Aa selam canim hos geldin. Benim de bu ay ilk denememdi bu sabah ne yazikki regl oldum. Ben de senin gibi simdi ovuluasyon
Testi almayi planliyorum. Burada icinde 7 tane olan digotal bir test var ama 30 euro. Bir de icinde 50 adet cubuk halinde olanlardan buldum netten 12 euro. Birisini ali deneyecegim hangisi iyi bilemiyorum tabi. Aslinda normalde 30 gunde bir regl olurdumson iki aydir 5 5 one geliyor gece ay 22 bu ay 17 sanirim subatta da 12sinde gelecek. Umarum ikimizde subatin orzasinda hayirli haberi veririz.
:)) napalim iste burda vakit geciriyoruz can sıkıntısı.. biz yattik aslinda esim kapattirdi bilgisayari ama o uyudu beni uyku tutmadi cepten giriyorum ben de :)))
bilgisizligimi mazur gorun avulasyonbtesti nedir yani ne ise yariyor cepten bakamayacagim icin sorayim dedim
kader arkadasimm benim su anda bende nerdeyse ayni durumdayim tek farf beni kocam tv karsisinda uyuya kaldi:)) napalim iste burda vakit geciriyoruz can sıkıntısı.. biz yattik aslinda esim kapattirdi bilgisayari ama o uyudu beni uyku tutmadi cepten giriyorum ben de :)))
Canim digital dedigin acaba clearblue'dan mi??
Clearblue'yu cok duydum cok övülen bir marka.
kriztanem sagol canim bende iyiyim cok sükür..
esim haftaya yine 12 saat calisacak gibi görünüyor ona üzülüyorum biraz
mervecim canim insaAllah hamileligin iyi gecer ama yinede bu durumda ailenin yaninda olmayi isterdin dimi?
ben düsünüyorum bazen hamile kalirsam acaba gidebilirmiyim annemlerin yanina..
gitsem ne kadar kalabilirim.. esimi de yalniz birakmak istemem cok zor ya
Canim digital dedigin acaba clearblue'dan mi??
Clearblue'yu cok duydum cok övülen bir marka.
kriztanem sagol canim bende iyiyim cok sükür..
esim haftaya yine 12 saat calisacak gibi görünüyor ona üzülüyorum biraz
mervecim canim insaAllah hamileligin iyi gecer ama yinede bu durumda ailenin yaninda olmayi isterdin dimi?
ben düsünüyorum bazen hamile kalirsam acaba gidebilirmiyim annemlerin yanina..
gitsem ne kadar kalabilirim.. esimi de yalniz birakmak istemem cok zor ya
Bende öyle yapiyorum cogu zaman.
kader arkadasimm benim su anda bende nerdeyse ayni durumdayim tek farf beni kocam tv karsisinda uyuya kaldi
12saat cok zor ya Allah sanada kocanada sabir versin tatlim
Ailemin yaninda olmak isterim tabi ama esim daha once geliyor canim :/ onu birakip gitmem daha zor olur ama zor donemden gecersem mecburen. Dayanabildigim kadar dayanirim ama :))
Boyle de iyiymis canim ama simgeler yok bende telefon surumu ya ona uzuluyorum
kader arkadasimm benim su anda bende nerdeyse ayni durumdayim tek farf beni kocam tv karsisinda uyuya kaldi
12saat cok zor ya Allah sanada kocanada sabir versin tatlim
Ovulasyon testi hamile kalma günlerini gösteren testler.
Daha dogrusu yumurtanin hangi gün catladigini gösteren testler.
Ilk önce silik cizgi ile basliyor koyulasiyor net cift cizgi görünüyor ve tekrar negatif görünene kadar yapilan bir test.
Ayni gebelik testleri gibi fakat amac hamileligi degil yumurta catlama günlerini göstermek.
Bildigim bu yani
Evet canim telefondan baglaninca begeni de veremiyorsun.
Ki simdi ki begen butonunu hic begenmedim o ayri
Simgeleri ben numara olarak aklimda tuttuklarim var bir kac tane onlari yapabiliyorum ancak telden
Annem simdiden bile gel kizim ne zaman geliceksin kizim diyor hamile kalirsam (insaAllah nasip olursa) cok daha fazla isteyecek yaninda olmami hakli olarakNe bileyim zor ya gercekten..
Allah yardimcimiz olsun..
bizimki diyoki internet geldi mertlik bozuldu cok guluyom lafina yaa.Ahaha .d benimki de dibimde misil misil uyuyor :)))) bi uyansa birak su telefonu diye kizar :))
Sagol canim insaAllah Rabbim tüm calisanlara yardim etsin.
eeeeee simdi yumutanin catladini gosterince cizginin koyu olan gunlarmi bide 1 ay boyuncami yapiliyo bu mantikliymis bende yapim olmazsa uffff cok soru sordum demin
Efemmmmmm
Annemle babam gelirler illa ki babam emekli oldu bu sene cok sükür.Amin canim( senin annen gelir belki sen gidemesen de.. kayinvaliden de uzakta mi
Kizlar inofolici aldim aksam 1 tane içtim...sabah akşam 1 icececgim.inş faydasi olur
Kizlar inofolici aldim aksam 1 tane içtim...sabah akşam 1 icececgim.inş faydasi olur
bizimki diyoki internet geldi mertlik bozuldu cok guluyom lafina yaa.
amin tatlimmm
selam kızlar nasılsınıziki gundur giremiyorum topige neler kacirdim bilmiyorum geri donup okumam uzun surecek baya. ozledim muhabbetinizi ama
selam kızlar nasılsınıziki gundur giremiyorum topige neler kacirdim bilmiyorum geri donup okumam uzun surecek baya. ozledim muhabbetinizi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?