Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hmmm anladim canim.. dogru diyorsun herkesin kendi anne babasi baska biz de babami kaybedeli cok oldu 11 sene nerdeyse, annem de evli simdi kendi evi isi gucu var yani benim de annem bana bakmaya cok firsat bulamaz o yuzden esim benim herseyim herseyime o katlanacak mecbur :))))

kizlar bakin aklima nebgeldi bilmiyorum bu daha hamis kalan haberine burda rastlamadim ama daha biz ozaman asker yolu beklerken askerleri donen kizlara bole topikte eglence yapardik dansozler oynatilir falan simdidi hamile kalan bayanlar icin de bunu yapalimmi guzel olur bence aklima birden geldi

Olucak canim insaAllah Allahin izniyle
Evet canim telden gidiyorum hic iyi olmuo böle...inş olur canim.faydasi
Insallah canim

Ahahaha yazik :)))
İnşa kuzucummm insss

Canim basin sagolsun Rabbim sabir versin uzun yillar olmus ama acisi hala tazedir degil mi
Enistem 20 yasinda annesini kaybetmisti dügünlerinden bir kac ay önce.
Cok zor gercekten ondan biliyorum.
Aynen öyle canim..
Bende her ne kadar annemi babami ailemi cok özlesemde artik kendi ailemi kurmak istiyorum.
Ve Allah esimden razi olsun bana onlarin eksikliklerini yasatmamak icin elinden geleni yapiyor.
Sözlerinden anladigim kadariyla senin esinde öyle masAllah
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin eminim esin sana seve seve bakacaktir bu dönemlerinde

Canim biz burada zaten hamile haberi alinca tebrik ediyoruz dualar ediyoruz hatta görmüsündür belki dua grubumuz var o sekilde tebrik ediyoruz destekliyoruz yani bir birimizi

Evet canim markasi clearblue icinde 7 tane var ama diger cubuklardan oldukca pahali cunku cubuk halinde olanlar 12 euro icinde 50 ovuluasyon cubugu 10 gebelik testi var.
QUOTE=tatlibidik;33572042]Arkadaslar ben de yeni katildim araniza yaklasik 7 aylik evliyim bebek dusunmeye basladik bu ay ilkdi olmadi bugun regl oldum uzuldum ama insallah bi sonraki aya.. 34 gunde bir adet oluyorum hangi gun ve aralikta yumurtluyorumdur. Ve adetime 1 hafta kala kasigimda agri hissettim yumurtladim muhtemelen dedim esim de kac kere yumurtlayacaksin gecmedi mi ovulasyon tarihi dedi ama sanirim 20 veya 21. Gunu calismamiz lazım biz kasimda ve bi kac gun once calistik. Gec yumurtladigimi bugun arastirmalarim sonucu ogrendim dua edin subatta hamile kalmak istiyorum. Subat 5-6 gibi başlayacağız calismaya. Sevgiler, takipteyim.[/QUOTE]

bilgisizligimi mazur gorun avulasyonbtesti nedir yani ne ise yariyor cepten bakamayacagim icin sorayim dedim

eeeeee simdi yumutanin catladini gosterince cizginin koyu olan gunlarmi bide 1 ay boyuncami yapiliyo bu mantikliymis bende yapim olmazsa uffff cok soru sordum demin
Tatlim testi mesela 26 günde bir adet oluyorsan adetin 8.gunu basliyorsun ilk cift cizgiyi gordugun gun yumurtanin vucuda atilmasini tetikleyen hormonun yukseldigini dolayisiyla 24-36 saat sonra yumurta olacagi anlamina geliyor. Dolayisiyla erken yada gec yuMurtlama yada yumurtlama gününü kacirma olasiligini aza indiriyor.

Son düzenleme:
dualiysa o daha iyiymis ben rastlamadim demekki bide

ama ben duzensiz adet oluyorum ozaman nasil olucak en iyisi ben haftaya doktora gidicem ya bir sorayim nasil oldugu hakkinda bilgi alirim hemde duzensiz adet oldugumdan bir yol yordam gosterr herhalde yumurtlaman olmuyosa cizgi cikmiyomu

Evet canim. Yani 15 yaSindaydim aslinda kucuktum bence ama cok garip bir his.. oyle ilk gunku giibi aci hissetmiyorsun ama konduramiyorsun da sanki bir yere gitmis de donebilirmis gibi :) evet canim benim esim de seninki gibi Allah razi olsun.. 6 senedir daha evli degilken bile butun destekcim esimdi zor zamanlarimda hep o vardi.. cunku annemin olayinda baslarda tepki gosterdik tabi her evlat gibi, yanimda hep esim vardi baba gibi destekcim oldu :) ama simdi sukurler olsun hersey yoluna girdi ailecek mutluyuz

eFucanlarım:21:8148 .!.:
Selam canim hos geldin nasilsin?Yani yeni hamis haberimiz yok henüz bizde heyinşaallahkliyoruz
hossssss geistiyorumQUOTE]hosbuldum canlarım eFulim belki o beklediğiniz hamis haberini ben veririm size inşaallah Allahım inşaallah zaten listeye adımı yazdirmamistim hamis olunca yazdirmak istiyorum

nabersiniz kızlar bugün ishal oldum :) poff daha 8 günüm var bu arada

batları gelenler el kaldırsın

Cok gecmis olsun canim bende bi kac gündir yine ayni dertten muzdaribim
Galiba benim kansizlik ilacim yapiyor ama emin de degilim..

Evet canim bati yaklasanlar gecenler var ama hepsinden haber alamadik.

Bu arada cuma günleri bir birimize dua edelim dedik her hafta.
Senin adini bilemedigim icin listeye alamadim
InsaAllah önümüzde ki hafta istersen seni de ekleyeyeim olur mu?

asimelik canim ne desem bilemedim..
benim elimde olanlarda ucuzlarindan sanirim..
ablam kendi icin internetten almisti kullanmayinca bana verdi..
ama dedigim gibi clearblue hakkinda hep iyi seyler duyuyorum.. :44:

Canim ya
Ne zor günler gecirmisindir Rabbim bilir..
Allah razi olsun tekrar esinden.
Su kirmizi yazdigin yer cok etkiledi beni.
Ayni seyleri kendi esim icin düsünüyorum.
Benim babam hayatta cok sükür Allahim yokulugunu aratmasin.
Ama bizimde hayatimizda bazi seyler oldu ve esim aynen dedigin gibi bana es arkadas dost ve baba sicakligi verdi.
Bir gün insaAllah özelden anlatirim detaylari
Suan herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim.
Hayat bir sinav her an hersey olabilir.
Rabbim utandirmasin insaAllah.
InsaAllah senin evladin cok daha huzurlu mutlu bir yuvaya dogacak anladigim bu

hosbuldum canlarım eFulim belki o beklediğiniz hamis haberini ben veririm size inşaallah Allahım inşaallah zaten listeye adımı yazdirmamistim hamis olunca yazdirmak istiyorum

Amin canim insaAllah

kizlar ben cikiyorum malum yarin is var uyuyayim artik hadi geceler hepinize

Hadi iyi geceler canim

Son düzenleme:
hosbuldum canim sen nasilsin batin gelmeaini bekliyorum. daha dogrusu normal dongume gore geldi gecti ama bir onceki ay 4gun gecikmisti ona gore dusunursem 2gun var bakalim 2gun de gecsin test yapicam:18: sen nasilsin bebis nasil canim

Hadi bakalim insallah guzel haberler gelir canim bekliyoruz
Iyiyim ben de biraz kasik agrim var bizim keretanin isi heralde buyuyor mu napiyorsa

zynp87
yedirenk79
zeraseba
sesszsedasz
songul0134
askgulu33
sensizask
tuuba89
mandolina

14/01-18/01 bat tarihi olan arkadaslarimizdan güncel haberler bekliyoruz insaAllah

Insallah canim Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin :)) sen de guzel bir es secmissin anlattiklarindan belli Allahim huzurunuzu daim etsin minik bir canla da taclandirsin insallah anlatmak istediginde her zaman dinlerim tabii..
Allah utandirmasin yanlis yollara saptirmasin insallah cocugumuzla birlikte tertemiz bir hayat yasayalim :))

Amiin canim insaAllah.
Hamile hamile dualarin kabul olacak insaAllah
Canim bu arada sana cok tesekkür ederim bizi buralarda yalniz birakmadigin icin
Ben simdi cikayim yine geceyi yariladim :))
Allah rahatlik versin yarin görüsmek üzere insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…