Anladim canim saol bende bir hafta on gun sonra falan gitsem anca görünür sanirim. Peki ilac falan yazdi mi doktorayy canım çok sevindim.. inşallah kalp atışlarını da duyunca iyice rahatlayacaksın
süper bir haberaramıza hoşgeldin.. diğer bütün arkadaşlarımızı da bekliyoruz biran önce hamişliğe inşallah
teşekkür ederim canım.. ben bat gününden önce öğrendiğim için hamileliğimi, bat gününde hcg ölçtürmeye gittim nasıl değerler diye, doktor bu çarşambaya gün vermişti keseyi görmek için gideceğim işte daha 3 gün var yani :) evet görünmüyor hemen 5000e gelmiş olması gerekiyor değerinin..
Anladim canim saol bende bir hafta on gun sonra falan gitsem anca görünür sanirim. Peki ilac falan yazdi mi doktor
Gözün aydın canımmmmm ne yaptın bu ay bizede taktik ver
/QUOTE]
sağolasın canım ilaç vs bir şey kullanmadım .. sadece yumutalama günümü kendim hissettim sanırım o günden kasıkta pıt pıt bir atma oldu .. Onun dışında yaptığım bir şey yok bir de dün meyem süresini okuyup hepimize dua ettim inşallah bütün isimlere tek tek kabul olur
süper bir haberaramıza hoşgeldin.. diğer bütün arkadaşlarımızı da bekliyoruz biran önce hamişliğe inşallah
oceanshine seninle batımız aynı ve henüz erken testler için biraz sabırlı ol canım bak adete 3 gün kala test yaparsan çok daha net anlarsın sonucu, 3 gün kaladan önce hamile isen bile çıkmayabilir sabır sabır sabır güzelim
samsunda değilim ama samsunluyum uyar mı :)
efulimcim tabi beni listeye alabilirsin bana da bir teşvik olur iyi olur dün bi okuma yaptınız mı ben istanbulda değildim takip edemedim topiği bi kaç gündür ama haftaya inşallah katılabilirim
var mı kararlaştırdığınız bişi dualar için? şöyle bişi de yapılabilir çalışanlar cumartesi pazar okuyabilir duasını cuma yapabiliriz işten geldikten sonra uzun zaman alacak birşey ise zor olabiliyor bi de benim kızımın sorumlulugu var üstümde biliyorsun
bende çalışıyorum canım zor haklısın Allah hepimize kolaylık versin. biz bu ay 1 kez deneyebildik yine de umutla bekliyorum inşallah, kısmet işte. 8 günüm var bata inşallah hakkımızda hayırlısı olur. 1 kızım var senin gibi 2. için çalışma işte.
söylemesi ayıp ishal oldum birde, hani eften püften bahane yaratmak gibi olsun istemiyorum ama kızımda da hamile kaldıktan 1 hafta sonra ishal olmuştum bağlantısı var mı bilmiyorum ama çok nadiren başıma gelen bişidir bu.. ilginç ama di mi? hayırlısı bakalım.. doğru gösterge mi değil mi 8 gün sonra anlarız
Hamile olanlar Allah devamını erdirsin sağlıklı bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız insallah bende istiyorum yumurtlama günümü bekliyorum ovülasyon testi buradaki her eczanede yok bir yerde vardı iki tane pzts.alsam 13.günüm oluyor 13. Günden sonra yapsam olurmu illa bir hafta öncemi başlamalıyım teste
Selam kızlar ben bir şeyi anlamadım bilgisi olanlar bana yardım edebilirmi ovulasyon hesaplayıcılara son üç ayımın adet tarihlerini yazıyorum 27günde bir yumurtluyormuşum 21 ocak yum.günümmüş önümüzdeki salı günü yani ben pazartesi gecesimi saat 24den sonra 21ocak oluyorya yoksa salı gecesimi oda22 ocaka girmiş oluyoruz ilişki olması gerek ben kızıma hemen kalmıştım bundada tek ilişki ile istiyorum yoğun akıntım 14.gün geliyor iki aydır bu ay bakalım ne olcak bu ay 29.gunde regl oldum. Her ay yumurtlama günü değişirmi acaba birde uzayan sıvının geldiği günmü olmasi lazım illa cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardım
Bende hamileyim 13 ocakta adet olacaktim olmadi 16 ocakta test yaptim pozitif cıktı iki cizgide gayet koyuydu ;-)♥ beni de listeye ekler misiniz ♥
Canim benim ya cok sevindim beraber bekleyip beraber alacagiz hepimiz bu guzel haberi insaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah bizler icinde dua et emiPcyi acinca listeyi guncelleyecegim
Aranıza yeni katıldım inşallah şubatta bende hamile kalmak isteyenlerdenim bu ay 8 gün gecikdim ama bugün adet oldum ://
Adım:Nimet
BAT:18.02.2013
Sağol canım senin hamileliğin de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
Hamile olanlar Allah devamını erdirsin sağlıklı bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız insallah bende istiyorum yumurtlama günümü bekliyorum ovülasyon testi buradaki her eczanede yok bir yerde vardı iki tane pzts.alsam 13.günüm oluyor 13. Günden sonra yapsam olurmu illa bir hafta öncemi başlamalıyım teste
Ne kadarlik hamile sin peki canim bende adet zamanimdan 3 gun sonra test yaptim pozitif ama henuz doktora gitmedim kese gorunmez daha diye.
Merhaba
Konuya gelince gözlkerim seni aradı yoktun o zaman uğurlu geldi bu konu bize:) Duan etmem mi her zamn dualrımdasınız Allah kabul etsin inşallah hepsinin bir vakti zamanı var aratmadan hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin
Tarcincim elbette hafta sonu da olur :) Biz belli bir sey soylemedik. Herkes istedigi gibi dua edebilir dedik. Ama senin onerinide yazdik yasin meryem ibrahim sureleri diyr :) Onemli olan niyet dedik oyle yani canim :) Bu arada seninde bebegin gelmistir insaAllah :)
beyaznane canim cok sevindim insaAllah yakinda kalp atsilarini da duyacaksin ne guzel heyecanlar degil mi :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah :)
merve canim hadi gozun aydin bir gun de olsa evine gidiyorsun keyfini cikar canim iyi gelecek sana eminim :)
Tebrik ederim sizi de daha once topigimizde gormedim sizi ben saglicakla kucaginiza alin insaAllah :)
Ay canimAllah razi olsun amin insaAllah.. Asil siz ugurlu geldiniz :) Konuyu ilk actigimda tek basinaydim nerdeyse simdi sayenizde dua kardeslerim bile oldu
yok, ben zaten folik asit kullanıyorum 3 aydır ona devam et dedi zaten hamileliğin ilk 3 ayı folik asit içilmesi gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?