Aramiza hos geldin.
İnsaAllah subatta guzel haberi alirsin.
Sana tavsiyem ovulasyon testi yada ates olmce yontemini kullanman.
Yumurtanin ne zaman catladigini o sekilde daha net ogrenebilirsin
Kizlar selam sizler nasilsiniz
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
Kaynağı: riyazüssalihin
imamı gazalinin hadis deryası
hatta ömer nasuh bilmen çevirisi olan hadis deryasında
Tesekkurler kuzum. Ates olcme nasil ilk defa duydum ve bunlar ne kadarlik seyler ?
ben iyiyim canım, temizlik yaptım biraz, yemek hazırlıkları yapıyorum falan filan işte.
sen nasılsın
Ne yemegi var bugun
Ben dun mantar yaptim ama hic iyi cikmadi bu sefer mantarlar ya.
Yarisi cope gitti diyebilirim.
Halbu ki aldigimin ertesi gunu yaptim :44:
Bende iyiyim cok sukur aksam ezanini bekliyorum.
Sanki bu ay biraz daha rahatim.
Yani gecen ay daha cok dusunuyordum gibime geliyor.
Tabi bat tarihim yaklassin o zaman gorecegim nasil oldugumu
kurbanımızdan elimizde kalan son parçaları değerlendiriyorum canım fırında sebzeli falan birşeyler yapıcam yanına da pilav yaparım
mantar çabuk bozulur evet ama demek ki aldığın zaman da tam taze değilmiş ondan hemen kötü olmuş :/
Okunuyor ezan tam şuanda
önemli olan yumurtlama zamanında stres olmaman zaten bat tarihine yakın stres olsan bile bebişin gelmiş olablir
Aramiza hos geldin.
İnsaAllah subatta guzel haberi alirsin.
Sana tavsiyem ovulasyon testi yada ates olmce yontemini kullanman.
Yumurtanin ne zaman catladigini o sekilde daha net ogrenebilirsin
Afiyet olsun canim
Aynen galiba oyle oldu.
Bir daha ordan almicam dedim esime zaten
Hihi burda da okunuyor canim
Kilayim esimi ise gondereyim yatsidan sonra gelirim yine.
Sahimi canim??
Bir de sey dicemBenim beyaz akintim sadece carsamba gunu geldi.
Sonra hic gelmedi daha..
Sadece islaklik oluyordu.
Allah bilir ne zaman yumurtladim dimi :44:
Gecen ay cok iyi hatirliyorum o yumurta kivami filandedikleri akintim cok daha yogun gelmisti
Yani fiyatlari canim.. ates olcerin degilde yumurtlama testinin. Tesekkur ederim cevapladigin icin Rabbim sana da gonlundekini nasip etsin.
canım ovülasyon testleri eczanalerde çok pahalı ben 2 tanesini 8 liraya almıştım ama internet üzerinden alabiliyorsan gayet uygun fiyatları. 26 mı 30 tane mi ne vardı içinde 23-24 lira gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.. :) bu ünlü alışveriş siteleri var ya onlardan birindeisim vermek yasak diye diyemiyorum burdan
Anladim canim cok da pahali degilmis aslinda .. netten siparis ederim veya ilk olarak ovülasyon zamani denerim sen hamile misin :)
Yani fiyatlari canim.. ates olcerin degilde yumurtlama testinin. Tesekkur ederim cevapladigin icin Rabbim sana da gonlundekini nasip etsin.
Hos geldin amiiin insaAllah :)
Canim ya insaAllah adetin gelmezde o belirtiler bebisin belirtileridir.. Bizi de haberdar et olurmu..
Oh masAllah canim onumuzde ki gunleri iyi degerlendir insaAllah :)
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
Kaynağı: riyazüssalihin
imamı gazalinin hadis deryası
hatta ömer nasuh bilmen çevirisi olan hadis deryasında
bu zamana kadar hiç yumurtlama zamanında emin olmadıysan adetin biter bitmez başlamanı tavsiye ederim canım, bünyeden bünyeye çok çok farklılık gösteriyor yumurtlama zamanları :)) ben yumurtlama tarihimi öğrenmek için o şekilde yapmıştım..
evet hamişim ben
Ne guzel ben de bi sonraki aya burdan bu mutlulugu sizperle paylasirim insallah.. cok sagol arkadasim ben ilk defa denedim bugun iste regl oldum uzuldum tabi ama daha uzun sure olmayanlari dusundukce hamd olsun diyorum halime yine de insan uzuluyor esim de sagolsun uzulmemem icin o da numara yapiyor ama atlatti o hayal kirikligini .. bu ovülasyon testini alayim ben netten bari buraya yazarim size. Sen de bebegini sagliklica dogurursun insallah canim ne de degisik duygular icindesindir
,Canim
İnsaAllah merve arkadasimizda yasadigimiz suprizi sende de yasariz dize umid ediyorum ..
Fakat guclu olmaliyiz..
Benimde ilk denemede olmadi..
Ama nasip..
Rabbim insaAllah hepimizin yuzunu guldurecek..
Canim Rabbim seninde yuzunu guldursun insaAllah..
üzülme tatlım ya bak daha ilk ayınmış ,vücudun anca alışıyospermlere bak ben 7 aydır ugraşıyorum daha fazla zamandır uğraşanlar bile var halimize şükredelim sabırla bekleyelim biliyorsunki Rabbim dilerse olur zamanını ve kısmetini bi yerde yazmıştır.
bizimki burda zaman geçirme aklındakileri dökme , yani birbirini anlayan insanlarla dertleşme
içini serin tut , çeşitli kürler var onlardan dene , üzülme :26: seni çok iyi anlıyorum
saçmalama delirmedin tabiki de .. gayet normalsin .. bizim farklı olduğumuzu mu düşünüyorsun... senin yaşadıklarını bizde yaşıyoruz ..ilk ayın olduğu için daha fazla yıkılmışsın.. canını sıkma zamanı geldiğinde olacak .. beklemek zor.. bizim için kolay bir süreç değil .. hamile kalana kadar, hamilelik ve coçuktan sonrası .. hayatımız çok değişiyor .. bu durumun her anı başka bir olay ..
buyük ihtimal stresten geçikmiştir adetin bende ilk ay 23 günde adet oldum ..olabiliyor yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?