Pek emin degilim ama yazilardan takip edebildigim kadariyla listede hamile olup forma devam eden seni gorebildim. Eminim daha once yazmissindir fakat bulamadim ve merak ediyorum, ne zaman tahlil yaptin ve son bir hafta, 5 gun kala farkli bir seyler hissettin mi (adet belirtilerinden farkli). Bu arada ins en yakin zamanda bebegini saglikla kucagina alirsin.
Pek emin degilim ama yazilardan takip edebildigim kadariyla listede hamile olup forma devam eden seni gorebildim. Eminim daha once yazmissindir fakat bulamadim ve merak ediyorum, ne zaman tahlil yaptin ve son bir hafta, 5 gun kala farkli bir seyler hissettin mi (adet belirtilerinden farkli). Bu arada ins en yakin zamanda bebegini saglikla kucagina alirsin.
canım pazartesi gidicem kan vermeye sağlık ocağına. Daha kesin olur. Ama çok sevindim İNŞALLAH BEBEKTİR :)inşallahh :)) hemen kan tahliline gitsene
canım pazartesi gidicem kan vermeye sağlık ocağına. Daha kesin olur. Ama çok sevindim İNŞALLAH BEBEKTİR :)
Selam canim nasilsin :)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayyyaz önce evde test yaptım ilk idrarla yapmadığım için testi bilmem ana ikinci çizgi hafif silik çıktı. Ben şimdi hamile miyim acaba :)
Canim testi sabah ki idrarinla tekrarla bakalim insaAllah bebegin gelmistir :)kizlaaerrrr teste birkqc saat sonra baktim 2.cizgi cikmis cok silikgecersiz mi acaba off bilemedim ama goguslerimde asiri hassasiyet buyume var dokununca agriyo. damarlar yesil yeasil belirginlestu. hayatimda hic boyle olmamisti daha once. o yuzden acaba mi demistim zatenn:18:
Hos geldin canim.nasilsin?:)Pek emin degilim ama yazilardan takip edebildigim kadariyla listede hamile olup forma devam eden seni gorebildim. Eminim daha once yazmissindir fakat bulamadim ve merak ediyorum, ne zaman tahlil yaptin ve son bir hafta, 5 gun kala farkli bir seyler hissettin mi (adet belirtilerinden farkli). Bu arada ins en yakin zamanda bebegini saglikla kucagina alirsin.
Hadi hayirlisi canim bunlar iyiye isaret diye dusunuyorum :) Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?kızlar merhaba
benim batım dündü, sabahtan beri bulantılarım ve midemde hazımsızlık vardı.
az önce içim bi tuhaf oldu, vucudumdan yüzüme ateş bastı, kulaklarımd dahil.
uzandım biraz ve geçti, dilimde de acayip bi his var, metalimsi tad bu mu oluyo bilmiyorum ama çok acayip yaa
birde aşırı ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum acaba oldum mu diye ama hiç bişey yok
kızlar merhaba
benim batım dündü, sabahtan beri bulantılarım ve midemde hazımsızlık vardı.
az önce içim bi tuhaf oldu, vucudumdan yüzüme ateş bastı, kulaklarımd dahil.
uzandım biraz ve geçti, dilimde de acayip bi his var, metalimsi tad bu mu oluyo bilmiyorum ama çok acayip yaa
birde aşırı ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum acaba oldum mu diye ama hiç bişey yok
az önce kan tahlili yaptırdım dr beta istedi ancak adet olmama 8 gün var sonuç <1 çıktı dr gösteremedim tlf sonucu öğrendim sizce sonuç ilerleyen günlerde değişir mi yoksa sonuç bu mudur yani negetif mi
Canim en guzel ornegi merve arkadasimiz. Adete 5 gun kala 1-2 gibi bir sey cikmisti degeri 2 gun sonra 17 olmustu. Bence hala umit var 8 gun az bir zaman degilaz önce kan tahlili yaptırdım dr beta istedi ancak adet olmama 8 gün var sonuç <1 çıktı dr gösteremedim tlf sonucu öğrendim sizce sonuç ilerleyen günlerde değişir mi yoksa sonuç bu mudur yani negetif mi
Hadi hayirlisi canim bunlar iyiye isaret diye dusunuyorum :) Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?
canım bu bahsettiğin metal gibi pas gibi tad bazı hamilelerin belirtisiymiş, ben yaşamadım gerçi bilmiyorum ama bence bir test yapmalsısın
amin canım amin :)
aldım testi ama ne zaman yapsam diye düşünüyorum. sabaha kadar sabretmem de çok zor. bi de negatiften çok korkuyorum
Canim en guzel ornegi merve arkadasimiz. Adete 5 gun kala 1-2 gibi bir sey cikmisti degeri 2 gun sonra 17 olmustu. Bence hala umit var 8 gun az bir zaman degil
kızlar selam
bizde de klasik haftasonu modu
ağrılarım var yine.sabah ilk idrarla test yaptım ama yine negatif.ben regl olacağım sanırım.napalım önümüzdeki aylara bırakacağız umutları
korkma canım :) idrarını tut 3-4 saat ondan sonra yap :))
nasıl da beklicem 3-4 saat :))
kızlar selam
bizde de klasik haftasonu modu
ağrılarım var yine.sabah ilk idrarla test yaptım ama yine negatif.ben regl olacağım sanırım.napalım önümüzdeki aylara bırakacağız umutları
2 saat bekle o zamanen son kaçta yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?