Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim digital dedigin acaba clearblue'dan mi??
Clearblue'yu cok duydum cok övülen bir marka.

kriztanem sagol canim bende iyiyim cok sükür..
esim haftaya yine 12 saat calisacak gibi görünüyor ona üzülüyorum biraz

mervecim canim insaAllah hamileligin iyi gecer ama yinede bu durumda ailenin yaninda olmayi isterdin dimi?
ben düsünüyorum bazen hamile kalirsam acaba gidebilirmiyim annemlerin yanina..
gitsem ne kadar kalabilirim.. esimi de yalniz birakmak istemem cok zor ya

:)) napalim iste burda vakit geciriyoruz can sıkıntısı.. biz yattik aslinda esim kapattirdi bilgisayari ama o uyudu beni uyku tutmadi cepten giriyorum ben de :)))

Bende öyle yapiyorum cogu zaman.

bilgisizligimi mazur gorun avulasyonbtesti nedir yani ne ise yariyor cepten bakamayacagim icin sorayim dedim

Ovulasyon testi hamile kalma günlerini gösteren testler.
Daha dogrusu yumurtanin hangi gün catladigini gösteren testler.
Ilk önce silik cizgi ile basliyor koyulasiyor net cift cizgi görünüyor ve tekrar negatif görünene kadar yapilan bir test.
Ayni gebelik testleri gibi fakat amac hamileligi degil yumurta catlama günlerini göstermek.
Bildigim bu yani

:)) napalim iste burda vakit geciriyoruz can sıkıntısı.. biz yattik aslinda esim kapattirdi bilgisayari ama o uyudu beni uyku tutmadi cepten giriyorum ben de :)))
kader arkadasimm benim su anda bende nerdeyse ayni durumdayim tek farf beni kocam tv karsisinda uyuya kaldi

12saat cok zor ya Allah sanada kocanada sabir versin tatlim

Ailemin yaninda olmak isterim tabi ama esim daha once geliyor canim :/ onu birakip gitmem daha zor olur ama zor donemden gecersem mecburen. Dayanabildigim kadar dayanirim ama :))

Bende öyle yapiyorum cogu zaman.

Boyle de iyiymis canim ama simgeler yok bende telefon surumu ya ona uzuluyorum

kader arkadasimm benim su anda bende nerdeyse ayni durumdayim tek farf beni kocam tv karsisinda uyuya kaldi

Ahaha .d benimki de dibimde misil misil uyuyor :)))) bi uyansa birak su telefonu diye kizar :))

Evet canim telefondan baglaninca begeni de veremiyorsun.
Ki simdi ki begen butonunu hic begenmedim o ayri
Simgeleri ben numara olarak aklimda tuttuklarim var bir kac tane onlari yapabiliyorum ancak telden

Annem simdiden bile gel kizim ne zaman geliceksin kizim diyor hamile kalirsam (insaAllah nasip olursa) cok daha fazla isteyecek yaninda olmami hakli olarak Ne bileyim zor ya gercekten..
Allah yardimcimiz olsun..

Sagol canim insaAllah Rabbim tüm calisanlara yardim etsin.

eeeeee simdi yumutanin catladini gosterince cizginin koyu olan gunlarmi bide 1 ay boyuncami yapiliyo bu mantikliymis bende yapim olmazsa uffff cok soru sordum demin

Amin canim ( senin annen gelir belki sen gidemesen de.. kayinvaliden de uzakta mi

Kizlar inofolici aldim aksam 1 tane içtim...sabah akşam 1 icececgim.inş faydasi olur

eeeeee simdi yumutanin catladini gosterince cizginin koyu olan gunlarmi bide 1 ay boyuncami yapiliyo bu mantikliymis bende yapim olmazsa uffff cok soru sordum demin

Pozitiv olunca yumurtan 6 ila 12 saat arasi catlayacak demek oluyor.
Iki gün pes pese pozitiv gösterebilir.
Bu yüzden negativ sonucu alana kadar testin yapilmasi öneriliyor.
Bir ay boyunca demeyelim de adet bitiminden en gec 3 gün sonra baslanip dedigim gibi negativi görene kadar yapiliyor.
Estagfirullah canim bildigim kadariyla yardimci olmaya calisiyorum.
Ben bu ay kullanmadim.
Ama önümüzde ki ay kullanacagim insaAllah.
O zaman daha bilgili olursam sana da anlatirim bildiklerimi :)

Sende tel'den mi baglaniyorsun

Amin canim ( senin annen gelir belki sen gidemesen de.. kayinvaliden de uzakta mi
Annemle babam gelirler illa ki babam emekli oldu bu sene cok sükür.
Ama gelselerde fazla kal(a)mazlar.
KV yakinda canim farkli mahallelerdeyiz sadece.
Ama kv baska kendi annem baska benim icin
Bir de kv pazartesi - cumartesi sabah aksam calisan bir kadin

selam kızlar nasılsınız iki gundur giremiyorum topige neler kacirdim bilmiyorum geri donup okumam uzun surecek baya. ozledim muhabbetinizi ama

selam kızlar nasılsınız iki gundur giremiyorum topige neler kacirdim bilmiyorum geri donup okumam uzun surecek baya. ozledim muhabbetinizi ama

Selam canim hos geldin nasilsin?
Yani yeni hamis haberimiz yok henüz bizde heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…