günaydınnn
nasılsınız bakalım bugün ufff istedim profil resmini yükleyemedim ya
iyiyim canım valla 11e geliyordu uyandığımdaniye koyamadın ki ne oldu
ya su avatar resmini değiştirim dedim de zor zar değiştirdım
hamilelil nasıl gidiyo bakam
iyi gidiyor canım.. bu gece sürekli kasık ağrım vardı sağa sola döne döne çok huzursuz uyudumşimdi ancak geçti gibi
oo cok normal tatlım gögüslerde sismeler asırı hassaslık kasıklar kramplar agrılar olması beldede agrı olması aynı sekilde cok normal endişelenme ama hamilelik böle bişey işte maşallah ama genede sağ salim dünyaya getirirsin bebeğini inş
az önce evde test yaptım ilk idrarla yapmadığım için testi bilmem ana ikinci çizgi hafif silik çıktı. Ben şimdi hamile miyim acaba :)
az önce evde test yaptım ilk idrarla yapmadığım için testi bilmem ana ikinci çizgi hafif silik çıktı. Ben şimdi hamile miyim acaba :)
inşallah vardır ne zamamandır istiyordun kaç yaşındasın
büyük ihtimal evet tatlım bendede var yok arası cıkmıstı cunki ordan biliyorum
üzülme canım
Hos geldin canim kusura bakma gozden kacirmisim :)
Kocaelideyim ben :)
İnsaAllah tez zamanda bebegine kavusrsun. Ne zamandir bekliyorsunuz?
Hadi hayirlisi canim insaAllah kardes yoldadir :)
Anladim canim
Cok sukur canim sen nasilsin?Oyle yapicam canim kiymali eriste yapicam. Geri kalaniyla da yumurtali kiyma yapicam kendime Aynen oyle canim herseyde hayir vardir. Bakarsin cocuklarimiz dogar buyur ondan sonra bize de calismak nasip olur bakalim:)
CanimCok uzgunum gercekten ama Allahtan umit kesilmez. Bi an once adet olursunda insaAllah onumuzde ki ay daha farkli yontemler dersin ve olur insaAllah canim. Moralini bozma :)
kizlaaerrrr teste birkqc saat sonra baktim 2.cizgi cikmis cok silikgecersiz mi acaba off bilemedim ama goguslerimde asiri hassasiyet buyume var dokununca agriyo. damarlar yesil yeasil belirginlestu. hayatimda hic boyle olmamisti daha once. o yuzden acaba mi demistim zatenn:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?