canım benim komşum olsa da zamanım olmuyor.bankada çalışıyorum.eve gelmem 7yi buluyor.sabah 8 de evden çıkıyorum.haftasonlarını da ailemize giderek kendimize zaman ayırarak geçiriyoruz.evde olsam keşke
hangi illerdesiniz kızlar?ben samsundayım.
bilmiyoruz ki ne zaman döneceğimizi canımeşim mart gibi diyor ama belli olmaz.. kardeşim bizle yaşamıyor o da aynı şirkette eniştesiyle, o şirketin evinde kalıyor, biz burda geçici tuttuğumuz evimizdeyiz ama her akşam yemek falan yemeden göndermiyorum onu aramızda 5 yaş var ama o benim çocugum gibidir evet şmdi sizler varsınız
canım benim komşum olsa da zamanım olmuyor.bankada çalışıyorum.eve gelmem 7yi buluyor.sabah 8 de evden çıkıyorum.haftasonlarını da ailemize giderek kendimize zaman ayırarak geçiriyoruz.evde olsam keşke
hangi illerdesiniz kızlar?ben samsundayım.
düğün fotoğraflarımız orda çekildi
Benim memleketime yakinsin demek :)
Aslen trabzonluyum.
Ama kocaeliye gelin geldim :)
Calisan insanin hayati cok farkli oluyor gercekten.
Aparmtanda var calisan komuslar hic tanimiyoruz bir birimizi.
Onlarin da farkli bir hayat kosusturmacasi var.
Allah yardimciniz olsun canim.
Ben de cok istedim calismayi ama nasip olmadi.
InsaAllah annelik görevi nasip olur bakalim :)
Canim ya Allah sabir versin zor gercekten senin icin.
InsaAllah bir an önce kendi evine dönersin.
Hamilesin sonucta ailene ihtiyacin olacak.
Öyle canim kardes baskadir tabi.
Allahtan en azindan o var görebildigin dimi :)
Ben de cok isterdim bacilarimdan birisi yanimda olsun ama nasip iste.
ahhh ne güzel 4 yılı orada geçirdimözledim oranın havasını suyunu :)
kim samsunlu?nerede çekildi?
Esim samsunlu canim.. bandirma vapuru, onun yakininda bir tesis vardi orada en sonda da amisos tepesinde :)))
evet.biz geleli 6 sene oldu.daha önce bursadaydık.bana zor gelmişti bursadan buraya gelmek ama sonra alıştım
oo süper.doğuparkta çektirmişsiniz.biz de orda çekilmiştik
Esim samsunlu canim.. bandirma vapuru, onun yakininda bir tesis vardi orada en sonda da amisos tepesinde :)))
kızlar eşim istiyor pcyi.bayadır işgal ettim
iyi geceler herkeseeee
gelinlikle teleferiğe mi bindin amisosa çıkmak için yoksa arabayla mı dolandınız :)
Hanımlar birşey sorucam. Gebelik testi yapıp tek çizgi görüp bir gün sonra çift çizgi gören oldumu ?
mrb kizlar nasinsiniz
efulim tesekkurler tatlim seni sormali
Aa selam canim hos geldin. Benim de bu ay ilk denememdi bu sabah ne yazikki regl oldum. Ben de senin gibi simdi ovuluasyonArkadaslar ben de yeni katildim araniza yaklasik 7 aylik evliyim bebek dusunmeye basladik bu ay ilkdi olmadi bugun regl oldum uzuldum ama insallah bi sonraki aya.. 34 gunde bir adet oluyorum hangi gun ve aralikta yumurtluyorumdur. Ve adetime 1 hafta kala kasigimda agri hissettim yumurtladim muhtemelen dedim esim de kac kere yumurtlayacaksin gecmedi mi ovulasyon tarihi dedi ama sanirim 20 veya 21. Gunu calismamiz lazım biz kasimda ve bi kac gun once calistik. Gec yumurtladigimi bugun arastirmalarim sonucu ogrendim dua edin subatta hamile kalmak istiyorum. Subat 5-6 gibi başlayacağız calismaya. Sevgiler, takipteyim.
Iyiyi tatlim sen nasilsin :)
Aa selam canim hos geldin. Benim de bu ay ilk denememdi bu sabah ne yazikki regl oldum. Ben de senin gibi simdi ovuluasyon
Testi almayi planliyorum. Burada icinde 7 tane olan digotal bir test var ama 30 euro. Bir de icinde 50 adet cubuk halinde olanlardan buldum netten 12 euro. Birisini ali deneyecegim hangisi iyi bilemiyorum tabi. Aslinda normalde 30 gunde bir regl olurdumson iki aydir 5 5 one geliyor gece ay 22 bu ay 17 sanirim subatta da 12sinde gelecek. Umarum ikimizde subatin orzasinda hayirli haberi veririz.
iyim sukur bir bakayim dedim sohbetinize doyum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?