Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kizlar az once esim elimi karnima koydu orda biri var mi falan diyo orda misin babasi falan diyo insallah ordasindir hayirlisiyla diyo bu kadari bile oyle degisik ki... gercekten oldugunu dusunemiyorum bile.. Rabbim herkese o duyguyu yasamayi nasip etsin.. bir olsun kocacigima ne surpriz hazirliycam bu haberi vermek icin onu bile dusundum

Rica ederim canim ne demek ben de mutluyum burda sizlerle. Sizin haberlerinizi de kendiminki kadar heyecanla bekliyorum
Gorusuruz canim iyi geceler :)))

Ayyy ne guzel duygular Allahim gercek olmasini nasp etsin hayirlisiyla

bendee hamiş olmak istiyorum bebişimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almak istiyoruumm ((

Rica ederim canim ne demek ben de mutluyum burda sizlerle. Sizin haberlerinizi de kendiminki kadar heyecanla bekliyorum
Gorusuruz canim iyi geceler :)))

Ayyy ne guzel duygular Allahim gercek olmasini nasp etsin hayirlisiyla

amiiiinn kuzum aminn inşaallah icimden bir ses sabah kalk test yap diyo yaa zor tutuyorum kendimii yapsam mi kii:26::26:

İnsaAllah bebegin gelmistir canim :)
bendee hamiş olmak istiyorum bebişimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almak istiyoruumm ((
Hos geldin kib Rabbim insaAllah sana da nasip eder ne zamandir bekliyorsun?

Duamı ettim Allah hepimizin duasını kabul etsin:)))))

Allah razi olsun insaAllah Allah kabul etsin azina saglik :)

Hayirli sabahlar canlar
Bugunde dukkani erken acalim dimi

Ya ben dun cok sacma bisey yaptima ama az once farkina vardim

İspanak eriste yapacaktim bugun.
Kiyma da cikardim ama.
Eridi oda buzdolabinda.
Tekrar derin dondurucuya atsam olmaz heralde dimi :26:

O zaman ya ispanaga koyucam yada eristeye

Esimde birazdan gelir.
Aksam yine gece gidecek 12 saat.
Haftaya da buyuk ihitmal gunduz 12 saat
7:30-19:30 Allah yardimcisi olsun herifcagizimin..

ayy merve yaa çok umutlandim goguslerimde acayip bir siskinlik var ilk defa boyle bisi var.. acaba diye dusunduruyo insani...:18: hayirlisiyaa inşaallah vardir

Insallah canim

Duamı ettim Allah hepimizin duasını kabul etsin:)))))

Amin hepimizinkini insallah

Hayirli sabahlar canim. Yok kiyma geri konmaz sen degerlendir onu bugunku yemeklerde :d Allah esine de kolaylik versin canim zor gercekten.. benimki de 8 saat calisiyor ama pazari falan belli olmuyor mesaisi olabiliyor saat usulu calistiklari icin. O calistikca kazaniyoruz tmm ama yine de bi pazar da olsa ben kocami yanimda istiyorum o yuzden bu aralar biraz bunaldim acikcasi.. bugun de uyumus kalmisiz namazlarimiz da kacti taaa yeni uyandik simdi gitti o da :/

Canim benim esimde bir kac aydir 3 vardiyaya dondu. Pazar gunleri mesai olunca gidiyor. Gece vardiyasi olunca da pazar sabah geliyor. Haftaya 10 saat calisicakmislar gunduz. Aynen oyle canim onlarin alin teri ile evimizi gecindiriyoruz. Gonul isterdi ki bizde 3-5 kurus kazanip katkida bulunalim. Ama bana en azindan nasip olmadi calismak. Hayirlisi canim..
Allah buyuk canim bizde namazlarimizi kacirdigimiz oluyor sabah namazini. Malesef halbu ki en onemli olan sabah namaziymis. Rabbim af etsin insaAllah.
Oyle yapiyim canim en iyisi.. Birazindan da kiymali yumurta yapicam bilmem severmisin ama annem cok yapardi ben bayilirim :))

amin canım severim yani olsa yerim olmasa da aramam hiç, o şekilde afiyet olsun cacım

günaydın canlarım

kuzucum nasılsın?

eti tekrar buzluga koyma tatlım bugun tüket bence

allah kolaylık versın canım su zamanda iş sahibi olmak calısmak zor...

bende atanamadım eşime destek cıkamadım ...herseyde vardır hayır canım...allh kocalarımıza yardım etsin inş

efulim bişey yazmıştımsana cevap vermemişsin...
Hos geldin canim kusura bakma gozden kacirmisim :)
Kocaelideyim ben :)
İnsaAllah tez zamanda bebegine kavusrsun. Ne zamandir bekliyorsunuz?

Canim 13 gun kaldi. Çalışma yapmak cok zor oluyor cocukla. Gec uyuyor, biz cal7san insanlariz vs. Sende durumlar nasil?
Hadi hayirlisi canim insaAllah kardes yoldadir :)
amin canım severim yani olsa yerim olmasa da aramam hiç, o şekilde afiyet olsun cacım

Anladim canim

Cok sukur canim sen nasilsin? Oyle yapicam canim kiymali eriste yapicam. Geri kalaniyla da yumurtali kiyma yapicam kendime Aynen oyle canim herseyde hayir vardir. Bakarsin cocuklarimiz dogar buyur ondan sonra bize de calismak nasip olur bakalim:)
kızlar sabah uyanir uyanmaz tesg yaptim ve sonuc kocaman bir tek cizgi
Canim Cok uzgunum gercekten ama Allahtan umit kesilmez. Bi an once adet olursunda insaAllah onumuzde ki ay daha farkli yontemler dersin ve olur insaAllah canim. Moralini bozma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…