Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canım naptın varmı bi gelişme benim yumurtam 13. Günde 15 mm büyümüş dr iyi gidiyo dedi

oyyy maşallh ama geç mi büyüyoki ben kolemni bitiriyodum d üç gün sonra geldiyodu bakıyoddu büyümüş ilişk veriyodu 3 gün sonra gidiyodum çatlamış oluyodu iğneye gerk kalmıyodu ben bide günde bi tane yutuyodum cnm kan verdim bugün yarın çıkcak sonucu

ne güldüm yaaaaa haklısın valla
bende evleneli bir buçuk yıl oluyo çocuk çocuk çocuk bıktım yani bende diyorum , oksfort vardıda bizmi okumadık
olsa yapçaz heralde

okurken kendimi senin yerine koydum .. elti durumundan .. sakın kendini kimseyle kıyaslama ..insan ister istemez baskı hisseder.. şaka bir yana nasip diye birşey var .. küçükken söylenirdi ama anlam içeriğini bilmezdim .. şimdilerde daha iyi anlıyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun canımmm :)) öpüldün

yaaaa o fena yaaa bnde izledimde acayip birbirleriyle didişiyolar
Sorma yaa bugun çok komik
Valla canım bende anlamadım benim döngüm 31 gün bide sol yumurtalığımda yumurta oluşmamış kist var bi tek sağ tarafta bir tane oda 15 mm ama ben ilaç içmedim bu ay

İnşş pozitifff sonuç olurr canım

hiç sorma yaaaa zaten hep çevremizi düşünüyoruz olmassa ne derler diye psikolojiizi bozuyolar hiç lafları bitmiyo zaten

işin kötüsü aslında umurlarında bile değil konuşmuş olmak için soruyorlar.. ben hamile olsam ne olmasam ne .. ben dikkat ediyorum artık insanları sıkıştıracak üzecek sorular ve yorumlar yapmıyorum .. sağ olsunlar bana bunu öğrettiler...

hmmm normal haliyle büyümesi normal ilaçlar olunca daha hızlı büyüyo bu ay olmassa inşall bidahaki ay olur cnm sıkma cnnı allah sana bana şifa veriir inşallah

aynen cnm anneme iyorum şimdi skın sorma kimseye bebek iyorum bak ben neler çekiyoum aynen cnm dünyada bazı şeylerden hep öğrenilecek dersler çıkıyo

salı gününe ins. benimde yumurtam istenilen boyutta olur :26::26::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…