Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

3te yaptım çok sıkışmıştım eşim getircekti test bekliyordum gelemeyince yaptım öyle çıktım gittim testi almaya yoksa altıma yapardım heralde

Canim test yaptigini gormemisim ben sonuc ne cikti

3te yaptım çok sıkışmıştım eşim getircekti test bekliyordum gelemeyince yaptım öyle çıktım gittim testi almaya yoksa altıma yapardım heralde

o zaman biraz daha bekle öyle yap.. keşke 2 tane alsaydın birini şimdi birini sabah yapardın

Canim test yaptigini gormemisim ben sonuc ne cikti

testi daha yapmadım canım, idrarı en son ne zaman yaptı diye sordu arkadaş onu söyledim

o zaman biraz daha bekle öyle yap.. keşke 2 tane alsaydın birini şimdi birini sabah yapardın

bende alırken çok uygundu fyatı keşke alsaydım bi tane daha dedim :) eşime sölim de gelirken bi tane daha alsın o zaman :)

evet canım öyle yap

Hos geldin canim.nasilsin?:)
eFulim iyiyim sen nasilsin. Dun dayanamayip idrar testi yaptim ve negatif cikti. Gerci bir hafta var ama icimde kotu bir his oldu keske bekleseydim, yapmasaydim. Ve 2 gundur hicbir seyim yok,2 gun once Bel agrilarim ve kasiklarimda batma vardi. Su an gayet normalim. Herkesde ayni olmasada son 1 hafta hamile bayanlarin hissettikleri bende yok yani. 29 ocak evlilik yil donumum ve bu guzel haberi o gun kutlamayi cok istiyorum, sanirim o yuzden stres ve heyecan yaptim. Ins hepimiz guzel haberler aliriz.

insallah.ya ümitlerimde biterse birgün
Mrb 'esee', cnm ne kadardir deniosun ve bir sorun var mi bilmiorum am a umudunu yitirme. Ablam tam 7 yil tedavi oldu ve umudum bitio dedigi yerde Allah yardimcisi oldu, simdi 8 yasinda bir oglu var. Sana birazcik umit olsun diye Yaziorum.

Mrb 'esee', cnm ne kadardir deniosun ve bir sorun var mi bilmiorum am a umudunu yitirme. Ablam tam 7 yil tedavi oldu ve umudum bitio dedigi yerde Allah yardimcisi oldu, simdi 8 yasinda bir oglu var. Sana birazcik umit olsun diye Yaziorum.

1 yıldır deniyorduk 2 aydır yumurtalık takibi yapıyor doktorum.cnm cok saol rabbim aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…