Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

iyi gidiyor canım.. bu gece sürekli kasık ağrım vardı sağa sola döne döne çok huzursuz uyudum şimdi ancak geçti gibi

oo cok normal tatlım gögüslerde sismeler asırı hassaslık kasıklar kramplar agrılar olması beldede agrı olması aynı sekilde cok normal endişelenme ama hamilelik böle bişey işte maşallah ama genede sağ salim dünyaya getirirsin bebeğini inş

amin canım inşallah.. hepimize nasip etsin

az önce evde test yaptım ilk idrarla yapmadığım için testi bilmem ana ikinci çizgi hafif silik çıktı. Ben şimdi hamile miyim acaba :)

kizlaaerrrr teste birkqc saat sonra baktim 2.cizgi cikmis cok silik gecersiz mi acaba off bilemedim ama goguslerimde asiri hassasiyet buyume var dokununca agriyo. damarlar yesil yeasil belirginlestu. hayatimda hic boyle olmamisti daha once. o yuzden acaba mi demistim zatenn:18:

ilk 5 dakikada oluşan çizgiler geçerli canım.. testi yenile istersen :44:

Pek emin degilim ama yazilardan takip edebildigim kadariyla listede hamile olup forma devam eden seni gorebildim. Eminim daha once yazmissindir fakat bulamadim ve merak ediyorum, ne zaman tahlil yaptin ve son bir hafta, 5 gun kala farkli bir seyler hissettin mi (adet belirtilerinden farkli). Bu arada ins en yakin zamanda bebegini saglikla kucagina alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…