Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Güzel haberler alırsın inşallah cnm güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah .. :)))

merhabalar tatlım doktora gitmeden bol su iç kuzucum....sıkısıkken kese görülmesi daha kolaymış....hamiş deilimde biliyorum ahhh bıde hamiş olsam ahh ahhh

rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı sekilde sizlere de yasatsın bu tatlı ve korkuyla karısık heyecanı kardeslerim.
duamdasınız...

güzel gönlün ne buyuk ya inş...güzel haberlerle gel

merhaba canlar.....dualarımı ettim hepimize allahım kabul etsin...inş.....

allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın....amin...

sağolasın canımcım inş yaa dediğine dikkat edicem..
inşallah sen de hayırlısıyla tez zamanda sıkışık şekilde doktorun kapısına gidersin kese görmeye

inşallah sen de hayırlısıyla tez zamanda sıkışık şekilde doktorun kapısına gidersin kese görmeye

ayyyyyy amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş canım benım....

allah razı olsun ya....sözlerinle morel veriyosun....

Aynen ablam için gittiğimizde doktor git bol bol su iç dedi ilk kontrolde.. zavallım eniştem bir yandan ben bir yandan sürekli su meywa suyu içirdik hastahane kapısında sonunda çıkardı hepsini :))) görememiştik o gün:))))

evet sıkısık gitmezse kese görünmez,kese görünmeyınce heycan stres yasanacak,orda su içinp yarım saat bekleyecegine gitmeden bol su iç hemen görünsün melegın kuzum

kız bol su iç dediysek suya bogma kendını tuvalete gitmese yeter

Aynen bizim gibi bir andan yüklenme beyaznane yavaş yavaş iç :)))

Canim bende öyle diyorum önümüzde ki ay insaAllah ovulasyon testlerimi kullanicam.
Ablam bana vermisti bir paket.
Hayirlisi Allahtan beklemekten baska care yok :)

Bu arada duamı ettim herkes adına inşallah rabbim kabul eder canlarımmm
Allah kabul etsin Allah razi olsun canim :)

iyi aksamlar kizlarr bugun cok yogundum bakamadim sizlere ne yaptiniz bugun nasilsiniz bakamm
Selam canim cok sükür seni sormali :)

bata son8:18: bugun test yaptim olesine.catlatma ignesinin etkisi varmi die bisey cikmadi tabi

Canim :)) Erken oldugunu sende biliyorsun zaten o yüzden umut ile beklemeye devam :)

Cok heyecanli seyler degil mi :)
Rabbim hayirli haberlele dönmeni nasip etsin insaAllah.
Darisi basimiza :)

merhaba canlar.....dualarımı ettim hepimize allahım kabul etsin...inş.....

allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın....amin...

Allah kabul etsin canim Allah razi olsun :)

Ben esimi gönderdim namazimi kildim geldim ama canim krep cekiyor üseniyorum yapmaya ama bi totomu kaldirabilirsem yapicam insaAllah

Aynen bizim gibi bir andan yüklenme beyaznane yavaş yavaş iç :)))

ayyy ne güzel teyzesin demek ki ablanın bebiş ne kadarlık oldu canım

Allah kabul etsin canim Allah razi olsun :)

Ben esimi gönderdim namazimi kildim geldim ama canim krep cekiyor üseniyorum yapmaya ama bi totomu kaldirabilirsem yapicam insaAllah

amin canım....yap yap canım madem canın cekti

Bende önümüzde ki ay 11 inci kez teyze olucam

aayyyyyyy ne güzel masaallah canım.....aileye bır bırey daha katılıcak desene

missss kokularına bayılıyorum ya....allah vergısı

benımde 1 yasında yıgenım var ...

aayyyyyyy ne güzel masaallah canım.....aileye bır bırey daha katılıcak desene

missss kokularına bayılıyorum ya....allah vergısı

benımde 1 yasında yıgenım var ...

Öyle canim kalabalik bir aileyiz ama evlenip türkiyeye geldigim icin hepsinden uzagim :26:
Allah bagislasin senin yegeninide
Rabbim bizlere de nasip etsin insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…