Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Anladim canim saol bende bir hafta on gun sonra falan gitsem anca görünür sanirim. Peki ilac falan yazdi mi doktor

Anladim canim saol bende bir hafta on gun sonra falan gitsem anca görünür sanirim. Peki ilac falan yazdi mi doktor

yok, ben zaten folik asit kullanıyorum 3 aydır ona devam et dedi zaten hamileliğin ilk 3 ayı folik asit içilmesi gerekiyor..

Hamile olanlar Allah devamını erdirsin sağlıklı bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız insallah bende istiyorum yumurtlama günümü bekliyorum ovülasyon testi buradaki her eczanede yok bir yerde vardı iki tane pzts.alsam 13.günüm oluyor 13. Günden sonra yapsam olurmu illa bir hafta öncemi başlamalıyım teste

Tarcincim elbette hafta sonu da olur :) Biz belli bir sey soylemedik. Herkes istedigi gibi dua edebilir dedik. Ama senin onerinide yazdik yasin meryem ibrahim sureleri diyr :) Onemli olan niyet dedik oyle yani canim :) Bu arada seninde bebegin gelmistir insaAllah :)

beyaznane canim cok sevindim insaAllah yakinda kalp atsilarini da duyacaksin ne guzel heyecanlar degil mi :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah :)

merve canim hadi gozun aydin bir gun de olsa evine gidiyorsun keyfini cikar canim iyi gelecek sana eminim :)

Canim ben de ishalim ve goguslerim sizliyor. Digerinde de boyle olmustu. Hayirlisi. Senin kizin kac yasinda? Istiyor mu kardes?

canım internet üzerinden alabilirsin tavsiyem.. çünkü eczanelerde hem çok pahalı hem de dediğin gibi 2 tanecik.. çöpe atılacak şeye o kadar para dökmeye gerek yok bence :)

hos geldin canim..
bildigim kadariyla her zaman ayni gun olmayabilirmis..
ama her ay farkli bir gunde olacak diye de bir sey yok bildigim kadariyla..
benim sana tavsiyem catlama gununden bir gun once ve bir gun sonra calisma olmasi..
21 inde catliyorsa 20sinde ve 22sinde calisma yani..
Rabbim aratmadan versin insaAllah :)

Bende hamileyim 13 ocakta adet olacaktim olmadi 16 ocakta test yaptim pozitif cıktı iki cizgide gayet koyuydu ;-)♥ beni de listeye ekler misiniz ♥

Tebrik ederim sizi de daha once topigimizde gormedim sizi ben saglicakla kucaginiza alin insaAllah :)

Canim benim ya cok sevindim beraber bekleyip beraber alacagiz hepimiz bu guzel haberi insaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah bizler icinde dua et emi Pcyi acinca listeyi guncelleyecegim

Konuya gelince gözlkerim seni aradı yoktun o zaman uğurlu geldi bu konu bize:) Duan etmem mi her zamn dualrımdasınız Allah kabul etsin inşallah hepsinin bir vakti zamanı var aratmadan hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin

Aranıza yeni katıldım inşallah şubatta bende hamile kalmak isteyenlerdenim bu ay 8 gün gecikdim ama bugün adet oldum ://

Adım:Nimet
BAT:18.02.2013

Canim hos geldin.
Gecikme acaba stresten olabilir mi?
Aralik ayinda bende de olmustu cunku.
İnsaAllah sende subatta bebegine kavusursun :)

Canim ille bir hafta once baslamana gerek yok.
Adet dongun 28 gunde bir se 13 uncu gun baslamanda bi sakinca gormuyorum.
Adet dongun cok kisa olsa daha erken baslaman iyi olur ama.
Hayirlisi insaAllah sende bebegine kavusrusun tez zamanda. :)

Ne kadarlik hamile sin peki canim bende adet zamanimdan 3 gun sonra test yaptim pozitif ama henuz doktora gitmedim kese gorunmez daha diye.
Merhaba

canım 34.günüm bugun.yani adetim geceli yaklasık bi hafta olacak..ben 21.günümde hcg tahliliyle öğrenmiştim ilk....

Konuya gelince gözlkerim seni aradı yoktun o zaman uğurlu geldi bu konu bize:) Duan etmem mi her zamn dualrımdasınız Allah kabul etsin inşallah hepsinin bir vakti zamanı var aratmadan hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin

Ay canim Allah razi olsun amin insaAllah.. Asil siz ugurlu geldiniz :) Konuyu ilk actigimda tek basinaydim nerdeyse simdi sayenizde dua kardeslerim bile oldu

tesekkür ederim canım Allahım inşallah sana da nasip etsin dualarında eksik etme beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…