Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

'Mrvdrml' arkadasim ismini yazmayi unutmusum kusura bakma.soruyu kime sordugum belli olmadi

canım bana mı yazmıştın ona göre cevap vereceğim ?

evet canım, bata 1 hafta kala kasık ve bel ağrım olmaya başlamıştı özellikle 3 gün kala çok şiddetliydi ve geçmiyordu.. 5 gün kala kan tahlili yaptırmıştım 1.20 di. 3 gün kala yaptırdığımda da 17 ye yükselmişti :) bu şekilde öğrendim işte

kızlar merhaba
benim batım dündü, sabahtan beri bulantılarım ve midemde hazımsızlık vardı.
az önce içim bi tuhaf oldu, vucudumdan yüzüme ateş bastı, kulaklarımd dahil.
uzandım biraz ve geçti, dilimde de acayip bi his var, metalimsi tad bu mu oluyo bilmiyorum ama çok acayip yaa
birde aşırı ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum acaba oldum mu diye ama hiç bişey yok

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Selam canim nasilsin :)
az önce evde test yaptım ilk idrarla yapmadığım için testi bilmem ana ikinci çizgi hafif silik çıktı. Ben şimdi hamile miyim acaba :)
Ayyy Canim tebrik ederim cok sevindim insaAllah hamilesin bencede canim Pazartesi guzel haberler bekliyoruz senden insaAllah :)

Canim testi sabah ki idrarinla tekrarla bakalim insaAllah bebegin gelmistir :)
Hos geldin canim.nasilsin?:)
Hadi hayirlisi canim bunlar iyiye isaret diye dusunuyorum :) Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?

Son düzenleme:

canım bu bahsettiğin metal gibi pas gibi tad bazı hamilelerin belirtisiymiş, ben yaşamadım gerçi bilmiyorum ama bence bir test yapmalsısın

az önce kan tahlili yaptırdım dr beta istedi ancak adet olmama 8 gün var sonuç <1 çıktı dr gösteremedim tlf sonucu öğrendim sizce sonuç ilerleyen günlerde değişir mi yoksa sonuç bu mudur yani negetif mi

az önce kan tahlili yaptırdım dr beta istedi ancak adet olmama 8 gün var sonuç <1 çıktı dr gösteremedim tlf sonucu öğrendim sizce sonuç ilerleyen günlerde değişir mi yoksa sonuç bu mudur yani negetif mi

adet olmana 8 gün varsa belli olmaz ki canım, artma ihtimali var.. 8 gün baya baya erken

Canim en guzel ornegi merve arkadasimiz. Adete 5 gun kala 1-2 gibi bir sey cikmisti degeri 2 gun sonra 17 olmustu. Bence hala umit var 8 gun az bir zaman degil

kızlar selam

bizde de klasik haftasonu modu

ağrılarım var yine.sabah ilk idrarla test yaptım ama yine negatif.ben regl olacağım sanırım.napalım önümüzdeki aylara bırakacağız umutları

Hadi hayirlisi canim bunlar iyiye isaret diye dusunuyorum :) Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?

amin canım amin :)

canım bu bahsettiğin metal gibi pas gibi tad bazı hamilelerin belirtisiymiş, ben yaşamadım gerçi bilmiyorum ama bence bir test yapmalsısın

aldım testi ama ne zaman yapsam diye düşünüyorum. sabaha kadar sabretmem de çok zor. bi de negatiften çok korkuyorum

kızlar selam

ağrılarım var yine.sabah ilk idrarla test yaptım ama yine negatif.ben regl olacağım sanırım.napalım önümüzdeki aylara bırakacağız umutları

canım hemen umutsuzluğa kapılma kaç gün var bata?

kızlar selam

Selam canim :) İdrar testi icin bence henuz erken. Bu yuzden umutsuzluga kapilma derim ben insaAllah bebegin tutunmustur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…