Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Üzülmek pes etmek yok dr tedavine tekrar başlıyorsun hemde daha hırslı ve daha güçlü hep beraber bekleyecez vakiti kesinlikle üzülmek yok

pes etmiyorum ama artık her ar heay 13 ay oldu heray aynı negatif karşımda umudumu kaybediyorum ağır geliyo artık kv görmiş geirken camdan ben ağlıyodum ne oldu diyo anl attım üzülme sıkma cnnı olur dedi pazara gitcez şimdi kafan dağmılır dedi çıkıcam birazdan

ben geldim kızlar ağlamaklı yazıyorum şuam size olumsuz gene her ay sevincim kursağımda kalıyo yoruldum artık kızlar

nolduu kuzucumm yaaa
Kızlar inofolic normal kişilerde kullanabilr mi? Ben pko hastası değilim kullansam faydası olurmu acaba

canım bende de sorun yok doktora sordum kullanabilirsin dedi..sende danış istersen

selam kızlar allah isteyen herkese versin inşallah banada versin :)))

ümidini kırma üzülme hayırlısı olsun ,Allah sağlık versin ki tekrar tekrar deneyebilelim:26:

aminnn cnm ümidim heray yeniden başlıyo sonnda kırılıyo buda benm kaderim rabbim sıkınıyo beni sabır dedim bugün yolda gelirken

aminnn cnm ümidim heray yeniden başlıyo sonnda kırılıyo buda benm kaderim rabbim sıkınıyo beni sabır dedim bugün yolda gelirken

hepimize Rabbim sabır versin kuzum..
şu ilk ayda hamile kalanlara ilk gecede kalanlara şaşıyorumm yaaaa

inşallah cnm olana kadar ben ne olucam bilmiyorum eşim tahlil yaptırcak bakalım iyi çıkmassa direk tüp bebek yapalım diyorum

öyle düşünme dua etmeye devam et sen.. moralini yüksek tutmaya çalış ki hormonlarının çalışması aksamasın, stres üzüntü herşeyin düşmanı.. tahlillerinizi yaptırın bakalım sonra doktor zaten en iyi çözüm yolunu önerecektir :) belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz

Canım benimde bu ay olmazsa bende rahim filmi için konuşucam benim de 6 ay oldu ama 6 yıl gibi geliyor insana seni çok iyi anlıyorum eşim daha test vermedi oda test için çok gönülsüz psikolojim bozulur diyo bende bunları düşündükçe bunalıyorum sonra başlıyorum duaya allaha sığınmaya başka çaremiz yok

merhaba kızlar bayadır kadınlar kulubüne giriş yapmıyordum benide listenize ekleyin eylül ayında düşük yaptıktan sonra kendimi yeni toparladım.bat 26 ocak benimde bakalım rabbim tekrar nasip eder inş.aylarca bekleyen arkadaslar ümitsizliğe kapılmayın erken gebelik degil saglıklı gebelik versin rabbim.

yeter ki olsun da ben tüp bebeğe razıyım yarın iyi olurum işte bugün böyle geçer akşama eşim yüzümden anlar oda üzülür garibim nese ben çıkıyorum cnm kv bekliyoooo öptüm sizi allah ezı olsun hepinizden

gene negatifffff cnm ne olsun sadiye dökülüyo

seni o kadar iyi anlıyorumki 7 aydır o negatifi görmek o kırmızılarla karşı karşıya gelmek...yaşamayan anlamaz kardeşimmm ama napıcaz sabır sabır..buda bizim sınavımızzz

hepimize Rabbim sabır versin kuzum..
şu ilk ayda hamile kalanlara ilk gecede kalanlara şaşıyorumm yaaaa

ben onlara allhın sevgili kulları diyorum öyle bi nimet veriyoki onlara farkında değiller yolda geliirken kadın çocuğu dövüyodu mdi bzm olsa dövermiyiz şahzen ben dövmem onu o kadar bekliycem için gider

seni o kadar iyi anlıyorumki 7 aydır o negatifi görmek o kırmızılarla karşı karşıya gelmek...yaşamayan anlamaz kardeşimmm ama napıcaz sabır sabır..buda bizim sınavımızzz

slm isyan naber nasılsın nasıl gidiyor birgün rabbim sanada hayırlısını saglıklısını nasip edecek hatırladınmı beni bilmiyorum

bunları yaşayacağıız varmış yaşıyoruz rabbim daha büyük dert vermesin eşimizi başımıdan eksik etmesin sabır sabr bol bol ama insann sabrıda bi yere kadar derler ya allah sabrımızın sonunu yaşatmasın bize

ben onlara allhın sevgili kulları diyorum öyle bi nimet veriyoki onlara farkında değiller yolda geliirken kadın çocuğu dövüyodu mdi bzm olsa dövermiyiz şahzen ben dövmem onu o kadar bekliycem için gider

ben galiba ağlatamam bile..onun için döktüğüm gözyaşını ona döktürmem sanırımmm

Aynen canım bende dr gittiğimde başka bi dr dan bi kadın çıktı ağlıyordu acaba dedim bebeğini mi kaybetti çok üzüldüm

ben galiba ağlatamam bile..onun için döktüğüm gözyaşını ona döktürmem sanırımmm

aynen şuan hayla ağlıyorum toparlanamadım eşim aradı biliyodu kan verdiğimi ne oldu varmı bişey yok dedim ona bu haberi vermekten bıktım artık en çok ona üzülüyorm heray nasıl söylerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…