Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

2 ayımız kaldı Allahın izniyle ilk yeğenim harika bir duygu:)))

ayy hadı kazasız kavusursunuz inş melege

iyi akşamlar anne adayları :)

iyi aksamlar anne adayı adaylık bile güzel ya

Öyle canim kalabalik bir aileyiz ama evlenip türkiyeye geldigim icin hepsinden uzagim :26:
Allah bagislasin senin yegeninide
Rabbim bizlere de nasip etsin insaAllah.

uzak oldugundan zor oluyodur ama olsun yeter kı gönuller bir olsun

amin inş....

aminnnnnnn inş rabbim hepimize nasıp etsın

Hanımlar birşey sorucam. Gebelik testi yapıp tek çizgi görüp bir gün sonra çift çizgi gören oldumu ?

Son düzenleme:
Tesekkurler arkadaslarim ozelden yazamiyorum 50 mesaji doldurmadigim icin ama tesekkur ediyorum simdiden siparis vericem insallah. Dualarin icin tesekkur ederim canim senin 5inde de ovulasyon testini denemis miydin 5 ayda da ?

yok canım. bundan önceki ay 1 kez denedim, öğrendim yumurtladığım tarihi.. hamile kaldığım ayda da kullanmamıştım, ama 2 günde bir denedik

rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı sekilde sizlere de yasatsın bu tatlı ve korkuyla karısık heyecanı kardeslerim.
duamdasınız...
Saol canım allah razı olsun
merhaba canlar.....dualarımı ettim hepimize allahım kabul etsin...inş.....

allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın....amin...

Ağzına yüreğine sağlıkk kardeşim

Öyle canim masAllahimiz var :))
Bakalim bizlerede nasip olur insaAllah..
Esimin tarafinda da henüz torun yok ama benim tarafimda cok :)

Iyi aksamlar :)
NAsilsin ?

günüm vardı sıra bendeydi çok yoruldum ya millet gidince kafamın ortasına ağrı saplandı . yorucu ama güzeldi . en azından bi değişiklik :))

mrvcim senin de kasıklarına sancı geliyormu ara ara :26: fena batma oluyo bazen.önceki gibi sık değil ama bazen oluyo canım yanıyo

günüm vardı sıra bendeydi çok yoruldum ya millet gidince kafamın ortasına ağrı saplandı . yorucu ama güzeldi . en azından bi değişiklik :))

Oh hadi gecmis olsun :)
Misafir öncesi de sonrasi da temizlik oluyor ya bende :))
Ama dedigin gibi degisiklik iyi geliyor

Ben kreplerimi yaptim yiyim de geleyim

topiğin hamişleri sanki regl olacak gibi ağrım var.az önce sol kasığımda bir batma vardı.sizler ne gibi belirtiler yaşadınız yaşıyorsunuz kızlar yaaa:26:

Oh hadi gecmis olsun :)
Misafir öncesi de sonrasi da temizlik oluyor ya bende :))
Ama dedigin gibi degisiklik iyi geliyor

Ben kreplerimi yaptim yiyim de geleyim

afiyet olsun :) aynen evi tertemiz ettim bir de şimdi gel gör mutfak dağ gibi :))

topiğin hamişleri sanki regl olacak gibi ağrım var.az önce sol kasığımda bir batma vardı.sizler ne gibi belirtiler yaşadınız yaşıyorsunuz kızlar yaaa:26:

canım bende aynen öyle oldu...14. ve15.günlerden itibaren kasıklarmda hafif sancı ve batma oldu zaten ondan şüphelenmiştim 21.günümde de öğrendim sanırım benimki erken döllenme olmustu.adet günü yani bat yaklastıkca da sancı arttı.

Ah arkadasim bi de ozel durumum agrili geciyor hep bu sefer daha da sancili oldu onunda verdigi bi çöküntü var canim cok sıkkın

bilirim o ağrıları, benim de öyle olurdu bazen bayılacak gibi olurdum ağrıdan.. Allah şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…