Amin canim insaAllah hepimize nasip olsun siz onden gidin biz pesinizden gelelim bilgilerinizden yararlanalim :)) Tabii ki canim dualarimdasiniz insaAllah :)tesekkür ederim canım Allahım inşallah sana da nasip etsin dualarında eksik etme beni...
En yakın zamn da senden de mükemmel bir haber alacağız inşallah :)
Bende hamileyim 13 ocakta adet olacaktim olmadi 16 ocakta test yaptim pozitif cıktı iki cizgide gayet koyuydu ;-)♥ beni de listeye ekler misiniz ♥
Tarcincim elbette hafta sonu da olur :) Biz belli bir sey soylemedik. Herkes istedigi gibi dua edebilir dedik. Ama senin onerinide yazdik yasin meryem ibrahim sureleri diyr :) Onemli olan niyet dedik oyle yani canim :) Bu arada seninde bebegin gelmistir insaAllah :)
beyaznane canim cok sevindim insaAllah yakinda kalp atsilarini da duyacaksin ne guzel heyecanlar degil mi :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah :)
merve canim hadi gozun aydin bir gun de olsa evine gidiyorsun keyfini cikar canim iyi gelecek sana eminim :)
canım 34.günüm bugun.yani adetim geceli yaklasık bi hafta olacak..ben 21.günümde hcg tahliliyle öğrenmiştim ilk....
Tesekkur ederim canim cok sagol ;-)bOh ohh bir sürü güzel haber hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin:)
Amin canim insaAllah hepimize nasip olsun siz onden gidin biz pesinizden gelelim bilgilerinizden yararlanalim :)) Tabii ki canim dualarimdasiniz insaAllah :)
İnsaAllah canim cok isterim ama bakalim bu ay nasip olacak mi :) Esine soyledin mi bile nasil soyledin :)
canım gitmedik yaaasonradan eşim caydı.. araba kullanası gelmedi
Ağlaya ağlaya söyledim o da şaşkın saf saf suratıma bakıyor daha yataktan kalkmamıştı :) hep böyle güzel bir yemek eşliğinde söylemeyi düşünürdüm yada sürpriz bir şekilde ama heyecandan hemen söyledim :))))
Gözün aydın canımmmmm ne yaptın bu ay bizede taktik ver
/QUOTE]
sağolasın canım ilaç vs bir şey kullanmadım .. sadece yumutalama günümü kendim hissettim sanırım o günden kasıkta pıt pıt bir atma oldu .. Onun dışında yaptığım bir şey yok bir de dün meyem süresini okuyup hepimize dua ettim inşallah bütün isimlere tek tek kabul olur
İnşallah canım allah razı olsun
Cevaplarınız için teşekkürler pzts test alayım o zaman test hiç kullanmadım nasıl anlaşılıyor yum,günü
ay dimi ben bile hayalini kuruyorum nasil soylerim diye :)) ama o an duygu yogunlugundan insanin ici icine sigmiyordur dimi :) oda cok sevinmistir eminim.. masAllah :) Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah :)
Arabayla kac saat surer ki fazla uzak olmamasi lazim heralde dimi? Olsun en azindan yarin esinle bas basa kalabileceksin oda guzel :)
Bende inanirmisim yatiyorum suan. İsiklari da sondurdum. Bi haftadir gece 12 lerde yattim suan basim cok kotu agriyor sersemledim iyice. Bilerek pcyi acmadim bugun ki erken uyuyayim
Aynen hiç hayalimdeki gibi olmadı ama olsun farketmez .. İnşallah hayal ettiğin gibi olur senin ki inşallahh ben biraz sabırsızım:)
2.5 saat canım :/ evet ona seviniyorum zaten gezeriz yarın izmite gideriz falan dedi
yat canım dinlen sen de
Hm yine biraz varmis benim esimde sevmez uzun yolculukta araba kullanmayi.. Oyle ki hatta otobuste yada ucakta hemen pat diye kafasi kucagima duser uyur hemen
Biraz daha durayimda uyurum canim
Ben geldim kızlar size haber wermek için sabırsızlanıyodum test yaptım veeee pozitiff:)))))))) Allahıma hamd olsun bana dua eden herkese çok teşekkür ederim
En yakın zamn da senden de mükemmel bir haber alacağız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?