- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Üzülmek pes etmek yok dr tedavine tekrar başlıyorsun hemde daha hırslı ve daha güçlü hep beraber bekleyecez vakiti kesinlikle üzülmek yok
ben geldim kızlar ağlamaklı yazıyorum şuam size olumsuz gene her ay sevincim kursağımda kalıyo yoruldum artık kızlar
Kızlar inofolic normal kişilerde kullanabilr mi? Ben pko hastası değilim kullansam faydası olurmu acaba
inşallah canım. çözüm bulununca da kısa zamanda gelecek bebiş Allahın izniyle
ümidini kırma üzülme hayırlısı olsun ,Allah sağlık versin ki tekrar tekrar deneyebilelim:26:
aminnn cnm ümidim heray yeniden başlıyo sonnda kırılıyo buda benm kaderim rabbim sıkınıyo beni sabır dedim bugün yolda gelirken
inşallah cnm olana kadar ben ne olucam bilmiyorum eşim tahlil yaptırcak bakalım iyi çıkmassa direk tüp bebek yapalım diyorum
nolduu kuzucumm yaaa
canım bende de sorun yok doktora sordum kullanabilirsin dedi..sende danış istersen
pes etmiyorum ama artık her ar heay 13 ay oldu heray aynı negatif karşımda umudumu kaybediyorum ağır geliyo artık kv görmiş geirken camdan ben ağlıyodum ne oldu diyo anl attım üzülme sıkma cnnı olur dedi pazara gitcez şimdi kafan dağmılır dedi çıkıcam birazdan
inşallah cnm olana kadar ben ne olucam bilmiyorum eşim tahlil yaptırcak bakalım iyi çıkmassa direk tüp bebek yapalım diyorum
öyle düşünme dua etmeye devam et sen.. moralini yüksek tutmaya çalış ki hormonlarının çalışması aksamasın, stres üzüntü herşeyin düşmanı.. tahlillerinizi yaptırın bakalım sonra doktor zaten en iyi çözüm yolunu önerecektir :) belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz
gene negatifffff cnm ne olsun sadiye dökülüyo
hepimize Rabbim sabır versin kuzum..
şu ilk ayda hamile kalanlara ilk gecede kalanlara şaşıyorumm yaaaa
seni o kadar iyi anlıyorumki 7 aydır o negatifi görmek o kırmızılarla karşı karşıya gelmek...yaşamayan anlamaz kardeşimmmama napıcaz sabır sabır..buda bizim sınavımızzz
seni o kadar iyi anlıyorumki 7 aydır o negatifi görmek o kırmızılarla karşı karşıya gelmek...yaşamayan anlamaz kardeşimmmama napıcaz sabır sabır..buda bizim sınavımızzz
ben onlara allhın sevgili kulları diyorum öyle bi nimet veriyoki onlara farkında değiller yolda geliirken kadın çocuğu dövüyodu mdi bzm olsa dövermiyiz şahzen ben dövmem onu o kadar bekliycem için gider
merhaba kızlar bayadır kadınlar kulubüne giriş yapmıyordum benide listenize ekleyin eylül ayında düşük yaptıktan sonra kendimi yeni toparladım.bat 26 ocak benimde bakalım rabbim tekrar nasip eder inş.aylarca bekleyen arkadaslar ümitsizliğe kapılmayın erken gebelik degil saglıklı gebelik versin rabbim.
ben galiba ağlatamam bile..onun için döktüğüm gözyaşını ona döktürmem sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?