Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

anneliğin nasıl birşey olduğunu ne güzel anlatmış her bir cümle.. Allahım her birimize nasip etsin inşallah

Tesekkurler kuzum. Ates olcme nasil ilk defa duydum ve bunlar ne kadarlik seyler ?

Ne kadarlik seyler derken ne demek istedin anlamadim
Ama ates olcme yontemi sabah yataktan kalkmadan yapilir.
Atesini olcersin.
Normalde 36,5 diyelim.
Ovulasyon gunlerinde atesin cikar ornegin 37 olur.
Bir kac gun boyle devam eder.
Eger yanlis bilgi sahibi degilsem hamile degilsen atesin daha sonra dusmeye baslar.
Hamileysen yine yuksek seyreder.
Fakat forumda ki arkadaslarimizin daha detayli bilgileri vardir eminim yardimci olacaklardir

ben iyiyim canım, temizlik yaptım biraz, yemek hazırlıkları yapıyorum falan filan işte.
sen nasılsın

Ne yemegi var bugun
Ben dun mantar yaptim ama hic iyi cikmadi bu sefer mantarlar ya.
Yarisi cope gitti diyebilirim.
Halbu ki aldigimin ertesi gunu yaptim :44:
Bende iyiyim cok sukur aksam ezanini bekliyorum.
Sanki bu ay biraz daha rahatim.
Yani gecen ay daha cok dusunuyordum gibime geliyor.
Tabi bat tarihim yaklassin o zaman gorecegim nasil oldugumu

kurbanımızdan elimizde kalan son parçaları değerlendiriyorum canım fırında sebzeli falan birşeyler yapıcam yanına da pilav yaparım
mantar çabuk bozulur evet ama demek ki aldığın zaman da tam taze değilmiş ondan hemen kötü olmuş :/
Okunuyor ezan tam şuanda
önemli olan yumurtlama zamanında stres olmaman zaten bat tarihine yakın stres olsan bile bebişin gelmiş olablir

Afiyet olsun canim
Aynen galiba oyle oldu.
Bir daha ordan almicam dedim esime zaten
Hihi burda da okunuyor canim
Kilayim esimi ise gondereyim yatsidan sonra gelirim yine.
Sahimi canim??
Bir de sey dicem Benim beyaz akintim sadece carsamba gunu geldi.
Sonra hic gelmedi daha..
Sadece islaklik oluyordu.
Allah bilir ne zaman yumurtladim dimi :44:
Gecen ay cok iyi hatirliyorum o yumurta kivami filan dedikleri akintim cok daha yogun gelmisti

Aramiza hos geldin.
İnsaAllah subatta guzel haberi alirsin.
Sana tavsiyem ovulasyon testi yada ates olmce yontemini kullanman.
Yumurtanin ne zaman catladigini o sekilde daha net ogrenebilirsin

Yani fiyatlari canim.. ates olcerin degilde yumurtlama testinin. Tesekkur ederim cevapladigin icin Rabbim sana da gonlundekini nasip etsin.

çarşamba mı yumurtladın ki :44: bu ay da olmazsa , inşallah olur da, bence adet bitiminden hemen sonra ovülasyon testine başla da öyle bir dene bence :/ geriç yine de belli olmaz ertesi gün hemen şey oldu zaten bebiş tutunmuş olabilir hayırlısı..
tamam canım görüşürüz ben de kalkıyorum zaten.. yemekten sonra gelirim

Yani fiyatlari canim.. ates olcerin degilde yumurtlama testinin. Tesekkur ederim cevapladigin icin Rabbim sana da gonlundekini nasip etsin.

canım ovülasyon testleri eczanalerde çok pahalı ben 2 tanesini 8 liraya almıştım ama internet üzerinden alabiliyorsan gayet uygun fiyatları. 26 mı 30 tane mi ne vardı içinde 23-24 lira gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.. :) bu ünlü alışveriş siteleri var ya onlardan birinde isim vermek yasak diye diyemiyorum burdan

Anladim canim cok da pahali degilmis aslinda .. netten siparis ederim veya ilk olarak ovülasyon zamani denerim sen hamile misin :)

Anladim canim cok da pahali degilmis aslinda .. netten siparis ederim veya ilk olarak ovülasyon zamani denerim sen hamile misin :)

bu zamana kadar hiç yumurtlama zamanında emin olmadıysan adetin biter bitmez başlamanı tavsiye ederim canım, bünyeden bünyeye çok çok farklılık gösteriyor yumurtlama zamanları :)) ben yumurtlama tarihimi öğrenmek için o şekilde yapmıştım..
evet hamişim ben

Canım ben ovülasyon testini 2 gün önce aldım 50 ovülasyon 10 gebelik testi var içinde 42,90 a aldım

Son düzenleme:

çok güzelmiş tüylerim diken diken oldu rabbim bizede yaşamayı nasip eder inşş

Ne guzel ben de bi sonraki aya burdan bu mutlulugu sizperle paylasirim insallah.. cok sagol arkadasim ben ilk defa denedim bugun iste regl oldum uzuldum tabi ama daha uzun sure olmayanlari dusundukce hamd olsun diyorum halime yine de insan uzuluyor esim de sagolsun uzulmemem icin o da numara yapiyor ama atlatti o hayal kirikligini .. bu ovülasyon testini alayim ben netten bari buraya yazarim size. Sen de bebegini sagliklica dogurursun insallah canim ne de degisik duygular icindesindir

evet canım çok güzel bir duygu bu, Allahım hepinize de bu duyguyu yaşamayı, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla diye dua ediyorum hep.. ilkinde olmamış hemen üzüntüye kapılma sakın, bizim de 5. de oldu. vakti saati geldiğinde Allah zaten verecek emin ol buna :) sen bolca dua etmeye, rabbimizden dilemeye devam et, olacak inşallah

,

amin efulim yeni gördüm yazdıklarını biraz geç oldu ama
Rabbim nerde kim varsa isteyen herkeze nasip etsin inşallah

çooooook teşekkür ederim tesellilerin için... evet doğru söyledin içini dökme paylaşma yeri burasıı bak içimi döktüm ve hiç tanıamdığım insanlar bana teselli veriyor.. bazen insan en yakınına bile bunları anlatmaya çekiniyor acaba onu bunaltmış olur muyum diye.. hakkını herkes helal etsin burası gerçekten kardeşlik yeri

çok teşekkürler cnm sabır lazım oda bbende yok sanırım.. bekliycez ve çaba göstericez.. tüm tesellilerin için çok sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…