Pozitiv olunca yumurtan 6 ila 12 saat arasi catlayacak demek oluyor.
Iki gün pes pese pozitiv gösterebilir.
Bu yüzden negativ sonucu alana kadar testin yapilmasi öneriliyor.
Bir ay boyunca demeyelim de adet bitiminden en gec 3 gün sonra baslanip dedigim gibi negativi görene kadar yapiliyor.
Estagfirullah canim bildigim kadariyla yardimci olmaya calisiyorum.
Ben bu ay kullanmadim.
Ama önümüzde ki ay kullanacagim insaAllah.
O zaman daha bilgili olursam sana da anlatirim bildiklerimi :)
Sende tel'den mi baglaniyorsun
Annemle babam gelirler illa ki babam emekli oldu bu sene cok sükür.
Ama gelselerde fazla kal(a)mazlar.
KV yakinda canim farkli mahallelerdeyiz sadece.
Ama kv baska kendi annem baska benim icin
Bir de kv pazartesi - cumartesi sabah aksam calisan bir kadin
Pozitiv olunca yumurtan 6 ila 12 saat arasi catlayacak demek oluyor.
Iki gün pes pese pozitiv gösterebilir.
Bu yüzden negativ sonucu alana kadar testin yapilmasi öneriliyor.
Bir ay boyunca demeyelim de adet bitiminden en gec 3 gün sonra baslanip dedigim gibi negativi görene kadar yapiliyor.
Estagfirullah canim bildigim kadariyla yardimci olmaya calisiyorum.
Ben bu ay kullanmadim.
Ama önümüzde ki ay kullanacagim insaAllah.
O zaman daha bilgili olursam sana da anlatirim bildiklerimi :)
Sende tel'den mi baglaniyorsun
Annemle babam gelirler illa ki babam emekli oldu bu sene cok sükür.
Ama gelselerde fazla kal(a)mazlar.
KV yakinda canim farkli mahallelerdeyiz sadece.
Ama kv baska kendi annem baska benim icin
Bir de kv pazartesi - cumartesi sabah aksam calisan bir kadin
Evet canim telden gidiyorum hic iyi olmuo böle...inş olur canim.faydasiOlucak canim insaAllah Allahin izniyle
İnşa kuzucummm insssInsallah canim
Ahahaha yazik :)))
selam kızlar nasılsınıziki gundur giremiyorum topige neler kacirdim bilmiyorum geri donup okumam uzun surecek baya. ozledim muhabbetinizi ama
Hmmm anladim canim.. dogru diyorsun herkesin kendi anne babasi baskabiz de babami kaybedeli cok oldu 11 sene nerdeyse, annem de evli simdi kendi evi isi gucu var yani benim de annem bana bakmaya cok firsat bulamaz o yuzden esim benim herseyim herseyime o katlanacak mecbur :))))
kizlar bakin aklima nebgeldi bilmiyorum bu daha hamis kalan haberine burda rastlamadim ama daha biz ozaman asker yolu beklerken askerleri donen kizlara bole topikte eglence yapardik dansozler oynatilir falan simdidi hamile kalan bayanlar icin de bunu yapalimmi guzel olur bence aklima birden geldi
bilgisizligimi mazur gorun avulasyonbtesti nedir yani ne ise yariyor cepten bakamayacagim icin sorayim dedim
Canim digital dedigin acaba clearblue'dan mi??
Clearblue'yu cok duydum cok övülen bir marka.
kriztanem sagol canim bende iyiyim cok sükür..
esim haftaya yine 12 saat calisacak gibi görünüyor ona üzülüyorum biraz
mervecim canim insaAllah hamileligin iyi gecer ama yinede bu durumda ailenin yaninda olmayi isterdin dimi?
ben düsünüyorum bazen hamile kalirsam acaba gidebilirmiyim annemlerin yanina..
gitsem ne kadar kalabilirim.. esimi de yalniz birakmak istemem cok zor ya
Tatlim testi mesela 26 günde bir adet oluyorsan adetin 8.gunu basliyorsun ilk cift cizgiyi gordugun gun yumurtanin vucuda atilmasini tetikleyen hormonun yukseldigini dolayisiyla 24-36 saat sonra yumurta olacagi anlamina geliyor. Dolayisiyla erken yada gec yuMurtlama yada yumurtlama gününü kacirma olasiligini aza indiriyor.eeeeee simdi yumutanin catladini gosterince cizginin koyu olan gunlarmi bide 1 ay boyuncami yapiliyo bu mantikliymis bende yapim olmazsa uffff cok soru sordum demin
dualiysa o daha iyiymis ben rastlamadim demekki bideCanim basin sagolsun Rabbim sabir versin uzun yillar olmus ama acisi hala tazedir degil mi
Enistem 20 yasinda annesini kaybetmisti dügünlerinden bir kac ay önce.
Cok zor gercekten ondan biliyorum.
Aynen öyle canim..
Bende her ne kadar annemi babami ailemi cok özlesemde artik kendi ailemi kurmak istiyorum.
Ve Allah esimden razi olsun bana onlarin eksikliklerini yasatmamak icin elinden geleni yapiyor.
Sözlerinden anladigim kadariyla senin esinde öyle masAllah
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin eminim esin sana seve seve bakacaktir bu dönemlerinde
Canim biz burada zaten hamile haberi alinca tebrik ediyoruz dualar ediyoruz hatta görmüsündür belki dua grubumuz var o sekilde tebrik ediyoruz destekliyoruz yani bir birimizi
tunaydınlar sevgili anne aday ve aday adayları. batıma 16 gün var. çok heyecanlıyım yaaa. forumlarda 10 gun önceden öğrenenler varmış. biz de yapsak çıkar mı ki
Tatlim testi mesela 26 günde bir adet oluyorsan adetin 8.gunu basliyorsun ilk cift cizgiyi gordugun gun yumurtanin vucuda atilmasini tetikleyen hormonun yukseldigini dolayisiyla 24-36 saat sonra yumurta olacagi anlamina geliyor. Dolayisiyla erken yada gec yuMurtlama yada yumurtlama gününü kacirma olasiligini aza indiriyor.
Canim basin sagolsun Rabbim sabir versin uzun yillar olmus ama acisi hala tazedir degil mi
Enistem 20 yasinda annesini kaybetmisti dügünlerinden bir kac ay önce.
Cok zor gercekten ondan biliyorum.
Aynen öyle canim..
Bende her ne kadar annemi babami ailemi cok özlesemde artik kendi ailemi kurmak istiyorum.
Ve Allah esimden razi olsun bana onlarin eksikliklerini yasatmamak icin elinden geleni yapiyor.
Sözlerinden anladigim kadariyla senin esinde öyle masAllah
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin eminim esin sana seve seve bakacaktir bu dönemlerinde
eFucanlarım:21:8148 .!.:Selam canim hos geldin nasilsin?Yani yeni hamis haberimiz yok henüz bizde heyinşaallahkliyoruz
hossssss geistiyorumQUOTE]hosbuldum canlarımeFulim belki o beklediğiniz hamis haberini ben veririm size inşaallah Allahım inşaallah zaten listeye adımı yazdirmamistim hamis olunca yazdirmak istiyorum
nabersiniz kızlar bugün ishal oldum :) poff daha 8 günüm var bu arada
batları gelenler el kaldırsın
Hosgeldinnasilsin
Evet canim. Yani 15 yaSindaydim aslinda kucuktum bence ama cok garip bir his.. oyle ilk gunku giibi aci hissetmiyorsun ama konduramiyorsun da sanki bir yere gitmis de donebilirmis gibi :) evet canim benim esim de seninki gibi Allah razi olsun.. 6 senedir daha evli degilken bile butun destekcim esimdi zor zamanlarimda hep o vardi.. cunku annemin olayinda baslarda tepki gosterdik tabi her evlat gibi, yanimda hep esim vardi baba gibi destekcim oldu :) ama simdi sukurler olsun hersey yoluna girdi ailecek mutluyuz
hosbuldum canlarımeFulim belki o beklediğiniz hamis haberini ben veririm size inşaallah Allahım inşaallah zaten listeye adımı yazdirmamistim hamis olunca yazdirmak istiyorum
kizlar ben cikiyorum malum yarin is var uyuyayim artik hadi geceler hepinize
hosbuldum canim sen nasilsinbatin gelmeaini bekliyorum. daha dogrusu normal dongume gore geldi gecti ama bir onceki ay 4gun gecikmisti ona gore dusunursem 2gun var bakalim 2gun de gecsin test yapicam:18: sen nasilsin bebis nasil canim
Insallah canim Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin :)) sen de guzel bir es secmissin anlattiklarindan belli Allahim huzurunuzu daim etsin minik bir canla da taclandirsin insallahasimelik canim ne desem bilemedim..
benim elimde olanlarda ucuzlarindan sanirim..
ablam kendi icin internetten almisti kullanmayinca bana verdi..
ama dedigim gibi clearblue hakkinda hep iyi seyler duyuyorum.. :44:
Canim ya
Ne zor günler gecirmisindir Rabbim bilir..
Allah razi olsun tekrar esinden.
Su kirmizi yazdigin yer cok etkiledi beni.
Ayni seyleri kendi esim icin düsünüyorum.
Benim babam hayatta cok sükür Allahim yokulugunu aratmasin.
Ama bizimde hayatimizda bazi seyler oldu ve esim aynen dedigin gibi bana es arkadas dost ve baba sicakligi verdi.
Bir gün insaAllah özelden anlatirim detaylari
Suan herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim.
Hayat bir sinav her an hersey olabilir.
Rabbim utandirmasin insaAllah.
InsaAllah senin evladin cok daha huzurlu mutlu bir yuvaya dogacak anladigim bu
Insallah canim Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin :)) sen de guzel bir es secmissin anlattiklarindan belli Allahim huzurunuzu daim etsin minik bir canla da taclandirsin insallahanlatmak istediginde her zaman dinlerim tabii..
Allah utandirmasin yanlis yollara saptirmasin insallah cocugumuzla birlikte tertemiz bir hayat yasayalim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?