Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bende itiraf ediyorummmmn çekiştiririmmmmm 😃😃😃😃😃😃😃

İnşallahhh canım sen kaçta alcan sonucu
ya Allah razı olsun senden ya gülmekten öldüm
kız gülürdün beni her kadın biraz dedikocudur cnm kanımızda var

ya bu deda dayanın yeni proğramı varya bir dedikodu muhabbeti var iş yerinde çatladım gülmekten ya

Amin canım Hayırlısı :)
biraz aşırı duygusal ve kırılganım oda baskıyı daha fazla hisettiriyo sanırım
iyi dileğin içinde teşekür ederim

Arkadaşlar merhaba, ben 5-6 sene önce kist ameliyatı oldum ve sağ yumurtalığım alındı.1.5 yıldır evliyim hiç korunmadık.Ama henüz gebe kalamadım.Son birkaç aydır adetlerim düzensizdi.Geçen ayın 7 sinde en son regl oldum.Dr um önümüzdeki ay adet olunca haber ver hsg çekelim dedi. Bugün ayın 16 sı ve ben hasta olmadım hala.Gebe olabilir miyim sizce?Bir de sanki olucak gibi ağrılar var ama hala olmadım. Herkese sevgiler...

ya Allah razı olsun senden ya gülmekten öldüm

ya bu deda dayanın yeni proğramı varya bir dedikodu muhabbeti var iş yerinde çatladım gülmekten ya
Ben ölüyorum gülmekten canım ya olmaz böyle şeyy )))))
yarın 2 de cnm sağlık ocağı malum
Olsun geç olsun güç olmasın hayır haber olsun inşallahhhh
doktorum pek acıklama yapmıyor,sanırım yumurtam olusmadı daha

Kaçıncı günün bugun

geçmiş olsun cnm idrar testi alıp yapsan çıkar bence yada kan ver en kesin sonuç olur senn için iç değilse ümitlenmessin

Ben ölüyorum gülmekten canım ya olmaz böyle şeyy )))))

Olsun geç olsun güç olmasın hayır haber olsun inşallahhhh

Kaçıncı günün bugun

inşallah tatlım bi olsa varya huzurum gelmiş lucak birsenedir huzurluyum ama br tafafım eksik

tatlım maalesef bende senin gibi düzensiz ader olanlardanım bu yüzden yumurtlama dönemimiz işin açıkçası belli olmamakta tabiki hamile olabilirsin neden olmayasın sonuçta sağ taraf alınsada hala hamile kalabilirsin bence biraz daha bekle bir idarar testi yapabilirsin ozaman daha net sonuç belli olur ama inş hamişsindir bunu cok seviniriz

gelen gidn yok cnm bugün kan verdim yarın 2 de çıkcak mervecim senn akıntın varmı varsa ne renk

oo geç çıkacakmış :/ hayırlısı olsun canım..
akıntım oluyor.. bazen şeffaf bazen böyle beyaza kaçar gibi renkte.. sende de var mı?

oo geç çıkacakmış :/ hayırlısı olsun canım..
akıntım oluyor.. bazen şeffaf bazen böyle beyaza kaçar gibi renkte.. sende de var mı?

bazen şeffaf şu aralar beyaz bide krem gibi geldi dün akşam sıvı değildi peçeteye silince hiç böyle akıntım olmazdı bu ay kendime çokşaşırıyorum normalde akıntım hiç olmaz adet olmadım diyemi oluyo anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…