yeter ki olsun da ben tüp bebeğe razıyım yarın iyi olurum işte bugün böyle geçer akşama eşim yüzümden anlar oda üzülür garibim nese ben çıkıyorum cnm kv bekliyoooo öptüm sizi allah ezı olsun hepinizden
aynen öyle canım gercekten zor herseyin bir zamanı var canım verende rabbim alanda rabbim ne kadardır deniyorsunAynen canım bende dr gittiğimde başka bi dr dan bi kadın çıktı ağlıyordu acaba dedim bebeğini mi kaybetti çok üzüldüm
aminnn cnm ümidim heray yeniden başlıyo sonnda kırılıyo buda benm kaderim rabbim sıkınıyo beni sabır dedim bugün yolda gelirken
aynen öyle canım gercekten zor herseyin bir zamanı var canım verende rabbim alanda rabbim ne kadardır deniyorsun
canını sıkma .. hayırlısı olsun .. rahim filmi çektir .. insanların dediklerine bakma , korkma ..
Sen çektirdin mi canım
Sbah sabah regl oldum insan umutlanmass da bozuluyor. Erken adet olmama da ayrica sasirdim. 2 4 ve 6 ocak birlikte olmustuk 17 ocak regl tarihim. Anlamadim ki ne zaman yumurtladim. Bu ay ovuluasyon testi alayim diyorum. Neden tutturamadik ki aslinda tam yumurtlama tarihim gibi ya neyse. Hayirlisi Allahtan. Benim bat galiba bu sefer 15 subat falan. Insan emin de olamiyor ki bugun regl olan varsa beraber takip edelim ovuluasyon tarihimizi. Nasip ya tuttururuz belki bir dahaki ay
EYLÜL 17 DE OLDUM.HAMİLEYİM SANDIM EKİMDE.KASIMI DA BEKLEDİM HEMEN DOKTORA GİTTİM Kİ YIKILDIM PKO DA NEYMİS İLK KEZ ÖGRENDİM 23 YASIMA KADAR DÜZENLİ ADET OLUYORDUM.Bİ ANDA KESİLDİ2 AYDIR KLOMEN 2.DOZUNA GECTİM HAYIRLI ZAMANDA İNS. BEBEGİM OLUCAK
Sogan kurunu denedin mi
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
Kaynağı: riyazüssalihin
imamı gazalinin hadis deryası
hatta ömer nasuh bilmen çevirisi olan hadis deryasında
doktorum kür mür hikaye dedi.hic denemedim inandırıc gelmiyor
bunları yaşayacağıız varmış yaşıyoruz rabbim daha büyük dert vermesin eşimizi başımıdan eksik etmesin sabır sabr bol bol ama insann sabrıda bi yere kadar derler ya allah sabrımızın sonunu yaşatmasın bize
Sbah sabah regl oldum insan umutlanmass da bozuluyor. Erken adet olmama da ayrica sasirdim. 2 4 ve 6 ocak birlikte olmustuk 17 ocak regl tarihim. Anlamadim ki ne zaman yumurtladim. Bu ay ovuluasyon testi alayim diyorum. Neden tutturamadik ki aslinda tam yumurtlama tarihim gibi ya neyse. Hayirlisi Allahtan. Benim bat galiba bu sefer 15 subat falan. Insan emin de olamiyor ki bugun regl olan varsa beraber takip edelim ovuluasyon tarihimizi. Nasip ya tuttururuz belki bir dahaki ay
Canim Rabbim nasip eder fakat neyi vesile kilarak bilemeyiz sogan kurunu bende denemedim fakat deneyip faydasini gorenleri cok okudum
selam kızlar allah isteyen herkese versin inşallah banada versin :)))
21 ya da 22 günde bir adetim dönüyor. Bugün 21. Gün. 2 gündür adet belirtisi var. Inşallah olmaz ama hiç ümidim yok
Kızlar yumurtam 20 mm olmuşşşşşşş
Bu akşam ve pazar akşamı ilişki dedi
Canimaz önce tıp merkezinde beta hcg yaptırdım sonucum 2 çıktı malesef negatf ama ne garipki hala adet olmadım ve belirtim yok.
bu ay çok umutluydum ilk deneme ayımdı.. acayip kötü oldum Allah büyük onunda bir sırası var demekki..
bugünden itibaren karar aldım herşeyi akışına bırakıcam rahat olacam hiçbişeyi kafama takmıycam yoksa böyle takarsan akıl sğalığımı yitirebilirim.. oldu mu olmadı mı.. insan seviş...n bile acaba şuan bebeğim oluyormudur diye düşünür mü yaa ben delirdim heralde..
kusura bakmayın herkese sevgiler arkadaşar
Canim Rabbim seninde yuzunu guldursun insaAllah..üzülme tatlım ya bak daha ilk ayınmış ,vücudun anca alışıyospermlere bak ben 7 aydır ugraşıyorum daha fazla zamandır uğraşanlar bile var halimize şükredelim sabırla bekleyelim biliyorsunki Rabbim dilerse olur zamanını ve kısmetini bi yerde yazmıştır.
bizimki burda zaman geçirme aklındakileri dökme , yani birbirini anlayan insanlarla dertleşme
içini serin tut , çeşitli kürler var onlardan dene , üzülme :26: seni çok iyi anlıyorum
Arkadaslar ben de yeni katildim araniza yaklasik 7 aylik evliyim bebek dusunmeye basladik bu ay ilkdi olmadi bugun regl oldum uzuldum ama insallah bi sonraki aya.. 34 gunde bir adet oluyorum hangi gun ve aralikta yumurtluyorumdur. Ve adetime 1 hafta kala kasigimda agri hissettim yumurtladim muhtemelen dedim esim de kac kere yumurtlayacaksin gecmedi mi ovulasyon tarihi dedi ama sanirim 20 veya 21. Gunu calismamiz lazım biz kasimda ve bi kac gun once calistik. Gec yumurtladigimi bugun arastirmalarim sonucu ogrendim dua edin subatta hamile kalmak istiyorum. Subat 5-6 gibi başlayacağız calismaya. Sevgiler, takipteyim.
Kızlar inofolic normal kişilerde kullanabilr mi? Ben pko hastası değilim kullansam faydası olurmu acaba
Kizlar selam sizler nasilsinizhadi bakalım canım inşallah tutar
merhaba kızlar bayadır kadınlar kulubüne giriş yapmıyordum benide listenize ekleyin eylül ayında düşük yaptıktan sonra kendimi yeni toparladım.bat 26 ocak benimde bakalım rabbim tekrar nasip eder inş.aylarca bekleyen arkadaslar ümitsizliğe kapılmayın erken gebelik degil saglıklı gebelik versin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?