Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bende ilk öyleydim okadar çok seviyordumki anlatamam ama eltim ortalığı mahfetti canımı çok yaktı
hala daha devam ediyo oyuzden sıkıntılardayım:26:

bende ilk öyleydim okadar çok seviyordumki anlatamam ama eltim ortalığı mahfetti canımı çok yaktı
hala daha devam ediyo oyuzden sıkıntılardayım:26:

hmmmm inşallh eltim iyi olur ama iyi olmassa çokta tınlamam gelip gitmem kendi bilir beni kaybetmiş olur o kadar ama çok korkuyorum kaynım evlenirde çocuğu benden önce olur diye

yaaaa kaç ay olduki deneyeli

cnm ben 2 ay korundum onra bıraktım adtelerim düzenli diye hiç dr gitmedim evlendiğimn 10 ayı filan polu olduğumu öğrendim sonra dr araştırdım 3 ay tedavi oldum bnm fazla değilmiş pkom yumurtalıklarım oluşuyo hatta iğneye gerek kalmadan çatlıyo ama olmadı bu ayda olmassa eşim dr gitcem bende rahim filmi çektircem

hmmmm inşallh eltim iyi olur ama iyi olmassa çokta tınlamam gelip gitmem kendi bilir beni kaybetmiş olur o kadar ama çok korkuyorum kaynım evlenirde çocuğu benden önce olur diye

biz eltimle aynı zamanlarda karar verdik çocuk yapmaya
o ilk ay denedi ve oldu :)
sende bugün öğrenirsin inaşallah

hımmm anladım çok geçmiş olsun
soğan kürünü denesen acaba iyi gelmezmiki

inşallah canım .. kısmet bekle bakalım az kalmış zaten ...

biz eltimle aynı zamanlarda karar verdik çocuk yapmaya
o ilk ay denedi ve oldu :)
sende bugün öğrenirsin inaşallah

yarın çıkcak cnm sonuş sağlık ocağına verdim de keşke söylemeseydin eltine ben olsam söylemezdm kv bile yeni biliyo çok sevmeme rağman söylemedim ama artık bunalınca söyleim oda çoknalayışlı olmazsa tüp bebekyaptırırız hiç canını üzme dedi

ooooo maşşallah hamarat gelin seniii
Ay ne bilim canım benim ya.. of offfd. Sırf tesr almadim ki yapmiyim die..
sitresss yapmaaaaa
ayy valla büyük şansmış
benimde eşim dese iş için taşınalım hemen derim ama imkanı yok
ama şuan semt değiştirme çabalarım var

yok ama ben şart koşmuştum evlenirken ben ankaraya taşınmam diye evlenceksek öle demiştim yoksa ne sen beni kandır ne ben seni maşşallah nazarlardan korusun Allah tmm dedi ozaman ben izmire tasınayım benim için izmire tasındı ankaraya tasınsam yasıcaklarımı biliyorum çünkü ama Allah sanada sabır versin tatlım hiç değilse eviniz uzak olursa gene ona göre rahat edersiniz

evet adet belirtileri gibiymiş.. bendede sol kasıkta ağrı oluyor hep adet öncesi denemeye başladığımdan beri. göğüslerde şişiyor baya.. akıntıdan ve ateşin yüksek olmasından bahsediyorlar. ama hiç belirti yaşamayanlarda var .. bekle bakalım

hımmm anladım çok geçmiş olsun
soğan kürünü denesen acaba iyi gelmezmiki

valla bu ay hem soğan hemde inciri yapıcam bnm pkom şekere bile işlememiş normalde şeker ilaçlaı veriyolar diaformin filan dr banavermedi ben tıkanık mı var acaba diyorum bide kp amcası kısrmış eşimde ondan şüpheleniyor bakalım hayırlısı cnm yaa rabbim ne zmn isterse o zmn olucak inşallh fazla bekletmez bizi

valla biraz öyle oldu dün ama yoruldum ama ne ekersen onu biçersin diye bi sö varya kv kp bana iyi davranmaslar karşılığını bulamazlar allaha şükür onlar bana iyiyben olara inallah bozumaz

nazar değmesin
bana da aminnnnnnnn her gün çektiğim sabırın sayısı yok :)

bende hiç kimseye söylemiyorum.. soranlara da düşünmüyorum diyorum insaf yahu evleneli 5 ay oldu her gören yok mu çocuk diye soruyor.. evlenmeden önce ne zaman düğün diye soruyorlardı .. flört dönemi uzundu resmen öldürmüşlerdi beni... eşim dışında 1 allahın kuluna söylemem ... hamile kalırsam da ilk 3 ay söylemeyeceğim . sosyal baskı çok kötü .. ben kimseye sormuyorum ne zaman evleneceksin , ne zaman coçuk yapacaksın diye .. yazık insanlara ya .. koca karılarrrrrrr bizi rahat bırakınnnnnnn niye bu kadar sinirlendim ben yahu

kürün ikisini aynı ayda yapmayın diyo ender saraç oğlu birini biay diğerini diğer ay yap bence
soğan kürü iki ay yapılıyor ben yapmıştım :) ilk ay 15 gün ikinci ay 10 gün bu ay hiç bişe yapmadım bakalım bekliyorum :)

ne güldüm yaaaaa haklısın valla
bende evleneli bir buçuk yıl oluyo çocuk çocuk çocuk bıktım yani bende diyorum , oksfort vardıda bizmi okumadık
olsa yapçaz heralde

hiç sorma yaaaa zaten hep çevremizi düşünüyoruz olmassa ne derler diye psikolojiizi bozuyolar hiç lafları bitmiyo zaten

hmmm bakalım deniycem bu ay ne olucak inşallah hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…