Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Benim memleketime yakinsin demek :)
Aslen trabzonluyum.
Ama kocaeliye gelin geldim :)
Calisan insanin hayati cok farkli oluyor gercekten.
Aparmtanda var calisan komuslar hic tanimiyoruz bir birimizi.
Onlarin da farkli bir hayat kosusturmacasi var.
Allah yardimciniz olsun canim.
Ben de cok istedim calismayi ama nasip olmadi.
InsaAllah annelik görevi nasip olur bakalim :)

Canim ya Allah sabir versin zor gercekten senin icin.
InsaAllah bir an önce kendi evine dönersin.
Hamilesin sonucta ailene ihtiyacin olacak.
Öyle canim kardes baskadir tabi.
Allahtan en azindan o var görebildigin dimi :)
Ben de cok isterdim bacilarimdan birisi yanimda olsun ama nasip iste.

ahhh ne güzel 4 yılı orada geçirdim özledim oranın havasını suyunu :)

Evet canim kesinlikle zaten biricik kardesim var o benim herseyim :)) o da yanimizda olmasa daha cok koyardi bana dedigin gibi :)) hamileligim zor gececek gibi olursa ya evime giderim zaten canim. Esimin de ici rahat etmez cunku.. hayirlisi olsun bakalim onumuzdeki gunler ne gosterecek :))

Hanımlar birşey sorucam. Gebelik testi yapıp tek çizgi görüp bir gün sonra çift çizgi gören oldumu ?

ben kuaforumden duymustum tatlim su anda 5 aylik hamile ama 3 gun ust uste test yaptigi halde tek cizgi cikmis 4 gun pozitif cikmis bazen belli olmuyorbtatlim :44:

Aa selam canim hos geldin. Benim de bu ay ilk denememdi bu sabah ne yazikki regl oldum. Ben de senin gibi simdi ovuluasyon
Testi almayi planliyorum. Burada icinde 7 tane olan digotal bir test var ama 30 euro. Bir de icinde 50 adet cubuk halinde olanlardan buldum netten 12 euro. Birisini ali deneyecegim hangisi iyi bilemiyorum tabi. Aslinda normalde 30 gunde bir regl olurdumson iki aydir 5 5 one geliyor gece ay 22 bu ay 17 sanirim subatta da 12sinde gelecek. Umarum ikimizde subatin orzasinda hayirli haberi veririz.

bilgisizligimi mazur gorun avulasyonbtesti nedir yani ne ise yariyor cepten bakamayacagim icin sorayim dedim

iyim sukur bir bakayim dedim sohbetinize doyum olmuyor

:)) napalim iste burda vakit geciriyoruz can sıkıntısı.. biz yattik aslinda esim kapattirdi bilgisayari ama o uyudu beni uyku tutmadi cepten giriyorum ben de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…