1 yıldır deniyorduk 2 aydır yumurtalık takibi yapıyor doktorum.cnm cok saol rabbim aratmasın
O zaman ins en yakin zamanda senden de guzel haberler aliriz.
topiğin hamişleri sanki regl olacak gibi ağrım var.az önce sol kasığımda bir batma vardı.sizler ne gibi belirtiler yaşadınız yaşıyorsunuz kızlar yaaa:26:
canım benim komşum olsa da zamanım olmuyor.bankada çalışıyorum.eve gelmem 7yi buluyor.sabah 8 de evden çıkıyorum.haftasonlarını da ailemize giderek kendimize zaman ayırarak geçiriyoruz.evde olsam keşke
hangi illerdesiniz kızlar?ben samsundayım.
Cok gecmis olsun canim bende bi kac gündir yine ayni dertten muzdaribim
Galiba benim kansizlik ilacim yapiyor ama emin de degilim..
Evet canim bati yaklasanlar gecenler var ama hepsinden haber alamadik.
Bu arada cuma günleri bir birimize dua edelim dedik her hafta.
Senin adini bilemedigim icin listeye alamadim
InsaAllah önümüzde ki hafta istersen seni de ekleyeyeim olur mu?
Canim 13 gun kaldi. Çalışma yapmak cok zor oluyor cocukla. Gec uyuyor, biz cal7san insanlariz vs. Sende durumlar nasil?
ben kuaforumden duymustum tatlim su anda 5 aylik hamile ama 3 gun ust uste test yaptigi halde tek cizgi cikmis 4 gun pozitif cikmis bazen belli olmuyorbtatlim :44:
Bende bilemedim hala kırmızılar gelmedi
Kızlar Benim BAT 17 siydi. 16 sında dayanamayıp akşamüstü idrar testi yaptım negatif çıktı. Halen adet olucakmışım gibi ama inş olmam ..Üşüttüm mü acabaAyrıca akıntımda şeffaf beyaz :/
yanlis anlamsan kokuyomu tatlim akintin ben hamile kaldimda akinti geldi bir hafta az ilk basta sonra yogundu korkup doktora gdicektim ama hamile oldumu orendim esimin kuzenini sordum ondada ilk aynisi olmus umitlendirmek istemem ama. bence bekle bir hafya adet olmasan tats yap derim
yok cnm dış gebelik yaşadım ve ameliyat oldum.çokk
üzüldük çok sevinöiştik çünkü eşim falanda ama kısmet olmadı
bundan dolayı olmıcak diyorum doktor sıkıntı yok dio
tedirginliklerim var tabi bu da etkliyo.rabbim kimseye yaşatmasın
kızlaaaarEşim yarın izinliymiş evimize gidiyoruz sanırım 1 günlüğüne Ayy çok mutlu oldum
evinde degilmisin tatlım?nerdesin sen?
canım bizimki biraz karışık2 evim var 1i kendi evim 1i geçici evimiz Geçici evimiz eşimin işinden dolayı tuttuğumuz ev. Biz düğün zamanı eşyalarımıza falan kıyamıyacağımız için taşınırken mahvolur falan diye burda az eşyayla kendimize geçici bir ev açtık. Keendi evimiz kira olsa direk buraya getirirdim eşyaları ama şuan taşınma derdi falan olmayacak hiç, özenle seçtiğim eşyalarım yıpranmasınlar diye böyle bir yol bulduk Hem zamanı da çok uzun süreli olmayacak proje bitimin de biz de evimize döneceğiz o yüzden. Biraz karışık ama umarım anlatabilmişimdir canım
coook güzelmis canım tadını cıkar
çok da güzel değil aslında ama eşim yanımda o bana yeter yine de :)) insan evini arkadaşlarını ailesini tanıdıklarını memleketini özlüyor
cok haklısın canım,az kalmıs sık dişiniSonra evine insallah
Bende hamileyim 13 ocakta adet olacaktim olmadi 16 ocakta test yaptim pozitif cıktı iki cizgide gayet koyuydu ;-)♥ beni de listeye ekler misiniz ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?