Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bende hamileyim 13 ocakta adet olacaktim olmadi 16 ocakta test yaptim pozitif cıktı iki cizgide gayet koyuydu ;-)♥ beni de listeye ekler misiniz ♥

tebrikleeeeerrr :))) aramızda azcık bir zaman var benim de 10 ocaktı bat

Belırleyemıuorsan ovulasyon testı al bence cıft cızgıyı gorunce o gun dene

kızlaaar bugun gittim doktora keseyi gördük çokşükür
ama cok küçük kalp atışı duyamayız dedi 10 gün sonraya tekrar randevu verdi doktor

Ben geldim kızlar size haber wermek için sabırsızlanıyodum test yaptım veeee pozitiff:)))))))) Allahıma hamd olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim

Ne zamn gitmeliyim doktora pazartesi gitsem gözükür mü acaba tabi ben önce kan tahlili yaptırıcam evde yaptım testi inşallah doğrudur :))))

yok tatlım hemen gözükmez simdi seninki miniktende minik
beta hcg 5000 i gecince kese gözükür.sen tahlilini yaptır değerine bak ona göre dr dan randevu al...unutma her 36 saate bi değerin ikiye katlar.

yok tatlım hemen gözükmez simdi seninki miniktende minik
beta hcg 5000 i gecince kese gözükür.sen tahlilini yaptır değerine bak ona göre dr dan randevu al...unutma her 36 saate bi değerin ikiye katlar.

O kadar bilgisim ki bu konuda nerden başlıcağımı bile bilmiyorum neyse ki sizler varsınız

O kadar bilgisim ki bu konuda nerden başlıcağımı bile bilmiyorum neyse ki sizler varsınız

Canim benim ya cok sevindim beraber bekleyip beraber alacagiz hepimiz bu guzel haberi insaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah bizler icinde dua et emi Pcyi acinca listeyi guncelleyecegim

Aranıza yeni katıldım inşallah şubatta bende hamile kalmak isteyenlerdenim bu ay 8 gün gecikdim ama bugün adet oldum ://

Adım:Nimet
BAT:18.02.2013

ama cok küçük kalp atışı duyamayız dedi 10 gün sonraya tekrar randevu verdi doktor

ayy canım çok sevindim.. inşallah kalp atışlarını da duyunca iyice rahatlayacaksın

Ben geldim kızlar size haber wermek için sabırsızlanıyodum test yaptım veeee pozitiff:)))))))) Allahıma hamd olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim

süper bir haber aramıza hoşgeldin.. diğer bütün arkadaşlarımızı da bekliyoruz biran önce hamişliğe inşallah

Ne guzel bende seni tebrik ederim ben daha doktora gitmedim ama henuz ultrason da gorunmezmis cunku kese. Sen gittin mi doktora acaba canim ?

teşekkür ederim canım.. ben bat gününden önce öğrendiğim için hamileliğimi, bat gününde hcg ölçtürmeye gittim nasıl değerler diye, doktor bu çarşambaya gün vermişti keseyi görmek için gideceğim işte daha 3 gün var yani :) evet görünmüyor hemen 5000e gelmiş olması gerekiyor değerinin..

Ne zamn gitmeliyim doktora pazartesi gitsem gözükür mü acaba tabi ben önce kan tahlili yaptırıcam evde yaptım testi inşallah doğrudur :))))
Gözün aydın canımmmmm ne yaptın bu ay bizede taktik ver
Gözün aydın canım benim hadi bakalım bide kalp atışını duyalım inşallahhhh
insallah.ya ümitlerimde biterse birgün

Bende ilk yumurta takibim dün 20 mm dî yumurtam dün ilişki bide pazar ilişki dedi bekliyorum senin eşin test yaptırdı mı canım ???

Ne kadarlik hamile sin peki canim bende adet zamanimdan 3 gun sonra test yaptim pozitif ama henuz doktora gitmedim kese gorunmez daha diye.
Merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…