3te yaptımçok sıkışmıştım eşim getircekti test bekliyordum gelemeyince yaptım öyle çıktım gittim testi almaya yoksa altıma yapardım heralde
3te yaptımçok sıkışmıştım eşim getircekti test bekliyordum gelemeyince yaptım öyle çıktım gittim testi almaya yoksa altıma yapardım heralde
Canim test yaptigini gormemisim ben sonuc ne cikti
o zaman biraz daha bekle öyle yap.. keşke 2 tane alsaydın birini şimdi birini sabah yapardın
testi daha yapmadım canım, idrarı en son ne zaman yaptı diye sordu arkadaş onu söyledim
bende alırken çok uygundu fyatı keşke alsaydım bi tane daha dedim :) eşime sölim de gelirken bi tane daha alsın o zaman :)
bebeğim nerdesinn ???
canım üzülme olacak Allahın izniyle :26:
bizim bebeğimiz olmicak mı???
üzülme canım elinde değil çok iyi biliyorum..
en uygun zamanı Rabbim biliyor.
insallah.ya ümitlerimde biterse birgün
Allah büyük canım ne demek ümitlerinin bitmesi.. sen Rabbine güven en doğrusunu o bilir.. :)
inan ki canım olsun inan ve mücadele et ne ümitsiz vakaalar okuyoruz ve olumlu sonuçlanıyor üzülürsek eğer kafaya takarsak süreç uzar
eFulim iyiyim sen nasilsin. Dun dayanamayip idrar testi yaptim ve negatif cikti. Gerci bir hafta var ama icimde kotu bir his oldu keske bekleseydim, yapmasaydim. Ve 2 gundur hicbir seyim yok,2 gun once Bel agrilarim ve kasiklarimda batma vardi. Su an gayet normalim. Herkesde ayni olmasada son 1 hafta hamile bayanlarin hissettikleri bende yok yani. 29 ocak evlilik yil donumum ve bu guzel haberi o gun kutlamayi cok istiyorum, sanirim o yuzden stres ve heyecan yaptim. Ins hepimiz guzel haberler aliriz.Hos geldin canim.nasilsin?:)
Mrb 'esee', cnm ne kadardir deniosun ve bir sorun var mi bilmiorum am a umudunu yitirme. Ablam tam 7 yil tedavi oldu ve umudum bitio dedigi yerde Allah yardimcisi oldu, simdi 8 yasinda bir oglu var. Sana birazcik umit olsun diye Yaziorum.insallah.ya ümitlerimde biterse birgün
Mrb 'esee', cnm ne kadardir deniosun ve bir sorun var mi bilmiorum am a umudunu yitirme. Ablam tam 7 yil tedavi oldu ve umudum bitio dedigi yerde Allah yardimcisi oldu, simdi 8 yasinda bir oglu var. Sana birazcik umit olsun diye Yaziorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?