hmmm bakalım deniycem bu ay ne olucak inşallah hayırlı olur
Günaydınn kızlar nasılsınız
hoş geldin canımmmm
Hoşbulduk canım nasılsın
şimdi iyiyim işteyim işte çalışıyorum havalar durgun ya işlerde kesat
Bende anca evin işini bitirdim kaynana gelin sedaya gelini izliyorum:)))
Canım naptın varmı bi gelişme benim yumurtam 13. Günde 15 mm büyümüş dr iyi gidiyo dedi
ne güldüm yaaaaa haklısın valla
bende evleneli bir buçuk yıl oluyo çocuk çocuk çocuk bıktım yani bende diyorum , oksfort vardıda bizmi okumadık
olsa yapçaz heralde
Sorma yaa bugun çok komikyaaaa o fena yaaa bnde izledimde acayip birbirleriyle didişiyolar
Valla canım bende anlamadım benim döngüm 31 gün bide sol yumurtalığımda yumurta oluşmamış kist var bi tek sağ tarafta bir tane oda 15 mm ama ben ilaç içmedim bu ayoyyy maşallh ama geç mi büyüyoki ben kolemni bitiriyodum d üç gün sonra geldiyodu bakıyoddu büyümüş ilişk veriyodu 3 gün sonra gidiyodum çatlamış oluyodu iğneye gerk kalmıyodu ben bide günde bi tane yutuyodum cnm kan verdim bugün yarın çıkcak sonucu
hiç sorma yaaaa zaten hep çevremizi düşünüyoruz olmassa ne derler diye psikolojiizi bozuyolar hiç lafları bitmiyo zaten
Sorma yaa bugun çok komik
Valla canım bende anlamadım benim döngüm 31 gün bide sol yumurtalığımda yumurta oluşmamış kist var bi tek sağ tarafta bir tane oda 15 mm ama ben ilaç içmedim bu ay
İnşş pozitifff sonuç olurr canım
Sorma yaa bugun çok komik
hmmm normal haliyle büyümesi normal ilaçlar olunca daha hızlı büyüyo bu ay olmassa inşall bidahaki ay olur cnm sıkma cnnı allah sana bana şifa veriir inşallah
Kanal d canımhangi kanaldaydı o dur bende netten açıp izleyeyim
işin kötüsü aslında umurlarında bile değil konuşmuş olmak için soruyorlar.. ben hamile olsam ne olmasam ne .. ben dikkat ediyorum artık insanları sıkıştıracak üzecek sorular ve yorumlar yapmıyorum.. sağ olsunlar bana bunu öğrettiler...
1 yumurta oluşması normal mi
İnşallah acil şifa sonra gelsin bebişleeeeer
Kanal d canım
1 yumurta oluşması normal mi
İnşallah acil şifa sonra gelsin bebişleeeeer
Kanal d canım
kız gülürdün beni her kadın biraz dedikocudur cnm kanımızda varitiraf ediyorummmmmmmmmmmmmm dedikoducuyummmmmmmmmmmmm
itiraf ediyorummmmmmmmmmmmmm dedikoducuyummmmmmmmmmmmm
İnşallahhh canım sen kaçta alcan sonucuben sormuştum dr normal dedi en sağlıkısı bir yumurta dedi inşallah gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?