iyi akşamlar anne adayları :)
İyi akşamlar:)) aday lafı bile güzel
pozitif düşünüp kendimizi alıştıralım
2 ayımız kaldı Allahın izniyle ilk yeğenim harika bir duygu:)))
Öyle canim kalabalik bir aileyiz ama evlenip türkiyeye geldigim icin hepsinden uzagim :26:
Allah bagislasin senin yegeninide
Rabbim bizlere de nasip etsin insaAllah.
Maşallah 11.kez hee ne güzel benim bıdığım ilk hepsinin yeri ayrdır tabi :)))
Tesekkurler arkadaslarim ozelden yazamiyorum 50 mesaji doldurmadigim icin ama tesekkur ediyorum simdiden siparis vericem insallah. Dualarin icin tesekkur ederim canim senin 5inde de ovulasyon testini denemis miydin 5 ayda da ?
Saol canım allah razı olsunrabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı sekilde sizlere de yasatsın bu tatlı ve korkuyla karısık heyecanı kardeslerim.
duamdasınız...
merhaba canlar.....dualarımı ettim hepimize allahım kabul etsin...inş.....
allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın....amin...
yok canım. bundan önceki ay 1 kez denedim, öğrendim yumurtladığım tarihi.. hamile kaldığım ayda da kullanmamıştım, ama 2 günde bir denedik
Öyle canim masAllahimiz var :))
Bakalim bizlerede nasip olur insaAllah..
Esimin tarafinda da henüz torun yok ama benim tarafimda cok :)
Iyi aksamlar :)
NAsilsin ?
Bana hic olmayacakmis gibi geliyor ilk denemede olmadığı için mi acaba
günüm vardı sıra bendeydi çok yoruldum ya millet gidince kafamın ortasına ağrı saplandı . yorucu ama güzeldi . en azından bi değişiklik :))
ben de evlenmeden önce bile derdim kendime, çocuğum olmasını çok istiyorum ya belki de hiç olmaz diye korkardım ama öyle olmuyor :)
Oh hadi gecmis olsun :)
Misafir öncesi de sonrasi da temizlik oluyor ya bende :))
Ama dedigin gibi degisiklik iyi geliyor
Ben kreplerimi yaptim yiyim de geleyim
topiğin hamişleri sanki regl olacak gibi ağrım var.az önce sol kasığımda bir batma vardı.sizler ne gibi belirtiler yaşadınız yaşıyorsunuz kızlar yaaa:26:
Ah arkadasim bi de ozel durumum agrili geciyor hep bu sefer daha da sancili oldu onunda verdigi bi çöküntü var canim cok sıkkın
mrvcim bi önceki sayfada sana bişey sormustum sanırım görmedin canım :26:bilirim o ağrıları, benim de öyle olurdu bazen bayılacak gibi olurdum ağrıdan.. Allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?