bilirim o ağrıları, benim de öyle olurdu bazen bayılacak gibi olurdum ağrıdan.. Allah şifa versin canım
mrvcim senin de kasıklarına sancı geliyormu ara ara :26: fena batma oluyo bazen.önceki gibi sık değil ama bazen oluyo canım yanıyo
Amin canim sağolasın.. bilseydim bu ovülasyon testidir gebelik testidir ugrasacagimi 7 ay onceden ilk evlenir evlenmez baslardim cocuk yapmaya. Ahir zaman alametleri midir nedir herkes bu sikintida. Tarihle cocuk yapiliyor artik ya ise bak
canım bende aynen öyle oldu...14. ve15.günlerden itibaren kasıklarmda hafif sancı ve batma oldu zaten ondan şüphelenmiştim 21.günümde de öğrendim sanırım benimki erken döllenme olmustu.adet günü yani bat yaklastıkca da sancı arttı.
Bana hic olmayacakmis gibi geliyor ilk denemede olmadığı için mi acaba
afiyet olsun :) aynen evi tertemiz ettim bir de şimdi gel gör mutfak dağ gibi :))
DimiBende sohbet grubunu alicamda bakalim ne zaman esimin vardiyasina bagli.
evet canım öyle gerçekten.. hatta evlenmeden önceki ay aile hekimi sordu bana da hani düğün yakın çocuk düşünüyor musun diye ben o zaman eşimle konuşmamıştım bu konuyu, düşünmüyorum dedim.. hap kullanmaya başla o zaman dedi, başlayacaktım ben de.. sonra eşimle konuştum napacağız falan gibisinden, kesinlikle kullanmayacaksın o hapları, çocuk düşünmesek bile zararlı senin için demişti.. meğer ben istemiyoum diye düşünüp ondan birşey söylemiyormuş o da banaAllahtan hiç kullanmadım. gerçi hapı bırakıp ertesi ay hamile kalanlar da var ya bilmiyorum ki :/
Biz 6 ay dogal yontemle korunduk. Ne su ne bu hicbirsey kullanmadik ikimizde. Ama bu ay ilk denedik olmadi. Esimde bana demisti ilac kullanma diye iyi ki kullanmamisim bekleme olayi olmasa iyi de insani yeyip bitiriyor. En kotusu de butun belirtileri yasamistim hic idrarim bu kadr uzun sure koyu renkte olmamisti ne bileyim umit ettim bu gibi seylerden iste esimi de heveslendirdim bi daha soylemicem o sormadikca belirtilri. Soyleyip susucam hemen
offf günlere gitmeyi özlediğimi farkettim şuan :26:
offf günlere gitmeyi özlediğimi farkettim şuan :26:
olur canım olur üzülme.. %100 sağlıklı insanların bile her denemede hamile kalma şansı %20 25 falanmış.. yani şimdiki devirde, yediğimiz içtiğimiz herşeyde katkı maddeleri varken ilk denemede hamile kalma şansımız malesef azkalanlar da çok çok şanslı olmalılar
Efulim arkadasim dogru soyluyorsun sen de Rabbim sabir versin dilime hakim olmayi nasip etsin
Diyarbakırda olanları seve seve ağırlarım :))
Bizim ki normal günden farkli canim.
Kursta ki arkadaslarimla ayda bir oturma yapiyorduk.
Oda cok güzel oluyordu.
Sohbet muhabbet güzel geciyordu.
Ama böyle daha manevi yüklü oluyor.
Önce Kuran okuyoruz.
Sonra Namaz kiliyoruz.
Sonra sohbet basliyor.
Dua ediyoruz.
O sekilde ayriliyoruz.
Ben simdi yurt disindan geldigim icin ilk defa böyle bir seye katiliyorum.
Cok farkli bir deneyim benim icin ama cok memnunum.
Cok sükür ki Rabbim böyle bir cevreye gelin gelmemi nasip etti.
Oyle dostum dogru soyluyorsun.. hayirlisiyla Rabbim nasip etsin.kendine ve benegine iyi bak,yine gorusuruz insallah.
Canim kardesin sizinle mi yasiyor?ahh ah orası çok uzak canım
olsun ne güzel işteben burda bütün çevremden ayrıyım hiçbir tanıdığımız yok sadece eşimle kardeşim.. onlar da gündz işteler akşam geliyorlar.. yalnızım yani toplaşmayı falan özledim, evimizde olsak arkadaşlarımı falan ağırlıycam daha hiçbirini 1 kez bile çağıramadım evime, gidersem birkaç günlüğüne gidip hemen dönüyorum o yüzden..
sen de kendine iyi bak görüşürüz..
Bizim ki normal günden farkli canim.
Kursta ki arkadaslarimla ayda bir oturma yapiyorduk.
Oda cok güzel oluyordu.
Sohbet muhabbet güzel geciyordu.
Ama böyle daha manevi yüklü oluyor.
Önce Kuran okuyoruz.
Sonra Namaz kiliyoruz.
Sonra sohbet basliyor.
Dua ediyoruz.
O sekilde ayriliyoruz.
Ben simdi yurt disindan geldigim icin ilk defa böyle bir seye katiliyorum.
Cok farkli bir deneyim benim icin ama cok memnunum.
Cok sükür ki Rabbim böyle bir cevreye gelin gelmemi nasip etti.
ne güzel bir ortamdasın.allah bozmasın.çok huzur vericidir
Canim kardesin sizinle mi yasiyor?
Simdi hatirlaim evet gecici bir süreligine bulundugun yerdeydin degil mi?
Ne zaman evine döneceksiniz peki?
Senin isinde zor canim
Ama üzülme bak biz variz sanaldanda olsa burdayiz
canım benim komşum olsa da zamanım olmuyor.bankada çalışıyorum.eve gelmem 7yi buluyor.sabah 8 de evden çıkıyorum.haftasonlarını da ailemize giderek kendimize zaman ayırarak geçiriyoruz.evde olsam keşke
hangi illerdesiniz kızlar?ben samsundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?