doktorum kür mür hikaye dedi.hic denemedim inandırıc gelmiyor
internette hatta kk da çok kadın düzensizliği için yapmış ve iyi gelmiş denemekten zarar gelmez
herkese selamlarr
nasılsınız hanımlar görüşmeyeli?
ben yarın inşallah ilk doktor kontrolüme gideceğim inşallah güzel haberlerle dönerim kalp atışı başladımı bilemem ama belki kese gözükür.
daha hiç muayene olmadım erken demişlerdi ilk randevu yarın allahın izniyle güzel olur
dualarınızı eksik etmeyinn lütfenn.
hiçç denemedimmm :44::44:
herkese selamlarr
ben yarın inşallah ilk doktor kontrolüme gideceğim inşallah güzel haberlerle dönerim kalp atışı başladımı bilemem ama belki kese gözükür.
daha hiç muayene olmadım erken demişlerdi ilk randevu yarın allahın izniyle güzel olur
rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı sekilde sizlere de yasatsın bu tatlı ve korkuyla karısık heyecanı kardeslerim.
duamdasınız...
Güzel haberler alırsın inşallah cnm güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah .. :)))
merhabalar tatlımdoktora gitmeden bol su iç kuzucum....sıkısıkken kese görülmesi daha kolaymış....hamiş deilimde biliyorum ahhh bıde hamiş olsam ahh ahhh
güzel gönlün ne buyuk ya inş...güzel haberlerle gel
sağolasın canımcım inş yaa dediğine dikkat edicem..
inşallah sen de hayırlısıyla tez zamanda sıkışık şekilde doktorun kapısına gidersin kese görmeye
merhabalar tatlımdoktora gitmeden bol su iç kuzucum....sıkısıkken kese görülmesi daha kolaymış....hamiş deilimde biliyorum ahhh bıde hamiş olsam ahh ahhh
güzel gönlün ne buyuk ya inş...güzel haberlerle gel
sağolasın canımcım inş yaa dediğine dikkat edicem..
inşallah sen de hayırlısıyla tez zamanda sıkışık şekilde doktorun kapısına gidersin kese görmeye
Aynen ablam için gittiğimizde doktor git bol bol su iç dedi ilk kontrolde.. zavallım eniştem bir yandan ben bir yandan sürekli su meywa suyu içirdik hastahane kapısında sonunda çıkardı hepsini :))) görememiştik o gün:))))
evet sıkısık gitmezse kese görünmez,kese görünmeyınce heycan stres yasanacak,orda su içinp yarım saat bekleyecegine gitmeden bol su iç hemen görünsün melegın kuzum
kız bol su iç dediysek suya bogma kendını tuvalete gitmese yeter
çarşamba mı yumurtladın ki :44: bu ay da olmazsa , inşallah olur da, bence adet bitiminden hemen sonra ovülasyon testine başla da öyle bir dene bence :/ geriç yine de belli olmaz ertesi gün hemen şey oldu zatenbebiş tutunmuş olabilir hayırlısı..
tamam canım görüşürüz ben de kalkıyorum zaten.. yemekten sonra gelirim
Allah kabul etsin Allah razi olsun canim :)Bu arada duamı ettim herkes adına inşallah rabbim kabul eder canlarımmm
Selam canim cok sükür seni sormali :)iyi aksamlar kizlarr bugun cok yogundum bakamadim sizlere ne yaptiniz bugun nasilsiniz bakamm
bata son8:18: bugun test yaptim olesine.catlatma ignesinin etkisi varmi die bisey cikmadi tabi
herkese selamlarr
merhaba canlar.....dualarımı ettim hepimize allahım kabul etsin...inş.....
allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın....amin...
Aynen bizim gibi bir andan yüklenme beyaznane yavaş yavaş iç :)))
Allah kabul etsin canim Allah razi olsun :)
Ben esimi gönderdim namazimi kildim geldim ama canim krep cekiyor üseniyorum yapmaya ama bi totomu kaldirabilirsem yapicam insaAllah
ayyy ne güzel teyzesin demek kiablanın bebiş ne kadarlık oldu canım
amin canım....yap yap canım madem canın cekti
Bende önümüzde ki ay 11 inci kez teyze olucam
aayyyyyyy ne güzel masaallah canım.....aileye bır bırey daha katılıcak desene
missss kokularına bayılıyorum ya....allah vergısı
benımde 1 yasında yıgenım var ...
ayyy ne güzel teyzesin demek kiablanın bebiş ne kadarlık oldu canım
amin canım....yap yap canım madem canın cekti
Bende önümüzde ki ay 11 inci kez teyze olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?