Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

topiğin hamişleri sanki regl olacak gibi ağrım var.az önce sol kasığımda bir batma vardı.sizler ne gibi belirtiler yaşadınız yaşıyorsunuz kızlar yaaa:26:

oceanshine seninle batımız aynı ve henüz erken testler için biraz sabırlı ol canım bak adete 3 gün kala test yaparsan çok daha net anlarsın sonucu, 3 gün kaladan önce hamile isen bile çıkmayabilir sabır sabır sabır güzelim

samsunda değilim ama samsunluyum uyar mı :)

efulimcim tabi beni listeye alabilirsin bana da bir teşvik olur iyi olur dün bi okuma yaptınız mı ben istanbulda değildim takip edemedim topiği bi kaç gündür ama haftaya inşallah katılabilirim
var mı kararlaştırdığınız bişi dualar için? şöyle bişi de yapılabilir çalışanlar cumartesi pazar okuyabilir duasını cuma yapabiliriz işten geldikten sonra uzun zaman alacak birşey ise zor olabiliyor bi de benim kızımın sorumlulugu var üstümde biliyorsun

Canim 13 gun kaldi. Çalışma yapmak cok zor oluyor cocukla. Gec uyuyor, biz cal7san insanlariz vs. Sende durumlar nasil?

bende çalışıyorum canım zor haklısın Allah hepimize kolaylık versin. biz bu ay 1 kez deneyebildik yine de umutla bekliyorum inşallah, kısmet işte. 8 günüm var bata inşallah hakkımızda hayırlısı olur. 1 kızım var senin gibi 2. için çalışma işte.

söylemesi ayıp ishal oldum birde, hani eften püften bahane yaratmak gibi olsun istemiyorum ama kızımda da hamile kaldıktan 1 hafta sonra ishal olmuştum bağlantısı var mı bilmiyorum ama çok nadiren başıma gelen bişidir bu.. ilginç ama di mi? hayırlısı bakalım.. doğru gösterge mi değil mi 8 gün sonra anlarız

Son düzenleme:
Kızlar Benim BAT 17 siydi. 16 sında dayanamayıp akşamüstü idrar testi yaptım negatif çıktı. Halen adet olucakmışım gibi ama inş olmam ..Üşüttüm mü acaba Ayrıca akıntımda şeffaf beyaz :/

Son düzenleme:

yanlis anlamsan kokuyomu tatlim akintin ben hamile kaldimda akinti geldi bir hafta az ilk basta sonra yogundu korkup doktora gdicektim ama hamile oldumu orendim esimin kuzenini sordum ondada ilk aynisi olmus umitlendirmek istemem ama. bence bekle bir hafya adet olmasan tats yap derim

ay inşallah canım hamile olurum Kokmuyor hiç.

kızlaaaar eşim yarın izinliymiş evimize gidiyoruz sanırım 1 günlüğüne ayy çok mutlu oldum

bende yasadım 15 ayda ıkı dusuk megersem kanda pıhtılasma varmıs sımdı tekrar bıraktım ınsallah tekrar kalırım da hergun ıgne vurularak bebegımı kucagıma alırımm

evinde degilmisin tatlım?nerdesin sen?

canım bizimki biraz karışık 2 evim var 1i kendi evim 1i geçici evimiz geçici evimiz eşimin işinden dolayı tuttuğumuz ev. biz düğün zamanı eşyalarımıza falan kıyamıyacağımız için taşınırken mahvolur falan diye burda az eşyayla kendimize geçici bir ev açtık. keendi evimiz kira olsa direk buraya getirirdim eşyaları ama şuan taşınma derdi falan olmayacak hiç, özenle seçtiğim eşyalarım yıpranmasınlar diye böyle bir yol bulduk hem zamanı da çok uzun süreli olmayacak proje bitimin de biz de evimize döneceğiz o yüzden. biraz karışık ama umarım anlatabilmişimdir canım

coook güzelmis canım tadını cıkar

çok da güzel değil aslında ama eşim yanımda o bana yeter yine de :)) insan evini arkadaşlarını ailesini tanıdıklarını memleketini özlüyor

cok haklısın canım,az kalmıs sık dişini Sonra evine insallah

Selam kızlar ben bir şeyi anlamadım bilgisi olanlar bana yardım edebilirmi ovulasyon hesaplayıcılara son üç ayımın adet tarihlerini yazıyorum 27günde bir yumurtluyormuşum 21 ocak yum.günümmüş önümüzdeki salı günü yani ben pazartesi gecesimi saat 24den sonra 21ocak oluyorya yoksa salı gecesimi oda22 ocaka girmiş oluyoruz ilişki olması gerek ben kızıma hemen kalmıştım bundada tek ilişki ile istiyorum yoğun akıntım 14.gün geliyor iki aydır bu ay bakalım ne olcak bu ay 29.gunde regl oldum. Her ay yumurtlama günü değişirmi acaba birde uzayan sıvının geldiği günmü olmasi lazım illa cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardım

Bende hamileyim 13 ocakta adet olacaktim olmadi 16 ocakta test yaptim pozitif cıktı iki cizgide gayet koyuydu ;-)♥ beni de listeye ekler misiniz ♥

Bende hamileyim 13 ocakta adet olacaktim olmadi 16 ocakta test yaptim pozitif cıktı iki cizgide gayet koyuydu ;-)♥ beni de listeye ekler misiniz ♥

Ay canım çok sevindim hayırlı ugurlu olsun :) Gelsin hamiş haberlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…