Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tesekkür ederim canım Allahım inşallah sana da nasip etsin dualarında eksik etme beni...
Amin canim insaAllah hepimize nasip olsun siz onden gidin biz pesinizden gelelim bilgilerinizden yararlanalim :)) Tabii ki canim dualarimdasiniz insaAllah :)
En yakın zamn da senden de mükemmel bir haber alacağız inşallah :)

İnsaAllah canim cok isterim ama bakalim bu ay nasip olacak mi :) Esine soyledin mi bile nasil soyledin :)

Bende hamileyim 13 ocakta adet olacaktim olmadi 16 ocakta test yaptim pozitif cıktı iki cizgide gayet koyuydu ;-)♥ beni de listeye ekler misiniz ♥

Oh ohh bir sürü güzel haber hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin:)

canım gitmedik yaaa sonradan eşim caydı.. araba kullanası gelmedi

canım 34.günüm bugun.yani adetim geceli yaklasık bi hafta olacak..ben 21.günümde hcg tahliliyle öğrenmiştim ilk....

Benimde yarin adetim gecikeli tam bie hafta olacak ayniyiz seninle sanırım. Benim arada kasiklarima hafif agri oluyo cok kisa sende de oluyor mu arada...

Son düzenleme:

Ağlaya ağlaya söyledim o da şaşkın saf saf suratıma bakıyor daha yataktan kalkmamıştı :) hep böyle güzel bir yemek eşliğinde söylemeyi düşünürdüm yada sürpriz bir şekilde ama heyecandan hemen söyledim :))))

canım gitmedik yaaa sonradan eşim caydı.. araba kullanası gelmedi

Arabayla kac saat surer ki fazla uzak olmamasi lazim heralde dimi? Olsun en azindan yarin esinle bas basa kalabileceksin oda guzel :)

Bende inanirmisim yatiyorum suan. İsiklari da sondurdum. Bi haftadir gece 12 lerde yattim suan basim cok kotu agriyor sersemledim iyice. Bilerek pcyi acmadim bugun ki erken uyuyayim

ay dimi ben bile hayalini kuruyorum nasil soylerim diye :)) ama o an duygu yogunlugundan insanin ici icine sigmiyordur dimi :) oda cok sevinmistir eminim.. masAllah :) Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah :)

Cevaplarınız için teşekkürler pzts test alayım o zaman test hiç kullanmadım nasıl anlaşılıyor yum,günü

Cevaplarınız için teşekkürler pzts test alayım o zaman test hiç kullanmadım nasıl anlaşılıyor yum,günü

Pozitif yani cift cizgi ciktiginda yumurtaniz catlayacak demektir calismalari ihmal etmeyin :)

ay dimi ben bile hayalini kuruyorum nasil soylerim diye :)) ama o an duygu yogunlugundan insanin ici icine sigmiyordur dimi :) oda cok sevinmistir eminim.. masAllah :) Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah :)

Aynen hiç hayalimdeki gibi olmadı ama olsun farketmez .. İnşallah hayal ettiğin gibi olur senin ki inşallahh ben biraz sabırsızım:)

2.5 saat canım :/ evet ona seviniyorum zaten gezeriz yarın izmite gideriz falan dedi
yat canım dinlen sen de

Aynen hiç hayalimdeki gibi olmadı ama olsun farketmez .. İnşallah hayal ettiğin gibi olur senin ki inşallahh ben biraz sabırsızım:)

olsun canim sende cinsiyetini ogrenince supriz yaparsin bende cok sabirsiz biriyimdir :) 1 subatta kirmizilar gelmezse sanirim ayni gun test yaparim :)))

ama bakalim bu ay cok umitlenmemeliyim cunku calismalar cok ol(a)madi dogru zamani yakaladikmi bilmiyorum.. ben insaAllah onumuzde ki ay ovulasyon testi kullanicam diyerek kendimi olumsuz sonuca alistirip hayal kirikligini minimuma indirmek istiyorum insaAllah :)

2.5 saat canım :/ evet ona seviniyorum zaten gezeriz yarın izmite gideriz falan dedi
yat canım dinlen sen de

Hm yine biraz varmis benim esimde sevmez uzun yolculukta araba kullanmayi.. Oyle ki hatta otobuste yada ucakta hemen pat diye kafasi kucagima duser uyur hemen

Biraz daha durayimda uyurum canim

Ben geldim kızlar size haber wermek için sabırsızlanıyodum test yaptım veeee pozitiff:)))))))) Allahıma hamd olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim

gözün aydın canım benim çok mutlu oldum..çok ilerlemiş sayfalar okuyamadım başka hamiş var mı bilmiyorum..iyi geceler görüşmke üzere.........

Listede bütün kızlar hamiiş olsun inşallah Amin. Hamiş olanlarda sağlıklı hamilelik geçirsin hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alsınlar Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…