiniz
yarın çıkcak cnm sonuş sağlık ocağına verdim de keşke söylemeseydin eltine ben olsam söylemezdm kv bile yeni biliyo çok sevmeme rağman söylemedim ama artık bunalınca söyleim oda çoknalayışlı olmazsa tüp bebekyaptırırız hiç canını üzme dedi
valla bu ay hem soğan hemde inciri yapıcam bnm pkom şekere bile işlememiş normalde şeker ilaçlaı veriyolar diaformin filan dr banavermedi ben tıkanık mı var acaba diyorum bide kp amcası kısrmış eşimde ondan şüpheleniyor bakalım hayırlısı cnm yaa rabbim ne zmn isterse o zmn olucak inşallh fazla bekletmez bizi
vardı canım. bata 1 hafta kala kasık ve bel ağrısı başladı, 3 gün kala biraz daha şiddetlendi ve hiç dinmedi. bat gününden sonra da ara ara geliyor sancı gibi
nazar değmesin
bana da aminnnnnnnn her gün çektiğim sabırın sayısı yok :)
bende hiç kimseye söylemiyorum.. soranlara da düşünmüyorum diyoruminsaf yahu evleneli 5 ay oldu her gören yok mu çocuk diye soruyor.. evlenmeden önce ne zaman düğün diye soruyorlardı .. flört dönemi uzundu resmen öldürmüşlerdi beni... eşim dışında 1 allahın kuluna söylemem ... hamile kalırsam da ilk 3 ay söylemeyeceğim . sosyal baskı çok kötü .. ben kimseye sormuyorum ne zaman evleneceksin , ne zaman coçuk yapacaksın diye .. yazık insanlara ya .. koca karılarrrrrrr bizi rahat bırakınnnnnnn niye bu kadar sinirlendim ben yahu
bende hiç kimseye söylemiyorum.. soranlara da düşünmüyorum diyoruminsaf yahu evleneli 5 ay oldu her gören yok mu çocuk diye soruyor.. evlenmeden önce ne zaman düğün diye soruyorlardı .. flört dönemi uzundu resmen öldürmüşlerdi beni... eşim dışında 1 allahın kuluna söylemem ... hamile kalırsam da ilk 3 ay söylemeyeceğim . sosyal baskı çok kötü .. ben kimseye sormuyorum ne zaman evleneceksin , ne zaman coçuk yapacaksın diye .. yazık insanlara ya .. koca karılarrrrrrr bizi rahat bırakınnnnnnn niye bu kadar sinirlendim ben yahu
kürün ikisini aynı ayda yapmayın diyo ender saraç oğlu birini biay diğerini diğer ay yap bence
soğan kürü iki ay yapılıyor ben yapmıştım :) ilk ay 15 gün ikinci ay 10 gün bu ay hiç bişe yapmadım bakalım bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?