Bende hamileyim 13 ocakta adet olacaktim olmadi 16 ocakta test yaptim pozitif cıktı iki cizgide gayet koyuydu ;-)♥ beni de listeye ekler misiniz ♥
Selam kızlar ben bir şeyi anlamadım bilgisi olanlar bana yardım edebilirmi ovulasyon hesaplayıcılara son üç ayımın adet tarihlerini yazıyorum 27günde bir yumurtluyormuşum 21 ocak yum.günümmüş önümüzdeki salı günü yani ben pazartesi gecesimi saat 24den sonra 21ocak oluyorya yoksa salı gecesimi oda22 ocaka girmiş oluyoruz ilişki olması gerek ben kızıma hemen kalmıştım bundada tek ilişki ile istiyorum yoğun akıntım 14.gün geliyor iki aydır bu ay bakalım ne olcak bu ay 29.gunde regl oldum. Her ay yumurtlama günü değişirmi acaba birde uzayan sıvının geldiği günmü olmasi lazım illa cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardım
Ben geldim kızlar size haber wermek için sabırsızlanıyodum test yaptım veeee pozitiff:)))))))) Allahıma hamd olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim
kızlaaar bugun gittim doktora keseyi gördük çokşükür
ama cok küçük kalp atışı duyamayız dedi 10 gün sonraya tekrar randevu verdi doktor
canııımmm cok sevindiiiiimmmmm
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin :))) Bende görürüm inşallahh :)))
Bende bendeşaşkın mutlu karman çormanım:))))))))))))))
inşallah canım inş
Ne zamn gitmeliyim doktora pazartesi gitsem gözükür mü acaba tabi ben önce kan tahlili yaptırıcam evde yaptım testi inşallah doğrudur :))))
yok tatlım hemen gözükmez simdi seninki miniktende minik
beta hcg 5000 i gecince kese gözükür.sen tahlilini yaptır değerine bak ona göre dr dan randevu al...unutma her 36 saate bi değerin ikiye katlar.
O kadar bilgisim ki bu konuda nerden başlıcağımı bile bilmiyorum neyse ki sizler varsınız
Ne guzel bende seni tebrik ederim ben daha doktora gitmedim ama henuz ultrason da gorunmezmis cunku kese. Sen gittin mi doktora acaba canim ?tebrikleeeeerrr :))) aramızda azcık bir zaman varbenim de 10 ocaktı bat
Teşekkür ederim ;-)Ay canım çok sevindim hayırlı ugurlu olsun :) Gelsin hamiş haberlerii
kızlaaar bugun gittim doktora keseyi gördük çokşükür
ama cok küçük kalp atışı duyamayız dedi 10 gün sonraya tekrar randevu verdi doktor
Ben geldim kızlar size haber wermek için sabırsızlanıyodum test yaptım veeee pozitiff:)))))))) Allahıma hamd olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim
Ne guzel bende seni tebrik ederim ben daha doktora gitmedim ama henuz ultrason da gorunmezmis cunku kese. Sen gittin mi doktora acaba canim ?
Gözün aydın canımmmmm ne yaptın bu ay bizede taktik verNe zamn gitmeliyim doktora pazartesi gitsem gözükür mü acaba tabi ben önce kan tahlili yaptırıcam evde yaptım testi inşallah doğrudur :))))
Gözün aydın canım benim hadi bakalım bide kalp atışını duyalım inşallahhhhkızlaaar bugun gittim doktora keseyi gördük çokşükür
insallah.ya ümitlerimde biterse birgün
Ne kadarlik hamile sin peki canim bende adet zamanimdan 3 gun sonra test yaptim pozitif ama henuz doktora gitmedim kese gorunmez daha diye.kızlaaar bugun gittim doktora keseyi gördük çokşükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?