aynen cnm anneme iyorum şimdi skın sorma kimseye bebek iyorum bak ben neler çekiyoum aynen cnm dünyada bazı şeylerden hep öğrenilecek dersler çıkıyo
salı gününe ins. benimde yumurtam istenilen boyutta olur :26::26::18::18:
ya Allah razı olsun senden ya gülmekten öldümBende itiraf ediyorummmmn çekiştiririmmmmm 😃😃😃😃😃😃😃
İnşallahhh canım sen kaçta alcan sonucu
kız gülürdün beni her kadın biraz dedikocudur cnm kanımızda var
yarın 2 de cnm sağlık ocağı malumBende itiraf ediyorummmmn çekiştiririmmmmm 😃😃😃😃😃😃😃
İnşallahhh canım sen kaçta alcan sonucu
İnşallah nasıl ilerliyorr şuan kaç mm kaçıncı gün kaç yumurta :))))) çok sordummm dimi canım pardon
okurken kendimi senin yerine koydum .. elti durumundan .. sakın kendini kimseyle kıyaslama ..insan ister istemez baskı hisseder.. şaka bir yana nasip diye birşey var .. küçükken söylenirdi ama anlam içeriğini bilmezdim .. şimdilerde daha iyi anlıyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun canımmm :)) öpüldün
ya Allah razı olsun senden ya gülmekten öldüm
ya bu deda dayanın yeni proğramı varya bir dedikodu muhabbeti var iş yerinde çatladım gülmekten ya
Ben ölüyorum gülmekten canım ya olmaz böyle şeyyya Allah razı olsun senden ya gülmekten öldüm
ya bu deda dayanın yeni proğramı varya bir dedikodu muhabbeti var iş yerinde çatladım gülmekten ya
Olsun geç olsun güç olmasın hayır haber olsun inşallahhhhyarın 2 de cnm sağlık ocağı malum
doktorum pek acıklama yapmıyor,sanırım yumurtam olusmadı daha
Arkadaşlar merhaba, ben 5-6 sene önce kist ameliyatı oldum ve sağ yumurtalığım alındı.1.5 yıldır evliyim hiç korunmadık.Ama henüz gebe kalamadım.Son birkaç aydır adetlerim düzensizdi.Geçen ayın 7 sinde en son regl oldum.Dr um önümüzdeki ay adet olunca haber ver hsg çekelim dedi. Bugün ayın 16 sı ve ben hasta olmadım hala.Gebe olabilir miyim sizce?Bir de sanki olucak gibi ağrılar var ama hala olmadım. Herkese sevgiler...
Ben ölüyorum gülmekten canım ya olmaz böyle şeyy)))))
Olsun geç olsun güç olmasın hayır haber olsun inşallahhhh
Kaçıncı günün bugun
inşallah tatlım bi olsa varya huzurum gelmiş lucak birsenedir huzurluyum ama br tafafım eksik
inşallah tatlım bi olsa varya huzurum gelmiş lucak birsenedir huzurluyum ama br tafafım eksik
işte tecrübesizlikten söyleniyor .. insan hemen hamile kalacak sanıyor..
Al benden de o kadar canım ah bi gelse meleklerimizzz bi rabbimm bi nasîp etseeee
canım ne yaptın durumlar nedir? takip edemedim de :/
Arkadaşlar merhaba, ben 5-6 sene önce kist ameliyatı oldum ve sağ yumurtalığım alındı.1.5 yıldır evliyim hiç korunmadık.Ama henüz gebe kalamadım.Son birkaç aydır adetlerim düzensizdi.Geçen ayın 7 sinde en son regl oldum.Dr um önümüzdeki ay adet olunca haber ver hsg çekelim dedi. Bugün ayın 16 sı ve ben hasta olmadım hala.Gebe olabilir miyim sizce?Bir de sanki olucak gibi ağrılar var ama hala olmadım. Herkese sevgiler...
gelen gidn yok cnm bugün kan verdim yarın 2 de çıkcak mervecim senn akıntın varmı varsa ne renk
demi cnm ahh bi gelse şöyle içten bi ohhhhh çekcem rahat düşüncesiz bi uyku yaaa bebişim gel artık
oo geç çıkacakmış :/ hayırlısı olsun canım..
akıntım oluyor.. bazen şeffaf bazen böyle beyaza kaçar gibi renkte.. sende de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?