Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tamam canım görüşürüz

Aynen canım bende dr gittiğimde başka bi dr dan bi kadın çıktı ağlıyordu acaba dedim bebeğini mi kaybetti çok üzüldüm
aynen öyle canım gercekten zor herseyin bir zamanı var canım verende rabbim alanda rabbim ne kadardır deniyorsun

Sbah sabah regl oldum insan umutlanmass da bozuluyor. Erken adet olmama da ayrica sasirdim. 2 4 ve 6 ocak birlikte olmustuk 17 ocak regl tarihim. Anlamadim ki ne zaman yumurtladim. Bu ay ovuluasyon testi alayim diyorum. Neden tutturamadik ki aslinda tam yumurtlama tarihim gibi ya neyse. Hayirlisi Allahtan. Benim bat galiba bu sefer 15 subat falan. Insan emin de olamiyor ki bugun regl olan varsa beraber takip edelim ovuluasyon tarihimizi. Nasip ya tuttururuz belki bir dahaki ay

Cnm takma kafana ayrica adetin geriye dogru gelmesi iyi bir sey insallah mucizen yakindir:))

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla

Kaynağı: riyazüssalihin
imamı gazalinin hadis deryası
hatta ömer nasuh bilmen çevirisi olan hadis deryasında

Sogan kurunu denedin mi

Ay cok guzel
İnsaAllah bizlerede nasip olur bunlar..

doktorum kür mür hikaye dedi.hic denemedim inandırıc gelmiyor

Canim Rabbim nasip eder fakat neyi vesile kilarak bilemeyiz sogan kurunu bende denemedim fakat deneyip faydasini gorenleri cok okudum

Canlar inanin sizinle birlikte uzuluyoruz
Rabbim sabir versin insaAllah.
Umidimizi kaybetmeyelim.
Bir birimize moral olalim insaAllah.
Bu ay nasip olmadiysa onumuzde ki ay olacak insaAllah

selam kızlar allah isteyen herkese versin inşallah banada versin :)))

Hos geldin amiiin insaAllah :)
21 ya da 22 günde bir adetim dönüyor. Bugün 21. Gün. 2 gündür adet belirtisi var. Inşallah olmaz ama hiç ümidim yok

Canim ya insaAllah adetin gelmezde o belirtiler bebisin belirtileridir.. Bizi de haberdar et olurmu..

Kızlar yumurtam 20 mm olmuşşşşşşş
Bu akşam ve pazar akşamı ilişki dedi

Oh masAllah canim onumuzde ki gunleri iyi degerlendir insaAllah :)

Arkadaslar ben de yeni katildim araniza yaklasik 7 aylik evliyim bebek dusunmeye basladik bu ay ilkdi olmadi bugun regl oldum uzuldum ama insallah bi sonraki aya.. 34 gunde bir adet oluyorum hangi gun ve aralikta yumurtluyorumdur. Ve adetime 1 hafta kala kasigimda agri hissettim yumurtladim muhtemelen dedim esim de kac kere yumurtlayacaksin gecmedi mi ovulasyon tarihi dedi ama sanirim 20 veya 21. Gunu calismamiz lazım biz kasimda ve bi kac gun once calistik. Gec yumurtladigimi bugun arastirmalarim sonucu ogrendim dua edin subatta hamile kalmak istiyorum. Subat 5-6 gibi başlayacağız calismaya. Sevgiler, takipteyim.

Canim
İnsaAllah merve arkadasimizda yasadigimiz suprizi sende de yasariz dize umid ediyorum ..
Fakat guclu olmaliyiz..
Benimde ilk denemede olmadi..
Ama nasip..
Rabbim insaAllah hepimizin yuzunu guldurecek..
Canim Rabbim seninde yuzunu guldursun insaAllah..

Aramiza hos geldin.
İnsaAllah subatta guzel haberi alirsin.
Sana tavsiyem ovulasyon testi yada ates olmce yontemini kullanman.
Yumurtanin ne zaman catladigini o sekilde daha net ogrenebilirsin

Kızlar inofolic normal kişilerde kullanabilr mi? Ben pko hastası değilim kullansam faydası olurmu acaba

hadi bakalım canım inşallah tutar
Kizlar selam sizler nasilsiniz

Aramiza hos geldin canim
İnsaAllah 26 sinda bebis haberini bizimle paylasirsin..
Yasadigin dusuk yuzunden cok uzgunum..
Rabbim boylesi bir aciyi tekrarlatmasin insaAllah..
Sozlerinde cok haklisin gec olsun ama saglikli olsun insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…